|
|
| Автор |
Коментар |
pluto
гість міста |
27.07.2010 13:51 - А Ви хочете виїхати за кордон? |
|
|
|
Це не реклама агенції, а спроба дізнатися чи є бажаючі покинути Цю країну... У мене є таке бажання тільки не знаю куди їхати...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Narik
гість міста |
28.07.2010 08:41 |
|
|
|
Через таких рашпілів що їдуть на заробітки за кордон в нас повний п... в країні.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
28.07.2010 11:23 |
|
|
| Narik пише: | | Через таких рашпілів що їдуть на заробітки за кордон в нас повний п... в країні. | головне знайти причину свого находження в жопі.і можна дальше спокійно там си сидіти
|
|
|
pluto
гість міста |
28.07.2010 15:25 |
|
|
| Narik пише: | | Через таких рашпілів що їдуть на заробітки за кордон в нас повний п... в країні. |
Ці рашпілі як Ви кажете годують пів Золочева, не кажу про всю Зах.Україну...
додано через 1 хвилину 33 секунди:
Може хто знає нормальні фірми або людей що "рішають"? Наприклад Голандія.
|
|
|
Narik
гість міста |
|
|
AVB
Турист |
29.07.2010 04:41 |
|
|
| pluto пише: | | людей що "рішають" |
офіційно не виходить?
однокласники там.
додано через 28 секунд:
Я про Голандію
|
|
|
pluto
гість міста |
29.07.2010 08:17 |
|
|
| AVB пише: | | офіційно не виходить? |
Потрібен контракт з роботодавцем або якогось виду "запрошення".
|
|
|
AVB
Турист |
29.07.2010 22:29 |
|
|
pluto, на Au-Pair по віку не підходиш?
Тоді саме просте: купуєш тур кудись в шенген, де легше візу відкрити, їдеш в свою голандію, шукаєш там роботодавця з пропозицією контракта і подаєш на робочу візу.
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
31.07.2010 19:49 |
|
|
| AVB пише: | | шукаєш там роботодавця з пропозицією контракта і подаєш на робочу візу |
Їдь-їдь. Будеш, якщо пощастить, тарілки мити з 6 до 22, а гроші майже усі на житло і хавчик тратити.
|
|
|
AVB
Турист |
02.08.2010 06:22 |
|
|
voshkaniridze, аби добре зачепитись, це досить нормальний варіянт. Подальша доля людини залежить від її планів на життя
Ні тут ні в Україні на добру посаду одразу з хлібом-сіллю не зустрічають.
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
20.09.2010 11:54 |
|
|
| AVB пише: | | Ні тут ні в Україні на добру посаду одразу з хлібом-сіллю не зустрічають. |
Я то розумію, просто багато з тих хто прагне виїхати цього нажаль не розуміють. Вони вважають, що їх там чекають з нетерпінням, і будуть платити купу грошей за те що вони отримали візу і приїхали до них.
|
|
|