Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Презентація книжки Золочівщина

форум Золочів Плюс - Мистецтво
Автор Коментар
MUBa
Мубця
Золочів
Презентація книжки Золочівщина11.11.2006 00:01 - Презентація книжки Золочівщина
Наперед прошу вибачення, що запізненням...
Отже:
в суботу 11.11.06 о 15.00 в Золочівському замку відбудеться презентація другого видання книжки "Золочівщина".
В програмі виступ суперового колективу "Пори року"
Вхід вільний.
Організатори сердечно запрошують
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина11.11.2006 13:08
ну-ну, подивимось.
MUBa
Мубця
Золочів
Презентація книжки Золочівщина11.11.2006 19:29
Подивилися?
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина11.11.2006 21:26
На жаль, ні. І шо там?
mops
міська комісія
Золочів
Презентація книжки Золочівщина12.11.2006 12:15
Було досить цікаво, особливо приємно було послухати "Пори року".
Серед промовців, що виступали, був і п. Золотник. Досить непогано говорив, а от Володимир Володимирович протягом усієї презентації мовчав як партизан  . Подробиці читайте в "Народному слові " - був Дідула і Тухватшин поміж людей з фотіком бігав
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Презентація книжки Золочівщина13.11.2006 22:03
Шановні, переглядав сьогодні цю книжечку, ви знаєте, досить цікава. Видно куди потрачені спонсорські кошти. До речі, хто не знає вилучені з продажу книжки кошти будуть витрачені на лікування хворої на лейкемію дитини.
mops
міська комісія
Золочів
Презентація книжки Золочівщина13.11.2006 22:55
Від себе додам - книжка коштує 150 гривень, але вона варта такої ціни!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Презентація книжки Золочівщина14.11.2006 00:53
Дійсно вартує, а якщо у вас ще й книжка рідний край, то це взагалі супер, ці дві книжечки неначе доповнюють одна одну.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Презентація книжки Золочівщина14.11.2006 11:11
цікаво було-б на них подивитися,вони вже є у продажі?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Презентація книжки Золочівщина14.11.2006 21:43
Ви знаєте, соромно казати, але давно не забігав в книгарню, а тому не можу сказати, чи є вони у продажі, знаю лише, шо мають появитись.
MUBa
Мубця
Золочів
Презентація книжки Золочівщина15.11.2006 19:11
Права на реалізацію книжки в Золочеві має голова нашої "Просвіти" пані Юськевич. Мопс вже написав, що коштує вона 150 гирини, а на презентації її можна було придбати всього за сотню.
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина17.11.2006 11:00
Така книга може слугувати відмінним додатком до місцевого шкільного курсу. Чи шось зроблено чи плянується зробити аби принаймні шкільні бібліотеки отримали примірники за умов полегшення розрахунку зі сторони відділу освіти?
MUBa
Мубця
Золочів
Презентація книжки Золочівщина17.11.2006 23:55
Шкільні бібліотеки книжки отримали як подарунок. І районна теж. На презентації книжки уві Львові один пан говорив про те, щоб зробити адаптований варіант для школярів, але він зеленого поняття про книжку взагалі не мав (як і відношення до її видання), тому про щось таке говорити як мінімум зарано.
Richard
турист
Презентація книжки Золочівщина18.11.2006 02:28
150 грн.?!?!?!?!? Виявляється не тількі газ подорожчав, видавництво тоже на місці не стоїть.
В мене одне питання, кому ця книжка сьогодні потрібна при наших реаліях життя? Самому видавництву чи якійсь державні установі? Я тільки "ЗА" такі речі, але мені здається що то все робиться в пустоту...
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Презентація книжки Золочівщина18.11.2006 02:43
Richard пише:
150 грн.?!?!?!?!? Виявляється не тількі газ подорожчав, видавництво тоже на місці не стоїть.
В мене одне питання, кому ця книжка сьогодні потрібна при наших реаліях життя? Самому видавництву чи якійсь державні установі? Я тільки "ЗА" такі речі, але мені здається що то все робиться в пустоту...

Як я вже казав, вилучені з продажу книжки кошти будуть витрачені на лікування хворої на лейкемію дитини. Чи потрібно це, мені здається, шо вданому випадку, з такою метою, можна і всі 300 грн. видати за неї. (це моя особиста думка)
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина18.11.2006 03:11
Взагаліто, справа дійсно славна!
Хотів би знати, через шо довелось пройти, шоб видати цю книгу?
Shock
гість міста
Золочів
Презентація книжки Золочівщина20.11.2006 10:36
А чи справді кошти підуть туди куди слід?????.....хто знає????
Richard
турист
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 00:49
Невже книгу спеціально видавали щоб полікувати дитину за гроші від продажі? Чи ідея с благодійністю появилась після видання книги? Який процент піде на лікування дитини?
Nikolas Erfe
житель міста
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 04:27
1. Де можна придбати цю книгу?
2. Кого не влаштовує ціна (ідея, обкладинка і т.д.), завжди знайде до чого придертись.
3. Давно мрію зробити фотоальбом Золочева - відмінний від стандартних і усім вже набридлих фотографій.
4. Дай Бог щоб з дитиною все було гаразд (здається я знаю про кого йде мова)
lenhen
як Lenhen
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 11:30
А мене цікавить її вага(хочу щоб мені сюда її передали)
mops
міська комісія
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 11:32
Книга важить 3 кг
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 11:38
А шо? В Голандію бусіки не їздять, так як в Італію, Іспанію і Португалію? Це ж набагато дешевше, швидше і надійніше ніж передавати книжку поштою.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 12:02
Та їздить,але тільки один,раз в місяць.
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 12:21
Дуже шкода, шо не існує єдиного українського координованого видавничого концерну, що розв`язав би питання з інформаційно-публіцистичним забезпеченням українців по всьому світу. А так усі подекуди об`єднуються у відокремлені спілки, громади, асоціації, мають свої невеличкі ґазети в ліпшому випадку. А в більшості це засилля чужоземної літератури і преси.
Та шо там дивуватись пресі, коли на телебаченні досі можна побачити ті кучмівські міфи про те, як нашим тяжко живеться за кордоном, а ше більше бісить ґрандіозна вигадка про так звану `Торгівлю людьми`....
Та я відхиляюся... Я про недержавну орґанізацію, шо допомогла би видавати такі книжки і розповсюджувати їх серед українців усього світу.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 12:27
тут є газти і журнали...правда російські...і дуже дорогі.Була в місцевій бібліотеці,але крім книжки"Комунізм",не знайшла нічого.Казали що Булгаков був,але хтось забрав
AVB
Турист
Золочів
Презентація книжки Золочівщина21.11.2006 12:42
От я про це і кажу! У Італії, Ісп... коротше, у всій циганщині така картина. А знаєте скільки малотиражним і дорогим самвидавом було випущено нашими еміґрантами своїх книжок і збірок? І де це усе є? Світ не побачив цього, рівносильно, як і цю книжку. А дуже шкода!
MUBa
Мубця
Золочів
Презентація книжки Золочівщина23.11.2006 21:08
Вага - 3 кг. На лікування дитини має піти десь 3 тисячі грн (піде, 100%). А купити можна в нашій золочівській "Просвіті". В книгарнях навіть не питайте - не буде!!!
mops
міська комісія
Золочів
Презентація книжки Золочівщина02.12.2006 23:50
Сьогодні випала нагода полистати цю книжку. Бук, скажу я вам, капітальний! Ну дуже фундаментальне видання!
starsashko
гість міста
Золочів
Презентація книжки Золочівщина03.04.2010 15:48
Напишіть будьласка де саме в Просвіті можна придбати книгу! Дуже треба
форум Золочів Плюс - Мистецтво - Презентація книжки Золочівщина
Bookmark and Share