|
|
| Кандидати на посаду міського голови Золочева |
| Гриньків Ігор Михайлович |
|
22% |
[ 25 ] |
| Кобелька Михайло Петрович |
|
0% |
[ 0 ] |
| Колодка Дмитро Ігорович |
|
16% |
[ 18 ] |
| Нестюк Григорій Михайлович |
|
0% |
[ 0 ] |
| Рискальчик Богдан Іванович |
|
0% |
[ 1 ] |
| Слобода Степан Григорович |
|
0% |
[ 1 ] |
| Стецюк Іван Романович |
|
5% |
[ 6 ] |
| Тимків Ілля Романович |
|
7% |
[ 8 ] |
| Яким Богдан Миколайович |
|
24% |
[ 27 ] |
| Ясінський Роман Іванович |
|
22% |
[ 25 ] |
|
| Всього голосів : 111 |
|
| Автор |
Коментар |
Ernesto
житель міста |
04.10.2010 16:12 |
|
|
Епт, одне паньство рветься до корита. А де ж простий робочий, де порядний інтелігент? Краще проти всіх голосувати, ніж за всяких там свіжоспечених бикуватих націоналістів і дерьмократів нев*бенних, які за 20 років перетворили місто в помийну яму.
На рахунок Наливайченка, то не уважаю того чорта, бо він коли був начальником СБУ - займався темою голоду 33-го замість того, щоб розкривати економічні злочини сьогодення, повірте мені від того не холодно і не тепло, шо люди спекулюють на історії, так шо Тимко в прольоті, він хату собі відгрохав нехілу, хватить з нього.
|
|
|
poma
житель міста |
04.10.2010 18:46 |
|
|
регіони та їх Ющенко вже було на виборах Президента задурили западенців голосувати ПРОТИВСІХ і що з того вийшло ми знаємо - маємо Расію в своїй хаті. Тепер пан Ернесто дурить противсіхами, щоб регіони виграли. Не вийде, пане! Я хоч Тимківа не знаю, але ніхїто поганого про нього не говорить ні в місті, ні в його рідному селі Княже.
Той буде мером добрим!
|
|
|
bam
житель міста |
04.10.2010 21:57 |
|
|
Юста от вам і зразок пропоганди і виборчих технологій. На момент коли пишу цей "меседж" цей учасник форуму присутній тут 1 день і написав одне повідомлення. Очевидно, що його не цікавить ні форум ні місто він зареєструвався лише щоб написати це повідомлення...
Щож до змісту.. то не можна з ним не погодитись. Може все так і запряцює, може хтось і повірить в це... Але не я точно. На разі більшість з перелічених персон працює тільки на свою кишеню і йдуть у депутати лише для того щоб захистити свій бізнес і отримати якісь нові преференції, поділити бюджет, отримати ділянку (не купити на конкурсі...) а прості смертні плавно перетворюються в рабів. І всім їм так зручно. Бо все що може місто - це експорт робочої сили. Люди їдуть, заробляють гроші і тратьять в торгових точках і барах які належать... Виходить закрите коло. То навіщо ж їм щось міняти??? І це не тільки стосується перерахованих персон, список доволі довгий...
|
|
|
tapac01
житель міста |
04.10.2010 22:35 |
|
|
|
bam я вже колись писав про проблему декількох ніків , тут не хтось так зайшов тут постійні користувачі
|
|
|
Окей
житель міста |
04.10.2010 23:01 [*1] |
|
|
я не пишу про вибори, але те, що каже БАМ засмучує.Виходить у нас немає вибору.Думаю, що неправда то є. Людина сама собі вибирає. Хто вибрав зубара. Ми самі. То чому ж тепер нарікаємо. ТАК НАМ І ТРЕБА. НЕ ДІЙДЕ ЧЕРЕЗ ГОЛОВУ - МАЄ ДІЙТИ ЧЕРЕЗ ГОЛОДНИЙ ЖЕЛУДОК ЧИ ГОЛУ ЖОПУ. А як інакше нас навчити. ЯК ?
МИ самі винуваті і всьому - бо ледарі, байдужі до всього. Дурні- бо бідні. Бідні- бо дурні....
|
|
|
ricercatore
гість міста |
04.10.2010 23:12 |
|
|
|
місту треба мера з яким буде співпрацювати нинішня влада.....а це Гриньків!
|
|
|
tapac01
житель міста |
|
|
Ernesto
житель міста |
05.10.2010 10:55 |
|
|
| poma пише: | | що з того вийшло ми знаємо - маємо Расію в своїй хаті. Тепер пан Ернесто дурить противсіхами, щоб регіони виграли. Не вийде, пане! Я хоч Тимківа не знаю, але ніхїто поганого про нього не говорить ні в місті, ні в його рідному селі Княже |
по перше я не пан, а тобі навіть не товариш, знаєш, мені байдуже кого ми маєм в своїй хаті, чи Росію, чи Китай, ми жителі одної планети і я взагалі проти будь яких границь, будь яких держав...ми говорим про місцеве самоврядування, іменно про нашу золочівську громаду, і тимківа на відміну від тебе знаю і хатина його відрізняється від помешкань більшості жителів громади....та і взагалі для чого вертатись в минуле, якщо Тимко і його рада націАНАЛ-ПОЦреотична в 2003 році знов подарували Казку тому дибілу Миколишину? Зрештою бидло, яке при владі - повністю відображає бикуватість електорату, робіть висновки...
|
|
|
yurnaz
гість міста |
05.10.2010 13:51 |
|
|
|
Правильно, ви всі говорите, треба думати про майбутнє. Таке місто як є зараз - сіре, небуло ніколи, все втратили митницю, пошту.... Я знаю точно що за Зубара, за Тимківа більше голосувати не піду, бо бачив їх в роботі-це жах.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
05.10.2010 18:38 |
|
|
| yurnaz пише: | | Я знаю точно що за Зубара, за Тимківа більше голосувати не піду, бо бачив їх в роботі-це жах. |
пагоджуюсь... але , власне з цього треба робити висновки... щоб знову не обрати мером людину, на кшталт , Зубара чи Тимківа і їм подібних Ясінських , які вміють хіба що гарно говорити і не петрають нібельмеса в проблемах міста та не мають конкретних пропозицій як їх вирішити...
| poma пише: | | Я хоч Тимківа не знаю, але ніхїто поганого про нього не говорить ні в місті, ні в його рідному селі Княже. |
може вам і не зробив нічого поганого а от місту ... зрешту, які з своїх попередніх обіцянок він виконав? жодної!!!! навіть туалета в місті не поставив а так обіцяв... натомість розбазарив він стільки міського майна, що вам і не снилось...
додано через 11 хвилин 40 секунд:
| ricercatore пише: | | місту треба мера з яким буде співпрацювати нинішня влада.....а це Гриньків! |
про яку владу ви ведете мову? якщо райдержадміністрацію то погоджуюсь ...проте є інша влада - районна рада ...з трудом віриться в те, що ця і майбутня районна рада буде прихильна до Гриньківа... навряд чи Золотник і К. будуть сприяти йому в діяльності як мера... плюс до того, знову ж слабо віриться що в місті вдасться сформувати більшість під Гриньківа... хоча було б непогано якщо б всі ці гілки влади співпрацювали а не ставили друг другу пильки в одне місце...
|
|
|
poma
житель міста |
05.10.2010 20:17 |
|
|
Чи має хтось списки зареєстированих кандидатів на мера Золочева. Скиньте ТУТ . І давайте обговорим в кого які шанси!
додано через 7 хвилин 34 секунди:
Якби вибори у Львові відбулися в вересні (опитування)
На місцевих виборах до Львівської обласної ради “Батьківщину” підтримують 21,4% респондентів, “Свободу” – 18,6%. Про це свідчать результати опитування жителів Львівської області, що були проведені соціологічною групою «Рейтинг» у вересні цього року.
Як зазначив сьогодні під час прес-конференції, присвяченій презентації соціологічного дослідження, директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій АНТИПОВИЧ, далі у рейтингу йде “Фронт Змін” (7,7 , “Наша Україна” (5,6 , “Сильна Україна” (4,5 , Партія регіонів (3,9 , ПОРА (3 , “Громадянська позиція” (2 , УДАР (1,3 , “За Україну!” (1,3 . Решту партій підтримують 4,5% респондентів, не підтримують жодної – 6,8%, не братимуть участі, або не визначились – 18,6% опитуваних.
За даними соціологічного дослідження, найбільше довіряють в області Олегу ТЯГНИБОКУ (47%) та Юлії ТИМОШЕНКО (46%). Далі йдуть Арсеній ЯЦЕНЮК (40%), Сергій ТІГІПКО (29%), Анатолій ГРИЦЕНКО (27%), Віктор ЮЩЕНКО (27%) та В’ячеслав КИРИЛЕНКО (26%). Юрію КОСТЕНКУ довіряють 16% опитаних і замикають список представники чинної влади – Микола АЗАРОВ (10%), Віктор ЯНУКОВИЧ (9 та Володимир ЛИТВИН (8 .
Соцопитування проводилося соціологічною групою "Рейтинг" з 10 по 20 вересня із залученням 1200 респондентів у Львівській області віком від 18 років. Статистична похибка становить від 1,7% до 2,8%.
|
|
|
yurnaz
гість міста |
05.10.2010 22:09 |
|
|
|
Я не розумію чим вам неподобається Ромко Ясінський. Молодий, енергійний, і я важаю що потрібно дати йому шанс спробувати реалізувати те що він декларує.
|
|
|
tapac01
житель міста |
|
|
kvartyrant
житель міста |
06.10.2010 09:43 |
|
|
| poma пише: | | Чи має хтось списки зареєстированих кандидатів на мера Золочева. |
попередні...
Яким Богдан
Гриньків Ігор
Тимків Ілля
Ясінський Роман
Колодка Дмитро
Кобелька Михайло
Слобода Степан
Стецюк Іван
Рискальчик Богдан
додано через 10 хвилин 48 секунд:
| yurnaz пише: | | Я не розумію чим вам неподобається Ромко Ясінський. Молодий, енергійний, і я важаю що потрібно дати йому шанс спробувати реалізувати те що він декларує. |
хай пробує себе проявити десь інде... а мером треба працювати... треба вже сьогодні мати конкретні відповіді на питання , як він буде вирішувати проблеми міста... ми вже маємо Зубара, який теж гарно декрарував а що з цього вийшло? Ясінський мені нагадує одного з учасників минулих перегонів Васю Кудрявця, якому приїзжі іміджмейкери вбили в голову що в нього є реальні шанси стати мером... що з цього вийшло? Кудрявець влетів в серйозну копійчину а мером так і не став... те саме буде і з Ромком...
|
|
|
prolisok
гість міста |
06.10.2010 23:49 |
|
|
|
з запропонованого переліку - я за Гриньківа! і людина порядна і фахівець і місто знає!!!
|
|
|
tapac01
житель міста |
07.10.2010 00:42 |
|
|
prolisok ти так гониш собі ,чи ти дійсно віриш що ти пишеш
p.s. ну добре вмовили я пропоную в мери Золочева путіна він дійсно наведе порядок
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
07.10.2010 09:04 |
|
|
| prolisok пише: | | з запропонованого переліку - я за Гриньківа! |
до певної міри погоджуюсь... з того що маємо ця кандидатура , як на мене , прийнятна... але, про це я вже писав вище, навряд чи вдасться щось зробити Гриньківу, якщо міська рада буде його ініціативи блокувати.
| tapac01 пише: | | p.s. ну добре вмовили я пропоную в мери Золочева путіна він дійсно наведе порядок |
на жаль, пізно ... вчора закінчився термін реєстрації
p.s. 10 кандидатів в мери це небагато.... було і більше... а от з депутатами в міськраду жах!!! на кожну дільницю від 15 до 30 осіб...
|
|
|
ricercatore
гість міста |
07.10.2010 12:08 |
|
|
| poma пише: | | про яку владу ви ведете мову? якщо райдержадміністрацію то погоджуюсь ...проте є інша влада - районна рада ...з трудом віриться в те, що ця і майбутня районна рада буде прихильна до Гриньківа... навряд чи Золотник і К. будуть сприяти йому в діяльності як мера... плюс до того, знову ж слабо віриться що в місті вдасться сформувати більшість під Гриньківа... хоча було б непогано якщо б всі ці гілки влади співпрацювали а не ставили друг другу пильки в одне місце |
відповім на повідомлення квартиранта-
про владу яка зараз реально керує країною......як небулоби гірко,і всі ті кроки які роблять президент і ,тепер вже ,його уряд не є для когось прийнятні,але погодьтеся Ця влада КЕРУЄ........Ющенко тільки руками махав,а Яник.....рве і мече....і його бояться.......і щось таки роблять!звичайно незнати що буде делі,але МЕРА нам треба який би мав спільну мову з тою владобю,і бодай якісь кошти для міста знайде,і застосує їхтак.що буде видно!
додано через 2 хвилини 37 секунд:
| prolisok пише: | | yurnaz пише:Я не розумію чим вам неподобається Ромко Ясінський. Молодий, енергійний, і я важаю що потрібно дати йому шанс спробувати реалізувати те що він декларує. |
Вже був один такий молодий Кудерявець.....
молодий Енергійний....а досвіду НОЛЬ!
додано через 5 хвилин 55 секунд:
А часів Тимківа,на вулицях так і непоявилися СУМНОЗВІСНІ урни для сміття,які начебто привезли як гуманітарну допомогу Наші побратими Німці!
Їх і досі нема......ні окурок кинути,ні фантіка від цукерки....одним словом.....торба!
|
|
|
vasyl09
гість міста |
07.10.2010 15:35 |
|
|
|
Якщо ми хочимо залишити місто в такому стані, яким воно є сьогодні, то голосуєм за тих хто вже був при владі. А якщо прагнемо, щоб Золочів став європейським містом, то голосуєм за Романа Ясінського!
|
|
|
tapac01
житель міста |
07.10.2010 16:41 |
|
|
vasyl09 ну добре і що чей "майбутній" мер хоче зробити такого європейського в Золочеві яка в нього програма
p.s. не потрібно зараз писати що він проти корупції , хабарництва за підвищення соціального рівня жителів , покращення покращення роботи ЖКГ
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
07.10.2010 16:42 |
|
|
| ricercatore пише: | | Ця влада КЕРУЄ |
головне щоб керувала для людей а не для себе.
| ricercatore пише: | | МЕРА нам треба який би мав спільну мову з тою владобю,і бодай якісь кошти для міста знайде,і застосує їхтак.що буде видно! |
а навіщо їх шукати? треба просто менше красти, комунальне майно та землю продавати по ринкових цінах , навести лад з тими хто користується послугами міста (водою, теплом, тощо) і не платить за це ... якщо Гриньків це зробить то не треба буде просити, клянчити гроші в Львові чи Києві...
| vasyl09 пише: | | А якщо прагнемо, щоб Золочів став європейським містом, то голосуєм за Романа Ясінського! |
не смішіть людей... Ясінський- мер , анекдот дня
|
|
|
prolisok
гість міста |
09.10.2010 11:06 |
|
|
| tapac01 пише: | | prolisok ти так гониш собі ,чи ти дійсно віриш що ти пишеш |
як можна не вірити в очевидні речі.
|
|
|
Ernesto
житель міста |
11.10.2010 16:27 |
|
|
|
Степан Слобода - голова львівської обласної організації партії Союз Лівих Сил. Буду голосувати за нього, так як партія найбільше відповідає моїм поглядам, а на рахунок того хто там кращий, хто гірший спорити не збираюсь.
|
|
|
prolisok
гість міста |
11.10.2010 21:15 |
|
|
| Ernesto пише: | | Степан Слобода - голова львівської обласної організації партії Союз Лівих Сил. |
це той Слобода, що на "зорі демократії" очолював районну раду і ропочав дику прихватизацію Золочівщини ? потім він , якщо мені не зраджує пам'ять, очолював "Громаду" Лазаренка, потім крутився коло соціаліста Волги а зараз якісь ліві сили. хороший послужний список для мера
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
11.10.2010 21:29 |
|
|
| prolisok пише: | | хороший послужний список для мера |
всьо як у всіх.
|
|
|
Реаліст
гість міста |
12.10.2010 00:20 |
|
|
|
Європейська партія рулить в Золочеві- концерт Ясінський організував шикарний. це я розумію кандидат!
|
|
|
bam
житель міста |
12.10.2010 00:34 |
|
|
| tapac01 пише: | | і що чей "майбутній" мер хоче зробити такого європейського в Золочеві | Я звичайно не мер, і не претендую... Але з чого розпочав би я? В першу чергу з кадрів. Я б переглянув кадрову політику, скоротив роздутий апарат, технічно модернізувавби...
Слід па'ятати, що мер - це перш за все служба побуту громадян міста. Наступний крок - змінив би політику в плані виконання робіт по благоустрою міста. Скажімо на приклад. Якщо підрядник ремонтує вулицю - він повинен гарантувати якість. Якщо після сходження снігу сходить покриття - ремонтуй за свій рахунок. Наступне завдання мера - притягнення інвестицій в місто. Місто ж і район живуть за рахунок субвенцій. Ми тратимо більше ніж заробляємо! Тому всіма шляхами треба думати як наповнювати б'юджет. А зазор повірте є... Скільки народу торгує на базарі без жодних документів, скільки підприємців не оформлює своїх робітників. Скільки закладів взагалі працюють підпільно... До речі, в самому початку найняв би хороших юристів-аудиторів і перевірив що робилось до мене. Що кому подарували на халяву, що будується без всяких дозволів на землі міської ради, хто яку і за що платить оренду і чи відповідає вона реальним тарифам. Чому у нас такі втрати по водоканалу і так далі. Але то погляд простої людини, думаю в кандидата повинно бути глибше і дальновидніше бачення. І ще кожного дня КОЖНОГО, виділяв би час, хоч годину мінімум на прийом громадян.
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
12.10.2010 11:31 |
|
|
| Реаліст пише: | | Європейська партія рулить в Золочеві- концерт Ясінський організував шикарний. це я розумію кандидат! |
це точно... кандидат хоч куди. ось тільки було б добре, якщо б замість чергових "солодких" обіцянок депутат районної ради Ясінський відзвітував перед громадою за попередні . І що він, як чиновник Львівської ОДА зробив для Золочева, які реалізував в місті молодіжні проекти?
додано через 2 хвилини 6 секунд:
| Васілій пише: | | всьо як у всіх. |
не зовсім так як у всіх. .. Слобода хоч і баламут але таки не гей...
додано через 15 хвилин 37 секунд:
| bam пише: | | Тому всіма шляхами треба думати як наповнювати б'юджет. А зазор повірте є... Скільки народу торгує на базарі без жодних документів, скільки підприємців не оформлює своїх робітників. Скільки закладів взагалі працюють підпільно... |
все це слова... потрібно починати з себе... можете сказати, скільки ви, як людина, котра пише, що
| bam пише: | | "я, наприклад, працюю по 10 годин і отримую від цього задоволення як фінансове так і моральне, в час виборів працюю без вихідних на трьох роботах, окрім цього кожного дня беру участь у он-лайн навчанні по годині і вистачає часу що щось тут написати... |
платить податків в бюджет?
|
|
|
juzyk
гість міста |
12.10.2010 18:35 |
|
|
Народ, ви хоч раз були на сесії міської ради? Про що ви тут дискутуєте? Гірше ніж за часів золотниківщини в нас ніколи не було і не буде! Головний персонаж - Вася-ровер ( до речі зараз в депутати йдуть два ровери - молодий і старий) тіль ки від різних партій. І Худзея також пригрів Зубар і компанія. А землю розпродують на всі боки, вже лікарняний сад продали, а народ бабки несе і по кишенях їм пхає.
Тре було бачити як депутати собі торговий ряд під костелом хотіли ставити, мало що бракувало. А нині знов хочуть в міську раду.
Зубар з Якимом навіть мови не може бути на мерів. Зубар взагалі втікає з міста на Глиняни.
|
|
|
Alexis
житель міста |
12.10.2010 19:04 |
|
|
| juzyk пише: | | І Худзея також пригрів Зубар і компанія. А землю розпродують на всі боки |
Ну, п.Худзей залишиться в міськраді полюбому. Тому що ПОРА - БРЕНД!, за неї проголосують. І обом роверам ше розчехлить шо і почому..
Так шо по земельному питанню мало шо зміниться..
А це питання стає чимраз цікавішим (лінк 1 і лінк 2)
додано через 2 години 28 хвилин 50 секунд:
Міська рада (в перериві між трансляцією гламурних фоток) видала свій список
Кандидати на посаду міського голови м.Золочева:
1. Гриньків Ігор Михайлович
Дата народження: 27.11.1970 р.н.
Овіта: вища
Місце роботи: Юридична консультація
Адреса проживання: вул. Сковороди, 3/5
Партія: ЗМО Партія правозахисту
2. Кобелька Михайло Петрович
Дата народження: 02.08.1954 р.н.
Місце роботи: підприємство Світанок
Адреса проживання: вул. Крилова, 5 б
Партія: ЗРО Партії Зелених України
3. Колодка Дмитро Ігорович
Дата народження: 08.11.1974 р.н.
Місце роботи: начальник проектного відділу Галкомпроект
Адреса проживання: вул. Лесі Українки, 1 а
Партія: ЗРО ВО Свобода
4. Нестюк Григорій Михайлович
Дата народження: 12.01.1967 р.н.
Місце роботи: Золочівське районне управління юстиції
Адреса проживання: вул. Гагаріна, 89
Партія: ЗРО ПП Сильна Україна
5. Рискальчик Богдан Іванович
Дата народження: 01.08.1948 р.н.
Місце роботи: головний держінспектор Львівської ОДА
Адреса проживання: вул. Гната Стефаніва, 5 б
Партія: ЗРО Народна партія
6. Слобода Степан Григорович
Дата народження: 09.03.1955 р.н.
Місце роботи: тимчасово не працює
Адреса проживання: с. Вороняки
Партія: ЗРО ПП Союз лівих сил
7. Стецюк Іван Романович
Дата народження: 05.03.1959 р.н.
Місце роботи: Золочівська міська рада
Адреса проживання: вул. Шашкевича, 5/8
Партія: ЗРО ПП ВО Батьківщина
8. Тимків Ілля Романович
Дата народження: 01.08.1954 р.н.
Місце роботи: підприємець
Адреса проживання: вул.Заріччя, 53
Партія: ЗРО ПП Наша Україна
9. Яким Богдан Миколайович
Дата народження: 18.07.1958 р.н.
Місце роботи: підприємець
Адреса проживання: вул. Варівна 4 а
Партія: ЗРО Народна партія
10. Ясінський Роман Іванович
Дата народження: 15.06.1979 р.н.
Місце роботи: Львівска ОДА
Адреса проживання: вул. Довбуша, 17
Партія: ЗРО ПП Європейська партія України
|
|
|
poma
житель міста |
12.10.2010 21:56 |
|
|
Скиньте хтось списки на мера Золочева. Потім обговоримо.
додано через 28 секунд:
Дякую наперед
додано через 4 хвилини 43 секунди:
ШАНСИ У ВСІХ основних кандидатів РІВНІ, крім Кобельки, Колодки,Рискальчика,Слободи,Нестюка,Стецюка, Якима
Лідери: Тимків,Гриньків,Ясінський
В кого інша думка??????
додано через 51 секунду:
А хто такий Нестюк. Звідки від взявся?
|
|
|
bam
житель міста |
12.10.2010 22:48 |
|
|
| kvartyrant пише: | | платить податків в бюджет? | скажу лише, що коли заповнив минулорічну декларацію сам був в шоці.
| juzyk пише: | | Гірше ніж за часів золотниківщини в нас ніколи не було | може бути, може навіть і не буде...
| juzyk пише: | | Народ, ви хоч раз були на сесії міської ради? |
нажаль з моїм графіком роботи це не реально, їхати зі Львова, щоб послухати байки - глупо. Користуюсь переказаною інформацією.
| poma пише: | ШАНСИ У ВСІХ основних кандидатів РІВНІ, крім Кобельки, Колодки,Рискальчика,Слободи,Нестюка,Стецюка, Якима Сто процентів. Я б ще й Тимківа викреслив, але кампанія ще триває, все може змінитись.
Лідери: Тимків,Гриньків,Ясінський | але все може змінитись... Тимків вже господврив... і що з того вийшло???
| Alexis пише: | | Так шо по земельному питанню мало шо зміниться.. |
Мабуть таки зміниться, продавати уже не буде що.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
12.10.2010 22:50 |
|
|
бам!прочитав твою "передвиборчу програму".і шо я хачу сказаць-твоя наївність граничить с глупостю.там ше нехватає пункту жи 2 на 2=4.
в москалів є хороше прислів"я-простота хуже воровства.то стопудів про тебе
|
|
|
bam
житель міста |
12.10.2010 22:53 |
|
|
не в курсі як знак множення виглядає?
Я не балатуюсь, мені і так добре. А поки будуть такі шарущі Васілії турбуватись нема про що
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
13.10.2010 10:00 |
|
|
| bam пише: | | скажу лише, що коли заповнив минулорічну декларацію сам був в шоці. |
отож бо і воно... треба починати з себе... а то всі майстри писати про те, як вони будуть "вибивати" гроші з бізнесу...
| poma пише: | Лідери: Тимків,Гриньків,Ясінський
В кого інша думка?????? |
в мене! лідери Тимків, Гриньків та Стецюк! а Ясінський так собі між тою рештою і лідерами...
| Васілій пише: | | прочитав твою "передвиборчу програму".і шо я хачу сказаць-твоя наївність граничить с глупостю.там ше нехватає пункту жи 2 на 2=4. |
а для чого меру табличка множення? головне знати дві інші операції ділення і віднімання
додано через 2 хвилини 33 секунди:
| juzyk пише: | | Головний персонаж - Вася-ровер |
неправда!!! головний персонаж той другий, котрого пригріли... бо він , як я писав вище знає всі таблички дуже добре
| juzyk пише: | | Зубар взагалі втікає з міста на Глиняни. |
вже втік... балотується по Глинянському окрузі в обласну раду ... і пройде
|
|
|
juzyk
гість міста |
13.10.2010 13:51 |
|
|
... тільки куди пройде - питаннячко в міській раді вже місяць ревізію роблять, шось там не те. А перед виборами все спливе нагору. а глинянським виборцям треба частіше в Золочеві бувати, дивитися, як тут нагосподарив "кандідат" Зубар. Гіршого варіанту просто не існує.
|
|
|
prolisok
гість міста |
13.10.2010 16:25 |
|
|
| juzyk пише: | | Гіршого варіанту просто не існує. |
факт. хто ще може вірити всім цим Зубарам ,Золотникам і Фенчакам
|
|
|
poma
житель міста |
13.10.2010 21:18 |
|
|
думаю, що Тимків. другий може бути Гриньків ( якщо куплять) третій Ясінський або Стецюк
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
14.10.2010 09:12 |
|
|
| poma пише: | | другий може бути Гриньків ( якщо куплять) |
а для чого йому купляти 2 місце? за це що дають посаду зама?
|
|
|
волчара
гість міста |
|
|
kvartyrant
житель міста |
14.10.2010 11:59 |
|
|
| волчара пише: | | Решта (майже всі) фуфло 100%!!! |
цыкаво, а хто ще не входить в тих майже 100?
|
|
|
bam
житель міста |
14.10.2010 12:32 |
|
|
|
Тимків Ілля Романовитч вже був мером.... Голосувати за нього - значить повернутись у минуле. І те що він обіцяє пусті слова... Чого не робив коли мав можливість. Чому його з руху поперли? Такщо тут дійсно якщо голосувати то реально 2 кандидати Ясінський і Гриньків.
|
|
|
yurnaz
гість міста |
14.10.2010 12:45 |
|
|
|
Ви праві сприводу Тимківа, немає про що розмовляти. Не віддам за нього голос нехай навіть не обіцяє золоті гори.
|
|
|
Alexis
житель міста |
14.10.2010 19:12 |
|
|
Шось тут не так..
А шо зобовязує будь-кого з претендентів на мера після виборів ефективно працювати? Та нічого, не передбачено такого..
По минулих прикладах ж видно - хочеш працюй хочеш не працюй - тебе ше й перевиберуть як барани..
Нехорошо получається - нема працьовитої опозиції.
Тому можна вибрати любого зі списку - нічого не зміниться - привикайте, хто ше не встиг..
|
|
|
Юста
гість міста |
14.10.2010 20:12 |
|
|
Лідери: Тимків,Гриньків,Ясінський
В кого інша думка??????
Я так бачу з цієї трійки двоє вже "господарили" , тому найбільші шанси бути мером має Ясінський.
Тимків розікрав все що можна було а Тимків ще не мер . а вже господарує,будує біля замку магазинчики. Все зводиться до того , що Золочів - суцільний базар.
|
|
|
Реаліст
гість міста |
14.10.2010 20:31 |
|
|
Був сьогодні в центрі біля палатки "Європейської партії України" Там був Олег Сидорович я зацінив- люди там підковані.Ясінський має сильну команду.
Я сам на свої вуха чув, як люди підходили і запрошували Ясінського до себе на вулицю на збори. Я так бачу і чую з ким спілкуюся - будуть голосувати за Ясінського.
Мушу з тим Ясінським поспілкуватись, людям як "пороблено"!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
14.10.2010 20:42 |
|
|
| Юста пише: | | тому найбільші шанси бути мером має Ясінський. |
агов,квартірант.ти гдє?трєтього дня ти питав який дурак буде виділяв гроші на агітацію на такому мертвому форумі.биреш своїслова обратно ілі гдє?
|
|
|
Савік
гість міста |
16.10.2010 00:08 |
|
|
|
Читаючи цей форум і спілкуючись з людьми, хочу вам сказати, що напевно в Золочеві буде кардинальна зміна влади ані Гриньків , ані Тимків там близько не розглядається!
|
|
|
vap
гість міста |
16.10.2010 12:47 |
|
|
| Реаліст пише: | | Лідери: Тимків,Гриньків,Ясінський |
Тимків. Він уже був мером міста, що доброго зробив?
|
|
|
oksana3
гість міста |
16.10.2010 17:57 |
|
|
|
Весь ринок Золочівський підтримує Ясінського Романа! Молодим дорогу!
|
|
|
|