|
|
| Автор |
Коментар |
lenhen
як Lenhen |
21.09.2006 09:11 - Зробити на Вороняках лижню трассу |
|
|
|
я думаю багато золочiвян любить лижнiй спорт,а в Карпати не завжди э можливiсть поiхати...та i дорогувато.як на вашу думку,iдея цiкава?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
21.09.2006 11:35 |
|
|
Ідея цікава, але потребує виликих капіталовкладень!
Скажи будь-ласка:
1. Чи прикидала ти скільки грошей потрібно на це?
2. Чи дозволить влада це зробити?
3. Де знайти спонсора?
А взагалі-то я вже давно зимою деколи на Вороняках катаюсь на лижах.
|
|
|
Morientes
житель міста |
22.09.2006 15:00 |
|
|
|
Хороша ідея, але думаю , що лижня на Вороняках - це буде хіба що непогана тренувальна траса по відношенні до Карпат.
|
|
|
wap87
житель міста |
|
|
Cypress_girl
житель міста |
23.09.2006 00:48 |
|
|
звичайно, з однієї сторони, було б дуже добре якби відкрили таку трасу..
але з іншої - хіба це рентабельно робити? так там ж нікого крім мене не буде
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
Петро Бушенко
гість міста |
26.09.2006 19:12 |
|
|
Кажете лижну трасу на Вороняках... Класно.. А ще в Перегноєві трасу ФОРМУЛИ-1. Взагалі круто буде!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
26.09.2006 20:34 |
|
|
| Петро Бушенко пише: | | .. А ще в Перегноєві трасу ФОРМУЛИ-1. Взагалі круто буде! |
Фантастична ідея!!! Може займешся цим???
|
|
|
mops
міська комісія |
26.09.2006 21:36 |
|
|
|
Не варто так критично ставитись до таких незвичних нововведень. Хто б повірив би шість років тому, що мобільний зв'язок стане таким доступним і поширеним? Але ж став! І не здивуюсь, якщо років через 5 десь в районі відкриють який-небудь туристичний комплекс.
|
|
|
Олег
житель міста |
26.09.2006 23:03 |
|
|
|
Згадайте те що 5 років тому назад було дивно що наприклад в Італії в школі діти користуються мобільними телефонами.Я впринципі все припускаю ,і я думаю що все можливо що колись по Перегноїву буде проходити траса ФОРМУЛИ 1.Зараз такий час що все може бути.
|
|
|
Олег
житель міста |
26.09.2006 23:06 |
|
|
|
Якщо би така компанія як Київстар мала на меті таке зробити(траса ФОРМУЛИ 1 по Перегноїву)то вона би зробила ,тут тільки питання часу ,може хтось зімною незгоден?
|
|
|
Олег
житель міста |
27.09.2006 07:58 |
|
|
|
Петро в нас просто люди зневірились в то що влада щось може зробити ,окрім того що може тільки красти,а так на нашій землі є все: замки і туристчні маршрути ,гори які потрібні для лижних трас і люди які вміють зробити все які мають голову ,може ви в тому зімною незгідні?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
Окей
житель міста |
|
|
Goth
гість міста |
08.04.2008 22:44 |
|
|
|
Я з Олегом згідний.У нас справді дуже класний район з різними пам"ятками архітектури та багато чим іншим. Просто щоб розпочати таке діло як лижня у вороняках ,чи в тому роді щось подібне потрібні перш за все великі блати, та БАГА-А-А-АТО КАПУСТИ.
|
|
|
Pangea
Inka |
10.04.2008 00:17 |
|
|
)))
Згадалось як в мене на вулиці сусід ще осінню, не дочекавшись снігу на санках катався по асфалті і землі...скрегіт, іскри, а він довооооооооооооольний))) І не треба було йому ніякого снігу, а любив би кататись на лижах то і траси спеціальної йому тоже не треба було. Захотів - пішов покатався, пару раз об дерево стукнувся, пару раз піднявся тільки на одну гору і всьо. хватає для повного щастя
|
|
|