|
|
| самий модний заклад міста |
| космос |
|
11% |
[ 5 ] |
| юнікс |
|
4% |
[ 2 ] |
| монако |
|
35% |
[ 15 ] |
| у тараса |
|
28% |
[ 12 ] |
| лаванда |
|
14% |
[ 6 ] |
| престиж |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Всього голосів : 42 |
|
| Автор |
Коментар |
slawikoff
гість міста |
09.08.2006 21:52 - Cамий модний заклад Золочева |
|
|
|
пропоную голосування,який з закладів золочева найбільш прікольний.і де можна гарно,культурно відпочити
|
|
|
mops
міська комісія |
09.08.2006 22:48 |
|
|
По-перше, список не повний, а по-друге: чому слово відпочинок асоціюється із словом "кабак"? Що, для відпочинку обов'язково пити спиртне? У списку тільки "такі" заклади, "Настуні" там нема.
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
Shock
гість міста |
|
|
Richard
турист |
10.08.2006 14:14 |
|
|
В Монако і більшості цих кабаків добре напиватися, а не відпочивати. Відпочинок для мене ассоціюється с тихим місцем де можна спокійно посидіти, шось смачного з'їсти, нормально випити і поговорити.
В Монако Єлітна і Стильна музика??? Хе-Хе в Монако кастрюльна музика і нічого більше. Єлітною музикою можна назвати композицію якогось Бетховена чи Моцарта. Без обід, але називати елітною музику ді-джейв самоучок трошки смішно...
Якшо вибирати с цього списка, то в Юніксі і Космосі саме краще...хоча там і там буваю доволі рідко.
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
mops
міська комісія |
10.08.2006 19:36 |
|
|
Shoсky: а чому ти мені не заздриш? Не любиш морозива? Чи щоб комфортно почуватись, тобі обов'язково потрібен алкоголь в крові і "умц-тумц" у вухах? Тоді це я тобі не заздрю!
|
|
|
Саніто
житель міста |
10.08.2006 20:02 |
|
|
2 Вестік - ну Вовчік, трохи спустися з небес і подивись шо бичья які танцюють під електро хватає - і еліти не так багато...Я нічого не маю проти, але треба трохи реальності!!!!!!
Але все-таки наймоднішим кабаком є бар вельмишановної пані Ангеліни Василівни під назвою "Точка"....Ше яблучко назакуску дають...ну походу, ціни помірні.....І все таке....і музика, музика...ллється з радіоприймача...
Адресу не даю - її шукає міліція....
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
Shock
гість міста |
11.08.2006 13:38 |
|
|
|
Мопс звичайно пре морозиво але хіба ти отримаєш насолоду від зїдженого морозиви і хто сказав тобі про алкоголь я може і відпочити без алко !!
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
mops
міська комісія |
11.08.2006 18:30 |
|
|
|
Вестік ша! Шок, ану поясни конкретніше- що, де і як краще відпочивати. Давай зразу повний список
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
Richard
турист |
12.08.2006 13:58 |
|
|
| WESTik пише: | | Richard пише: | В Монако і більшості цих кабаків добре напиватися, а не відпочивати. Відпочинок для мене ассоціюється с тихим місцем де можна спокійно посидіти, шось смачного з'їсти, нормально випити і поговорити.
В Монако Єлітна і Стильна музика??? Хе-Хе в Монако кастрюльна музика і нічого більше. Єлітною музикою можна назвати композицію якогось Бетховена чи Моцарта. Без обід, але називати елітною музику ді-джейв самоучок трошки смішно...
Якшо вибирати с цього списка, то в Юніксі і Космосі саме краще...хоча там і там буваю доволі рідко. |
Довго сміявся з твоїх слів, така музика як ти написав хіба що для мерців!Я уже не раз пояснював в Золочеві музика напевно найкраща в області! Так для биків - це баняки згідний з тобою повністю. не подобається не приходь. Іди в цезар чи ще кудись, де грає бетховен і всяка така чужь і бред. а якшо ти назвав музику яка крутиться абсолютно у всіх клубах всіту на всіх танцполах , на Казантипі і т.д. баняками, більше нам немає про що спілкуватись |
Куда мені ходити я сам розберусь. В Монако часто буваю і говорю шо музика там далеко не найкраща для клубного рівня Ти говориш про клуби світу,а сам в них був?
То шо в нашому золочеві ніхто не слухаю классичну музику ше далеко не значить шо то для мертців.
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
Richard
турист |
13.08.2006 17:02 |
|
|
| WESTik пише: | | В них не був. але сиджу в форумах і спілкуюсь з багатьма ді-джеями з -за кордону і повір мені я свій базар тримаю відповідь, шо музика в Монако на європейському рівні!!!!А в принципі йти в Зоропед кудась інакше якшо там не подобається!Ти як я зрозумів в клубній музиці нуль повний тому не пєзди шо музика не найновіша.Ти в тому дупля не даєш |
Ти навчився писати такі пости слухаючи музику в Монако?
В принципі я був правий, дальше Монако ти нічого не бачив. Якби бачив то музику в Монако ти би не називав самою єлітною і стильною. А то шо ти спілкуєшся с ді-джеями по Інеті взагалі нічого не значить, вони би почули шо то за дикий транс і Єлектро крутят в Монако їм би вуха відсохли Назбирай грошей і пойдь до Києва на концера dj. Tiesto чи Ван Дайка. Вот тоді ти почуєш саму стильну і єлітну клубну музику.
Якби там не було, я і багато інших знайомих в Монако приходять не із за музики, яку більшисть з них непереварює, а із за того що це один клуб в Золочеві який пряцює після півночі, якшо не рахувати Лаванду.
|
|
|
Richard
турист |
13.08.2006 17:13 |
|
|
Ой Вестік,а ти часом не являешься с одним з ді-джейв які крутят в Монако? Якшо так тоді все понятно. Смішно трохи як ти займаєшся саморекламою. Називається коли ніхто другий не похвалить треба самого себе похвалити
Ти головне не ображайся на вкус і цвєт товаріщей нєт.....і полегше відносись до критики, так легше жити
|
|
|
Олег
житель міста |
20.08.2006 14:04 |
|
|
| Саніто пише: | 2 Вестік - ну Вовчік, трохи спустися з небес і подивись шо бичья які танцюють під електро хватає - і еліти не так багато...Я нічого не маю проти, але треба трохи реальності!!!!!!
Але все-таки наймоднішим кабаком є бар вельмишановної пані Ангеліни Василівни під назвою "Точка"....Ше яблучко назакуску дають...ну походу, ціни помірні.....І все таке....і музика, музика...ллється з радіоприймача...
Адресу не даю - її шукає міліція.... | Молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Олег
житель міста |
20.08.2006 14:08 |
|
|
|
Найпопулярнішими барами є точки там з ранку все очерідб Сaнito молодець
|
|
|
slawikoff
гість міста |
30.08.2006 00:04 |
|
|
яка жарка розмова хлопці-бидла хватає всюди.монако наразі працює до 12 години вже 2 тиждень-чогось народу зовсім не поменшало-видно не товчуть ті"кастрюлі"людям по голові.на рахунок веста-ді-джей самоучка???а де ж ви шановні бачили не самоучок???а може шоб стати ді-джейом треба закінчити школу ді-джеїв??? смішно.якби більше інтересувались нічним життям принаймі львівської області,то б побачили шо крім львова ні в обному місті не було стільки серйозних вечірок,як в нас(в золочеві)-в чому заслуга і веста.і не стільки в тому монако негативного.відпочиває хтось в настуні-будь-ласка,на точці-раді бога.
|
|
|
Alice
гість міста |
30.08.2006 00:27 |
|
|
|
Правильно, не нравиться - не слушай, только вот заявки типа мне это не нравится значит это плохо - это уже неуважение. каждому своё
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 05:22 |
|
|
| slawikoff пише: | яка жарка розмова хлопці-бидла хватає всюди.монако наразі працює до 12 години вже 2 тиждень-чогось народу зовсім не поменшало-видно не товчуть ті"кастрюлі"людям по голові.на рахунок веста-ді-джей самоучка???а де ж ви шановні бачили не самоучок???а може шоб стати ді-джейом треба закінчити школу ді-джеїв??? смішно.якби більше інтересувались нічним життям принаймі львівської області,то б побачили шо крім львова ні в обному місті не було стільки серйозних вечірок,як в нас(в золочеві)-в чому заслуга і веста.і не стільки в тому монако негативного.відпочиває хтось в настуні-будь-ласка,на точці-раді бога. |
Славікофф,
Шкіл для ді-джеїв є багато, не знаю на рахунок України, але загранице є. Думав Золочівські ді-джей знають про такі заклади...але менше с тим.
То шо в Монако народу не поменшало нічого не означанає. Там переважно збирається одна тусовка, одні і ті самі люди. Я не говорю шо то погано, але суть не в тому. Просто людина, я так розумію твій друг, Вестік, старався доказати дуже смішну річ, шо вся єліта Золочева в Монако, тому що тільки там крутиться цілий час клубна музика, а всюди інше, бики і рагулі.
Заслуг Вестіка ніхто не забирає, але треба поважати думку інших і нормально реагувати на неї, а не називати всіх інших биками, тому шо вони не люблять музику в Монако.
|
|
|
slawikoff
гість міста |
30.08.2006 16:20 |
|
|
|
відійду трохи від теми,але хочеться сказати.по-перше давай ти не будеш брати за приклад закордон,а вернемся у львів-всіх кращих ді-джеїв знаю(звичайно не особисто)-і буду стверджувати шо ніхто з них на вчився в ніяких школах.в цій роботі теорії всього на одну сторінку-решта всьо залежить тільки від людини.і давай закриєм про то тему-я думаю,шо знаю про то чуть більше за тебе-кожному своє
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 17:24 |
|
|
| slawikoff пише: | | відійду трохи від теми,але хочеться сказати.по-перше давай ти не будеш брати за приклад закордон,а вернемся у львів-всіх кращих ді-джеїв знаю(звичайно не особисто)-і буду стверджувати шо ніхто з них на вчився в ніяких школах.в цій роботі теорії всього на одну сторінку-решта всьо залежить тільки від людини.і давай закриєм про то тему-я думаю,шо знаю про то чуть більше за тебе-кожному своє |
Вдогонку,
Ти береш за приклад тільки то з чим сам знайомий. Я беру за приклад то шо бачив я. Я тоже можу сказати давай ти не будеш згадувати Львівскіх ді-джейв, а подивишся на це більш глобально? То шо Львівскі ді-джеі ніде не вчилися, міг і не говорити. Таких шкіл на Україні напевно немає і скоро не буде. Тут кожен крутить так я може. Одні краще, другі гірше.Комусь подобається музика окремих ді-джеїв,а хтось не може терпіти музику інших. В кожного свій смак, просто треба легше реагувати на критику.
Тему можна закрити.
|
|
|
WESTik
турист |
30.08.2006 17:38 |
|
|
|
Річард. от ти так говориш тут до Славіка, він взагалі міг не реагувати на дурниці які ти тут пишеш, по твоїх словах всі давно зрозуміли ти повний нуль в клубній культурі. А то шо в Золочеві були ді-джеї які крутять в кращих клубах україни. які були учасниками Казантипу , наприклад наведу DJ Goshva[Ua/sendrecords] www.dj.te.ua www.sendrecords.com i DJ Roma Shpak www.djromashpak.com ти оцінив також їхню музику як баняки. Більше з тобою немає про шо тут спілкуватись. тему можна закривати. Але добавлю ти говорив про школи ді-джеїнгу, я не знаю ні одного відомого ді-джея який б вчився в якісь школі ді-джеїнгу. Славік - це людина яка в клубному житті напевно саме довше серед всіх - понад 9 років. Він стоїть біля витоків її і перша школу яку пройшли всі - це була саме його школа. І повір мені те шо в Золочеві сама класна і сама свіжа екслюзивна музика - за те я тобі ручаюсь. А з тобою більше дискусій вести не будемо. оскільки ти в тій справі - 0!
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 17:54 |
|
|
Честно кажучи мене не було в Золочеві, чи навіть в самому Монако коли ті "кращі" ді-джеі працювали. Попадав я переважно на наших. Протів Славіка нічого немаю. Чув шо він крутить саме краще зі всіх Золочівських. Не знаю наскільки в цих словах правди, не знаю його в лице. Але говорила не одна людина тому якась доля правди в тому є...Також чув я і про тебе, і кажучи мягко коментарі були трохи іншими.
Одна велика просьба, перестань вішати "ярлики" на людей, а потім бігати і підтирати свої пости.
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
WESTik
турист |
30.08.2006 18:05 |
|
|
мене мало хвилює думка твоїх друзів, я бачу народ
Ярлики на тебе вішати не будем , вони на тобі вже давно. особливо медаль за повагу до Золочівських закладів
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 18:06 |
|
|
| WESTik пише: | | мене мало хвилює думка твоїх друзів!!! |
А чому вона має тебе хвилювати? Кожен має свою думку і у кожного різний смак. Якщо начати хвилюватися на кожну погану думку про себе чи свою роботу так і посивіти буде легко до 30 років.
|
|
|
WESTik
турист |
30.08.2006 18:15 |
|
|
Окей, таки останій мій пост тут . бо тут нема з ким спілкуватись, забігай якось в гості
Адмін витри мої пости остані
|
|
|
yulia
житель міста |
30.08.2006 18:45 |
|
|
|
Ну вестік,так не йде...Що не витримав тиску зі сторони противників твоєї музики??а жаль...
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 18:46 |
|
|
| WESTik пише: | Окей, таки останій мій пост тут . бо тут нема з ким спілкуватись, забігай якось в гості
Адмін витри мої пости остані |
Дякую за запрошення. Я би його можливо прийняв, якби у вас можна було читати розділи в ролі гостя, а у вас треба проходити реєстрацію. Питання на засипку для чого? Шоб збільшити число юзерів на форумі для хорошої статистики чи там якісь секретні речі говорять шо треба одразу реєструватися?
|
|
|
yulia
житель міста |
30.08.2006 19:09 |
|
|
|
Я теж не пішла на той форум коли вибирала між ним і цим.А тут почитала,поспостерігала,а потім зареєструвалась...а там зразу реєстрацію треба...чесно кажучи він мені не подобається,мені і тут добре...
|
|
|
Місько Калушка
турист |
02.09.2006 22:39 |
|
|
|
Я напр. вже давно є активним учасником форуму http://www.forum.zolochiv.com.ua На відміну від вашого форуму там учасники знайомі реально, а не тільки віртуально. Організовувався футбольний матч, виїзди на природу, де кожен зареєстрований учасник мав можливість бути.
|
|
|
Місько Калушка
турист |
|
|
Місько Калушка
турист |
|
|
marko
житель міста |
04.09.2006 11:33 |
|
|
|
А чо ви спорите, є один форум є другий форум буде ше кілька, ви шо за них гроші платите. Хочите сидите на форумі не хочете не сидите. Ніхто нікого не заставляє. На одному є одні приколи на іншому інші. Навіщо порівнювати і вставляти в якісь рамки бо там то є значить і тут має бути, або там нема значить тут погано.
|
|
|
Nitro
житель міста |
26.01.2007 19:43 |
|
|
|
До Равеліна трохи далеко добиратися...На рахунок "У Тараса", то також непогано, ще Юнікс подобається...[/quote]
|
|
|
VIA
бджілка |
27.01.2007 12:35 |
|
|
|
Дурне вам в голові. Саме найкраще і головне дешевше в ~ 4 рази!!! місце з друзями за пляшкою пива-це вдома.
|
|
|
AVB
Турист |
27.01.2007 21:19 |
|
|
А ше краще з бочечкою Львівського...і дійсно, шоб літо гаряче було...
А кабачки, то не моє.
|
|
|
Саніто
житель міста |
28.01.2007 02:34 |
|
|
|
...да я тоже не люблю кабачки - більше до вподоби - помідори огірки....
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 10:33 |
|
|
| Саніто пише: | | да я тоже не люблю кабачки - більше до вподоби - помідори огірки.... |
|
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
Саніто
житель міста |
28.01.2007 14:49 |
|
|
Тьотя, а ти трошки не попала з розумінням!вот Олегу Весело....а...всьо побачив - тобі 15 років!
Успіхів у навчанні!
|
|
|
AVB
Турист |
28.01.2007 15:14 |
|
|
А я з кабачків більше ікру полюбляю, ніж натуру. Бо смачніше, поживніше і не приїдається!
|
|
|
Саніто
житель міста |
28.01.2007 15:23 |
|
|
....да!Кабачкова ікра рулить!.....
До речі....можна було б назвати кабачок "КАбачок"
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 15:30 |
|
|
Ну якщо чесно мені подобаються всі бари де не накурено, мене дусить від диму.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Ser'oga
гість міста |
28.01.2007 22:51 |
|
|
Я ТЕЖ НЕ ПРИХИЛЬНИК КАБАЧКІВ,БУЛИ Б ОГІРОЧКИ І ПОМІДОРЧИКИ А "РАВЕЛІН" НАЙТИ МОЖНА ЩЕ Й БОРЩ І ВАРЕНИЧКИ З СМЕТАНОЮ БУДУТЬ
|
|
|