|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
17.09.2006 18:25 - НЛО |
|
|
|
Чи віримо ми в існування позаземних цивілізацій?Наприклад я бачив "чось таке" понад 5 разів.
|
|
|
MUBa
Мубця |
17.09.2006 18:28 |
|
|
|
Найкращий доказ того, що інопланетяни існують, це те, що вони не вийшли з нами на контакт!
|
|
|
Олег
житель міста |
17.09.2006 18:34 |
|
|
|
Інтересно де вони вийшли з нами на контакт? Чесно мене то інтересує.Одного разу я бачив "Літаючу тарілку" над Вороняками ,і то є дійсно правда тому що були свідки.
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
mops
міська комісія |
|
|
MUBa
Мубця |
17.09.2006 18:57 |
|
|
Що це?
А інопланетяни собі спокійнісінько можуть існувати. Всесвіт великий? Великий. Яка ймовірність, шо ще в якомусь його закамарку нема планети подібного складу і величини, яка розташована від свого сонця приблизно на такій же відстані, як наша Земля? Може й невелика, але мабуть таки вона є. Не кажу про цивілізацію, але якісь форми життя десь мають бути.
|
|
|
mops
міська комісія |
17.09.2006 19:04 |
|
|
Те, що яка вам різниця - є в ВОНИ чи нема? Вони там, а ми тут. У вас інших проблем мабуть нема?
|
|
|
radioivan05
гість міста |
17.09.2006 19:07 |
|
|
| Олег пише: | | Чи віримо ми в існування позаземних цивілізацій? |
Погано бути Мільком
Подавай докази в 5-ти примірниках
|
|
|
MUBa
Мубця |
17.09.2006 19:27 |
|
|
|
Та мене то й не гребе особливо. Мене вони не рухали, то і я до них ніяких претензій не маю. Але якшо подумати (коли більше нема про шо думати), то десь так воно і є...
|
|
|
Richard
турист |
17.09.2006 22:46 |
|
|
НЛО існує. Сам не бачив, але дуже багато читав про це. Особливо про Штат-51, який знаходиться біля або десь в горах Невади. Там є прямі докази існування поза земного-життя. Один хаккер з Англії цим літом війшов на їхній сайт і бачив різного виду фотографії які це підтверджують. Шкода що хлопця посадили на 50 років, він навіть не за тим залазив на той сайт, просто хотів дізнатись про таємний видуботок енергії з "нулевої точки" здається(точно не пам'ятаю як це називалось).
Крім того в Америці давно згадують про випадок який стався при президенті Рузвелті. Якраз залишки того всього добра, на думку багатьох спеаціалістів знаходяться в Штаті-51.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Richard
турист |
17.09.2006 22:55 |
|
|
| mops пише: | | Ага, хай живе Фотошоп і жовта преса!!! |
Не знаю що ти читаєш, але я фотошопом не цікавлюсь.
|
|
|
Richard
турист |
17.09.2006 22:57 |
|
|
| Richard пише: | | mops пише: | | Ага, хай живе Фотошоп і жовта преса!!! |
Не знаю що ти читаєш, але я жовтою пресою не цікавлюсь. |
|
|
|
mops
міська комісія |
17.09.2006 23:16 |
|
|
Добре, ВОНИ існують. Мало того, ВОНИ вже давно серед нас. ВОНИ займають усі ключові посади в суспільстві і владі. А у Верховній раді так там суцільні ВОНИ, куди не плюнь або ВІН, або ВОНА, або ВОНО.
Хм, пригадую одне фантастичне оповідання. Так там двоє чуваків переконали одного дуже крутого бізнесмена і діяча, що землю поступово захоплюють інопланетяни, підлаштовуючи її під себе (збільшуючи вміст вуглекислого газу в повітрі). І цей перець повірив їм став боротись проти вирубування лісів і забруднення повітря. Згадав, воно називається "Лезо Окхама". Раджу почитати
|
|
|
Richard
турист |
17.09.2006 23:23 |
|
|
| mops пише: | Добре, ВОНИ існують. Мало того, ВОНИ вже давно серед нас. ВОНИ займають усі ключові посади в суспільстві і владі. А у Верховній раді так там суцільні ВОНИ, куди не плюнь або ВІН, або ВОНА, або ВОНО.
Хм, пригадую одне фантастичне оповідання. Так там двоє чуваків переконали одного дуже крутого бізнесмена і діяча, що землю поступово захоплюють інопланетяни, підлаштовуючи її під себе (збільшуючи вміст вуглекислого газу в повітрі). І цей перець повірив їм став боротись проти вирубування лісів і забруднення повітря. Згадав, воно називається "Лезо Окхама". Раджу почитати |
Тільки не розумію до чого стільки сарказму в свому месіджі? Нормально відповісти не можна? І до чого згадування якоїсь книги? Я тобі можу 100 таких назв росказати, а толку? Я сказав свою думку на рахунок теми, тобі щось неподобається? Напиши серйозно, а підмахувати я теж добре вмію.
|
|
|
mops
міська комісія |
17.09.2006 23:42 |
|
|
|
Добре, серйозно. Яка різиця, є вони чи нема? Що від того зміниться?
|
|
|
Richard
турист |
17.09.2006 23:48 |
|
|
| mops пише: | | Добре, серйозно. Яка різиця, є вони чи нема? Що від того зміниться? |
Різниці великої нема, є тількі дуже саркастична відповідь після мого першого месіджу. Перше повідомлення в темі питає "Чи віримо ми в існування позаземних цивілізацій?" Треба відповідати адекватно, або цитувати повідомлення на яке іде відповідь.
|
|
|
marko
житель міста |
18.09.2006 15:57 |
|
|
|
Я думаю, що якби позаземні цивілізації існували у такому вигляді, як ми собі їх уявляєм, то давно вже вийшли би з нами на контакт. Можливо вони існують але в іншій просторово-часовій матерії. Тому ми фізично не можемо з ними стикнутися - не той калібр.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
18.09.2006 22:24 |
|
|
|
Звичайно, є багато чого не зрозумілого, можливо є інші цівілізації, можливо існують мандрівки в часі, і ми бачим майбутніх, чи минулих, але мені цікава одна думка..які можливості в людини...є певні слова в Біблії..що ми маловірні..і при бажанні можем зрушити гори..от я в це більше вірю..ми не викоритовуєм свої можливості на всі сто...от де та кнопка..щоб нас запустити?
|
|
|
mops
міська комісія |
18.09.2006 22:32 |
|
|
|
А я думаю, що це добре, що наші можливості обмежені. Ми й так натвороли стільки зла, що.. Усі фундаментальні винаходи в першу чергу використовуються військовими.. А була би ця кнопка, тоді що?
|
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
|
|
hunter
гість міста |
19.09.2006 23:16 |
|
|
|
Ви тут здогадуєтесь, читаєте, думаєте.... А я знаю людину із Золочева, яка конкретно бачила UFO , правда за межами України. Є свідки!!!
|
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
20.09.2006 08:36 |
|
|
|
Є припозиція, згадайте всі неймовірні випадки, які сталися з вами. В мене таких масса, я дуже часто коли звонить звінок, вже знаю, хто мені звонить, чому так получається не знаю, коли з дорогими мені людьми щось трапляється, я відчуваю..і цьому є підтвердження.Якщо я щось роблю, і воно не получається, я знаю, треба кинутися тої справи, -наслідки будуть погані.Інтуіція----скажете ви, я думаю, це щось більше, це і є можливості нашого мозгу, якими ми не вмієм керувати
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Cypress_girl
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
20.09.2006 17:08 |
|
|
а я в цю чортiвню не вiрю:если кажетса што у стены еть руки,не волнуйся-ето глюки
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
21.09.2006 14:31 |
|
|
Хтось десь крім нас, людей, таки живе (мається на увазі на інших планетах), але поки вони нас не чіпають, не варто чіпати їх...
|
|
|
Ulyj
гість міста |
22.09.2006 13:19 |
|
|
Одного разу я бачив "Літаючу тарілку" над Вороняками.
Над Вороняками??!!!
Та над тими Вороняками можна і чорта побачити!
|
|
|
Ulyj
гість міста |
22.09.2006 13:26 |
|
|
|
Якщо серйозно,то я також вірю в те, що ми не одні всесвіті. Схиляючись на теорію Роберта Моноро, НЛО на землі шукає,збирає і колекціонує одну річ, яку маємо тільки МИ-ЗЕМЛЯНИ-------ПОЧУТТЯ ГУМОРУ, НЛО збирає ЖАРТИ, ПРИКОЛИ! А чому б і ні? Ніхто так не вміє ляпати язиком, як люди!
|
|
|
Петро Бушенко
гість міста |
|
|
Олег
житель міста |
26.09.2006 23:11 |
|
|
ПЕтро 5 балів тобі ,але якщо розібратись то я сам був свідком такої справи.
|
|
|
Sergio
гість міста |
19.10.2006 20:41 |
|
|
Якщо перестати жартувати, та задуматися, чому раніше пращури наші не бачили тарілок, блюдець, людей у скафандрах, чому іх не забирали на борт космічні кораблі та т.п. Замісь того вони спостерігали бабу-ягу, польоти на метлах, ліших, водяних, кащеєв, а на борт забирав їх або килим казковий, або черговий джин (в інших народів).
Явище, по свому змісту, залишилось тим самим, а форма сприйняття змінилась, адаптувалась до "потреб" сучасної людини. Може пошукаємо ближче, не так далеко?
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
AVB
Турист |
17.11.2006 11:49 |
|
|
Вже зрозумів! Дійсно, проблема в нас самих. Треба копати ближче, тобто у своїй уяві! У нас же у всіх людей зіпсуте мислення.
Гаразд! усі хворі на голову. Але тоді питання. Чому всі марять одним і ти ж самим?!
|
|
|
Shock
гість міста |
20.11.2006 10:44 |
|
|
|
Думаю шо шось таки воно є не будемо собі лестити шо мол ми оді в всій селенній
|
|
|
AVB
Турист |
12.12.2006 02:25 |
|
|
|
Мене вже давно цікавить одне питання. Чому випадки НЛО люди пов`язують з позаземними формами життя?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
lenhen
як Lenhen |
12.12.2006 12:09 |
|
|
|
ну а якщо серйозно,мала на увазі тих людей,від яких аж мороз йде по шкірі,не приємні люди...
|
|
|
AVB
Турист |
12.12.2006 12:57 |
|
|
Янукович, наприклад . Але Мороз не від нього, а до нього приєднався.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
AVB
Турист |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
voshkaniridze
Administrator |
22.12.2006 11:36 |
|
|
Побачив тему і згадав всім відому фразу:
"Видиш суслика??? И я не вижу. А он есть!"
|
|
|
BEAUTY
гість міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
01.04.2007 09:33 |
|
|
|
всесвіт настільки величезний ,що не виключено,що окрім нас хтось живе і на інших планетах. я б хотіла дізнатися,якщо хтось і є то де )))
|
|
|