Любимі композиції
Автор | Повідомлення |
---|---|
Nitro |
Pirates of the Caribbean - He's a Pirate
|
MUBa |
Jason Wade - You belong to me (із першого Шрека)
|
vj.Aver |
Dj Бойко - глубоко
|
MUBa |
А мені Тоніка подобаєцця. Drum-&-bass + акустика - це шось! Ну і Деррік теж, але то трохи жорсткіша музика.
|
Cypress_girl |
07-fat_joe-make_it_rain_(feat._lil_wayne)_(produced_by_scott_storch)-c4
|
vj.Aver |
Да Дерік і Тоніка тоді в Монако просто вишка було. Але в принципі драм це один стиль, а хаус це вже інший. У кожного свої смаки і кожен слухає те що йому подобається, просто не потрібно когось засуджувати тільки через музику яку він слухає, можливо він засуджує за те саме тебе.
|
MUBa |
ВОНИ БУЛИ???
|
vj.Aver |
так були аж 18.03.06 NK "Monaco", м. Золочів, вул. Шевченка, 63
тел. 80326543448 |
MUBa |
Ехххх, а де ж я тоді була??? Мабуть не в Золочеві... Чула їх записи. Дуже сподобалося. І в Ляльці вони часом бувають.
![]() ![]() |
lenhen |
DM-Exciter
-Enjoy The Silense |
MUBa |
Троє фанатів Депешмоду!!! Це вже клюб!
![]() ![]() |
lenhen |
Ну-у, фанат то про мене засильно зказано... просто дуже подобається
![]() |
MUBa |
Вже вдруге пишу сюди цю пісню, але вона того варта!!!!
DM - HOME ЦЕ НАЙКРАЩА ПІСНЯ!! ВЗАГАЛІ!! Вона робить з людиною шось неймовірне!!!! |
vj.Aver |
20.01.07
NK "Monaco" м. Золочів вул. Шевченка 63 тел. 80326543448 Відкриття сезону вечірок в Монако!!! Шо шо, але такого ми не чекали і ви напевно також. Promo-Group WESTA DJ's Present Вперше в Золочеві Special Guest Одна з кращих ді-джеїв дівчат України DJ VERONIKA /Lviv,www.djveronika.com/ Support DJ Lomanosoff/S.Dali, Lviv/ Voice DMC Smu[100,8 FM, Lviv] Також в роботі можна побачити людину треки якого крутять по радіостанції Star FM DJ Andy Suncraft Ну і як завжди принимающая сторона WESTA DJ's DJ West DJ Shock[Metro@club,Lviv] DJ Slawikoff Повний лайн-ап уточнюється Internet support: www.inclub.com.ua www.night-lviv.com www.monaco.ho.com.ua |
Pangea |
Apocalyptica - Beyond Time...
|
vaymut |
Gregorian - Ave Maria
Рекомендую всім послухати, божественна музика!!! ![]() |
Оксанка |
А мені вже давно подобається Limp Bizkit - Behind Blue Eyes
|
vj.Aver |
LAMA - моє серце
|
Khrystik |
Оксанка пише: І мені ця пісенька дуже довгий час надзвичайно сильно подобалась... Ну і спогади ще деякі із нею пов'язані... ![]() |
Pangea |
Khrystik пише: От вирішила щойно послухати. Гарно... Навіть дуже... |
MUBa |
ESTHETIC EDUCATION - Love
|
goldie |
musicmp3.spb.ru/info/193529/dusty_springfield_son_of_a_preacher_man.htm
|
Cypress_girl |
07-fat_joe-make_it_rain_(feat._lil_wayne)_(produced_by_scott_storch)-c4
|
MUBa |
ROXETTE - Almost Unreal
![]() |
Nitro |
The Rasmus-No Fear
![]() |
Муся |
System of a down!!!!!!!!!!!!
|
massacra |
Deep Purple - Perfect Strangers
додано через 5 хвилин 4 секунди: Yello - Pocket universe додано через 43 хвилини 55 секунд: Рондо - Вселенная (цю пісню Іванушки інтернешнл сперли собі і спаскудили) додано через 44 хвилини 16 секунд: Bon Jovi - Lay your hands on me додано через 1 хвилину: Що слухаю - те і пишу... ![]() додано через 21 хвилину 29 секунд: R.E.M. - Let me in додано через 13 хвилин 24 секунди: Technotronic - Pump Up The Jam - старе як світ тєхно додано через 46 хвилин 55 секунд: Culture Beat - Got To Get It |
AVB |
massacra, ну ти меломан!
![]() ![]() |
massacra |
А я і слухаю тільки улюблені.
![]() додано через 22 хвилини 9 секунд: Karmah ft. P.Diddy - Just Be Good To Me (Long Missing You Mix) додано через 52 хвилини 14 секунд: Meat Loaf - Execution Day[/i] додано через 1 хвилину 58 секунд: U2 - Pride (In The Name Of Love) додано через 12 хвилин 49 секунд: 2 unlimited - No One додано через 1 хвилину 17 секунд: Cher - Believe додано через 18 годин 57 хвилин 36 секунд: Bon Jovi - Always |
AVB |
massacra, ти весь цей час слухав музику???
![]() ![]() А є в тебе якийсь запис, яким ти дорожиш більш за всі решта інші? ![]() |
lenhen |
А я тепер "присіла "на "О. Е" слухаю тільки його
![]() |
Khrystik |
А я , наприклад, щось одне не можу слухати, ато потім дуже швидко набридає і довгий час після того взагалі не можу вже ту пісню/виконавця чути.
![]() ![]() |
AVB |
То точно. Любимі не перестають бути любимими, але слухати їх більше не хочеться.
lenhen, а шо з ОЕ? "Веселі часи" чи "Long time ago"? Чи все підряд? |
lenhen |
А я завжди як вчиплюсь чогось одного, так і слухаю, поки сильно не надоїсть
![]() АВБ вгадав, саме "Веселі часи"... ну і "Майже весна" хоч і старенька, але дуже актуальна Бо на дворі дуже гарна погода, сонечко ![]() |
massacra |
For AVB: Так, слухав.
![]() Туфтової музики не тримаю. Всі улюблені пісні щось мають своє, якоюсь деталлю чипляють. А вибрати одну зі всіх - це не реально. |
Protector турист
|
Привіт! Слухаю те що подобається виріс я на MTV яке зарас для мене перестало існувати через західний наступ попси,(хочу Українське MTV) раніше музика була музикою
![]() Попса: Kylie Minouge - Confide In Me - кращого кліпа я ще не бачив! Queen - You Don't Fool Me Bob Marley - Bad Boys Electric Light Orchestra - Ticket To The Moon Kosheen - Catch - хто не чув послухайте, або ні! U96 - Dasboot Prodigy-весь ATB-весь A-HA-весь Chris Rea - The Road To Hell Black - Wonderful Life - Чи не так? Urge overkill - Girl,you'll be a woman soon ! Twin Peaks - OST(Original Sound Tracks) Massive Attack - Special Cases Не попса: U2-весь (+топ оф зи поп GLORIA) Sound Garden - Black Hole Sun Radiohead - Street Spirit(Fade Out) Nirvana-весь Smashing Pumkins - Ava Adore HIM - Join Me In Death HIM - Resurrection Him - Wicked Game HIM - Gone With The Sin Nick Cave&Kylie Minouge - Wild Rose The Gathering - весь(стиль Тріп&Рок) Portіshead - весь Sneaker Pimps - Waterbaby (У вокалістки солодкий голос! Су ![]() Antimatter - Saviour 2002 Людям з СНС не читати ![]() Метал: ![]() My Dying Bride - весь(Моя улюблена група!) Burzum - весь DarkThrone - весь Summoning - весь Satyricon - до 2000 року!(розпопсувались С ![]() Anathema - весь Graveland - (альбом Thousend Swords 1995) Hate Forest - Purity 2003 (Україна!) Neurosis - весь Metallica - альбом And justice for all 1988р Metallica - альбом Master of puppets 1986р Metallica - Whiskey In Jar Megadeath - Motorpsycho Morgoth - альбоми Odium, Feel Sory for the Fanatic Sadist - альбом Lego Sopor Aeternus -весь (Самий настоящий андерграунд) Falkenbach - весь Revernd Bizarre - весь And Oceans - весь(назва ![]() Cruachan - весь(люблю волинку!) Vader -The Nomad Kataklysm - весь Isengard - весь Storm - весь Macbeth - Romantic Tragedy's Grescendo 1998 (Один з моїх найулюбленіших жіночих вокалів!) Fintrolz - весь Skepticizm - весь(ярий представник Funeral Doom!) The Sins Of Thy Beloved - весь (скрипка і гітара неповторимо!) Graveworm - альбом When Daylight's Gone 1997 Принесли мені якусь не понятну ЗОЛОЧІВСЬКУ! групу не погано вже є улюблена композиція, але ні назви групи ні назви композиції нема ![]() Так я меломан, і вам бажаю того самого. музика ![]() |
Саніто |
а.... шо за пісні в Тої Золочівської групи.... пару рядків згадай!
|
AVB |
Protector, а можна про
Protector пише:по подробніше. ![]() |
Morientes |
З Золочівських груп сходу пригадую "Сектор Z" , памятаю коли вони виступали разом з Львівським "Набатом " і ше якоюсь групою в РБК то був ПОВНИЙ РОЗРИВ!!! Правда давно то було , років 8 тому
|
Protector турист
|
до AVB - в якому смислі? Я сам про неї ніфіга не знаю як для України не погано!
додано через 8 хвилин 18 секунд: До Саніто - рядки тексту: "Мов струна моє серденько Відчуває і тремтить для мене ти близенько а душа моя болить" Співає Золочівянка, пісня депресивна+гарна |
Khrystik |
Morientes пише: А, навіть я їх пам'ятаю, хоча маленька ще була... ![]() |
vaymut |
Morientes пише: Khrystik пише: Ха, а я не тільки пам'ятаю, а й знаю учасників - мої сусіди. ![]() |
lenhen |
vaymut пише: Там вроді(може і помиляюсь)був дует Смулки з якоюсь дівчинкою? |
BEAUTY |
AVRIL LAVIGNE IS THE MOST TALANTED ROCK SINGER FOR ME!!!!!!!!!
|
Khrystik |
lenhen пише: Ти не помиляєшся! ![]() |
vaymut |
lenhen пише: Майже так, це було ТРІО, Смулка Т. та Піліч М. з lenhen пише: |
Альонка |
Добре вам всім, ви їх пам"яиаєте , а я ні!!!!
![]() |
AVB |
В тому "Секторі Z" здається був один хлопака з паралельного класу, десь на Заріччу жив, чи шось таке...
![]() Пам'ятаю, як вони перед кінотеатром дискогопанку мали. На дворі! від смалі було непродихнути. Кобіти майже голі викаблучувались... ![]() |
mops |
Green Day
Church On Sunday ![]() |
massacra |
[Gregorian] - Stairway To Heaven
|