|
|
| Автор |
Коментар |
Ваня 111
гість міста |
|
|
narod
житель міста |
28.10.2010 23:19 |
|
|
| Ваня 111 пише: | | Таке враження що свобода сама сидить і себе піарить! |
Ну от хоч хтось помітив піарущуся тут Свободу, ще зверніть увагу на Самооборону, ну але коли самі себе не похвалять то ніхто більше їх не похвалить
|
|
|
да, я такая
житель міста |
29.10.2010 11:19 |
|
|
| narod пише: | | Ну от хоч хтось помітив піарущуся тут Свободу, ще зверніть увагу на Самооборону, |
так ще Якима та Ясінського піар кампанія!
|
|
|
Alexis
житель міста |
29.10.2010 14:13 |
|
|
Нічого дивного - молодший контингент активніше юзає нет. Но безтолково..
Старші рідко експериментують - працюють тільки по перевірених схемах.
За Якима, кстаті, не так агітують, скільки просто описують.
|
|
|
Томас
житель міста |
29.10.2010 23:52 |
|
|
А мені би хотілось подякувати хлопцям із " Народної самооборони" Юрія Луценка за вдалу свою агітацію.Бажаю Вам успіху на виборах.
Я був у Ваших агітаційних наметах і багато чого взнав для себе нового. Коли б Ви ще так справи робили,як станете депутатами, ціни б Вам не було. Най жиє...!!!!!!!
|
|
|
Alexis
житель міста |
30.10.2010 19:22 |
|
|
Томас
Ну да. Ваша команда зачотно виступила по вибросу самопохвал і провокацій в цьому сезоні, чим різко підняла загальний градус неадеквата на відносно невеликій площі.
Якщо хтось з вас внезапно вискочить з палатки в диспутате - можна запасатись попкорном на нові маски-шоу.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
|
|
voshkaniridze
Administrator |
|
|
Alexis
житель міста |
01.11.2010 10:58 |
|
|
Мудрі бобри купляють, дякують, і.. гордо не голосують за такі "подачки для бидла"
додано через 35 секунд:
А замість чужих баянів міг би і свій сфотати. А то півЗолочева голосувало, і шо? нічого прикольного не було? буу
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
01.11.2010 11:42 |
|
|
| Alexis пише: | | міг би і свій сфотати. А то півЗолочева голосувало, і шо? нічого прикольного не було? |
В мене таке передчуття, що самий кайф цього року буде, коли голоси підраховуватимуть
|
|
|