|
|
| Хто керує Золочівщиною |
| п. Золотник |
|
56% |
[ 9 ] |
| п. Зубар |
|
12% |
[ 2 ] |
| п. Фенчак |
|
31% |
[ 5 ] |
|
| Всього голосів : 16 |
|
| Автор |
Коментар |
Alexis
житель міста |
24.09.2008 17:42 |
|
|
Пальцем в небо.. Ну і шо? Я може тоже "взяточник", но Золочевом не керую
Давай факти, розберемся
|
|
|
колька
гість міста |
|
|
bam
житель міста |
06.01.2009 23:20 |
|
|
Мабуть відповідь на це запитання за межами досяжного....
Головне не хто, а як! Судячи з того, що в нас у місті і районі не відбувається жодних заворушень, протестів і т д. - усі задоволені...
Що поробиш... За що голосували те і маємо. Кажуть народ завжди отримує владу на яку заслуговує! Гляньте які машинки їздять по місту, які будиночки будуються, чи є вільні місця у барах і все зрозумієте.
А те що там у прогрмах пишуть.... мусять щось писати. А от коли ми зрозуміємо, що одна людина не може керувати ринком (в макроекономічному розумінні цього слова), поки тупо будемо кивати головами, і вірити словам, а не справам - до тих пір і будемо жити так як і живемо. Зрештою, я немаю претензій до влади. Я просто не звиртаю на неї уваги.
|
|
|
Alexis
житель міста |
15.01.2009 18:16 |
|
|
| bam пише: | | За що голосували те і маємо. Кажуть народ завжди отримує владу на яку заслуговує! | А шо, великий був вибір? Партії різні, кантора одна. Ключові фігури за тиждень до виборів вже були устаканені навіть між т.з. опонентами.
| bam пише: | | Зрештою, я немаю претензій до влади. Я просто не звиртаю на неї уваги | А зря. Все залежить від того ЯК звертати. Сильно кричати, звісно ж, невигідно, а вот звернути увагу на конкретні порушення - саме ТО. І це буде правильно.
Власне корупція якраз і така живуча за рахунок того, шо ніхто не звертає на неї уваги і навіть рахують за норму.
А то попривикали, пороззявляють писки: | колька пише: | | мабуть ніхто, а крадуть всі!!!!!!!! | А хто і шо - і самі не в курсі. А всі це хто? Не знаєш - так виясни. Не хочеш виясняти - то заткнись. (Бам, останнє не тобі, то попереднім аффтарам )
|
|
|
Eton
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
16.01.2009 21:00 |
|
|
Alexis, а до яких партій належать ті всі наші керовніки? ти часом незнаєш? То перед виборами багато обіцяли вони?
|
|
|
Alexis
житель міста |
16.01.2009 21:50 |
|
|
|
Як вище було написано - до різних. А обіцянки - це простий маркетинг.
|
|
|
Baxchisaraj
гість міста |
03.02.2009 12:44 |
|
|
ЗАКАН ПАРТІЇ полягав у чому? згадайте ті вибори!
Тоді люди йшли і не знаючи за кого голусувати, голосували за ПАРТІЮ НУ! Я маю на увазі наші, РАЙОННІ вибори! хто шо бачив і хто шо чув про кандидатів??? половина народу аж ах...ла коли взнали шо НАШ мер є тепер МЕР! ЙШЛИ НА ВИБОРИ І СТАВИЛИ НА ВСІХ БЮЛЕТНЯХ ГАЛОЧКИ ТАМ ДЕ НАПИСАНО "НАША УКРАЇНА"...
|
|
|
andy suncraft
житель міста |
24.04.2009 16:07 |
|
|
|
бо то бидло на.... колись всі як стадо голосували за Кравчука, Кучму, Юща....могли горло перегризти тому, хто мав ішу думку, а потім напастой вася базарять через деякий час, шо не задоволені владою...хай продовжують в тому ж дусі..
|
|
|
and136
гість міста |
03.05.2009 14:25 |
|
|
|
чим раз то влада в нас чесніша і хазяйновитіша скоро воздух будем купувати а вони кишені набивають всі , і це всі знають це система боротися з якою практично неможливо маньяки їх тоже нетрогають смердять здалека чути нічого живем далі нам непривикати а жаль
|
|
|
Муха V Далі
supahfly |
03.05.2009 15:28 |
|
|
Цитата: "Пацаки! Почему без намордников?! Всем одеть намордники и радоваться!"
Уже как в сказке, только наоборот: был телёнок общий, а сейчас станет наш
|
|