|
|
| Автор |
Коментар |
poma
житель міста |
03.01.2011 20:34 |
|
|
Ще гірше в Золочеві як за Зубара, з якого всі реготали.Вулиці не чищені взагалі.Жах. Навіть під самою міською радою одна баба зламала руку.До чого дожили.Сантехніка не найдеш.Друть три шкури всі.Бардак повний. І дерева ріжуть, ну це повний піпец. Кого ми вибрали? Чи за нас вибрали?Такого бардаку як тої зими в місті давно не було.По центру пройдіться. Яма на ямі, якісь шмати тирчать на патиках. Влади нема. То точно.Зате біля замку в мороз якісь люди накривають кіоски.Гроші для того того є.А прибрати вулиці від снігу, посипати піском чи сіллю - грошей нема. Ой не можу, зараз заматюкаюся...... Суки, одним словом, як це мя'гко сказати....
|
|
|
tapac01
житель міста |
|
|
kvartyrant
житель міста |
05.01.2011 10:53 |
|
|
| poma пише: | | Навіть під самою міською радою одна баба зламала руку. |
коли це трапилось?
| poma пише: | | І дерева ріжуть, ну це повний піпец. |
по вашому, краще вже хай дерава падають на голови перехожим?
| poma пише: | | .Зате біля замку в мороз якісь люди накривають кіоски.Гроші для того того є |
а що це міські гроші?
| poma пише: | | А прибрати вулиці від снігу, посипати піском чи сіллю - грошей нема. |
чим прибирати?
|
|
|
vovik
житель міста |
05.01.2011 13:15 |
|
|
| kvartyrant пише: | | а що це міські гроші |
З якої сторони подивитись.
| poma пише: | | А прибрати вулиці від снігу, посипати піском чи сіллю - грошей нема |
Та вроді бачив оголошення по місту і в НС писали, шо шукають людей для прибирання міста. 100 грн./день платять, і житло надають.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
05.01.2011 13:31 |
|
|
| vovik пише: | | 100 грн./день платять, і житло надають. |
в нас нарід гордий-не буде на окупантів працював.шей за такі копійки
додано через 1 хвилину 36 секунд:
| vovik пише: | | З якої сторони подивитись. |
та хоть з якої дивись.маєш дані шо будують за бюджетні гроші?ну то покажи хоть тут,я вже не говорю про прокуратуру
|
|
|
vovik
житель міста |
05.01.2011 13:39 |
|
|
|
я маю на увазі хто будує, і де він взяв ті кошти, як йому досталась та земельна ділянка і т.д. конечно шо я человек малєнький і большой політікі не понімаю, ето моя субєктивна думка.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
05.01.2011 13:45 |
|
|
ну і хто будує?і де взяв кошти?
додано через 2 хвилини 11 секунд:
єдине шо погано-шо будують опять кабак-магазин.а хотілось шоп все ж таки в якесь виробництво вкладались
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
05.01.2011 16:33 |
|
|
| vovik пише: | | Та вроді бачив оголошення по місту і в НС писали, шо шукають людей для прибирання міста. 100 грн./день платять, і житло надають. |
власне мене теж те оголошення зацікавило.... але, я так розумію, це стосувалось прибирання міста в плані прикрашення різного роду гірляндами, тощо... хоча не впевнений... тре буде позвонити на той номер..
| vovik пише: |
05.01.2011 12:15
з якої сторони подивитись. |
з якої не дивись - все одно не міські
| Васілій пише: | | єдине шо погано-шо будують опять кабак-магазин.а хотілось шоп все ж таки в якесь виробництво вкладались |
погоджуюсь... хоча з іншого боку будує там таки наш "Золочівбуд" ... а будуть там продаватись, якщо вірити тому що каже замовник, сувеніри наших місцевих майстрів...
|
|
|
|