|
|
| Автор |
Коментар |
Eton
житель міста |
10.03.2011 16:18 - eBay, Amazon та інші магазини США |
|
|
eBay,Amazon та інші магазини США
Допоможемо здійснити пошук того чи іншого товару, купівлю та швидку доставку додому Вашого замовлення.
Ціни доступні, не фантастичні
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 16:48 |
|
|
| Васілій пише: | | до 200 ойро-дальше гємор |
За це не переживай, дай посилання щоб ти хотів купити, я скажу ціну.
Для прикладу на цих аукціонах мало хто купує, бо нема доставки на Україну, а якщо і є, то вона фантастична, більше 60 доларів.
Давайте посилання, на пошту краще, я напишу ціну,
ще один нюанс, це аукціони, тому купуємо по найменшій можливій сумі
gudini.zol@gmail.com
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
10.03.2011 17:31 |
|
|
| gudini_zol пише: | | За це не переживай, дай посилання щоб ти хотів купити |
нє,я не ваш клієнт
блін.ну вот чого всіби хотіли барижити.може всетаки дєлом якимось займетесь
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 17:45 |
|
|
| Васілій пише: | | блін.ну вот чого всіби хотіли барижити.може всетаки дєлом якимось займетесь |
Незрозумів, навіщо тут флудити своїми філософськими особистими думками
Є пропозиція, значить є і люди, які б хотіли скористатися цими послугами, для цього і є форуми, інтернет-портали, де одні люди пропонують те чи інше, а інші при потребі собі щось вибирають.
Ти ще б написав в службу підтримки АУКРО, щоб найбільший аукціон України закрили, бо одні бариги там сидять
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
10.03.2011 18:06 |
|
|
| gudini_zol пише: | | Ти ще б написав в службу підтримки АУКРО, щоб найбільший аукціон України закрили, бо одні бариги там сидять |
та є різниця між продавати і перепродавати
ладно.ти на мене не відволікайся.
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 18:23 |
|
|
| Васілій пише: | | та є різниця між продавати і перепродавати |
Де в оголошенні написано ПЕРЕПРОДАВАТИ.
Якщо тобі відомо, що таке eBay, Amazon, то по перше в багатьох людей - мовний барєр, в іншому випадку є проблема взагалі КУПИТИ, бо нема можливості заплатити через електронну систему платежів PayPal, і по третє - ДОСТАВИТИ товар собі додому за розумну ціну.
Тому тут ніхто не ПЕРЕПРОДАЄ, а здійснює ПОСЛУГИ.
Не переживай, на тебе я не відволікаюсь марно, а пояснюю що тут за оголошення не тільки тобі, а й решта людям, які б читали наші повідомлення.
|
|
|
realCAT
житель міста |
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 19:03 |
|
|
| realCAT пише: |
10.03.2011 17:41 [цитата] !
для прикладу ціна 100 у.е. скільки буде коштувати у Золочові? |
100 ціна - на складі в США,
в Україні
980 грн
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
10.03.2011 19:14 |
|
|
| realCAT пише: | | для прикладу ціна 100 у.е |
а якщо для прикладу 300?
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
10.03.2011 20:55 |
|
|
| gudini_zol пише: | | посилання в пп і домовляємось |
а пагаваріть
нашо тоді було тему створювати.дав би оголошення в розділі оголошень
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 21:07 |
|
|
| Васілій пише: | | а пагаваріть |
Пагаваріть - це для розділу ПУСТІ БАЛАЧКИ, ФЛУД і таке інше.
| Васілій пише: | | нашо тоді було тему створювати.дав би оголошення в розділі оголошень |
Васілій, в тебе конкретно є потреба в тій чи іншій речі, яку б ти хотів отримати? Нема.
Навіщо знову і знову мусорити в кожному з розділів форуму.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 21:32 |
|
|
| Васілій пише: | | ти дурік.я твою тему на плаву тримаю.з тебе каняк ващєта |
Дурік! Ти думай коли розкидаєш слова. Якби не ти, г..на було б набагато менше на форумі, і може б люди активніше відписували в темах, ти подивись по статистиці, скільки ти г...на на гадив в кожній темі. А по суті, а суті 0. Нащо пхати свого носа всюди куди тебе не просять. Та сиди собі і радій житю. Мову ламає, людям хамить, повний безпредєл.
Один підпис чого вартий
Будемо ввічливі один до одного ! Це перше, а по друге, я не малолєтка, щоб ти собі міг позволити собі такі висловлювання в мою сторону.
|
|
|
Alexis
житель міста |
10.03.2011 21:38 |
|
|
Автор. Ви нічого не путаєте?
При пересилці товару в першу чергу враховуються іменно габарити і вага товару. А потім вже його вартість.
додано через 1 хвилину 28 секунд:
| gudini_zol пише: | | Один підпис чого вартий |
Ваш кращий?
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 21:43 |
|
|
NEVSEREMOS‘!
та ніби авторські права тільки у Васілія
в мене підпису нема
|
|
|
Alexis
житель міста |
10.03.2011 21:49 |
|
|
Я до автора теми або надавача послуги (бо вас тут вже двоє)
І підпис ваш - картінка 519x100 (то шо внизу)
Можна відповідь на моє питання про габарити і ціну?
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 22:00 |
|
|
| Alexis пише: | Автор. Ви нічого не путаєте?
При пересилці товару в першу чергу враховуються іменно габарити і вага товару. А потім вже його вартість. |
Є два варіанти доставки товару.
Немає значення розмір і вага.
Ми доставимо будь-якого розміру, в розумних межах
Перший варіант - АВІА, іде тиждень, вага до 30 кг, габарити мають обмеження, тобто потрібно говорити про конкретний випадок, і тоді вирішувати як краще відправити. Так як інший метод МОРЕ. Іде близько 3 тижнів, вага і габарити менше вимогливі.
|
|
|
Alexis
житель міста |
|
|
gudini_zol
гість міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
10.03.2011 22:13 |
|
|
| gudini_zol пише: | | Будемо ввічливі один до одного ! Це перше, а по друге, я не малолєтка, щоб ти собі міг позволити собі такі висловлювання в мою сторону. |
расслабся,синку.ета інтирнєт ти чо такий нудний.хочеш реклами-треба шкандалю.| gudini_zol пише: | | Є два варіанти доставки товару. |
кордон товар перетинає легально?мито сплачуєте?чи тупо контрабас?
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
10.03.2011 22:16 |
|
|
| Васілій пише: | | расслабся,синку.ета інтирнєт ти чо такий нудний.хочеш реклами-треба шкандалю. |
Мені реклами не потрібно таким чином, хто зацікавлений, той скористається пошуком і знайде цю тему.
І далі, одне і те саме, синку синку
| Васілій пише: | | кордон товар перетинає легально?мито сплачуєте?чи тупо контрабас? |
Легально, мито сплачується.
додано через 59 хвилин 16 секунд:
Доречі прикольні речі :
Читалка від AMAZON
деталі www.amazon.com
типу Apple iPad але за меншу ціну на Android
|
|
|
Alexis
житель міста |
10.03.2011 23:57 |
|
|
| Васілій пише: | | расслабся,синку | | gudini_zol пише: | | Доречі прикольні речі...... | Таки Вася був прав, про синків
Нах ліпити ті картінкі? gudini_zol, дай просто правильні зцили на магазини, де вибирати. і все. а там подумаєм..
А оті "прикольні речі" можна і з Європи привезти контрабасом, і набагато дешевше.
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
11.03.2011 00:10 |
|
|
| Alexis пише: | | А оті "прикольні речі" можна і з Європи привезти контрабасом, і набагато дешевше. |
Спочатку людина цікавиться, а потім дає інформацію. Не люблю бла-бла-бла.
Дайте будь-ласка лінк на можливість купити в Європі Amazon Kindle за меншу ціну ніж дає АМАЗОН ?
А Google APAD це інша річ, їх можна купити за різну суму.
А картинки, набагато краще ніж посилання, зразу видно у повний ріст.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
11.03.2011 00:11 |
|
|
| Alexis пише: | | з Європи привезти контрабасом |
з амазона є офіційна доставка на україну.правда більше 200 євро тре заплатити мито.ну оплата з картки -заморочки,як для мене.якщо хлопці візьмуть на себе ці "заморочки"-то най си зароблять пару гривень.чом би й нє.
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
11.03.2011 00:20 |
|
|
| Васілій пише: | | з амазона є офіційна доставка на україну.правда більше 200 євро тре заплатити мито.ну оплата з картки -заморочки,як для мене.якщо хлопці візьмуть на себе ці "заморочки"-то най си зароблять пару гривень.чом би й нє |
Кожен займається тим, чим вміє добре робити. Навіщо переплачувати ... якщо є реальна можливість отримати той чи інший товар додому без "заморочок" (правильно каже Васілій - карточка, рахунки, страхівки доставки і т.д.) та ще й за менші гроші.
|
|
|
Alexis
житель міста |
11.03.2011 00:25 |
|
|
Я про те що при слові єбей і амазон, як правило, діти зразу дружно фапають на айпади і тема забивається картінками.
Якось несерйозно..
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
11.03.2011 00:27 |
|
|
| Alexis пише: | Я про те що при слові єбей і амазон, як правило, діти зразу дружно фапають на айпади і тема забивається картінками.
Якось несерйозно.. |
Востаннє ...
розумію побоювання
|
|
|
Eton
житель міста |
|
|
John1992on
житель міста |
16.03.2011 18:23 |
|
|
gudini_zol
Не найдешевша у вас доставка... 41, 86% від вартості товару...
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
16.03.2011 21:38 |
|
|
| John1992on пише: | | Не найдешевша у вас доставка... 41, 86% від вартості товару... |
Я відписав по електронній пошті формулу розрахунку вартості. Думаю буде цікаво взнати і всім розрахунок вартості.
Так ось, якщо є бажання купити товари такого типу як, одяг чи взуття, тоді розрахунок наступний
1 КГ = 135 грн. зверху до вартості самого товару, який буде на складі в США. Якщо врахувати, що більшість великих інтернет-магазинів одягу відправляють безкоштовно, тоді покупець при купівлі для прикладу товарів на суму 100 доларів (еквівалент 800 грн, приблизно), отримує на Україні, для прикладу в Золочеві, товар сумою 935 грн.
За послуги фірми по купівлі і доставці товару - постійні клієнти не оплачують.
В іншому випадку - це 10 доларів (еквівалент 80 грн.)
Якщо замовленя буде з цього форуму, від постійних форумчан,
доставка буде як для постійних клієнтів !
|
|
|
John1992on
житель міста |
17.03.2011 00:49 |
|
|
gudini_zol
16,9% - це набагато краще..., тоді питання чи є знижка, якщо брати кілька речей загальною вагою до 2 кг наприклад?
І взагалі чи є різниця і в чому вона полягає, коли я купляю одяг до 1 кг, або ж iPhone 4G вагою до 100 грам, чи просто ноутбук вагою в 3-4 кг? Тобто чим відрізняється ціноутворення ні різні категорії чи групи товарів?
Також цікавить наскільки великі об'єми товару можуть бути і як це впливає на ціну?
П,С. Мене постійним форумчанином можна вважати?
|
|
|
gudini_zol
гість міста |
17.03.2011 09:50 |
|
|
| John1992on пише: | | 16,9% - це набагато краще..., тоді питання чи є знижка, якщо брати кілька речей загальною вагою до 2 кг наприклад? |
Ціна на "лахи" формується у відповідності до формули, що я дав раніше.
1, 2, чи 3 кг немає значення.
| John1992on пише: | | І взагалі чи є різниця і в чому вона полягає, коли я купляю одяг до 1 кг, або ж iPhone 4G вагою до 100 грам, чи просто ноутбук вагою в 3-4 кг? Тобто чим відрізняється ціноутворення ні різні категорії чи групи товарів? |
Нічим не відрізняється ціноутворення. Одне і теж. Подробиці в пошті.
| John1992on пише: | | Також цікавить наскільки великі об'єми товару можуть бути і як це впливає на ціну? |
Можуть бути товари в пачці до 30 кг. Розмір в розумних межах. Тобто велосипед, хоч він і важе мало, відправляю морем, це довше, але і дешевше, і нема обмежень у обємі.
| John1992on пише: | | П,С. Мене постійним форумчанином можна вважати? |
Думаю так. Але постів маловато
|
|
|
realCAT
житель міста |
|
|
realCAT
житель міста |
|
|
Alexis
житель міста |
11.05.2011 20:42 |
|
|
realCAT
26.04-11.05?? Якщо так, то похвально!
Враховуючи, що Укрпошта (по Україні) перевозить десь за тиждень (і бере четвертак), а курьєри їздять в Золочів тільки по тарифу "до дверей", що взагалі невигідно..
|
|
|
Мосічка
гість міста |
04.12.2011 23:31 |
|
|
|
Я для доставки зі Штатів користуюся www.Viaddress.com уже декілька місяців і цілком задоволена. Я купую на Amazon.com та Ebay.com і не маю проблем, ціни за доставку на Viaddress.com дуже низькі.
|
|
|
AVB
Турист |
06.12.2011 07:34 |
|
|
|
Якось то купив на амазоні книжку за 1 цент, доставка була 3 доляри з копійками. Доставили днів за 10. класно!
|
|
|
Max1
гість міста |
25.01.2012 10:24 - 2 |
|
|
Цікаво! Я от також німецькому І-бей, знайшов принтер за 1€, і що це значить. Що його можна вже купити за такою ціною. Хоча як ви сказали, це аукціон, і яким чином він діє. Це що значить, що дана ціна товару,- який правда був виставлений на цей сайт пару годин тому,-- може піднятися в рази і десятки разів. Де гарантії того що товар відповідає тому що написано. Якісь посередники окрім самого сайту, як місця оголошення є. Чи наприклад можна перевірити якість приладу чере СКАЙП в онлайн, чи на це можуть піти продавці. В даному випадку така доставка з Німеччини скільки може коштувати. Звичайною поштою це можливо. І які в даному випадку способи оплати-- звичайна дебетна карточка ВІЗА електрон підійде. Оскільки минулого року пробував замовляти, а там треба інкорпоровані дані про термін дії карточки, тобто наперед занесені в бд. Хоча в мене зараз комп. поламав., і більш актуально сис. плата, але за євро безперечно я б цей принтер купив. Якщо це не "повне залізо". І хто цей представник Амазон в Україні? Віадрес?
додано через 3 години 13 хвилин 52 секунди:
Ne znayu yak vy cym Viadress korystuvalysya, ale 53$ za dostavku knygy min. vagoyu, abo 153$-za elektroniku vagoyu 5kg, tse yavno ne vypravdovuye sebe.
|
|
|
AVB
Турист |
27.01.2012 04:40 |
|
|
Пряма доставка в Україну справді не радує ціною. А щодо якості товару, то яке заявлене, таке і прийде. Це ж не Україна Принаймні ще не стикався з випадками намашок. Але і тоді є угода про повернення товару назад в магазин. Крім того, покупку можна застрахувати, причому дуже дешево, тож, якщо доставлять вже щось зіпсоване подорозі, знову ж таки - без програшу.
|
|
|
Max1
гість міста |
28.01.2012 02:49 |
|
|
|
То все-таки як вам вдалося книгу за 3$ з америки одержати, якщо на сайті віадрес є калькулятор, згідно якого книги вагою до 1lb (мін. одиниця тарифікації що дорівн вазі 0,43 кг) тарифікуються аж 53 $. Чи то вам з Німеччини привезли. То може на четвертак, як здається вказано вище, що дорівнює цим 3 долярам, і коштує. Якщо все такі офіційною поштою можна за 25 грн. одержати то я так розумію можна хороший бізнес на секонд-хенді влаштувати, створивши власну барахолку. Чи я помиляюсь. Є якісь зауваження з боку митниці? От до Італії говорять щодня кілька сот бусів вирушають з пакунками і назад, а як щодо німців, все таки до Берліна напевно не більший кілометраж ніж до Харкова зі Львова.[/url]
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
|