|
|
| Автор |
Коментар |
yulia
житель міста |
30.08.2006 18:39 |
|
|
|
А шо народне слово поза конкуренцією??По-моєму то сама порожнякова газета,в якій висловлюють тільки субєктивні думки і хвалять владу...хотілось би якусь класну газетку в золочеві мати,але на даний час це майже не реально,на жаль.ИМХО
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
30.08.2006 19:46 |
|
|
| marko пише: | | Відкривати ше одну газету нема сенсу. Основна конкуренція буде не з "Народним словом" а з львівськими газетами та їм подібними. |
Сенс є, якщо це буде якісне , об'єктивне і цікаве видання. Можливо доцільно на перших порах залучитися підтримкою однієї з популярних львіських газет і виходити додатком до неї (так свого часу видавався Сенюком додаток "Новини Золочівщини" в "Високому замку, якщо я не помиляюсь). Вигода є як для обласної газети (її купують більше) так і для місцевого видання (затрати менші).
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
yulia
житель міста |
|
|
kvartyrant
житель міста |
31.08.2006 11:13 |
|
|
| mops пише: | | Непогана ідея, а чи спрацює? |
По - перше перепрошую , видання називалось "Високий замок+Золочівщина"!
Стосовно того чи ця ідея спрацює. Все залежить від того як до цього підійти. Тут немаловажним є фактор пошуку газети . Як на мене це може бути "Високий замок", "Експрес" чи "Львіська газета" . Ще один момент вміння припіднести ідею і аргументувати її.
|
|
|
marko
житель міста |
31.08.2006 17:49 |
|
|
|
Кому та газета буде потрібна, шо в Золочеві робиться і так всі знають скоріше чим газета вийде, а в "Народному слові" читають хіба оголошення і вітання. Конкурувати з брендовими виданнями нема сенсу і грошей. Та й не зустрічав я в Золочеві толкових професійних журналістів.
|
|
|
mops
міська комісія |
31.08.2006 18:26 |
|
|
| marko пише: | | Кому та газета буде потрібна, шо в Золочеві робиться і так всі знають скоріше чим газета вийде, а в "Народному слові" читають хіба оголошення і вітання. Конкурувати з брендовими виданнями нема сенсу і грошей. Та й не зустрічав я в Золочеві толкових професійних журналістів. |
Важко щось заперечити проти цього. Справді, чи є сенс???
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
31.08.2006 19:33 |
|
|
| marko пише: | | Кому та газета буде потрібна, шо в Золочеві робиться і так всі знають скоріше чим газета вийде, а в "Народному слові" читають хіба оголошення і вітання. Конкурувати з брендовими виданнями нема сенсу і грошей. Та й не зустрічав я в Золочеві толкових професійних журналістів. |
Зміст є!
Те, що в Золочеві всі і все знають - факт беззаперечний. Але не забувайте, що золочів'яни народ з фантазією і тому інформація зачасту наскільки викривлена, що аж диву даєшся.
Крім цього , багато з користувачів і Ви в тому числі скаржитесь на необ'єктивність подання інформації "Народним словом" і поряд з цим не хочете вдарити пальцем щоб створити йому алтернативу.
Щодо толкових журналістів - то вони є , ось тільки те саме "Народне слово" не дає їм реалізувати творчий потенціал !
|
|
|
mops
міська комісія |
31.08.2006 20:18 |
|
|
|
В тому то й справа - толковий журналіст проявив би себе і в народному слові.
|
|
|
marko
житель міста |
01.09.2006 10:11 |
|
|
|
Ну припустимо що сенс випускати газету є (ТІЛЬКИ ПРИПУСТИМО), тоді виникає питання де взяти гроші, великі гроші, на одні хабарі підуть тисячі $! А поки газета стане рентабельною пройде з пів року. Гроші підуть хіба що від реклами. Хто є в Золочеві хто міг би реалізувати це???
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
01.09.2006 12:01 |
|
|
| mops пише: | | В тому то й справа - толковий журналіст проявив би себе і в народному слові. |
Ви це - серйозно? В контексті того, що "Народне слово" є газетою , залежною від волі РДА та райради бути об'єктивним та неупредженим - це нонсенс!
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
01.09.2006 12:07 |
|
|
| marko пише: | | Ну припустимо що сенс випускати газету є (ТІЛЬКИ ПРИПУСТИМО), тоді виникає питання де взяти гроші, великі гроші, на одні хабарі підуть тисячі $! А поки газета стане рентабельною пройде з пів року. Гроші підуть хіба що від реклами. Хто є в Золочеві хто міг би реалізувати це??? |
Про які хабарі Ви ведете мову? Тут головне зацікавити головну газету . Не потрібна додаткова реєстрація, не потрібно шукати де друкувати - це питання головної газети. Не потрібні значні капіталовкладення - головне воля і бажання !
|
|
|
marko
житель міста |
01.09.2006 12:57 |
|
|
|
Якщо я правильно зрозумів то головна газета це "Народне слово", якщо так то якраз щоб їх "зацікавити" потрібні немалі гроші. Щомусь вони випускають саме таку газету яка є і їх це повністтю задовільняє. А взагалі я не розумію, що Ви маєте на увазі під "зацікавити" і чим саме.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
04.09.2006 14:29 |
|
|
| marko пише: | | Якщо я правильно зрозумів то головна газета це "Народне слово", якщо так то якраз щоб їх "зацікавити" потрібні немалі гроші. Щомусь вони випускають саме таку газету яка є і їх це повністтю задовільняє. А взагалі я не розумію, що Ви маєте на увазі під "зацікавити" і чим саме. |
Неправильно зрозуміли. Мова йшля про те, щоб випускати вкладиш "Золочівщина" до одного з львівських видань - читайте уважно перебіг дискусії !
|
|
|
marko
житель міста |
04.09.2006 14:34 |
|
|
|
Про "вкладиш" зрозуміло шо він був, а де він зараз??? Чому його не випускають більше??? Напевно шо не вигідно.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
04.09.2006 18:03 |
|
|
| marko пише: | | Про "вкладиш" зрозуміло шо він був, а де він зараз??? Чому його не випускають більше??? Напевно шо не вигідно. |
Не думаю, що причина в цьому. Справа в тому , що вкладишем займались дві небезвідомі особи - Сенюк і Чая! Швидше за все справа в них - замість того щоб займатися пропагуванням "Високого замку" на Золочіщині, писати цікаві статті та шукати спосорів - рекламодавців, вони байдикували і пили. А потім, наскільки мені відомо в них (Чаї і Сенюка) стався розкол на політичній площині. Можливо це і є головною причиною , не знаю.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
|
|
kvartyrant
житель міста |
05.09.2006 14:46 |
|
|
| vaymut пише: | Шановні, а де поділась газета "СЕЛЯНИН"???  |
Канула в небуття, разом з тим же Сенюком!
|
|
|
Саніто
житель міста |
06.09.2006 15:11 |
|
|
Вест - цензоред....Шо ж ти там таке пишеш??????? аж цікаво, Вовєц!!!!
а до всіх інших - більше діла, менше слів. А то сорите будете....до кінця життя: треба-не треба. Мужик, якраз від жінки відрізняється тим, шо придумав - замутив!!!!
А всім не вдогодете....
П.С.Тема скууууууууууууучна..........
|
|
|
yulia
житель міста |
06.09.2006 21:12 |
|
|
А шо Вестік писати може,матюкається звичайно,вот і цензоред....
А газетку замутять,вот побачите,я теж спочатку думала шо то безнадійна ідея..а тепер переконалась в протилежному
|
|
|
Місько Калушка
турист |
06.09.2006 21:57 |
|
|
| yulia пише: | А шо Вестік писати може,матюкається звичайно,вот і цензоред....
А газетку замутять,вот побачите,я теж спочатку думала шо то безнадійна ідея..а тепер переконалась в протилежному  |
Це дурна ідея. Щоб вона окуплялася, то треба її продавати по 1 грн. таким ж тиражем як і "Народне слово". А таке нереально. "НС" - це газета адміністрації і райради, тому багатьох державних підприємців і всі організації заставляють виписувати "НС" добровільно-примусово. А вашу виписувати ніхто не заставить
|
|
|
mops
міська комісія |
06.09.2006 23:12 |
|
|
|
Якщо заручитись підтримкою якогось обласного видання, то випуск газети став би цілком можливий.
|
|
|
slawikoff
гість міста |
06.09.2006 23:21 |
|
|
|
вав-яка весела тема-4 сторінки написано-і всьо одне і то саме.дурна це затія- газета і нікому вона не потрібна, і ніхто її ніколи не зробить.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
07.09.2006 13:48 |
|
|
| slawikoff пише: | | вав-яка весела тема-4 сторінки написано-і всьо одне і то саме.дурна це затія- газета і нікому вона не потрібна, і ніхто її ніколи не зробить. |
Так вже нікому і не потрібна? А можливо дехто просто не хоче, щоб була ще одна газета, яка б порушила монополію "Народного слова" і висвітлювала діяльність влади в абсолютно відмінному від друкованого органу РДА та райради ракурсі?
|
|
|
mops
міська комісія |
07.09.2006 23:02 |
|
|
Цікава думка. Виходить владі ця газета зовсім не потрібна? Нда, тоді будуть проблеми...
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
09.09.2006 13:08 |
|
|
| mops пише: | Цікава думка. Виходить владі ця газета зовсім не потрібна? Нда, тоді будуть проблеми...  |
Абсолютно хибна думка. Якщо ми прагнемо побудувати цивілізовану демократиичну Україну то без алтернативності (опозиційності) цього ніколи не буде. Ви мабуть в курсі, наскільки зараз актуальним є питання опозиції в Україні. І влада, якщо вона розумна повинна створювати умови для розвитку та захисту опозиції, як об'єктивного та альтернативного джерела інформації, контролю та конструктивної критики. На жаль в районі складається ситуація , коли інша думка це злочин, критика влади - це злочин. Одабрямсс - це диктатура а не демократія!
До того часу поки районна та міська влади не усвідомлять, що без альтернативи немає майбутнього вона буде тупцюватись на місці і нічого путнього для району та людей не зробить.
|
|
|
Місько Калушка
турист |
09.09.2006 19:06 |
|
|
|
Щоб існувала газета треба переманити до себ 2 "зубрів" золочівської журналістики: Стпана Снюка і Віктора Коваля. Це неважко - головне наливати кожен день.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
11.09.2006 13:55 |
|
|
| Місько Калушка пише: | | Щоб існувала газета треба переманити до себ 2 "зубрів" золочівської журналістики: Стпана Снюка і Віктора Коваля. Це неважко - головне наливати кожен день. |
П'ять балів!
|
|
|
marko
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
16.09.2006 08:38 |
|
|
|
Вони пропють все що є, я знаю їх по одні справі Сенюк робив вже одну газету і вона провалилася томущо крім пиятики там нічого небуло.
|
|
|
maximus
житель міста |
16.09.2006 12:29 |
|
|
Олежа, не спиймай все так буквально. Мені здається шо це був просто жарт.
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
jakson
гість міста |
|
|