Домашні тварини
Автор | Повідомлення |
---|---|
AVB |
Пишемо про всіх, хто шо має. Від клопів до циклопів.
![]() |
lenhen |
ну зараз тваринок ніяких не маю... а колись мала щура, назвала її(вроді самка була)Ляля. Дуже розумна була істотка і я її постійно за собою тягала(в капішоні)шоб вона не сумувала
|
vj.Aver |
Собака(німецька вівчарка)
|
lenhen |
А я мрію про собачку породи ірландський сеттер-вони такі веселі
|
vj.Aver |
не знаю, може і бачив але не памятаю
|
lenhen |
а він такий великий, з золотистою шерсткою і дуже веселий, бачив 100%
|
vj.Aver |
може бути
|
lenhen |
а ось кого б в життю в себе в хаті не потерпіла-так великого павука. І є ж такі люди в світі які їх люблять...
|
vj.Aver |
а чого до речі великий павук(тарантул) досить таки нормальна хатня тваринка, ще й місця не хоче багато
|
lenhen |
ага, я б від такої "милої тваринки" точно б серцевий напад дістала... я і по тєлєку не можу на них спокійно дивитися
|
vj.Aver |
так він же ж у акваріумі скляному живе і назовні не виповзає, так чого від нього серцевий напад діставати,
|
Pangea |
А я б собі завела... нехай повзає собі... в нього такі лапки пушисті... і лишній раз ніхто до мене потикатися не буде...
![]() |
vj.Aver |
ну то ж по приколу такого звірка дома мати
|
lenhen |
а я коли мала свого щурика, то було дуже зручно їздити в громадському транспорті-зразу стіки місця вільного робилось
![]() |
vj.Aver |
а з тарантулом то взагалі красота. Хоч до Львова в понеділок зранку на маршрутку приходь. Було народу чоловік 40 у черзі, а стала одна ти на всю маршрутку. І без напрягу їдеш куда хочеш і коли.
|
Pangea |
Мда... Якби я таке чудо притащила додому мене б точно вигнали... Але чого його ж боятися? Я взагалі того не розумію...
|
lenhen |
vj.Aver пише: та нє-е, ліпше вже я обійдусь без цьго супер-пухнастого друга, та й кусаєтся він мабуть не хило... ![]() |
Pangea |
Та ні... Якщо ти не його розмірів то майже нічого не відчуєш... Тим більше люди йому не смакують
|
lenhen |
а може... хто їх знає шо їм в голову прийде, та й вигляд у них підозрілий... і надто швидко вони рухаються...
|
vj.Aver |
ну якщо будеш його нормально годувати і не давати усіляких галюциногенів, то можеш спати спокійно
|
Pangea |
Пам"ятаю фільм дивилась класний і там головний лікар кричав на іншого, який проводив ексерименти над тваринами: " Я не хочу щоб в мене по лікарні бігали миші під кайфом!!!!" .... А в тебе буде тарантул з глюками
![]() ![]() ![]() |
lenhen |
та ні, помиляшся, в мене ні глюканого, ні вкуреного... ні навіть дохлого, ТАРАНТУЛА В ХАТІ НЕ БУДЕ!!!!
![]() ![]() |
Pangea |
Такий громадний... з кликами... піна з пащеки... очиська налиті кров"ю... Шерсть настовбурчена.... так... це однозначно миліше, і надійніше... ото як вкусить то довго мучитись не треба...
![]() |
lenhen |
Ну ти тут розмалювала, прямо собака з фільму жахів... мабуть забагато їх дивишся
![]() |
Олег |
В нас в квактирі живуть 2 папугайчики Рома і Фрося, вони вже в нас стали як члени сім"ї, менше проблем з ними чим з котиком або песиком.
|
Pangea |
В мене були два попугая... П"ята ранку: ЧІРІК-ЧІРІК!!! Цвіріньк - цвіріньк...
![]() ![]() |
lenhen |
А чого сам автор мовчить?AVB а які у тебе тваринки є?
|
AVB |
А якже ж! Є. Папуга. Називається Кузя.
Так само кажу, як Олег, шо проблем з ним взагалі нема (якшо порівнювати з котами-псами). Pangea. А ти пробувала Накривати клітку наніч? ![]() |
Pangea |
Миша домашня, з родини лазерних... має підвищену живучість... виділяється особливим інтелектом зручністю утримання...
Клава прадавня... занесена до Особисто Моєї Червоної книги... перебуває на межі вимирання... окраска хто-зна-яка (або вже-і-не-розбереш)... Особина доросла, тому наявності на тілі характерної для молоді окраски вже не має... вірно служить хазяїну... звиклись... Дисплей Великий (Індійська назва Окогеть)... характер коварний... володіє гіпнозом... коли хазяїн тупо таращиться в цього звірка може тикнути Мікрофоном Рядомстоящим в око... виділяє особливі ферменти, які тимчасово або в наслідок регулярного впливу позбавляють хазяїна зору... Брати близнюки Колонки Ревучі... особливо люблять ревіти по ночах і веселити сусідів... Дуже шумні домашні тваринки, але капітально піднімають настрій... To be continue.... |
lenhen |
ой, прикольний який!
|
Pangea |
Та пробувала, вони далі те саме...
|
AVB |
Але історія моїх домашніх тварин цим не обмежується. Спочатку як мої батьки заселилися в нову квартиру (мене тоді ше не було
![]() ![]() ![]() ![]() |
jakson |
Я люблю котів
|
MUBa |
В мене кіт і пес! Обидва руденькі!
|
vj.Aver |
В мене кіт і пес обидва чорних
|
Nitro |
Домашніх тваринок немаю... були рік тому хіба рибки, але не вижили
![]() |
Khrystik |
Маю двох кицьок - справжні домашні улюбленці! А ще пес є - справжній домашній антиулюбленець!
![]() |
Pangea |
4 коти і собака
|
AVB |
Хто знає, чим годувати китайську свинку?
|
MUBa |
Китайським комбікормом, напевно...
|
AVB |
Я пробував корейською морквою, але в нього від спецій очі плющить.
![]() |
Pangea |
Китайську?
|
AVB |
Так. Чорнява така. Чистоплотна. Кишенькова.
![]() |
MUBa |
AVB пише: Евріка!!! Тепер я знаю, чого в китайців очі такі!!! ![]() |
AVB |
Гаразд! Спробую українським ґрисом. Я і папугу ґрисом годую. Він такий жирний став - справжній бройлер.
![]() |
lenhen |
А я так хочу соба-аку...
![]() |
jakson |
vj.Aver пише: А пустять? |
lenhen |
jakson пише: Думаю пустити-пустять... але в маршрутці поїдеш сам... мабуть і без шофера! ![]() |
AVB |
lenhen пише: Якої породи? |
AVB |
Доречі, це моя Бранка. http://forum.zl.lviv.ua/album_pic.php?pic_id=38
|