|
|
| Автор |
Коментар |
mops
міська комісія |
10.08.2006 19:37 - Хто яку музику слухає? |
|
|
|
Слухаю хорошу музику, погану - не слухаю.
|
|
|
Саніто
житель міста |
10.08.2006 20:03 |
|
|
|
Френк Сінатра, Луїз Армстронг, елвіс, Бібі Кінг, Майлз Девіс.....
|
|
|
Shock
гість міста |
|
|
Richard
турист |
22.08.2006 15:35 |
|
|
| Саніто пише: | | Френк Сінатра, Луїз Армстронг, елвіс, Бібі Кінг, Майлз Девіс..... |
Класний підбір виконаців
Сам слухаю різну, можу послухати Армстронга, можу послухати dj. Тіеsto, а можу і U2. Все залежить від настрою. Рускої попси не слухаю, багато мусору зараз крутять і пісні всі похожі одна на одну.
Зараз в Золочеві якась непонятна тєма пішла, всі(не всі але дуже багато) слухають шансон. Раніше такого не було, а зараз будто подуріли. В принципі таку музику тоже можна слухати, але не в такому розмірі.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
yulia
житель міста |
28.08.2006 19:51 |
|
|
мені теж хотілось би вірити шо шансон це лише тимчасово,а то щось багато знайомих на нього запало,я не маю нічо проти такої музики,але не можу "розслухати" шо в ній такого класного.
2Вестік: розкажи які моднячі новинки в клубній музиці зявились?
|
|
|
mops
міська комісія |
28.08.2006 21:55 |
|
|
| yulia пише: | мені теж хотілось би вірити шо шансон це лише тимчасово,а то щось багато знайомих на нього запало,я не маю нічо проти такої музики,але не можу "розслухати" шо в ній такого класного.
2Вестік: розкажи які моднячі новинки в клубній музиці зявились? |
Я можу розповісти!!! Раніше було модним умц-тумц-тумц, а тепер хіт сезону - бумц-тумц-шмумц. Самий моднячий та просунутий музон для справжної еліти!!!
|
|
|
yulia
житель міста |
29.08.2006 10:06 |
|
|
|
2Мопс: ага,але ччомусь багатьом вона подобається...ну то хай еліта і слухає то бумц-тумц-шмумц,а ми будем слухати то що нам до вподоби
|
|
|
WESTik
турист |
29.08.2006 15:40 |
|
|
| mops пише: | | yulia пише: | мені теж хотілось би вірити шо шансон це лише тимчасово,а то щось багато знайомих на нього запало,я не маю нічо проти такої музики,але не можу "розслухати" шо в ній такого класного.
2Вестік: розкажи які моднячі новинки в клубній музиці зявились? |
Я можу розповісти!!! Раніше було модним умц-тумц-тумц, а тепер хіт сезону - бумц-тумц-шмумц. Самий моднячий та просунутий музон для справжної еліти!!! |
ну думав шо не буду більше писати повідомлень , але дуже заїло ось таке висловлювання Мопса. Коли стараєшся, цілими днями качаєш музику, береш участь в форумах, в них заслуговуєш довіру. стаєш резидентом декількох форумів(ВІП персоною), дістаєш музику, яка не скоро до Льова дойде до всіх, бо переважно у Львові грають з вінілів, а на вінілах музика трошки пізно появляється, хоча для простих людей вона появляється після того як вініл вийде в світ . тоді робиться РІП вінілу, тобто оцифровка, тоді він появляється для простого користувача. Для мене і моїх однодумців які крутять зі мною музику стилю електрохаус, електро, електротеч - намагаємся віднайти екслюзиви , тобто треки які не вийшли на вінілі. А шо подобається - це Українські ді-джеї, які є товаришами, і які можуть поділитись своїми треками міксами і т.д. - Це вже екслюзив. Переважно такого плану музику стараюсь іграти на різних роду вечірках. А так то світові хіти, то шо грається на всіх світових танцполах, треки які є в плейлістах всіх відомих ді-джеїв, музика яка грається в Києві по клубах у Льовві практично не грається
|
|
|
yulia
житель міста |
29.08.2006 16:07 |
|
|
Молодець Вестік,респект за відданість справі.
просто не всім вона подобається
|
|
|
WESTik
турист |
29.08.2006 16:43 |
|
|
|
Цього року ми відіграли на Західно Українському Казантипі під назвою - То4ка, озеро Задорожна, надіємся шо на другий рік вже будем грати на Казантипі! А те шо вона там комусь не подобається мало кого цікавить, я ж її до них додому не приношу цю музику. не подобається хай не ідутьклуб, хай сидять в Кіарті, Цезарі, Зорепаді і такого плану закладах і пють своє пиво. а ми будем іграти, до речі 16-го числа в Монако вперше дискотека 80-х, дрес код - одяг 80-х. Special Guest DJ Riccio[Maxim@club, Тернопіль]
|
|
|
marko
житель міста |
30.08.2006 17:48 |
|
|
|
Як на мене клубна музика це всього-навсього декоративний додаток до алкоголю або трави. Бахнув собі і тоді під цю музику можна відірватися. А просто так її слухати нема пріколу.
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 18:18 |
|
|
| marko пише: | | Як на мене клубна музика це всього-навсього декоративний додаток до алкоголю або трави. Бахнув собі і тоді під цю музику можна відірватися. А просто так її слухати нема пріколу. |
Згідний, але наполовину. Якшо крутить популярний ді-джей, не такий якого знають в окремій країні, а який збирає аншлаги по різних клубах світу, то під таку музику можна відриватися без трави і алкоголю. С другої сторони, більшисть все рівно добре "заряжається" і тільки потім відривається.
|
|
|
marko
житель міста |
30.08.2006 18:27 |
|
|
|
всеодно мусить бути якась зовнішня причина щоб така музика вставила на повну. Просто слухати її можна хіба не думаючи як фон, щоб перебити інші шуми.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
31.08.2006 13:34 |
|
|
Ви знаєте, зараз дуже багато всякого мусору з'явилось, потрібно вміти почути серед усього цього мотлоху якісну музику.
Отже подобається якісна українська музика.
А ще іноді слухаю класику (але не всю).
|
|
|
mops
міська комісія |
31.08.2006 19:00 |
|
|
| vaymut пише: | Ви знаєте, зараз дуже багато всякого мусору з'явилось, потрібно вміти почути серед усього цього мотлоху якісну музику.
Отже подобається якісна українська музика.
А ще іноді слухаю класику (але не всю). |
Цікаво було б дізнатись, що ти вважаєш якісною українською музикою?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
01.09.2006 11:03 |
|
|
Цікаво було б дізнатись, що ти вважаєш якісною українською музикою?[/quote]
Розумієш, в кожного своє розуміння якості музики. І кожен буде слухати саме те, шо йому подобається, ту музику, яку він розуміє під тим поняттям "якісна", нехай то навіть буде попса, або ж етнічна музика.
|
|
|
marko
житель міста |
01.09.2006 11:05 |
|
|
|
Мопс! Для кожного існує своя якісна музика. Не існує єдиного критерію за яким можна визначити якість. Є люди які і від поплавського падають в екстаз. Тому якісна музика - це музика яку ти можеш слухати і слухати і кожен раз сприймаєш її по різному. І не має значення українська вона чи закордонна. Мене наприклад з українських вставлає більшість пісень "Океана Ельзи" ...
|
|
|
hunter
гість міста |
|
|
mops
міська комісія |
03.09.2006 00:35 |
|
|
| vaymut пише: |
Розумієш, в кожного своє розуміння якості музики. І кожен буде слухати саме те, шо йому подобається, ту музику, яку він розуміє під тим поняттям "якісна", нехай то навіть буде попса, або ж етнічна музика. |
Я ж задав просте запитання і не розумію твоєї реакції. Не хочеш - не кажи. Я ж на тебе не наїжджав, а просто поцікавився твоєю думкою.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
04.09.2006 09:30 |
|
|
| mops пише: |
Я ж задав просте запитання і не розумію твоєї реакції. Не хочеш - не кажи. Я ж на тебе не наїжджав, а просто поцікавився твоєю думкою.  |
Будь-ласка: Океан Ельзи, ВВ, СКАЙ, Лама, та ж Ані Лорак... Але в кожного свої смаки, хочеш критикуй, а хочеш підтримуй, мені однаково, це моя особиста думка...
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
16.09.2006 10:58 |
|
|
Взагалі слухаю дуже багато всього, але особливо хочу відзначити такі групи і вконавців?
З нашого: Motorrola, Плач Єремії, Тартак, ВВ, Фліт, Гайдамаки, демозаписи різних невідомих гуртів і т.д.
З російського: Король и Шут, Земфира, В.Висоьцкий
З англомовного: Nirvana, Green Day, Queen, Queens Of The Stone Age, Offspring, Red Hot Chili Peppers, Muse, SOAD, Blur та ще багато інших.
Але ж про смаки не сперечаються?
|
|
|
Alice
гість міста |
16.09.2006 18:37 |
|
|
"Король и Шут" тоже когда-то послушала. И это окончательно добило мою неокрепшую детскую психику.
Жалко что от Земфиры в последнее время ничего нового
|
|
|
mops
міська комісія |
17.09.2006 19:36 |
|
|
| Alice пише: | | И это окончательно добило мою неокрепшую детскую психику |
А мою навпаки, загартувало!!!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
18.09.2006 14:53 |
|
|
| mops пише: | | Список з каналу М1... |
М1, чи не М1, я того каналу не дивлюсь, точніше телевізора взагалі майже не дивлюсь, для музики в мене є комп і радіо, от і слухаю, те шо на слух подобається, а не те, як наприклад декому (не кажу, шо тобі). подобається, як ВІА ГРА целюлітом трясе і силікон з лівчиків вивалюється...
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Cypress_girl
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
andy suncraft
житель міста |
04.10.2006 17:51 |
|
|
|
Only real trance music!!! А взагалі то, як справжній клабер люблю відриватись під різну електрону музику. І не треба тут гнати собі, шо треба добре бабахнути і відриватись. Кожному своє, клаберам - клубна музика.
|
|
|
Eton
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
18.10.2006 22:42 |
|
|
З таким самим успіхом можна написати "я слухаю бабусю". Рок він різний буває. Конкретніше
|
|
|
Eton
житель міста |
18.10.2006 23:15 |
|
|
Linkin Park, Offspring, Papa Roach, Red Hot Chili Peppers... - так званий "лайт рок". З Українських подобається Тартак, Океан Ельзи, TNMK, Друга Ріка.
|
|
|
Саніто
житель міста |
21.10.2006 15:06 |
|
|
Окрім джазу анонсованого мною спочатку я прусь по "чорній музиці"
репчік, РнБ, Реггі, Соул, Блюз....Фанк....Драм....
Рок? Да я тоже виріс на році - Корни, Лімпи, Папа Роач..Біохазарад...
Тепер з мого компа звучать в 99 відсотках ніггери...це даже професією стало ...філки піднімаю завдяки знянням такої мзики...
Люблю ще лаунж...така музика під яку переважно всякі фешн-штуки проходять....музика для релаксу....
|
|
|
AVB
Турист |
17.11.2006 13:08 |
|
|
|
Слухаю Нашу, слухаю іноземну, за вийнятком дратуючої (я не мазохіст). Навіть сама музика (без слів) ненависного племені є для мене неприємною. Не слухаю чорномавп`ячий нявкіт нащадків рабів з вирізаною під корінь духовністю (музика без духовності - це взагалі не музика, а нявкіт кастрованого в березні кота). А от афро-музику і її похідні (джаз, блюз, ...) поважаю.
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
25.12.2006 17:22 |
|
|
ОГстаннім часом все більше на стареньку провірену тягне. Взагалі включаю телевізор (М1) і просто тушнить. RNB вони співають. Чувак вдітий як репер (мінімум як хіп-хоп збирається грати), а виє шо Мансерат. Ну не розумію я таку музику.
А особливо пре Вова зі Львова. Він такий самий репер, як Левко Дурко рокер.
|
|
|
Саніто
житель міста |
30.12.2006 04:27 |
|
|
мене від м1....тоже "тушнить"....
хіп-хоп збирається грати - А ЯК ЦЕ ГРАТИ ХІП-ХОП?
ПОЯСНИШ, дружищє....?
Ти не розумієш РнБ - бо ніколи не чув нормасного РнБ: Кіша Кол, Не-Йо....і т.д....А від Кіше мене також верне і від Патапа....
-----------------------------
Кстаті, а чим тобі Вовчік не імпонує....нармасний тіпуля....мій кєнтуха...і нармальний репер....
а хто для тебе нармасний репер?
А?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
30.12.2006 11:34 |
|
|
| цитата: | | а хто для тебе нармасний репер? |
Нармальний рєпєр -мьортвий рєпєр
|
|
|
Альонка
Зільонка |
30.12.2006 13:50 |
|
|
А я от можу слухати реп на будь-якій мові. Але на російській - це не реп, а честушки
|
|
|
Esperanza
турист |
02.01.2007 15:19 - 1 |
|
|
DJ West, DJ Boyko-respect...
абажаю нігерський хіп-хоп...
останім часом r'n'b слухати почала..Ферджі прікалує...
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
|
|
massacra
житель міста |
13.01.2007 01:40 |
|
|
Можу слухати діаметрально протилежну музику від класики до репу, тренсу, тої ж самої попси, якщо якісно зроблена. Музика повинна мати якусь цікавинку, зачіпку, приносити емоції.
Полюбляю старий рок
(Deep Purple, Natharet, Led Zeppelin, Black Sabbath, Yngwie Malmsteen, Guns'N'Roses та інші в тому плані)
і новий рок, метал, дум (Children Of Bodom, Therion, Nightwish, The Blood Divine, Theatre Of Tragedy ін.)
Зараз слухаю Therion 1995 - Lepaca Kliffoth 03 - Arrival Of The Darkest Queen + 04 - The Beauty In Black.mp3
З українських подобається Марічка Бурмака, Плач Єремії і ще деякі.
Перелік можна продовжувати ...
О, згадав, Теодор Кукурудза! День народження! Супер хіт всіх п'янок! Маю всі його аьбоми! Ось так!
|
|
|
Pangea
Inka |
17.01.2007 19:41 |
|
|
Ну а я слухаю багато чого! Практично все...крім попси, бо вона якась вся одноманітна, нецікава і взагалі мене від неї верне...і шансон, отой "блатняк" ніби-то "про реальну жизнь"
Слухаю рок. Слухати його можу завжди і будь-якому настрої...бо то моя музика...
Слухала джаз...але зараз практично не слухаю
r'n'b...Постійно як почую хочеться танцювати...бо музика ритмічна, а рок для танців ну ніяк не підходить
Реггі так само слухаю...коли настрій відповідний...
І класику слухаю....І готичну музику...І реп...І електро...
Як казала слухаю майже все, але вибірково...
Я меломанка...
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
massacra
житель міста |
27.01.2007 00:50 |
|
|
| mops пише: | | Раніше було модним умц-тумц-тумц, а тепер хіт сезону - бумц-тумц-шмумц. |
Під таку музику класно ремонт в хаті робити!
|
|
|
Cypress_girl
житель міста |
|
|
Саніто
житель міста |
04.02.2007 21:07 |
|
|
....багато говорять про реп ,а хтось сказав про ніггерський хіп-хоп)))))....
і ше хтось базарив, шо Руский Реп - це частушки)))))...паходу....на англійській реп - ти не розумієш взагалі...ну не може дівчинка 15 років.....розуміти Ню-йорский блатняк....якшо слухаєш реп - просто так.....без розуміння ,то може не треба...а?
......і не говоріть ніггерський хіп-хоп, ніггери обідяться....))))))...
2 Чіча - Міг би подискутувати з Тобою з приводу РНБ, бо ми з тобою під РнБ.....чуток різні речі бачимо......Але якшо ти маєш на увазі....РнБ - сучасний хіп-хопчик який іграє в клубах ,то він не вічний, зато адурєнно ритмічний.....
А я люблю зміст в репі......це оин з головних факторів.....
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
05.02.2007 21:45 |
|
|
|
Цікавить мене така справа, як на те пішло то з твоїх слів треба слухати музику, в якій розумієш про що співається. Скажи мені ти розумієш всяку музику яку прослуховуєш. Чи може ті малалєтки, хто слухають шансон і тіпа все розуміють думають шо вони круті. Особисто я слухаю музику, яка мені подобається, яка допомагає розслабитись, зосередитись чи просто відпочити від всього. Тому твердження про те, що слухати музику, в якій слова не розумієш - то може не треба слухати його взагалі. Можливо коли розумієш слова, тоді стає цікавіше, але не треба всім вказувати шо слухати. На вкус и цвет - друзей нет.
|
|
|
MUBa
Мубця |
05.02.2007 21:56 |
|
|
| vj.Aver пише: | | не треба всім вказувати шо слухати. На вкус и цвет - друзей нет. |
Стоп, стоп, стоп... Звичайно, шо не треба. Але ніхто ні на шо не вказує... Я не помітила, принаймні. Люди, не створюймо конфліктних ситуацій на рівному місці.
|
|
|
|