Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Тренажерний зал

форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Тренажерний зал03.12.2006 20:35 - Тренажерний зал
Хто скаже мені скільки в Золочеві тринажерних залів?Чому не має належної реклами в розвитку такого бізнесу як спортивні клуби з тринажерними залами?Тільки бари і споювання молодих людей, побто деградація суспільства.Я вважаю що в тому винуваті наші керівники Райдержадміністрації.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Тренажерний зал03.12.2006 20:44
я б дуже хотіла щоб такий(такі)існували у нас в місті.ще б хотіла щоб був басейн...але це мабуть не реально...одні кабаки-реальніші
Олег
житель міста
Золочів
Тренажерний зал03.12.2006 20:57
Зараз політика держави така щож споїти найбільше людей в Україні. щоб людина менше звертала увагу на проблеми які її оточують, а те що вони говорять я називаю "Говорильньою", зараз в нас мало прийматися рішення про присвоєння 5 рангу держслужбовця , тобто зарплата в межах 8-10 тис. гривнів, за таку зарплату можна "говорити" людям що вони хочуть, влада нам буде говорити то що ми бажаємо почути і стільки скільки ми того хочем, а робити будь те що їм потрібно.
mops
міська комісія
Золочів
Тренажерний зал03.12.2006 23:18
Попит на спорт у Золочеві реально є. Але підприємцям поки що не цікаво цим займатись, а влада просто не шукає собі зайвого клопоту - є шахісти, от і добре, хай собі в шахи і грають. Їх можна на турнір послати. Футболістів- на змагання. І розповідати потім про спортивні здобутки. А те, що люди ходять в зал і підтримують нормальну фізичну форму - кому це покажеш?
Олег
житель міста
Золочів
Тренажерний зал04.12.2006 01:18
Я наприклад пропонував щоб приміщення котельні використати як фітнес-центер , тобто спорт-зал. тринажерний зал, лазня і т.д.
kvartyrant
житель міста
Золочів
Тренажерний зал04.12.2006 16:15
Тренажерних залів практично немає. Наскільки пригадую один - на Ентузах в садіку, другий організував в себе вдома Максимович, і ще один новий, кажуть відкрився , де не знаю. І все. Мало це чи багато - звичайно ж мало.
Зі спорту слід напевно ще відмітити футбол ( ледь жевріючу ДЮСШ + міні команди по інтересах) , волейбол (в осовному ветерани).
І звичайно ж великий теніс. Саме цей вид спорту вважаю одним з самих популярних. Слід віддати належне Роману Мерещаку - без будь-якої бази , на голому ентузазмі він створив в Золочеві досить таки непогану школу тенісу. Не знаю як зараз але був період, що в нього займалось до 100 чоловік. Знаю, що вже давно ведуться розмови щодо відновлення кортів (біля картонажної ) але чи то міськрада не дає дозволу чи то немає грошей для відновлення не можу сказати. Але те, що такі корти потрібні - факт беззаперечний.
AVB
Турист
Золочів
Тренажерний зал04.12.2006 23:24
Повертаючись до початку, щодо вини райдержадміністрації, можна знайти просте рішення. Якшо владі вигідніше отримувати гроші з кабаків ніж з тренажерних залів, то для збалансування ситуації необхідно змусити направляти половину доходу з кабаків на розвиток культурно-спортивних установ. Я розумію, шо це звучить як пусті слова. Та якшо усі, хто не надає перевагу кабакам, зберуться перед адміністрацією і не ступляться доки вона не дасть прийнятної відповіді, це було би дієво і не голослівно. Доречі, можна було би подивитись скільки золочів`ян здатні на певні дії для реального покращення свого життя (а не мерзнути на майданах за міфічну ідею).
Richard
турист
Тренажерний зал04.12.2006 23:44
Не знаю на рахунок залу...той хто запив або любить собі бухнути туда ходити навряд чи буде, а якщо буде то недовго. А той хто дійсно хоче займатися купить собі гантелі/штангу для цього. Менталітет зараз такий.

На рахунок футболу мушу сказати що зараз кожен раз менше його грають в нашому місті. Раніше на стадіоні біля радіо-заводу місця не було, а тепер грай хоч не все поле.
Morientes
житель міста
Золочів
Тренажерний зал05.12.2006 00:01
Абсолютно згоден з тобою Richard що тепер приходиш в любий час на любий стадіон і граєш, і абсолюно не згоден по інших постах - в Золочеві є всі умови шоб займатися футболом ,волейболом, тренажерами і хто хоче той і займається , щодо тенісу - то корти по любому треба,наразі не видно хто б допоміг в тому питанні.Мені здається шо можна виділити трохи коштів з тих які виручили за спорткомплекс і збудувати 2 грунтових порядних корти,але...але...
AVB
Турист
Золочів
Тренажерний зал09.12.2006 17:47
Виявляється є один зал на Ентузах!
http://zl.lv.ukrtel.net/zdorov/zd_fizk.html
Richard
турист
Тренажерний зал09.12.2006 19:16
Був я в тому залі 3 роки назад. Тренажерним залом то назвати дуже тяжко. Навіть самі приміщення більш нагадають житлові кімнати чим "зал".
mops
міська комісія
Золочів
Тренажерний зал09.12.2006 22:55
Richard пише:
Тренажерним залом то назвати дуже тяжко

Краще щось, ніж нічого. А щоб підтримувати себе в хорошій спортивній формі, досить штанги і гантелей. Люди там займаються і досягають досить хороших результатів. Головне наполегливість і працьовитість
Igor
гість міста
Золочів
Тренажерний зал19.12.2006 00:26
Проблема тренажерних залів - в їх нерентабельності. Зробіть підрахунки - аренда чималої площі, обладнання, світло, тепло, зарплата персоналу і т. д. при малій пропускній здатності і Ви зрозумієте, що зали роблять хіба олігархи для бойовиків і коханок.
Зал в дитсадку і в Максимовича - це вийняток, результат ентузіазму окремих людей. Причому зал в дитсадку №6 буде закриватися в звязку з збільшенням кількості дітей в групах.
Дайте мені площу 100-150 кв. метрів за низьку арендну плату і будете мати непоганий тренажерний зал.
mops
міська комісія
Золочів
Тренажерний зал19.12.2006 00:33
Ну дякую Петрович, порадували! Шо серйозно закривається? Коли? І шо тепер робити?
Igor
гість міста
Золочів
Тренажерний зал20.12.2006 00:19
Куди серйозніше. Що робити. Шукати приміщення. В першу чергу всім разом і окремо тиснути Зубара.
Олег
житель міста
Золочів
Тренажерний зал05.01.2007 17:53
Igor я з Вами згоден в тому що така справа не є рентабельною, але давайте подивимся в наше майбутнє?Що наших дітей чекає йти в бар і спиватися?Наприклад я вже тут писав що влада найперше має підтримувати дотаційно такі проєкти.
m@xxximus
житель міста
Золочів
Тренажерний зал05.01.2007 19:07
2igоr яка арендна плата тобi пiдходить (120м2) в чертi мiста

Posted from a Nokia mobile phone
massimo
житель міста
Золочів
Тренажерний зал10.03.2007 02:04
дійсно, зал бізнес на велику перспективу, він буде відбиватися не один рік, і коштує порядно. і 150 квадратів маловато буде тренажери + роздягалка+душі+кафе місця треба чимало, а клієнтів буде не надто багато, кого зацікавить є реальний бінес план на цю тему, але то хто має лишніх грошей мішок
Malin
житель міста
Золочів
Тренажерний зал28.01.2008 23:19
Не заробиш? хм. Хіба що в Золочеві. Це один з найприбутковіших видів бізнесу. Я хожу в зал 3 рази на тиждень. (240 грн за місяць). Абониментів продається більше 200 шт. 240 Х 200 = 48 000 грн
kalef_f
житель міста
Золочів
Тренажерний зал28.01.2008 23:25
Malin пише:
Це один з найприбутковіших видів бізнесу.

це туфта... Якщо тобі подарують обладнаний зал, то ясно, що гроші піднімеш, але якщо все з нуля, то окупиться воно ой як не скоро...

Malin пише:
Не заробиш? хм. Хіба що в Золочеві.

так ми ж про Золочів говорим,Malin.
Прислухайся до поради
Васілій пише:
Mr. Green Спустись з не..,тьху !з Києва на землю
andy suncraft
житель міста
Золочів
Тренажерний зал19.02.2008 16:28
так вон чув, що з хлібзаводу замутили якийсь зал спортивний...але толку з того? мені б басейна, щоб я собі плавав час від часу)....ех жалко....нема тут господаря в місті....сидять лише язиками тріпають про політику....ладно не буду багато говорить, а то ще в тюрму мене посадять) тоді вже точно за басейн ніхто не згадає
Vitia
Студент
Золочів
Тренажерний зал19.02.2008 18:46
Скажу вам так, скоро відкривається в 4 школі я буду з тим займатись , пишіть мені скажу коли
Олег
житель міста
Золочів
Тренажерний зал19.04.2008 22:47
На тереторії Золочівського хлібзаводу по вілиці бробівській відкрився тринажерний зал.
Vitia
Студент
Золочів
Тренажерний зал19.04.2008 23:00
Я вже знаю, а скільки треб платити ,
Ira_NEO
PhotoAppraiser
Золочів
Тренажерний зал19.04.2008 23:57
Олег пише:
Я наприклад пропонував щоб приміщення котельні використати як фітнес-центер

а яке приміщення котельні, точніше якої котельні??
Олег
житель міста
Золочів
Тренажерний зал20.04.2008 00:12
Ira_NEO, на Львівській є котельня, яка вже давно себе не оправдує. Але є джерелом відмивання коштів,коли її переобладнати, міг бути гарний спортивний зал, лазня і т.д.
grey
гість міста
Золочів
Тренажерний зал20.04.2008 14:41
хлібзавод
100грн - 3 рази на тиждень, 80грн - 2 рази на тиждень. заняття у групах по 15 осіб. тривалість заняття півтори години. не знаю як на протязі дня, але з 20:00(останнє заняття) народу валом, навіть утворюються черги до деяких тренажерів.
Ira_NEO
PhotoAppraiser
Золочів
Тренажерний зал20.04.2008 18:24
Олег, ти хоч розумієш шо говориш??
Олег пише:
котельня, яка вже давно себе не оправдує.

А ти хоч занєш шо вона в робочому стані, і якби її закрили то навколишні будівлі які вона опалює лишились без тепла, а цеж абсурд!! Також люди які там працюють лишились б без роботи, ти якийсь ізверг. Що б робили ті сім'ї якби їхніх чоловіків лиши роботи?? І з чого ти взагалі взяв шо вона себе не оправдовує??
Олег пише:
є джерелом відмивання коштів

То взагалі... Яких коштів?? Ти хоч розумієш шо пишеш чи може маєш безперечні докази??
Олег пише:
коли її переобладнати

Ти там був, бачив як вона виглядає?? Про яке переобладнання може йти мова. Приміщення навіть близько не підходить для спортивного чи тренажерного залу. І переобладнання буде коштувати так дорого, що ніхто затеке би й не взявся.
форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста - Тренажерний зал
Bookmark and Share