|
|
| Автор |
Коментар |
ARLA
гість міста |
15.12.2009 16:50 - Коні-бідолахи з ЖЕКу |
|
|
Сьогодні проходила біля памятника Шашкевичу і побачила як втановлюють "центральну ялинку Золочева", картина нецікава, чесно кажучи, але там збоку на морозі стояли наші ЖЕКівські коники... я не знаю яке камяне серце потрібно мати, щоб до такого стану довести цих тварин!!!!!!!! таке враження що їх просто не годують!!!!!! я думаю мене зрозуміють ті жителі міста, котрі бачили цих бідолашних і змордованих тварин... хочеться задати питання нашому керівництву, пану Торському чи хто там в нас за це має відповідати...люди - ви елементарну совість маєте чи ні??? як так іздіватись над бідолашними тваринами і ще й заставляти їх працювати??? та вони ж ледве ноги перебирають!!!!!!!!!!!!!!а хто не вірить то зверніть увагу...побачите як по Золочеві інколи їздить та бричка з запряженими кіньми-бідолахами і котрими кермують рожевощокі хлопаки в оранжевих камізельках...
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
15.12.2009 17:05 |
|
|
1. Фотку в студію
2. Я колись бачив як ті коні асвальт возили. Ніби нічо так. В нас в Єлиховичах коні ще не так пахають, щоправда хавають напевно добряче.
"Хіба РЖУТЬ КОНІ як ясла ПУСТІ" - тре було так тему назвати
|
|
|
містер ІКС
житель міста |
15.12.2009 20:43 |
|
|
тре звернутися в Асоціацію захисту тварин за жорстоке поводження з тваринами. За це відповідає Зубар, бо Жек це його парафія
додано через 2 хвилини 10 секунд:
і як солідарність з цими бідними кіньми треба закликати золочівян не ходити на ту ялинку. Най зубарі на ню ходят
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
16.12.2009 14:43 |
|
|
Люди ходіть в туалет, а не в громадських місцях
А якщо серйозно, то тема однозначно мала стати просто флудом. І як мені здається то коні ані ЖЕКу ані Зубара. Я чув, що вони наймають фірмана разом з конями. Тобто винен господар коней.
|
|
|
містер ІКС
житель міста |
16.12.2009 22:34 |
|
|
Коні як після голодомору зато поганяч їх Зубар розпасся на державних харчах, що в двері вже не влазит. Брюхо так наїв за два роки... А бідні зубарові коні-доходяги не винні
|
|
|
ARLA
гість міста |
26.12.2009 18:16 |
|
|
ТІ КОНІ НА БАЛАНСІ ЖЕКУ...СМІШНО ЧУТИ ШО ЇХ НАЙМАЮТЬ... ТА ШЕ Й З ФІРМАНОМ... ХА ХА...НАСМІШИВ...ПЕВНО ТО САМ ПАН ЗУБАР І ПИСАВ...ЗАШАРИВСЯ)))
|
|
|
voshkaniridze
Administrator |
28.12.2009 10:09 |
|
|
| ARLA пише: | | ТІ КОНІ НА БАЛАНСІ ЖЕКУ |
Маєш докази? Докажи що я не правий. Любі виборці не вірте ARLA
|
|
|
gaga22
гість міста |
22.02.2010 10:04 |
|
|
|
Бачила коней..мені їх так шкода..капєц..плачу кожен день..неможу на них спокійно дивитись..дужееее люблю коней...плачу кожен вечір...відпустіть їх прооооооошу!!!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
22.02.2010 17:58 |
|
|
|
альтернативний варіант: викупи коней) і тобі щастя і ЖЕКу прибуток
|
|
|
AVB
Турист |
23.02.2010 20:49 |
|
|
Не так все просто. Коні - не люди! Їх передвиборчими обіцянками не нагодуєш, типу "з новим господарем у вас буде вдвічі більше хавчика і роботи втричі менше!
|
|
|