Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Найкращі/найгірші місця відпочинку

форум Золочів Плюс - Відпочинок, спорт і туризм
Автор Коментар
Richard
турист
Найкращі/найгірші місця відпочинку22.10.2006 07:19 - Найкращі/найгірші місця відпочинку
Хотів би спитати участників форуму, в якому місті, країні чи селі вам найкраще відпочивалось? І чому саме вам там сподобалось?
Також, одразу скажіть в яких місцях відпочинок вам не сподобався...
Shweddy
гість міста
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 03:17
В МОНАКО - ДУЖЕ ВЕСЕЛА І МОЛОДІЖНА АУРА ! тут мені подобаеться

ЮНІКС + ЛАВАНДА - НЕ ( ОБСЛУГА ГАЛІМА )
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 11:58
Shweddy пише:
В МОНАКО - ДУЖЕ ВЕСЕЛА І МОЛОДІЖНА АУРА ! тут мені подобаеться

ЮНІКС + ЛАВАНДА - НЕ ( ОБСЛУГА ГАЛІМА )

Чоловіче, питаються про місця, шо мається на увазі? А те, шо не про бари Золочівські тебе запитують а про міста, села, селища, море, гори і таке інше!!! Ти шо, не розумієш того?
AVB
Турист
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 17:27
Саме чисте море, шо я бачив, то в Криму.
Страшенно подобаються Карпати.
Прогулянка човном по Douro в Porto - просто казкова.
А ше хтів би побувати в Yellow Stone, Новій Зеландії і Ірландії.
Олег
житель міста
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 17:53
Найбільше менеі подобвються місця де не накурено а їх в Золочеві не багато.Коли сидиш в барі і різе дим очі не дуже то приємно сидіти.Мені наприкла подобається в "Тарасі", в "Монако" не конче тому що дуже накурено , якби там менеше димутоді би було нормально, взагалі то ще в "Утоплінніку" не поггано."Янінка" я думаю там рейтинг незький і також "Лаванда" там поки щось допросишся, вже нічого не хочеш.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 18:23
саме більше люблю Карпати.найбільш сподобалось у Воловці(частенько з друзями в зимку їздили на лижі),Яремче,Колодчавське водосховище.Шацькі озера люблю,ну і звичайно ж Крим(Судак-любов навіки).а взагалі на цю тему можна писати і писати...я страшено люблю подорожувати
lenhen
як Lenhen
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 18:43
так,а ще мене дуже вразив музей Ван Гога в Амстердамі,музей Мадам Тюссо,Мадюродам в Ден Хаг-міні містечко,маленка Голландія,ну вже не кажу про "Ред Лайт"-веселенька вуличка
lenhen
як Lenhen
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 18:48
мрію побувати в Альпах
Richard
турист
Найкращі/найгірші місця відпочинку29.10.2006 18:54
Блін я же сказав місця відпочинку, а не місця де бухають і дим стоїть стовпом. Хоча у кожного свій "відпочинок"...
AVB
Турист
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку30.10.2006 20:50
Не можу пригадати жодного поганого відпочину! Так вже людина влаштована, шо погане забуває швидко, а світлі приємні спогади ми несемо в серці через все життя.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку31.10.2006 10:58
я теж не пригадую нiчого поганого...
Rut
гість міста
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку16.10.2007 16:46
була в Івано-Франківську на річці Бистриця .вода нормальна ,природа- супер, а враження -ще краще!
Любаша
гість міста
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку18.02.2009 16:46
Привіт. Хтось маєте пропозиції і ідеї стосовно подорожей і відпочинку!Звертайтеся http://nasoroh.com.ua/
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку18.02.2009 17:40
Любаша пише:
Хтось маєте пропозиції і ідеї стосовно подорожей і відпочинку!Звертайтеся

Маразм.То ви маєте мені (як клієнту вашої турфірми)запропонувати
Любаша пише:
ідеї стосовно подорожей і відпочинку

Якщо в мене буде ідея-то ви мені нах не потрібні.Не позортесь!
Любаша
гість міста
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку20.02.2009 10:17
В першу чергу - вічливість, а у вас я її не бачу.
Стосовно пропозицій я дещо скажу: На день Святого Валентина Були розроблені подорожі в Карпати!
Чомусь ні одна людина міста Золочів не підійшла і незапитала про них. По місту були розклеєні афіші, але на них ніхто і уваги не звертає. Наші люди до цього БАЙДУЖІ!!!
Ось такий в нас народ у Золочеві.
І в майбутньому- вирважайтеся культурно!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку20.02.2009 11:01
Любаша пише:
На день Святого Валентина Були розроблені подорожі в Карпати!

Любаша, якщо ти ще не в курсі, то прийдеться тебе просвітити!!! На вулиці криза, і у людей є багато важливіших витрат, мабуть ти не знаєш, скільки зараз коштують тільки комунальні послуги, а ще ж за шось потрібно і продукти купити, Божим Духом ніхто не живе, а ти говориш:
Любаша пише:
ніхто і уваги не звертає. Наші люди до цього БАЙДУЖІ!!!

Не варто обзивати людей тільки через те, шо вони під час кризи, не дали вам заробити і не скористались вашими послугами, а обрали набагато-потрібніше призначення своїм коштам!!!
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку20.02.2009 11:18
Любаша пише:
На день Святого Валентина Були розроблені подорожі в Карпати!

А шо там робити?Снігу ж нема
Попит породжує пропозицію.Шукайте.Карочє,работать надо  Хочите копійку-тре працювати з тим шо є.іншого "народу" небуде
AVB
Турист
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку21.02.2009 19:35
Любаша, є рац-пропозиція! Шукайте іноземних підприємців і запрошуйте до нас в екстрім-тури. Вони ж ніколи не бачили вживу такого падіння економіки. А заодно і створять нам вигідні робочі місця. Це всеж таки краще, ніж ми до них на заробітки!
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку23.02.2009 17:30
Дуже любив відпочивати в Єлиховичах в лісі. Правда за останні 5-7 років його так загадили малолєтні алкоголіки шо не то шо відпочивати, зайти противно.

Любаша пише:
Звертайтеся http://nasoroh.com.ua/

Ото я відстав від житьйо, не знав шо в НАСОРОХ є свій сайт. Клас, але тре рекламувати

Там ше й розклад руху автобусів вказаний(недавно дуже тре було, але не знав де шукати кроме як на станцію подзвонити)
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Найкращі/найгірші місця відпочинку20.07.2009 17:10
форум Золочів Плюс - Відпочинок, спорт і туризм - Найкращі/найгірші місця відпочинку
Bookmark and Share