|
|
| Чи схвалюєте ви ідею безкоштовного доступу до Інтернет в громадських місцях? |
| Так, звісно! |
|
90% |
[ 10 ] |
| Ні в якому разі! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Мені байдуже... |
|
9% |
[ 1 ] |
|
| Всього голосів : 11 |
|
| Автор |
Коментар |
andry
міська комісія |
25.06.2010 16:11 - Безкоштовний доступ до Інтернет від ЦСО |
|
|
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* До уваги мешканців міста: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
*-*-* Запрошуємо власників ноутбуків та смартфонів користуватися безкоштовним доступом до Інтернет в центрі міста. *-*-*
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Відкрито 3 точки доступу до Інтернет за адресами:*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
1. Площа Чорновола (між ДПА та Міськрадою)
2. Площа Шашкевича* (Від кінотеатру до магазину "Рукавичка")
3. Золочівський коледж (Територія від Коледжу до автомийки)
Шукайте мережу з назвою http://cso.com.ua на першому каналі Wi-Fi (2412 Mhz).
Відтепер Ви можете користуватися швидкісним безкоштовним доступом до Інтернет відпочиваючи в центрі міста або на перерві між парами Золочівського коледжу.
|
|
|
Grafit
гість міста |
01.09.2010 22:25 |
|
|
|
Я знаходив точку цсо коло банку авалю, та вона закрита чомусь, і біля чорновола теж знаходив і ситуація аналогічна!!! Може якісь потрібні настройки? Заходив із смартфона!!!
|
|
|
andry
міська комісія |
01.09.2010 23:17 |
|
|
Назва мережі http://cso.com.ua підтримуються режими b i g, шифрування немає, адреси видаються автоматично. Сьогодні близько 10-ти людей успішно користувалося точкою біля Чорновола.
Якщо не получилося на смарт, є підозра на якусь несумісність або (більш ймовірно) на особливості софту чи апаратної реалізації Wi-Fi частини телефону.
|
|
|
Grafit
гість міста |
03.09.2010 23:56 |
|
|
Так все таки вдалося вчора зайти з смарта внет!!! Знав б я скоріше що там ця точка!Доречі чому на офф сайті нема такої інформації? І про Верхобуж тоже небуло!
додано через 2 хвилини 34 секунди:
Доречі знайшов ще одну точку з назвою http://cso.com.ua в торговому центрі, ще є там закрита точка кредитної спілки Довіра! Так от з тчки цсо не виходить в нет, чому ж вона тоді відкрита?
|
|
|
Eton
житель міста |
04.09.2010 08:49 |
|
|
|
Grafit Точка в надії дає доступ тільки до локальною мережі ЦСО. Там користуются клієнти по VPN, на звичайних умовах ( абонплата )
|
|
|
Grafit
гість міста |
|
|
Grafit
гість міста |
18.10.2010 19:35 |
|
|
Андрій який потрібен модуль , щоб підключити нет через такий вай фай?
додано через 3 хвилини 38 секунд:
Чи це якийсь модем є ??? В мене бук є без вафлі от і питаю,!
|
|
|
andry
міська комісія |
18.10.2010 19:51 |
|
|
|
Щоб користуватися в Надії потрібен додатковий договір, логін і пароль. Це не безкоштовна, а комерційна мережа. Ноутбук працюватиме.
|
|
|
Grafit
гість міста |
18.10.2010 20:36 |
|
|
|
Та про Надію це я знаю!!! Я про бук без вай фай!!! Який модем чи що там потрібно щоб користуватися таким вай фаєм? І скільки коштує така плата чи то що там!! ?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
18.10.2010 20:52 |
|
|
| Grafit пише: | | Який модем чи що там потрібно щоб користуватися таким вай фаєм? І скільки коштує така плата чи то що там!! ? |
тебе шо в гуглю забанили?за тупість?
|
|
|
Grafit
гість міста |
18.10.2010 21:05 |
|
|
Знав би що потрібно, то б неписав тут!!!
додано через 12 хвилин 26 секунд:
Вже не треба знайшов!!! ))
|
|
|