Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Cамий модний заклад Золочева

форум Золочів Плюс - Товари і послуги

самий модний заклад міста
космос
11%
 11%  [ 5 ]
юнікс
4%
 4%  [ 2 ]
монако
35%
 35%  [ 15 ]
у тараса
28%
 28%  [ 12 ]
лаванда
14%
 14%  [ 6 ]
престиж
4%
 4%  [ 2 ]
Всього голосів : 42

Автор Коментар
Ser'oga
гість міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева28.01.2007 23:15
shock а чим тобі не подобається "Настуня"
AVB
Турист
Золочів
Cамий модний заклад Золочева28.01.2007 23:24
Ser'oga, можливо за ті півроку йому та Настуня переподобалась вже 10 разів.
Саніто
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева29.01.2007 00:01
...шариш!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева29.01.2007 00:35 [*1]
Люблю \"монако\":
Люсик-ДРУГ,Шнапс. Яна...
столiк 100%!  а на Рiздво мене навiть зi своiм пустили  (я приiхав не попередивши) i музика-калбаса
але,малюк,(ВЕСТiк) ти багато на себе береш,яка всрацi европейска музика. Ви деколи як невпопад,зарядете...
Нагружае бля! Плюс лампа @бана. Кароче- для Золочева БОМБА (Значно краще Настунi)  але до рiвня Европи,та хочаб великих Украiнських мiст (я зараз живу в Киiвi,i раз,два на мiсяць позволяю собi поторчати,а не знаю про муз. з форумiв вiд свiтових дj) ваша не доросла.
i хоч Монако рулить...
Без обiд.

Posted from a Nokia mobile phone
Саніто
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева29.01.2007 00:38
.....Максімус - ніштяк.....))))
Esperanza
турист
Cамий модний заклад Золочева29.01.2007 18:59
Хм..а я люблю кабачки смажені в клярі....смакота
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 11:39
нЕ ЗНАЮ, ВЖЕ ПІВ РОКУ В мОНАКО ПРАЦЮЮ, А ТЕБЕ ШЕ НІРАЗУ НЕ БАЧИВ ЩОБ ТИ ТАМ ЯКІСЬ СТОЛИКИ ЗАМОВЛЯВ ЧИ ШОСЬ РІШАВ. На рахунок музики - шановний, якщо ви в цій справі обізнаний, то валаска, зазирніть на будь-який відомий європейський чарт музики, а потім порівняйте її з тим що у нас є. Думаю на відсотків 98 ми забезпечені всім.
Якщо не в попад поставили - вибачайте вмієте краще - прийдіть і навчіть будемо раді. на рахунок світла - з тим проблем нема, ніхто не жалівся, а якшо лампа @бана мішає, то можна повернутися до неї спиною і все буде нормально. На рахунок того що Монако (Значно краще Настунi)Smile але до рiвня Европи,та хочаб великих Украiнських мiст. Шановний до нас приїжджають ді -джеї зі всієї України. І 85 відсотків із них запрошує сам Вестік, так що на правильно буде казати, що(ВЕСТiк) ти багато на себе береш,яка всрацi европейска музика,Ю адже людина старається. А на рахунок Європи, то можу сказати, що музика в нас не гірша, а буває навіть краща від їхньої. Український клубний стиль ще в процесі розвитку, тоді вже як європейці у цьому відношенні вже старі дядьки. Скоро ми їх наздоженемо, не все зразу, а на рахунок Київа можу сказати, що не всі тамтешні клуби хороші. Не спорю, у такий заклад як "АРЕНА" сам би пішов навіть не думаючи. Але таких в києві до 25 відсотків. Не треба судити клуб, самеза його розташування. І останнє. Якбинаша музика не доросла, то хтож би тоді до нас приїжджав??? позаминулого тижня - dj.Veronika - дівчина дж №1 в Україні. Цього тижня - переможець всеукраїнського джинс дж- параду. Якщо це не рівень, то не ходіть, не говоріть, не думайте - забудьте про монако як таке, і відпочивайте иам де вам подобається(в Настуні для порівняння).
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 11:47
І ще, не сприймайте як образу, просто я розказав як є і не більше. Насправді ж хотілось би поспілкуватися за чаркою пива на рахунок музики, чартів і т.п.
MUBa
Мубця
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 12:29
vj.Aver пише:
за чаркою пива

Хіба чарками п"ють пиво?[/b]
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 12:50
 так я в музицi (на вiдмiну вiд вас повний 0) менi вона або подобаеться або нi. Я не говорив що монако \"нiякий\" бар.Загалом менi там подобаеться. А як що ти не звертаеш уваги,не витримуеш критики ти слабак.Моi слова \"ви ДЕ КОЛИ ЗАРЯДЖАЕТЕ НЕ ВПОПАД\" так я не вмiю краще але я i не берусь за це. А на рахунок еб@ноi лампи- не можуть всi сидiти спиною до неi.
I я не казав що щось рiшаю в монако. Але... ЩЕ НI РАЗУ(!!!) не було випадку,щоб я залишився без СВОГО (не пiдсiдав до когось)столика. А 7го я привiз СВIЙ стiл i крiсла! I купив ящик пива.Ти працював на рiздво??? Нi? Спитай в Люсiка,Шнапса(вiн сусiд мiй) Яну.I взагалi як можеш ти казати щось,як не знаеш мене?  ха! ти смiшний! Верняк в мене не мало знайомих  поцiкався... (я мав iгротеку SоnyРS2).I чекаю твою вiдповiдь.
Р.S. Я не маю можливостi поспiлкуватись з W-iком про музику(див.вище) т.т. менi вона або подобаеться або нi. Не можу сказати хто грав i.т.п.
А на рахунок dj дiвчини-наслышан,така була калбаса що люди почали розхо

m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 12:55
>МUВа 5! БАЛЛIВ!  (чи 12!? )

vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 14:30
По перше - боятися мені нема чого, по друге ти заздалегіть не кажеш хто ти, значить чогось боїшся, по третє якщо тивже такий крутий що ніразу не лишався без свого то я дуже за тебе радий, але на рахунок того, що я смішний ти помиляєшся. Якщо так вже хочеться поговорити про те хто смішний а хто ні то приходь в суботу в монако там і поговорим. Тільки не знаходь якісь відморозки - то просто буде доводити те, що ти вмієш говорити тільки тоді, коли тебе ніхто не знає. На рахунок того, що я невитримую критики - ти не правий, просто коли хочеш зробити для того Золочева, а люди замість того щоб приймати це як просування в клубному житті починають обсирати всю працю - тоді просто складається враження що в нашому місті тільки кільком людям це потрібно. І ще одне ти казав, що Вестік - малюк, вибачай, але 24-х річну людину вже малюком не назвеш. Можеш ше відписувати - відповім. росто шкода, коли шось для людей робиш, а вони цього не тільки не пмічають, а ще й зневажають
wap87
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 14:31
не знаю як в Золочеві, а в Одессі навіть наруках і на ногах не перерахуєш
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 14:35
І ще, ту дівчину ді-джея ти міг почути в клубі Сінема, в Дж Сухаря на днюсі, якщо ти звичайно знаєш шо то за клуб
MUBa
Мубця
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 14:39
Хлопці, пам"ятаєте казочку, як два козлики (козлики - це не про вас, звичайно, але сюжет якраз той) на місточку зустрілися? Погодьтеся, шо наймудрішим з вас буде той, хто першим на ту суперечку заб"є. Смаки - то така штука... Але робити їх принципом - ні до чого доброго не приведе. І так ніхто нікому ніц не докаже. Тому нашо то мусолити?
PEACE!
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:05
А діло не в смаках, а в тому, що люди не хочуть бачити ірозуміти того. що для їхнього міста щось робиться
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:10
vj.Aver пише:
коли хочеш зробити для того Золочева, а люди замість того щоб приймати це як просування в клубному житті

Спасіба тобі до землі,в смислі глубокій паклон  Не пиши більше подібної бздури
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:22
Як для тебе то бздура, то мені нема про шо з тобою говорити
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:27
Бля! В 3iй раз повторюю,в останнiй! Менi ПОДОБАЕТЬСЯ МОНАКО! Але ДЕ КОЛИ ви НЕ В ТЕМУ крутите таку калбасу,до якоi народ ще не розiгрiвся,або вже вiддихнути хоче!(не тiльки моя думка) Я нiкого НЕ назвав поганим dj! як що ти замiтив. Просто менi здаеться,що смiшно рiвняти Золочiв з Киiвом,тем бiльше з Европою А малюком я можу назвати i 30рiчного дядька я такий
нiкого нехотiв образити! I не боюся я!  як ти не знаеш що в Золочевi був клуб 2гих SОNYок. То як я тобi можу пояснити хто я. Тому i кажу спитай.О,в Тараса можеш спитати,Смулки(ми вчились разом.Я не можу прийти в суботу,в Киiвi я.I про яких вiдморозкiв ти говориш!?Не гони. Будеш хамити сам тебе загризу!
МUВа права,пiсу-ПIС! Тим бiльше я не збираюсь нiчого тобi,взагалi вам всiм, доказувати!
З мене пиво,багато,в ЧАРКАХ.

vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:37
Скажу так, я не говорю проо їнтерєр клубів та їхню структуру, а про те, що ти стверджуєш що Золочеву далеко до Львова, Київа... Скажу тобі таку річ. У нас є обмін музикою з діджеями різних областей України. Для прикладу - дж Олекс(Овердрайв ді-джей груп)м. Чернігів. Наведу тобі інфу про Вестіка:
Надає перевагу стилям : Electro, Minimal, Breaks
Географія виступів:
Івано-Франківськ: Баракуда
Трускавець: Від Гвинта
Пустомити: Юкатан
та інших
Учасник фестивалів: Пірсингу і Тату 2006(Львів), Точка 2006(о. Задорожнє), Afterpаrty(м.Трускавець).
е свідчить про те що музика в нас то та сама, а місцями і краща. Можливо по зведенню трошки не те, але ж не всім бути Сендерами(№1 в Україні).
Morientes
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:51
m@xxximus пише:
А на рахунок dj дiвчини-наслышан,така була калбаса що люди почали розхо

Знаєш чого так? Бо Veronika грала techno і крім того на пластинках,там була така якість звуку , шо ти або відриваєшся по всій програмі на танцполі або йдеш додому,бо голова того невитримує.В нас ніхто не грає того стилю через то багато хто схарився. Я нікуди непішов і получив массу задоволення. А багато хто з "сидячих" порулив в "Лаванду" чи кудась інше. В нас в основному йдуть в "Монако" посидіти і набухатися а не відірватися.Не всі розуміють і не всі люблять dance
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 15:55
Слава вам i хвала!
просто прислуховуйтесь до думки тих,для кого ви крутите.
Не подобалось би менi,не ходив би зовсiм. А це так,невеличкi нюанси.
Лампу лiпше ззаду поставте,ну,та що еб@на

m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:05
Ги, а я люблю dаns,але мушу перед тим таки себе чимось пiдiгрiти.  хоч би пiвасом.
А ви, dj,vj монако пьете пиво,lоngеrи за пультом,на роботi?

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:06
Ну хлопці, чесно кажучи суперечка в вас ні про що, оскільки Ігор говорить одне, Максімус зовсім інше, і жоден з вас не поступається.
Скажу так, що таку банальну фразу - про смаки не сперечаються, можете вже й не говорити, то вже давно всі знають і ще й як сперечаються!
Далі, хочу сказати, що як би не було, але в Золочеві музика все-таки на вищому рівні. Скільки зірок українського діджїнгу відвідали наше місто. І давайте не будем відштовхуватись лише конкретно від електро і хаусу, адже в нас були і драмові зірки (Тоніка і Дерік) і стилю РНБ (дж. Невідомий). Отже музика прогресує у всіх її напрямках, але якийсь більше, якийсь менше.... але ми не про те. вот. А спілкуючи з нашими гостями, всі вони просто В ШОЦІ, що наше місто хоч маленьке, але не пасе задніх у клубному плані.. (Не говорю про дизайн наших клубів, сферу обслуговування і т.д. і т.п., а конкретно про МУЗИКУ).
Спілкуючусь з діджеями, клаберами і просто любителями музики з різних міст України (деякі з них з країн СНД) просто відчуваєш гордість за те, що у нашому місті, з малою його чисельністю, недостатньо хорошими умовами для розвитку клубної культури, все ж таки є наявний прогрес! Тому от до чого веду, що то є щастя, що є ще такі люди, яким то треба, і які тим займаються (поіменно неназиватиму, думаю їх ітак знають).
От уявіть собі, якби то всім було до *****! Зараз би в наших клубах грали шансони і попса (вибачейте любителі цих стилів, якщо навіть можна так назвати). Тому давайте не будем говорити всякого "****" і НЕ ТРЕБА видавати непровірених фактів у прямий ефір!!!! От.
І повторю ще раз слова Авера, не подобається Монако? - НУ ТАК НЕ ХОДІТЬ ТУДА, які тут проблеми??? З чого ті всі дурні сварки????
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:09
m@xxximus пише:
А ви, dj,vj монако пьете пиво,lоngеrи за пультом,на роботi?

Для цього необовязково пити, ну але вже коли чи за знайомство, чи щоб настрій підтяги, то можна трошки, так як ти кажеш підігрітись
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:10
Добре я здаюся,тiльки би не шансон!

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:14
m@xxximus пише:
Добре я здаюся,тiльки би не шансон!

Ото правильно про шансон!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:20
>Cyрrеss_girl
i ти працюеш в монако?
ОК давай за знайомство
Я Макс. Авер лише пробье який,i тобi пояснить,може.

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:23
Приємно познайомитись, я Іра.  Стукайся в асю, - поспілкуємось.
Так, я також працюю у "Монако" по вечірках у стилі RNB!
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:24
m@xxximus пише:
Авер лише пробье який,i тобi пояснить,може.

А про подробності це для мене не так вже й важливо, достатньо віртуального спілкування
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:33
А як же за знайомство, чи ти i пиво пьеш вiртуально
...а я думав ще одна знайома,в монако буде

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:36
m@xxximus пише:
А як же за знайомство, чи ти i пиво пьеш вiртуально
...а я думав ще одна знайома,в монако буде

Якщо хочеш випита за знайомство, то це звичайно ж віртуальним способом не зробитию... І раз хочеш познайомитись, то нашо шоб Авер розказував мені хто ти - шо ти! Сам розкажи
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:50
Важко. Давай так. Як буду в Золочевi.З мене... тодi i познайомимся.
До речi скiльки тобi рокiв?(знаю не гарно в дiвчат про таке питати,але це в тих кому за 30)

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 16:56
20!!!!!!!!!!!!!!!!!!
буде через чотири роки
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 17:11
А менi через 4 буде 30  старий вжеее

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 17:13
а я ще ні
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 17:28
Ну звiсно ж \"МОНАКО\"(як що ми про тi кабачки,хоча це мабуть \"клубец\")  а яка там музика... обслухаешся!
Ногi самi в пляс iдут

Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 17:30
Також якщо тобі, може й ще комусь цікаво то можеш прочитати деяку інформацію про dj.Veronika на цих лінках.
Ця людина була у нас перед минулої суботи. Тобто Золочів відвідала, цитую, "сама уважаємая девушка ди-джей Украини".
www.djveronika.com
http://afterparty.net.ua/forum/index.php?showtopic=1754
VIA
бджілка
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 20:45
Е! Альо! В нас тут здається хтось жонатий!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 21:30
Не заперечую  (це вже здаеться 2ге зауваження) а як же дружба мiж чоловiком i жiнкою  ти вiриш?

Khrystik
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 21:33
m@xxximus пише:
а як же дружба мiж чоловiком i жiнкою ти вiриш?

От цікаво чи твоя кохана дружина вірить...
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 22:02
Ну і до чого то "тут хтось жонатий"?
Ми з людиною наразі говорили про клуби, а познайомитись і випити пива, то ше не повід кричати "Е, альо"
VIA
бджілка
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 22:20
m@xxximus пише:
а як же дружба мiж чоловiком i жiнкою Smile ти вiриш?

Я не вірю.
Cypress_girl пише:
познайомитись і випити пива, то ше не повід кричати "Е, альо

Ти права ще не повід, але все починається так невинно. А ти хотіла б бути на місці його жінки? я ні.
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 22:22 [*1]
Тут обговорюємо клуби. А якщо тах хочеться, то мжна створити тему Зрада в сімї
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 22:29
Блін та які зради в сім'ї ви шо собі гоните? Я не знаю його, не знаю його жінки, тому й не можу говорити про якісь там місця.
vj.Aver
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 22:47
Розмова не про тебе взагалі, посто якщо люди хочуть на цю тему спілкуватися. то не тут, а створити окрему тему про зради. До тебе це ніякого відношення немає
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева31.01.2007 22:56 [*1]
Прочитау уважніше пости вище, і не пиши, якшо не зрозумів. Мені було поставлене конкренте запитання - я на нього відповіла. От і все. Ця тема закрита. Або стріть, або перенесіть - як хочете...
Продовжуєм про клуби
m@xxximus
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева01.02.2007 07:43
>VIА
ми знайомi? як ти невiриш в дружбу мiж ч i ж,не означае це що ii нема и \"попити пива\" нiхрена це не \"перший крок\" до зради!  в тебе мало друзiв ч?я дуже ЛЮБЛЮ свою дружину,i в нас прекраснi вiдносини,без сцен ревнощiв, i т.п.
>Хрустiк нi,конкретно про цi пости вона не знае,але що я,зустрiвши знайому,запросив на каву,вона вiд мене може чекати.Я НЕ ТЯНУ ВСIХ В ЛIЖКО!
Спiвчуваю я вам.
(вибачуха що вiдповiв в цiй темi,
дiвчата як що хочете продовжувати,-в \"зради\" пишiть.)

VIA
бджілка
Золочів
Cамий модний заклад Золочева01.02.2007 11:05
m@xxximus
Ні, ми не знайомі.
Вибачайте, щось я вчора не в гуморі була. І ми справді відхилились від теми. Мені подобається "Космос". Прикольне освітлення. Страви смачні.
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Cамий модний заклад Золочева01.02.2007 20:14
VIA пише:
Прикольне освітлення.

Але інколи того світла там забагато, і ще не подобається, що там в залі дуже накурено!
форум Золочів Плюс - Товари і послуги - Cамий модний заклад Золочева
Bookmark and Share