Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?

форум Золочів Плюс - Економіка і політика
Автор Коментар
MUBa
Мубця
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?26.10.2006 22:30 - Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?
Хто вони: сірі кардинали, які потайки керують світом, розумні й працьовиті, хитрі і корисливі типи чи бідолашні жертви голокосту??
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.10.2006 16:09
Хто б шо не казав, на мою думку, якщо люди мають хист керувати світом, то так воно і має бути і це правильно. Не те шо те татарське нашестя!
kvartyrant
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.10.2006 18:02
Народ - Золочівський!
Якщо будете слухати порад цього форуму то гріш Вам ціна.
Але враховуючи те, що Ви, шановне панство а я бидло і відпоідно я Вам, панове, щось рекомендувати не можу і вважаючи, фактор Зубара в МР та Борі Золотника в РР я не можу і не бажаю Вас переконати в чомусь - прошу звернути увагу на законодавство України .
Олег
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.10.2006 10:54
Іх не люблять по одні причині що вони хитрі і розумні.Вони зараз на Україні шукають свої поховання щоб нам доказати що вони теж мають право на ту територію.
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?29.10.2006 17:13
2Олег
Троха не так. Їх не любимо, бо МИ не такі хитрі і розумні. А доказувати нам ніц не треба. Це і так усім нам відомо, шо ми не господарі у СВОїй БОгом Даній ДержАві!
MUBa
Мубця
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?06.11.2006 18:43
Сумно. Особисто мене заїла одна річ. Коли хто був на відкритті пам"ятника на жидівському цвинтарі, то мав би пам"ятати тітоньку з Нью-Йорку (вона, здається, помічник прокурора там), бабця якої жила в Золочеві. Ах! Як вона розказувала про демографічну ситуацію, та ше й з цифрами!!! Так, ніби більша частина населення - то були самі жиди. Я не витерпіла і полізла в нет по статистику. От що я знайшла: їх там було 13 %!!!!!
Олег
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?06.11.2006 21:50
Їх також не люблять по причині релігії,метерикового розміщення,тому що вони дружній нарід, українець українця втопить а єврей єврея витягне.Може то не правду я написав?Але зчасом ми зрозуміємо на свому гіркому досвіду що ми теж повинні бути дружніми, а навчить нас доля,наші заробітки по світу і повинні зрозуміти що ми повинні бути дружніми,поляки зрозуміли то раніше за нас ,але то є ще наш менталітет, якого перебороти треба.І якби ми не старалися шукати вину в євреях,австріярах і тд.. ми всерівн6о маємо шукати вину в собі , в своїй совісті.
Nikolas Erfe
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?22.11.2006 13:38
Панове, все залежить від того про якого саме єврея ми говоримо - пересічного, такого як і ми з вами роботягу чи дійсно про тих сіоністів які вже дуже давно керують світом. Висоцького слова пам'ятаєте? -
"Где гарантия что жид,
В мавзолее не лежит?
Говорят что Аджубей
Раньше тоже был еврей"

А ось і тлумачення поняття "антисемітизм" по Павленку -
"Антисемитизм" - это социально-политическое движение, направленное против евреев как элемента, вносящего в силу своих рассовых особеностей, религии, нац.черт и традиций разложение в современную культуру".
Ну як вам??? Цитати, статті, цілі праці які стосуються цього питання можна продовжувати і продовжувати. І повірте, не лише слов'янських авторів але й світил світового рівня. Питання в іншому - воно вам потрібно??? В наш час цікавитись такими питаннями вкрай небезпечно. Згадайте минулорічний (здається) випадок з нашим земляком В.Яременком в "Сільських Вістях", пригадуєте? От тут і воно...
mops
міська комісія
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?24.11.2006 19:39
У Висоцького є й інша пісня:

Зачем мне считаться шпаной и бандитом
Не лучше податься мне в антисемиты?
На их стороне хоть и нету законов
Поддержка и энтузиазм миллионов

Решил я и, значит, кому-то быть битым
Но надо узнать – кто такие семиты?
А вдруг это очень приличные люди?
А вдруг из-за них мне чего-нибудь будет?

Це часом не про нас? Бо помічаю, що дуже багато людей трішечки, але антисеміти
Nikolas Erfe
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?25.11.2006 04:47
Якщо вірити Клімову ("Божий народ", "Имя мое Легион", "Красная Каббала") то саме євреї являються запеклими антисемітами (хоча і звучить така теза парадоксально). Взяти наприклад Гітлера...
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.11.2006 20:46
Ну, в сім`ї не без .... ! (Штірліца, одним словом )
mops
міська комісія
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?30.11.2006 23:29
Nikolas Erfe пише:
Взяти наприклад Гітлера...

А звідки відомо, що він єврей? Тільки не треба посилатись на "жовту" пресу - там і не таке напишуть. Якісь конкретні факти, які можна перевірити.
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?05.12.2006 19:43
Не знаю про факти.
Можу сказати, шо українці між собою такі ж антиукраїнці, як і євреї-антисеміти. Те шо одні клани не дружать з іншими, то і в інших народів спостерігається. Тому вони і розділені на 12 різних колін. Те саме можна бачити і в нас: звідси і взялося внутрішнє ставлення між собою лемків, волиняк, хохлів і т.д.
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?22.12.2006 11:42
А я ше не люблю москалів, негрів і різних організацій типу: "За права жінок, геїв та лесбіянок".

Взагалі найбільш незахищеним є білий чоловік гетеросексуал.
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?22.02.2007 15:14
Олег пише:
Іх не люблять по одні причині що вони хитрі і розумні.Вони зараз на Україні шукають свої поховання щоб нам доказати що вони теж мають право на ту територію.

Як Українець народився то жид перехресився.

Є на ту тему довгий анектот, але коротко так:

В пеклі біля казана з євреями 15 чортів, томущо вилізе один витягне інших
біля казана з німцями один чорт, і круг казана лінія крейдою намальована, їм сказали, що не можна перелазити лінію і ті не лізуть
біля казана з Укр. ніодного чорта, як один полізе, то решта його потягне назад.

Скорше то якась притча
Khrystik
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?22.02.2007 20:11
massimo пише:
біля казана з Укр. ніодного чорта, як один полізе, то решта його потягне назад.

І найстрашніше тут те, що це правда....
tymofiy
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?15.03.2007 16:16
Сам знав
Nikolas Erfe пише:
то саме євреї являються запеклими антисемітами

а точніше етнічні євреї, які себе такими не усвідомлюють. Сам знаю кількох. І вони на кожному кроці голосять як вони "жидів ненавидять"
Муха V Далі
supahfly
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 00:27
Очень серьезные люди, знают свое дело и делают его во всю.
Есть у меня дальние родственники. Хочу в Израиль.

Жена-еврейка не роскошь, а средство передвижения
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 10:48
Муха V Далі, на "солов'їній" розкладці краще набирати "... в Ізг'аіль"..."
Слухай, а ти не родич Кота, бо той так само якісь фіґлі на почєтках виказував, але потім з`єсувалосі, жє нормальний пацан!
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 14:10
AVB там у темі " фільми " написано на англійській мові, біжи скоріш туди і також їм таке напиши
AVB пише:
на "солов'їній" розкладці краще набирати

AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 14:37
Я звичайно перепрошую шо не втему, але уряди англомовних держав не завдавали моєму родові стільки лиха. А мовчати не можу, бо таку маю натуру.
Стосовно євреїв немаю АБСОЛЮТНО нічого негативного. Навпаки девчому поважаю, тим більше за значний вклад у становленні Золочева в 14-му - поч.20-го століть. І розумію горе голокосту не тільки як особисто їхнього народу, але як і горе в тому числі жителів мого рідного міста.
Скільки я передивився різних антисемітів, бачив в очах лише заздрість і недалекість.
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 14:40
AVB пише:
Я звичайно перепрошую шо не втему, але уряди англомовних держав не завдавали моєму родові стільки лиха. А мовчати не можу, бо таку маю натуру

ага там десь і по польськи було написано, можна подумати, що ти не читаєш нічого на російські мові, і не дивешся російські передачі та фільми з російським перекладом
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 14:59
Звичайно, шо читаю, дивлюся і слухаю. Але СТАРАЮСЯ більше схилятися до рідної мови і ВИКАЗУЮ незадоволення національним станом нашої держави.
Взагалі вважаю, шо то мала бути тема не про висяний з пальця "антисемітизм", а про явний пофігізм до своєї культури і про відкритий антиукраїнізм.
Муха V Далі
supahfly
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 20:17
AVB пише:
Звичайно, шо читаю, дивлюся і слухаю. Але СТАРАЮСЯ більше схилятися до рідної мови і ВИКАЗУЮ незадоволення національним станом нашої держави.
Взагалі вважаю, шо то мала бути тема не про висяний з пальця "антисемітизм", а про явний пофігізм до своєї культури і про відкритий антиукраїнізм.

У меня родной - Беларусский. Если я тут начну писать Тростянкой - обломаешься читать. Можно сделать. А коверкать Украинский не хочу принципиально.
So. What you think about it?
Про евреев: Я думаю, им не надо, чтоб их жалели. еврейский вопрос в отпал еще в Российской империи начала 20 века. Европа невсчёт, там гитлер и т д.
Просто показывают, что такая нация существует. И все их знают   такой Пи Ар. А возбухаешь - значит антисемит...

додано через 6 хвилин 4 секунди:

AVB пише:
Слухай, а ти не родич Кота

с Коренными Обитателями Тюрьмы родственных связей нету....
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 20:50
Муха V Далі, а ти спробуй. Не стидайся своєї землі. Пиши рідною мовою. Гарантія шо буде ефектніше. А якшо і солов`їною, то буле ше й прикольно.
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?17.03.2007 22:51 - Всі ми з одного місця... З планети Земля :)!
Муха V Далі пише:
Есть у меня дальние родственники

Якщо Біблії вірити, то у всіх нас є дальні родичі, і у антисемітів тоже...
Муха V Далі пише:
с Коренными Обитателями Тюрьмы родственных связей нету

Муха:для тебе.
andy suncraft
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?21.03.2007 11:49
Скажу вам одне, у нас не те, що не люблять євреїв. У нас просто не люблять людей занадто мудрих, хитрих, жмотів, яким легко все вдається і на них просто кажуть - ЖИД. Антисемізм тут ні причому. Я наприклад зовсім не є націоналістом і теж на таких людей кажу ЖИДи. Це просто такий діагноз в багатьох людей, яких трохи побільшало останнім часом.
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.03.2007 14:36
Ще інакше кажучи, всі українці є жидами.  Бо хіба не жидом називається українець, який заздрить свому сусідові, називаючи його так само жидом за те, що той в чомусь хитріший?

додано через 3 хвилини 13 секунд:

Ну а те, що побільшало людей з власним достатком, це здається на краще!
Pangea
Inka
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?29.03.2007 13:14
Десь колись я читала, що ми не любимо якраз тих людей, які на нас більше всого похожі...
mops
міська комісія
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?29.03.2007 15:58
AVB пише:
Бо хіба не жидом називається українець, який заздрить свому сусідові,

По-моєму євреї якраз і не заздрять один одному, а навпаки - завжди допомагають своїм і підтримують своїх. Вони дуже згуртовані, а українці навпаки - поділені по всьому, чим тільки можна. По релігії, по мові, по регіону проживання...
Shock
гість міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?05.04.2007 07:19
їх не що не люблять їх бояться.....бо не знають шо від них чекати
Олег
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?04.05.2007 23:10
Ївреї один одного не люблять, але дружні, українці один одного люблять, але не дружні,  от чим ївреї відрізняються від українців!!!
andy suncraft
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?05.05.2007 00:15
Не є вже такі святі ті євреї, вони дуже хитрі, колись в кожному селі була корчма, власники їх були здебільшого євреї, споювали український народ, і зараз багато синів Ізраїля займають місце під сонцем в багатьх пострадянських країнах, отак то.
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?05.05.2007 01:07
andy suncraft пише:
споювали український народ
мені так "подобається", коли говорять що хтось когось споює  , як людину можна споїти коли вона того сама не хоче, а слабодухі люди завжди находять якесь собі оправдання.
andy suncraft а хто споював козаків, які медовуху відрами пили?
Олег
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?23.06.2007 22:15
Ще в євреях мені не подобається їхня не чистоплотність!
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?23.06.2007 22:18
Це те, коли довго не миються?
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?24.06.2007 15:24
Олег не чистоплотні хасиди, а решту навіть дуже чистоплотні, а хасидів не так уже і багато
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?24.06.2007 21:19
А хто такі хасиди?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?24.06.2007 21:35
ХАСИДЫ (евр. хасидъм -- благочестивые, греч. ўasidatoi), течение в *иудействе, возникшее в 1-й трети 2 в. до н.э. Община Х. вела борьбу против западного, гл. обр. греческого, влияния. В начале Маккавейского восстания Х., "крепкие силою в Израиле, все верные закону", примкнули к повстанцам (1 Макк 2:42, по греч. тексту). Но вскоре после первых побед над язычниками они устранились от политич. жизни. По всей видимости, хасидское движение распалось на неск. ветвей, из к-рых вышли *ессеи и *фарисеи. В 18 в. Х. стали называть членов одной из мистических сект в *иудаизме.
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.06.2007 21:38
Та чим же вони "не чистоплотні"?
З вигляду нормальні акуратні люди.
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.06.2007 21:45
AVB а насправді вони рідко миються, їм не можна користуватися парфюмерними речами
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.06.2007 21:49
Вай, яка неприємність!  Висновок: євреїв у нас не люблять через нечистоплотність хасидів.
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?27.06.2007 21:53
То Олег має якусь особисту неприязнь, може з ним в маршрутці їхав на одному сидінні
Олег
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 00:19
Я з ними вчився на одному курсі просто і їх трохи знаю.То що вони розумні то факт, а то що вони неряхи деколи то теж факт.
tymofiy
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 00:22
Олеже, люби ближніх своїх!
І євреїв теж.
Мені наприклад єврейки дуже подобаються... Щось в них таке є, чого словами не поясниш...
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 00:43
Олег ти якщо бачиш що в недалекому минулому ступив, то так і пиши, що я помилявся, а тепер свою думку поміняв під впливом фактів яких я раніше не знав, а ти замість цього пишеш
Олег пише:
мені не подобається їхня не чистоплотність
а потім
Олег пише:
вони неряхи деколи

Олег Може ти не докінця розумієш тлумачення слів "не чистоплотний" і "неряха" це різні слова а тим паче "неряхи деколи", от хто хто а українців не можна віднести до найчистоплотнішої раси - це не моя думка, а факти які я неодноразово спостерігав у різних місцях України
Олег
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 08:15
Я,би не сказав що я поміняв свою думку, просто я виразився трохи культурніше, суть в тому що вони є люди розумні, але нечитоплотні чи там неряхи , то вже таке. Ну і я думаю що багато хто згідний в тому.tymofiy я не сказав що їх не треба не любити (любити всіх не можливо, поважати так), то є моя оцінка. І немає чого тут в"язати Українську расу до тої теми, коли мова йде по євреїв massimo! Ще мені "прив"яжіть" антисимітизм і все буде ок
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 11:04
От шо шо, а чим можуть подобатись єврейки, так цього я взагалі не розумію. Я говорю не про кохання, бо тут діє закон "Любов сліпа..."
Я про чоловічі вподобання стосовно жінок. Як на мене, то вони всі якісь НЕГАРНІ, не сумісні з місцевими усталинами жіночої ґрації і естетичності.
А в решті плану всі жінки мають безліч характерних рис своєї етнічної групи, які в кожному конкретному випадку є як позитивні, так і негативні. Кому що краще підходить. Тут таки дійсно має силу народна мудрість "...кінь з конем, а віл з волом..." (доречі, якась голуба мудрість із зоофілічним нахилом, хоча це вже зовсім інша історія...  ).
Отже, там, де нема чим блиснути в естетичному пляні, відіграють своє вирішальне значення інші якості, як ото на кшталт розум, хитрість, красномовність, окозапудрення...
А щодо жіночої краси єврейок, то навіть міс Ізраїль мене якось відлякує.

цитата:
Щось в них таке є, чого словами не поясниш...

І це щось неприємне...
massimo
житель міста
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 11:28
Олег я рідко молюся за когось, але я сьогодні буду молитися, щоб Бог дав тобі розуму і знань, бо мені дуже стидно за тебе, бо гості нашого форуму можуть подумати, що ми в Золочеві всі такі як ти
Олег пише:
Українську расу

як можна таке написати, тобі ж не 10 років, соромно, мені дуже соромно

додано через 1 хвилину 52 секунди:

AVB пише:
міс Ізраїль мене якось відлякує
ой мене багато всяких місс відлякую. Немає не гарних чи гарних національностей, єж гарні і не гарні люди. Ніколи не можна судити по одній людині, ось якщо всі будуть судити форумчан по Олегу?
AVB
Турист
Золочів
Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?28.06.2007 11:35
massimo, а хіба ні? То напевне, якшо яка з кобіт не має бородавок, то вже зразу Міс Ізраїль!
форум Золочів Плюс - Економіка і політика - Антисемітизм, або Чому у нас не люблять євреїв?
Bookmark and Share