|
|
| Автор |
Коментар |
Y.L.
гість міста |
12.06.2007 14:20 |
|
|
|
ПРАВДУ КАЖЕШ,ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ,А НЕ ЗАЦИКЛЮВАТИСЬ НА ОДНОМУ ПЕРІОДІ ЖИТТЯ.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
12.06.2007 14:27 |
|
|
|
почни з того,що повикидай речі які нагадують про минулого ангела і розслабся,не чекай від інших людей таких же падлянок які зробив тобі хтось попередній, і не придирайся до нового ангела,і не вишукуй в ньому якісь скриті (на твою думку)нещирі відносини на рахунок тебе.Адже ВІН не винний що він всього-навсього ДРУГИЙ і що ти обпікшись на молоці дуєш і на воду,але звісно обережною будь,і вуха не розвішуй надто))))
|
|
|
Y.L.
гість міста |
13.06.2007 14:52 |
|
|
|
Другий ангел....а якщо взагалі вже не буде ніяких ангелів,або буде такий як попередній, або ще гірший.Такого я точно не витримаю.Але в душі я ДУЖЕ надіюсь,що Бог такого не допустить,і я таки знайду свого ангела,СПРАВЖНЬОГО АНГЕЛА,який буде любити мене всім серцем і душею...як би наївно це не звучало,але я вірю в це.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
13.06.2007 15:08 |
|
|
| Y.L. пише: | | Другий ангел....а якщо взагалі вже не буде ніяких ангелів,або буде такий як попередній, або ще гірший |
в твої то роки про таке думати!!!!!
той урок ти маєш для того шоб вчитися на ньому а не думати чи витримаєш щось подібне!
якщо і станеться то витримаєш,бо маєш уже закалки трошки від попереднього, саме головне настроїти себе на позитив бо думки матеріальні-про що думаєш те і буває переважно!
| Y.L. пише: | який буде любити мене всім серцем і душею...як би наївно це не звучало,але я вірю в це.
_________________ |
то не тільки наївно але і банально,бо наше хороше життя якраз і складається з простих банальностей: пішли щасливі в кафе ,в кіно,просто по вулиці походили і поговорили,приніс каву у ліжко і все таке інше....час пройде і ти зрозумієш,що щоб щось мати хороше то треба до хорошого тянутися і хорошого прагнути, а назад дивитися тільки інколи,і то з усмішкою,ніби згадувати як сон(якщо само нагадається)
|
|
|
Y.L.
гість міста |
13.06.2007 15:25 |
|
|
|
А знаєш,з тебе б вийшов хороший психолог!Серйозно!Вмієш давати поради,пояснити,дякую!!!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
LIFE
житель міста |
13.06.2007 20:50 |
|
|
Ангел...Коли ти його зустрічаєш, то світ для тебе стає справді світлішим...А якщо цей ангел ще й знаходить поруч...живи і насолоджуйся!!! Та людина - це таки трохи дивне створіння...Здавалося б, все складається так, як ти хочеш - ангел поруч, життя - майже казка...Та чомусь ми раптом відштовхуємо усе...і починаємо шукати щось... що нібито може бути кращим...
Може людина - це така істота, яка дуже швидко до всього звикає і прагне нових відчуттів...???Ангели стають звичайними людьми...бо ми їх просто відштовхуємо...
|
|
|
Y.L.
гість міста |
13.06.2007 21:10 |
|
|
|
А може ангел просто ще не нагулявся,він хоче спробувати все,насолодитися,як то кажуть,життям,але коли він зрозуміє,що йому потрібна тільки ВОНА-єдина,що він помилявся,і тільки з нею зможе бути щасливим,може бути занадто пізно.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
13.06.2007 21:14 |
|
|
Y.L.
то будуть проблеми тільки того ангела,так як ти уже давним давно будеш щасливою!
навіщо тобі ангел,який залишив тебе ради | Y.L. пише: | | не нагулявся,він хоче спробувати все,насолодитися,як то кажуть,життям | хіба ти сама і не є життя? хіба ти сама і не є насолодою?
чуш.
не потрібно тобі таке.
|
|
|
Y.L.
гість міста |
14.06.2007 13:14 |
|
|
|
Та так,знаю,що ніколи не зможу йому пробачити того всього що він натворив,ну хіба що він зробить щось ТАКЕ....але,майже,з впевненістю можу сказати,що в нього і в думках нема і не буде,щоб щось робити,бо зараз я розумію,що була для нього тільки іграшкою.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.06.2007 13:22 |
|
|
Та ти йому в думках вибач,пробач все що він зробив і відпусти його з свого серця нехай собі і дальше гуляє і насолоджується життям!
Скажи собі: я відпускаю тебе,іди і більше не повертайся в моє життя бо для тебе місця в ньому немає.А сама будь відкритою для нових знайомств і склади собі САМА своє життя як пазли,розумієш?Який собі пазл вибереш то так твоя картинка і складеться!
Іграшка-неіграшка, згадай про хороше що між вами було і як я уже сказала вище-як сон І сама дивися у майбутнє з надією і вірою що ТОГО РАЗУ все буде ок!
|
|
|
Оксанка
житель міста |
14.06.2007 17:54 |
|
|
Y.L., не кажи, що не зможеш пробачити. Думаю зможеш... Я тоже колись так казала, але треба було, щоб просто час минув... і себе в голові треба перестроїти Забути? Ні не забути, бо то нічого не дасть. Просто зрозуміти, що людей на світі є багато, а шансів, що ти з кожною з них можеш порозумітися ой як мало. Все робиться на краще, повір. Мине час, може навіть дуже багато часу і ти пробачиш, можливо навіть той ангел знову стане для тебе кимось дорогим. Якщо не коханим, то хоча б добрим знайомим... то також непогано. Не вчися змолоду викреслювати людей з життя... навіть, якщо дуже хочеться. Можливо ти колись будеш дуже потрібна цій людині...не обов'язково в ролі вічної супутниці, може захоче так поговорити. Добро завжди добром винагороджується І не думай сумвати, відволічися... відпочинь, посміхайся... бо як хтось вже казав| цитата: | | Усміхайся. Хтось може закохатися в твою усмішку |
|
|
|
Y.L.
гість міста |
|
|
Lucifer
гість міста |
10.03.2008 20:10 |
|
|
Шо за розмова? Ангели і кохання?То той дядько що блимає світлом в очі,задурманює свідомість і пускає мурашок по тілу під час оргазму?
Я завжди вважав і буду вважати шо то звичайні хіміко-біологічні процеси в закоханому чи в такому шо вдає закоханість тілі.Для мене ангел- то якась вища енергія котра береже життя людини.Після серйозної аварії ,в котрій навколо мене моментально загинули люди, а я залишився абсолютно неушкоджений, хоча свідки аварії були в шоці не стільки від аварії, а від того шо ХТОСЬ залишився живим
Ангел-охоронець важливіший за амурчика.
|
|
|
|