|
|
| Автор |
Коментар |
kvartyrant
житель міста |
08.12.2006 12:36 |
|
|
| AVB пише: | Зашди, mops. А може саме мустафа і є найвідомішою людиною!  |
Саме так! Не знаючи хто такий мустафа ми не можем бути об'єктивними в присвоєнні званння найвідоміша людина.
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
|
|
Richard
турист |
08.12.2006 21:54 |
|
|
| цитата: | | fat, чому ви так обізлені, говорите про українців в третій особі, так нарікаєте на звичайне провінційне галицьке містечко? |
А шо так тяжко зрозуміти? Людина якимось чином мала шанс виїхати в Штати, думала "Ну вот, я тепер заживу! Бассейни, Хати, Машини! Санта-Барбара ай"м камінг!!!!" А в реальності все вийшло зовсім інакше. Унітази, унітази, унітази...і ні-якого прогресу вперед. Ще гірше чим було на Україні. Яка в людини може бути реакція? Озлобленість і агресивність.
|
|
|
mops
міська комісія |
08.12.2006 22:26 |
|
|
І знов про найвідоміших.
В нашому дорогому Народному слові знову з’явилась стаття на захист п.Зубара. На цей раз за підписами групи депутатів міської ради. Знов прославляють патріотизм Зубара, знов звинувачують Бартківа у дискредитації мера. Нудно, панове! Зубар сам себе дискредитував своєю позицією щодо індивідуального опалення та іншими речами. Але як не крути, і Бартків, і Зубар досить відомі в місті люди. Пан З. уже проходить у нас в кількох номінаціях, а пан Б – наразі тільки в одній. Так і живем…
P.S. Про газету. Сьогодні один мій знайомий, побачивши мене з цією газетою в руках, сказав «Напиши їм, щоб друкували її на туалетному папері – буде набагато практичніше».
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
09.12.2006 12:19 |
|
|
| mops пише: | І знов про найвідоміших.
В нашому дорогому Народному слові знову з’явилась стаття на захист п.Зубара. На цей раз за підписами групи депутатів міської ради. Знов прославляють патріотизм Зубара, знов звинувачують Бартківа у дискредитації мера. Нудно, панове! Зубар сам себе дискредитував своєю позицією щодо індивідуального опалення та іншими речами. Але як не крути, і Бартків, і Зубар досить відомі в місті люди. Пан З. уже проходить у нас в кількох номінаціях, а пан Б – наразі тільки в одній. Так і живем…
|
Можна звичайно сперечатись з тим, що Зубар себе дискредитував як господарник але ще раз повторюсь в його патріотизмі, відстоюванні національної ідеології та всього українського його звинувачувати просто непорядно.
А щодо звань - я все більше переконуюсь, що пан Бартків звання "хамелеон року" заслужив сповна.
Яке звання отримає Зубар не знаю . Були пропозиції "з грязі в князі" та "Обіцянка року" . По-моєму вони найбільше підходять. А вже наступного року він може стати або "Розчаруванням року " або "Людиною слова" - все залежить тільки від нього.
|
|
|
fat
гість міста |
10.12.2006 22:52 |
|
|
|
moje tu doroguy stydent i dymav ho tebe v u.s.a. jekayout6 dolaru na pal6max a ya duvlyous6 na reji real6no- krahje unitazu mutu v normal6niy derjavi de lyoudu povajayout6 zakon, jum v ukraine jekatu na zminu yakux nikolu ne bude, ukrain6ci mayout6 te jogo varti.i ne treba tyt rozkazyvatu yaki vu patriotu ,bo vu zaluhulus6 v ukraine, byla b mojluvist6 vu b vsi vuixalu, krim nahoi lyouboi vladu, cya zgraika tak prustroilas6 ho im netreba za kordon.vubajayte yak ho pravda vuglyadae yak obizlenist6, meni nema jogo zlutus6 ya juvu v normal6niy derjavi daleko vid zludniv,zavusti i bezzakonnya.vertayoujus6 do temu nayvidomihux meni cikavo a prosti lyoudu yaki kojen den6 tyajko pracyouyout6 des6 v opakax ju v bonuhuni ne mayout6 rodujiv za kordonom,jolovika v moskvi,titku v administrasii hob dala nakaz pruznajutu dopomogu,ju dyadka yakuy zareestrue na birji po lupovux dokymentax, lyoudu yaki bajat6 bagactvo nahoi vladu i - golodni oji svoix ditey, taki lyiudu gidni nazuvatus6 nayvudatnihumu?taki lyoudu na c60my forymi svoyou dymky vuslovutu ne mojyt6 bo mabyt6 na kompyouter vonu mojyt6 xiba hjo v marketi lyoubyvatus6.
|
|
|
mops
міська комісія |
11.12.2006 00:57 |
|
|
|
"Богові - боже, а кесарю - кесареве". А впадати у відчай - саме останнє діло.
|
|
|
massimo
житель міста |
12.03.2007 03:07 |
|
|
| kvartyrant пише: | | Пригадується щось подібне було коли Ігор Васильців зайнявся мобілками то також в хід пішов чорний піар від Бартківа. |
І де тепер Ігор а де Бартків з мобілками
|
|
|
Olesya
гість міста |
15.03.2007 21:09 [*1] |
|
|
|
Мопс Що зовсім неграмотний чи просто газет не читає? Телепні так про того ж Гофмана "Народне слово" цьогоріч писало тричі!!! А ше писам такий культурний молодіжний журнал CITY LIFE! А ще подруга Мопса (чи вже не подруга?) До речі у серпні Нобелівський лауреат був у нас, я з ним спілкувалась. Та й що там говорити, ви ж нічим крім форумів-чатів не займаєтесь, а робите втигляд, що від Вас щось залежить і Ви щось знаєте. Та нічого Ви не знаєте! Хоча б якимись елементарними речами поцікавились би!
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
mops
міська комісія |
15.03.2007 22:53 [*2] |
|
|
Olesya, ви мабуть не правильно зрозуміли назву цієї теми. Вона називається "Найвідоміша людина Золочева" а не "Відома людина, яка колись дуже давно тут народилась і тепер живе десь дуже далеко".
Пан Гофман приїхав і поїхав, а ми тут живемо постійно і проблеми нашого міста - це наші проблеми, які нам докучають і які треба вирішувати нам а не пану Гофману. Ось тому і була створена ця тема.
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
>mорs
ти щось курив...
ПОВАЖАЮ.
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
Олег
житель міста |
15.03.2007 23:50 |
|
|
| Olesya пише: | | А ще подруга Мопса (чи вже не подруга?) До речі у серпні Нобелівський лауреат був у нас, я з ним спілкувалась. Та й що там говорити, ви ж нічим крім форумів-чатів не займаєтесь, а робите втигляд, що від Вас щось залежить і Ви щось знаєте. Та нічого Ви не знаєте! Хоча б якимись елементарними речами поцікавились би! |
До речі я розмовляв з п. Гофманом особисто, і бачив як до нас віднісся він?!| VIA пише: | Olesya пише:Телепні
, це звертання? Якщо так, то до кого? |
Та я також хотів спитатися до кого це звертання?
|
|
|
Мамука Злой
житель міста |
02.11.2009 22:08 |
|
|
|
кура, як тему спортили! стільки різного хауна написали! ОДНОЗНАЧНО В СМІТНИКК!!!
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
06.11.2009 05:54 |
|
|
| voshkaniridze пише: | | Васілій |
Ніпоняв?шо за намьокі?ти давай ту Вошка не падстрікай Зуб даю-не маю до свиноголового ніякого стосунку в ПТУ просто карантін
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
06.11.2009 13:12 |
|
|
Тю.Пардон.я чось зтормозив і подумав....та фіг з тим. ну-ну.і шо там положено главній людині міста?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
|
|
Мамука Злой
житель міста |
08.11.2009 14:00 |
|
|
Пройде не багато часу і найвідомішою людиною міста стане Мамука Злой . Василько, дякую за комплімент | Васілій пише: | | свиноголового |
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
08.11.2009 16:02 |
|
|
| Мамука Злой пише: | | найвідомішою людиною міста стане Мамука Злой |
та всьо може бути.я вже нічому не здивуюсь.не здивуюсь якшо це буде навіть собака свиноголового з нашою то громадоуу......
|
|
|
Мамука Злой
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Мамука Злой
житель міста |
09.11.2009 00:58 |
|
|
|
га-га, який дотепник. Дякую доктор Василько, шо підказав. А Мамука всерівно Злой
|
|
|
ігоррр
гість міста |
29.08.2010 21:59 |
|
|
Найвідоміша людина Золочева. Напередодні місцеих виборів це актуально. Пропоную обговорити. Для об"єктивності подаю в алфавітному порядку:
Гриньків
Городиловський
Золотник
Зубар
Недзельський
Окрепкий
Тимків
Фенчак
Шептицький
Яким
Ясінський
Якщо кого забув - вибачайте. Прошу добавити.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
29.08.2010 23:49 [*1] |
|
|
дурік.тут сі питали про людину в харошем смислі слова.а не про шелупонь всяку
|
|
|
ігоррр
гість міста |
30.08.2010 10:31 |
|
|
|
Васілій, я пропоную обговорити ймовірних кандидатів на мера , тому що 5 років хтось з них буде представляти наше місто . Маєш достойніших - прошу...
|
|
|
волчара
гість міста |
30.08.2010 11:03 |
|
|
|
Найвідоміші люди-"бізнесмени" сидять в магазині "МЕЛОМАН", і продають людям всяку х..ню, спорчені диски, і ще багато чого ер......
|
|
|