Почну з себе.
В моєму топ-листі першу сходинку, з велиииким відривом від інших, займає "Комісійний" - часто туди ходжу - він вдало росташований, і за браком часу, і враховуючи золочівські розкопки, останнім часом ходжу туда ще частіше. Звичайно, я розумію, робота продавця - робота доволі нервова, клієнти всякі бувають. Але останній випадок мені ну просто "виніс мозг".
Приходжу я днями в цей продуктовий, і так мені захотілося зефіру - ну просто сили нема. Дивлюся на прилавок в відділі тому що справа - є мій зефірчик - відкрита коробка, свіжий - рожевий і білий. Рожевого я ніколи не їла, завжди прошу тільки білий - тим більше якщо бачу що в коробці його багато ще і це не завдасть ніякого клопоту продавщиці.
я: добрий день, зважте мені, будь-ласка, шість штук білого зефіру
продавщиця мовчки набирає і ставить на вагу. Я бачу що вона мені чомусь набрала 3шт рожевого і 3шт білого
я: вибачте, але я просила тільки білий, а ви мені важите 3+3
продавщиця: НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, МОЖЕТЕ ВЗАГАЛІ НЕ КУПУВАТИ
В мене аж мову відняло - такої відповіді я аж ніяк навіть у думках не могла уявити. Вот тому магазин комісійний - і продавщиця така повненька яка завжди робить вигляд що її відривають від чогось надзвичайно важливого - НОМЕР ОДИН в моєму анти-рейтингу.
А у вас є такі? Давайти ділитися інформацією