|
|
| Автор |
Коментар |
MUBa
Мубця |
11.11.2006 00:01 - Презентація книжки Золочівщина |
|
|
Наперед прошу вибачення, що запізненням...
Отже:
в суботу 11.11.06 о 15.00 в Золочівському замку відбудеться презентація другого видання книжки "Золочівщина".
В програмі виступ суперового колективу "Пори року"
Вхід вільний.
Організатори сердечно запрошують
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
AVB
Турист |
|
|
mops
міська комісія |
12.11.2006 12:15 |
|
|
Було досить цікаво, особливо приємно було послухати "Пори року".
Серед промовців, що виступали, був і п. Золотник. Досить непогано говорив, а от Володимир Володимирович протягом усієї презентації мовчав як партизан . Подробиці читайте в "Народному слові " - був Дідула і Тухватшин поміж людей з фотіком бігав
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
13.11.2006 22:03 |
|
|
Шановні, переглядав сьогодні цю книжечку, ви знаєте, досить цікава. Видно куди потрачені спонсорські кошти. До речі, хто не знає вилучені з продажу книжки кошти будуть витрачені на лікування хворої на лейкемію дитини.
|
|
|
mops
міська комісія |
13.11.2006 22:55 |
|
|
|
Від себе додам - книжка коштує 150 гривень, але вона варта такої ціни!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
14.11.2006 00:53 |
|
|
|
Дійсно вартує, а якщо у вас ще й книжка рідний край, то це взагалі супер, ці дві книжечки неначе доповнюють одна одну.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
14.11.2006 21:43 |
|
|
Ви знаєте, соромно казати, але давно не забігав в книгарню, а тому не можу сказати, чи є вони у продажі, знаю лише, шо мають появитись.
|
|
|
MUBa
Мубця |
15.11.2006 19:11 |
|
|
|
Права на реалізацію книжки в Золочеві має голова нашої "Просвіти" пані Юськевич. Мопс вже написав, що коштує вона 150 гирини, а на презентації її можна було придбати всього за сотню.
|
|
|
AVB
Турист |
17.11.2006 11:00 |
|
|
|
Така книга може слугувати відмінним додатком до місцевого шкільного курсу. Чи шось зроблено чи плянується зробити аби принаймні шкільні бібліотеки отримали примірники за умов полегшення розрахунку зі сторони відділу освіти?
|
|
|
MUBa
Мубця |
17.11.2006 23:55 |
|
|
|
Шкільні бібліотеки книжки отримали як подарунок. І районна теж. На презентації книжки уві Львові один пан говорив про те, щоб зробити адаптований варіант для школярів, але він зеленого поняття про книжку взагалі не мав (як і відношення до її видання), тому про щось таке говорити як мінімум зарано.
|
|
|
Richard
турист |
18.11.2006 02:28 |
|
|
150 грн.?!?!?!?!? Виявляється не тількі газ подорожчав, видавництво тоже на місці не стоїть.
В мене одне питання, кому ця книжка сьогодні потрібна при наших реаліях життя? Самому видавництву чи якійсь державні установі? Я тільки "ЗА" такі речі, але мені здається що то все робиться в пустоту...
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
18.11.2006 02:43 |
|
|
| Richard пише: | 150 грн.?!?!?!?!? Виявляється не тількі газ подорожчав, видавництво тоже на місці не стоїть.
В мене одне питання, кому ця книжка сьогодні потрібна при наших реаліях життя? Самому видавництву чи якійсь державні установі? Я тільки "ЗА" такі речі, але мені здається що то все робиться в пустоту... |
Як я вже казав, вилучені з продажу книжки кошти будуть витрачені на лікування хворої на лейкемію дитини. Чи потрібно це, мені здається, шо вданому випадку, з такою метою, можна і всі 300 грн. видати за неї. (це моя особиста думка)
|
|
|
AVB
Турист |
18.11.2006 03:11 |
|
|
Взагаліто, справа дійсно славна!
Хотів би знати, через шо довелось пройти, шоб видати цю книгу?
|
|
|
Shock
гість міста |
|
|
Richard
турист |
21.11.2006 00:49 |
|
|
|
Невже книгу спеціально видавали щоб полікувати дитину за гроші від продажі? Чи ідея с благодійністю появилась після видання книги? Який процент піде на лікування дитини?
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
21.11.2006 04:27 |
|
|
1. Де можна придбати цю книгу?
2. Кого не влаштовує ціна (ідея, обкладинка і т.д.), завжди знайде до чого придертись.
3. Давно мрію зробити фотоальбом Золочева - відмінний від стандартних і усім вже набридлих фотографій.
4. Дай Бог щоб з дитиною все було гаразд (здається я знаю про кого йде мова)
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
mops
міська комісія |
|
|
AVB
Турист |
21.11.2006 11:38 |
|
|
|
А шо? В Голандію бусіки не їздять, так як в Італію, Іспанію і Португалію? Це ж набагато дешевше, швидше і надійніше ніж передавати книжку поштою.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
AVB
Турист |
21.11.2006 12:21 |
|
|
Дуже шкода, шо не існує єдиного українського координованого видавничого концерну, що розв`язав би питання з інформаційно-публіцистичним забезпеченням українців по всьому світу. А так усі подекуди об`єднуються у відокремлені спілки, громади, асоціації, мають свої невеличкі ґазети в ліпшому випадку. А в більшості це засилля чужоземної літератури і преси.
Та шо там дивуватись пресі, коли на телебаченні досі можна побачити ті кучмівські міфи про те, як нашим тяжко живеться за кордоном, а ше більше бісить ґрандіозна вигадка про так звану `Торгівлю людьми`....
Та я відхиляюся... Я про недержавну орґанізацію, шо допомогла би видавати такі книжки і розповсюджувати їх серед українців усього світу.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
21.11.2006 12:27 |
|
|
|
тут є газти і журнали...правда російські...і дуже дорогі.Була в місцевій бібліотеці,але крім книжки"Комунізм",не знайшла нічого.Казали що Булгаков був,але хтось забрав
|
|
|
AVB
Турист |
21.11.2006 12:42 |
|
|
|
От я про це і кажу! У Італії, Ісп... коротше, у всій циганщині така картина. А знаєте скільки малотиражним і дорогим самвидавом було випущено нашими еміґрантами своїх книжок і збірок? І де це усе є? Світ не побачив цього, рівносильно, як і цю книжку. А дуже шкода!
|
|
|
MUBa
Мубця |
23.11.2006 21:08 |
|
|
|
Вага - 3 кг. На лікування дитини має піти десь 3 тисячі грн (піде, 100%). А купити можна в нашій золочівській "Просвіті". В книгарнях навіть не питайте - не буде!!!
|
|
|
mops
міська комісія |
02.12.2006 23:50 |
|
|
|
Сьогодні випала нагода полистати цю книжку. Бук, скажу я вам, капітальний! Ну дуже фундаментальне видання!
|
|
|
starsashko
гість міста |
03.04.2010 15:48 |
|
|
|
Напишіть будьласка де саме в Просвіті можна придбати книгу! Дуже треба
|
|