|
|
| Автор |
Коментар |
Sergio
гість міста |
13.10.2006 18:36 - Сексуальні стосунки поза шлюбом |
|
|
|
Сексуальні стосунки поза шлюбом - це шлях до деградації людини?
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
mops
міська комісія |
|
|
AVB
Турист |
15.10.2006 10:03 |
|
|
Та дуже просто.
Без сексуальних стосунків чудо спухне, зів`яне і відсохне - повна деградація для хлопа!
А от ламання праведних усталин суспільства призводить до ламання самого суспільства (деградації). Хоча, як відомо, ніц не стоїть на місці. Одні цивілізації відходять, інші приходять.
|
|
|
Sergio
гість міста |
15.10.2006 20:55 |
|
|
|
Праведність має основу в здоровому глузді, а блуд каліче людину.
|
|
|
andry
міська комісія |
16.10.2006 21:01 - Re: Ваша думка |
|
|
| Sergio пише: | | Сексуальні стосунки поза шлюбом - це шлях до деградації людини? |
Це шлях до зміни шлюбних стосунків.
|
|
|
Sergio
гість міста |
|
|
andry
міська комісія |
16.10.2006 21:08 |
|
|
|
Тут нема що тлумачити. Кожен зрозуміє відповідно до свого рівня і стану.
|
|
|
Sergio
гість міста |
16.10.2006 21:12 |
|
|
|
Тлумачення - це можливість дати людині краще зрозуміти свою думку, тому тут не іде питання про рівні, та стани, це дуже суб"єктивні речі. Тому, всеж таки, спробуй пояснити, спустись, це є спілкування, а не змагання.
|
|
|
andry
міська комісія |
16.10.2006 21:17 |
|
|
|
Я не збираюся тлумачити усім свої думки. В кожного є своя голова, тому я намагаюся висловлюватися більш загально. Якщо є щось конкретне - давай обговоримо. Слухаю запитання.
|
|
|
Sergio
гість міста |
16.10.2006 21:32 |
|
|
|
Ти маєшь наувазі, що сексуальні стосунки поза шлюбом руйнують сам шлюб?
|
|
|
andry
міська комісія |
|
|
AVB
Турист |
|
|
lenhen
як Lenhen |
17.10.2006 10:46 |
|
|
|
хм...ви всі так цікаво розсуждаєте...якщо чесно то ще не чула ні про одного мужчину який би не "блудив"до шлюбу...навпаки ви так любите хвалитись один pеред одним своїми "перемогами"
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
lenhen
як Lenhen |
17.10.2006 17:09 |
|
|
|
а ще хотіла сказати,що вас,мужчин,ще й після одруження добряче "блуд"чипляєтся,погодьтеся,частіше ніж жінок...мені дуже цікаво чому
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
mops
міська комісія |
|
|
lenhen
як Lenhen |
17.10.2006 23:22 |
|
|
та висновки не такі вже й глобальні а ось випадки більш ніж часткові...
|
|
|
Eton
житель міста |
18.10.2006 23:06 |
|
|
| цитата: | | Сексуальні стосунки поза шлюбом - це шлях до деградації людини? |
Ну... залежить де? якщо я мусульманин, тоді немає проблем в питанні, а в нас не бажано таке діло чудити
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
21.11.2006 05:24 |
|
|
| lenhen пише: | | вас,мужчин,ще й після одруження добряче "блуд"чипляєтся,погодьтеся,частіше ніж жінок |
Та ні, шановна, факти (точніше статистика) річ вперта а вони (вона) свідчать якраз про протилежне...
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
21.11.2006 10:52 |
|
|
|
Якби я був мегакомп'ютерною базою даних то мабуть що так. А в нашому випадку посиди трішки на google.com - пошукай, почитай.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
21.11.2006 11:13 |
|
|
|
Десь я вичитала,що якщо жінка зраджує,то їй бракує тепла,розуміння,уваги.А якщо чоловік-то це,мовляв "інстинкт мисливця",завжди хочется чогось свіженького
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
21.11.2006 14:47 |
|
|
|
В мене останній пост викликав лише посмішку...чи насмішку? Ти хоч сама зрозуміла шо написала??? Звучить як виправдовування жіночих зрад. Хоча це виправдовування мабуть найгірше з тих що я будь-коли чув
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
21.11.2006 18:17 |
|
|
|
шановний,я нікого не виправдовую,зрозуміло???я лише написала те,що прочитала в книжці.
|
|
|
AVB
Турист |
21.11.2006 19:33 |
|
|
Насміхання над дівчиною, тим більше в даному питанні, показує певну слабину і неспроможність відстояти свою думку. А виправдання цілком достойне. Жінка блудить без чуйного чоловічого керівництва, коли він не спроможний на таку природню для нього задачу. Тоді він біситься, насміхається і знущається з неї. А в свою чергу чоловік блудить, коли в нього "зав'язані очі", або у голові пусто! І потім знову ж у цьому звинувачує не себе, а туж жінку.
Ну шо, Микола? як тобі таке виправдовування, ше й не від жінки?
|
|
|
mops
міська комісія |
21.11.2006 22:08 |
|
|
2 AVB
Думка звичайно вірна, але тоді можна стверджувати, що і чоловік блудить без "чуйного жіночого керівництва", що йому бракує її ласки і т.д. і т.п.
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
21.11.2006 22:36 |
|
|
|
Я так само як і ленхен висловив свою думку (яка теж має право на існування) і нікого я не збирався принижувати. А от ти справжній підлабузник (тільки будь-ласка не виправдовуйся і не ображайся...)
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
21.11.2006 22:39 |
|
|
AVB, скажи мені, з яких це пір жіноча зрада вважається нормальним явищем. І прочитай ще раз уважно свій пост - | AVB пише: | | Жінка блудить без чуйного чоловічого керівництва | - а якщо спроможній? Що тоді?
| AVB пише: | | чоловік блудить, коли в нього "зав'язані очі", або у голові пусто! | - це ти по собі судиш???
|
|
|
AVB
Турист |
22.11.2006 10:20 |
|
|
Ніколи не писав, шо жіноча зрада вважається нормальним явищем. Навпаки, усю ганебність такого жіночого вчинку в бульшій мірі списую на провину чоловіка. Адже жінка по природі своїй є гармонійним доповненням чоловіка, віддзеркаленням чистоти чоловічих намірів. Чоловік же за своєю суттю є головою сім`ї, і якшо його думки не є відвертими і чистими, то шия (жінка) звичайно ж буде крутити в сторону від таких напрямків, куди дивиться голова. З іншого боку якшо чоловік строє з себе ідеального, а жінка всеодно починає блудити, значить той хлоп є бездара, який не осягнув усіх ідеалів своєї чоловічої сутності.
Звичайно ж я, в першу чергу суджу по собі (чужа душа - сутінки, як відомо). І оскільки бачу, що досі моя теорія мене не підводила, можу із значною імовірністю заявляти про її певну раціональність.
І усеж таки, галантний чоловік не став би відкрито висловлювати свою насмішку з думки жінки, оскільки це лишень виказує його недостатній рівень володіння тематикою. Можна було просто смайлик вліпити
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
22.11.2006 11:50 |
|
|
ОВВА! Чесно кажучи приємно вражений побачивши шо мене не було забанено як злосного "єретика" політики форуму і його провідних (як я зрозумів) дописувачів.
Повертаючись (напевно в останнє) до нашої теми, додам, насмішку в мене викликала теза а не її автор (яка скоріш за все ще далеко не заміжня і не має досвіду в таких питаннях). І мені стало дивно що з певного часу жінку можна оправдовувати зі сторони чоловіка. Дивно насамперед, шо ви шановний АVB, за своє життя ні разу не зустріли заміжніх жінок легкої поведінки які стали (були) такими не з вини чоловіків.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.11.2006 12:05 |
|
|
|
повторюю:я нікого не оправдовую.І заміжніх жінок легкої поведінки я ще ніколи не зустрічала,а ось чоловіків...Знаєш,можеш насміхатися з моїх слів,скільки завгодно,мене це не гребе,це-моя думка
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
22.11.2006 13:49 |
|
|
|
Ну не потрібно одразу ж ображатись. Тим більше нічого особистого! До того всього ти не уважна! Мене розвеселила ЦИТАТА, це ж не були твої слова, твоя думка, квіточка. А ти зразу гребе, не гребе...
|
|
|
Shock
гість міста |
22.11.2006 14:24 |
|
|
|
Да тємочка цікавенька і багато різних думок а чи не здається Вам шо все залежить від обох половин, і всі прагнуть знайти той ідеал, а коли знаходять заспокоюються.
|
|
|
Саніто
житель міста |
22.11.2006 15:40 |
|
|
|
да.....ну я в принципі погоджуюсь з Ленхен...реально...коли пацику бракує...адреналіну то він і шукає її на стороні.....а от коли дівчинка відчуває себе не потрібною ,то вона і хоча доказати...в першу чергу собі...що ВОНА ЩЕ ЧОГОСЬ ВАРТУЄ....
|
|
|
AVB
Турист |
22.11.2006 17:48 |
|
|
|
Безперечно, обидва винні у зраді шлюбу. Та коли вони прагнуть поєднання, то звичайно ж можуть досягти певної сумісної гармонії. І дійсно усе знову починає іти шкереберть коли припускати, що знайдена гармонія була ідеалом. Це - велика помилка! Насправді ідеал шлюбу є безмежним і неосяжним, тому до нього треба постійно прагнути і отримувати від знахідок задоволення, піднімаючись на все вищі і новіші вихили спіралі сімейного щастя.
|
|
|
Саніто
житель міста |
22.11.2006 19:26 |
|
|
|
тобі напевно видніше.......я базарив як це бачу із зовні...а ти ізнутрі....вже досвід якіта мінімальний є....
|
|
|
Олег
житель міста |
22.11.2006 21:24 |
|
|
Я тут читаю і думаю "Хто винуватий в тому що чоловік блудить", але хто запропонував йому так зване "Яблуко"? Я не можу зрозуміти чого чоловіка першого хочуть звинуватити в тому що він "Блудить", і я також не думаю lenhen що ти би хотіла мати справу з чоловіком без досвіду в такому плані, просто тобі би було не інтересно з ним , а на рахунок того чого чоловік йде "Наліво" після шлюбу винувата жінка на 70 відсотків , чоловікові просто стає не інтересно з жінкою. До шлюбу ви дівчата намагаєтесь будь яким- чином заволодіти хлопцем , якого ви хочете, після шлюбу коли він в "клітці" вам вже не інтересно стає і ви починаєте ставитись байдуже до проблем сексу, я не кажу що всі , але нехай буде 50 процентів. Далі починаються грошові проблеми. як не крути на одні любові довго не протягнеш , потім починаьть ДІТИ. о там настає перевірка шлюбу , чи він міцний чи ні? До того ви молода сім"я живете для себе.
Якщо я помилився то прошу вибачення в тих хто мене читає. дуже багато дівчат також стає неохайними і починають до себе неуважно ставитись після шлюбу.
|
|
|
Esperanza
турист |
22.11.2006 21:33 |
|
|
|
Стосунки до шлюбу, вважаю нормальними, а от походи в шлюбі наліво мені не подобаються...Якщо людей щось не влаштовує, то чому вони разом? Можливо я трохи категорично у цьому питанні, але така моя думка. Шлюб, як на мене це важливо..заміж не ходять на екскурсію, а раз і на життя.І тому з такою людиною.,з якою тобі буде приємно займатись коханням і через багато років.А на лііво право ходити в шлюбі це абсурд. А ще й гріх..перед самим собою..адже совість має бути
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
|
|
Esperanza
турист |
22.11.2006 22:13 |
|
|
Тисніться..але не судіть про всіх дівчат зразу...НЕ всі однакові, не всі такі...то що вам такі попадаються..то ваше
|
|
|
mops
міська комісія |
22.11.2006 22:25 |
|
|
|
Хлопці, давайте будемо мужиками і признаєм: ми далеко не ідеальні, п равда ж? І часто псуєм стосунки з коханою дівчиною, бо впевнені: "Вона мене любить, а отже нікуди не дінеться"
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
22.11.2006 22:26 |
|
|
|
Esperanza, я тисну думку однодумцеві. І впевнений що нечемних дівчат набагато менше ніж чемних. І нам такі якраз не подобаються. Тому не думай про нас так погано будь-ласка!
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
22.11.2006 22:27 |
|
|
|
mops, я тебе прошу, тільки не треба тут відповідати за нас всіх, гаразд?
|
|
|
Esperanza
турист |
|
|
mops
міська комісія |
22.11.2006 22:53 |
|
|
| Nikolas Erfe пише: | | mops, я тебе прошу, тільки не треба тут відповідати за нас всіх, гаразд? |
Хто тут ідеальний чоловік, хай перший кине в мене камінь
|
|
|
Nikolas Erfe
житель міста |
|
|