|
|
| Автор |
Коментар |
lenhen
як Lenhen |
|
|
BEAUTY
гість міста |
18.02.2007 13:07 |
|
|
|
МЕНІ НЕДАВНО ТАТО З КАНАДИ ПРИТАЩИВ ГОРНОГО. ФАНТАСТИЧНИЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я ПРОСТО В ЗАХВАТІ!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
jumeau
гість міста |
|
|
massacra
житель міста |
18.02.2007 22:09 |
|
|
|
Якщо велік суперовий (а бувають і по 5 000$), то можна і зАнтарктиди волокти!
|
|
|
jumeau
гість міста |
|
|
massacra
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
AVB
Турист |
19.02.2007 11:37 |
|
|
Вау!!! Ну просто інтернет-аукціон з фотографіями товарів "під замовлення"!
lenhen, мені, якшо можна, он той, на другій фотці, в середньому ярусі 33 зліва, рожевенький... "організуєш"?
жартую
|
|
|
massacra
житель міста |
20.02.2007 20:08 |
|
|
Сьогодні вихідний. Підтягнув в ровері гайки-шурупи, надув колеса і хотів після обіду десь прокататися на сусідську гору, а тут дощ... Прокатався називається...
додано через 30 хвилин 35 секунд:
Дуже класний ровер! Навіть колір відповідний - щоб часто не мити!
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
massacra
житель міста |
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
massacra
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
21.02.2007 11:29 |
|
|
Доречі! А хто саме більше і які місця калічив собі, падаючи з ровера?
Я, на приклад, лікті і коліна здирав. А ше багато, коли нога з педалі злітала, чиркала до тої гайки, шо педаль прикручена - веее, як неприємно!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
21.02.2007 11:57 |
|
|
| AVB пише: | | А хто саме більше і які місця калічив собі, падаючи з ровера? |
Коліна ...A синці на ногах для мене тепер нормальне явище...
Страшно не люблю,коли штанки запутуються за педалі...так раз чуть в машину не влетіла
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
AVB
Турист |
21.02.2007 18:24 |
|
|
Муся, співчуваю. Напевне той ровер десь якась шарашкіна кантора звирала.
Тим не менше, хочу сказати, шо велодеталі, які виготовлялись за союзу, були найвищої якості. Зараз в найдорожчих фірмових моделях таке не завжди зустрінеш. А потім стали клепати різну туфту і капець!
lenhen, а я штанки закочую шоб вони не зачіпались!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
21.02.2007 18:50 [*1] |
|
|
Та закочую,прийшлось...а то так і без штанок можна лишитись !А от раніше дивувалась,чому в всіх велосипедристів права штанка закачана,або прищеплена...а тепер вже не дивуюсь
додано через 1 хвилину 39 секунд:
| lenhen пише: | | а то так і без штанок можна лишитись |
І то в кращому випадку
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
21.02.2007 19:12 |
|
|
|
А я колись на ровері (колись був такий "Орлёнок") зі своєї гори (кажуть, шо найвища в Золочеві) з'їжджав, находу відмовило гальмо і я в'їхав, в самому низу, в паркан з прутів арматури, мав струс мозку. А про обдерті коліна і лікті я взагалі мовчу. Зовсім недавно сів на ровер, пролїхав 200 метрів і впав, обдер руку, коліно, лікоть і бедро.
|
|
|
massacra
житель міста |
21.02.2007 19:12 |
|
|
| AVB пише: | | lenhen, а я штанки закочую шоб вони не зачіпались! |
... по локті.
додано через 5 хвилин 32 секунди:
Скільки разів бувало вилітав через руль на маленькій Десні. А в загальному - стандартний комплект,
як і увсіх - коліна, лікті, синяки.
| vaymut пише: | | кажуть, шо найвища в Золочеві |
Де це є така гора? Я знаю, що біля хлібзаводу є найкрутіша. Це не вона?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
21.02.2007 19:19 |
|
|
| massacra пише: | | Де це є така гора? Я знаю, що біля хлібзаводу є найкрутіша. Це не вона? |
Можливо і вона.
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
massimo
житель міста |
22.02.2007 22:55 |
|
|
|
Колись мав ще радянський " турист ", типу теперішнього горніка, крута штука була
|
|
|
massacra
житель міста |
22.02.2007 23:16 |
|
|
|
Я колись хотів на малу "Десну" поставити 2 передні зірочки і переключатель від "Спутніка", а задню на 14 зубців. Ото би був швидкістний ровер!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
25.02.2007 04:42 |
|
|
|
А я на Салюті їздив. Тоді скрутно з грошима було, все по запчастинах позбирав - шось випросив, а шось знайшов. Потім пофарбував і катався цілими днями, ото щасливий був!
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
25.02.2007 22:11 |
|
|
Мені шось цей "шедевр" нагадав то дерево, на якому хобіти катались в "Перстнях".
|
|
|
massacra
житель міста |
26.02.2007 00:08 |
|
|
|
Мать моя женщина, класний велік!Тільки аммортізатор забули в комплект вложити!Срацю-дупцю натовче...
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
26.02.2007 02:58 |
|
|
Щобись не казав : | massacra пише: | | Срацю-дупцю натовче... | ше маю таке сідло для тебе
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
26.02.2007 21:18 |
|
|
А мені знов ровер "свиснули",цей,з якого ручки постійно пропадали...прив`язала погано
Сьогодні довелось до метро йти пішачком
Ех...знову треба йти "на міст" за новим ровером...по рахунку вже третім
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
lenhen
як Lenhen |
27.02.2007 18:14 |
|
|
| AVB пише: | | в скільки тобі обходяться такі "втрати" |
Ой...давай не будем "о грусном"...але громадським транспортом було б дороще
|
|
|
VIA
бджілка |
01.03.2007 11:33 |
|
|
|
Хех. Не хочеться навіть згадувати про той перший ровер, який би я повинна була мати. Та розкажу. Я в дитинстві жила в селі (напевно знаєте в якому) і ми тримали курят, та ніколи не виростала та кількість, яку купували (недурно кажуть, що курят по осені рахують). Так от, мама мені каже, що, якщо я вигодую усіх, ну не пам'ятаю скільки, може 20-30 курчат, то купить мені ровера. З завданням я справилась, а от мама не виконала своєї обіцянки. Я досі пам`ятаю ту гіркоту дитячого розчарування.
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
01.03.2007 19:54 |
|
|
Мені коханий подарував "Галичину" Львівського Мотозаводу 10 років назад.
|
|
|
massacra
житель міста |
01.03.2007 20:00 |
|
|
То файна штука жир зганяти! Але далеко на такому не заїдеш... Хіба весь час підтримувати в ідеальному стані.
|
|
|
VIA
бджілка |
01.03.2007 20:10 |
|
|
Ні, я на ньому не їжджу, більше пішки, або машиною.А він стоїть, бідненький, в підвалі. Чекає весни, городів.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
02.03.2007 13:10 |
|
|
|
Згадав один випадок із життя - одного разу, десь 4-5 років тому, вирішили з другом поїхати на велосипедах у Львів на концерт польського колективу маленьких діточок під назвою "Arka Noego" (діточки 3-12 років, які співають релігійні пісеньки під гарну музику, вони тоді виступали у задньому дворі ратуші), у нього був позичений (не пам'ятаю фірми-виробника), з повною комплектацією Shimano, а у мене братів Snowbike, пам'ятаєте, на них свого часу була мода в Золочеві, з нікельованою рамою, правда препаршивої якості. Так от, друг їхав не напрягаючись, а я... Задній блок перемикання передач, зламався вже в Ясенівціях, ше якось до Червоного доїхав, а там згадав, що жеве знайомий десь поблизу і залишив у нього свій велосипед (з того часу я його більше не бачив і СЛАВА БОГУ). До Львова я доїхав маршруткою і навіть попав на концерт, а от друг так і не доїхав, вернувся з Курович, казав, шо не мав більше сил... От така байка.
|
|
|
AVB
Турист |
02.03.2007 16:22 |
|
|
Ну, без тренувань, та ше й на ровері з передачами... Я собі уявляю.
На Україні треба було їхати! Вона не підводить. Як шось по дорозі відлітає, то підручними, точніше підножними матеріялами ремонтується, а їх на наших дорогах від автівок тонами валяється!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
04.03.2007 00:32 |
|
|
Мій знайомий коліщата в ровері, коли пробилися шишками набив і так з Зозулів до самого дому котився. Винахідливий, мурва кать!
|
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
06.03.2007 23:46 |
|
|
Я як пробиваю то на дісках валю!Всерівно не погнуться!Провірено ударами!
|
|
|
Pliocen
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
|
|
massimo
житель міста |
08.03.2007 22:55 |
|
|
|
Приїхав вчора з Хмельницької області, межа з Житомирською, жив там два тижні, то скажу вам що там справжній китай, стільки велосипедистів я ше не бачив ніколи, біля магазинів і кафе спеціальні такі штуки щоб там ставити велосипеди, а біля заводу цілий паркінг для них, реально десь 70 на 50 метрів і все в роверах, правда бадильових.
|
|
|
massacra
житель міста |
09.03.2007 02:54 |
|
|
| massimo пише: | | скажу вам що там справжній китай |
класно для екології! повітря чистіше! ...може...
і лишній жирок можна позганяти
|
|
|
massimo
житель міста |
09.03.2007 03:04 |
|
|
| massacra пише: | класно для екології! повітря чистіше! ...може...
і лишній жирок можна позганяти |
То може і так, але їзда на авто в тому місті то є катастрофа, там роверисти королі доріг!
|
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 12:08 |
|
|
Знаю, їхів на море, то там була сама гірша ділянка траси (якщо це можна назвати трасою )
|
|
|
massacra
житель міста |
10.03.2007 01:36 |
|
|
Тема вже розрослася на 8 сторінок! Значить якась актуальність чи може цікавість тут є! Весна! Всі на ровери!
|
|
|
skytalec
гість міста |
|
|