Коні-бідолахи з ЖЕКу
Автор | Повідомлення |
---|---|
ARLA |
Сьогодні проходила біля памятника Шашкевичу і побачила як втановлюють "центральну ялинку Золочева", картина нецікава, чесно кажучи, але там збоку на морозі стояли наші ЖЕКівські коники... я не знаю яке камяне серце потрібно мати, щоб до такого стану довести цих тварин!!!!!!!! таке враження що їх просто не годують!!!!!! я думаю мене зрозуміють ті жителі міста, котрі бачили цих бідолашних і змордованих тварин... хочеться задати питання нашому керівництву, пану Торському чи хто там в нас за це має відповідати... люди - ви елементарну совість маєте чи ні??? як так іздіватись над бідолашними тваринами і ще й заставляти їх працювати??? та вони ж ледве ноги перебирають!!!!!!!!!!!!!! а хто не вірить то зверніть увагу... побачите як по Золочеві інколи їздить та бричка з запряженими кіньми-бідолахами і котрими кермують рожевощокі хлопаки в оранжевих камізельках...
![]() |
voshkaniridze |
1. Фотку в студію
2. Я колись бачив як ті коні асвальт возили. Ніби нічо так. В нас в Єлиховичах коні ще не так пахають, щоправда хавають напевно добряче. "Хіба РЖУТЬ КОНІ як ясла ПУСТІ" - тре було так тему назвати ![]() |
містер ІКС |
![]() додано через 2 хвилини 10 секунд: ![]() |
voshkaniridze |
Люди ходіть в туалет, а не в громадських місцях
![]() А якщо серйозно, то тема однозначно мала стати просто флудом. І як мені здається то коні ані ЖЕКу ані Зубара. Я чув, що вони наймають фірмана разом з конями. Тобто винен господар коней. |
містер ІКС |
![]() ![]() |
ARLA |
ТІ КОНІ НА БАЛАНСІ ЖЕКУ... СМІШНО ЧУТИ ШО ЇХ НАЙМАЮТЬ... ТА ШЕ Й З ФІРМАНОМ... ХА ХА... НАСМІШИВ... ПЕВНО ТО САМ ПАН ЗУБАР І ПИСАВ... ЗАШАРИВСЯ)))
![]() |
voshkaniridze |
ARLA пише: Маєш докази? Докажи що я не правий. Любі виборці не вірте ARLA ![]() |
gaga22 |
Бачила коней.. мені їх так шкода.. капєц.. плачу кожен день.. неможу на них спокійно дивитись.. дужееее люблю коней... плачу кожен вечір... відпустіть їх прооооооошу!!!
|
Альонка |
альтернативний варіант: викупи коней) і тобі щастя і ЖЕКу прибуток
|
AVB |
Не так все просто. Коні - не люди! Їх передвиборчими обіцянками не нагодуєш, типу "з новим господарем у вас буде вдвічі більше хавчика і роботи втричі менше!
![]() |
ARLA |
Коні здохли... тема закрита... всі щасливі... мир Вам
|