|
|
| самий модний заклад міста |
| космос |
|
11% |
[ 5 ] |
| юнікс |
|
4% |
[ 2 ] |
| монако |
|
35% |
[ 15 ] |
| у тараса |
|
28% |
[ 12 ] |
| лаванда |
|
14% |
[ 6 ] |
| престиж |
|
4% |
[ 2 ] |
|
| Всього голосів : 42 |
|
| Автор |
Коментар |
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
Листав FHM (чоловiчий журнал) новий,за лютий.
Там е iнтерв\'ю,з 5ма кращими djдiвчатами.I якщо i ви уважно його прочитаете,зрозумiете чого вам не вистачае
(dj,vj,i.т.п. люди з МОНАКО)
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
4irick
гість міста |
|
|
massimo
житель міста |
22.02.2007 15:04 |
|
|
Як то нема, от наприклад "Бесіда", модний кабак, для шанувальників спортивних костюмів, кашкетів, і шансону.
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
massimo
житель міста |
22.02.2007 15:26 |
|
|
| VIA пише: | | Де то така "Бесіда" є? ,незнаю. |
то є там де була колись варенична
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
massimo
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
06.03.2007 15:24 |
|
|
|
немає кабака нормального в золочеві. нееемаааа. то що є-то є аацццтой)))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
06.03.2007 16:00 |
|
|
|
Ну як вам сказати, спочатку як заходеш в любий кабак тупо, але коли випєш 100 коньяку чи ше чогось, то робиться нормальний!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
06.03.2007 17:12 |
|
|
хтось може сказати,мол,маємо то шо маємо і треба задовільнятися тим шо є,але!....коли людина бувала в дійсно хороших закладах,де нормальна обслуга,музика хороша, офіціанти мають свій професійний одяг а не ходять в джинсах і топіках,виставляючи жири на животі(дівчата),то є негарно скажу вам. та й взагалі-окрім дерунів і солянки,я не бачу в меню нічого більше. інтер"єр також ніякий у більшості барів Золочева. і то ще не весь перелік .так що,залишаюся при своїй думці.
|
|
|
AVB
Турист |
06.03.2007 17:58 |
|
|
От ви все "бари-кабаки-гадюшники". А от поясніть мені, на холєри то всьо здалося?! Для чого туди ходити???
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Pliocen
житель міста |
07.03.2007 19:19 |
|
|
|
Я би краще пограв в баскетбол але в нас туго з тим! якшо грають то є свої команди і чужих не дуже хочуть.
|
|
|
massimo
житель міста |
08.03.2007 22:44 |
|
|
| AVB пише: | | От ви все "бари-кабаки-гадюшники". А от поясніть мені, на холєри то всьо здалося?! Для чого туди ходити??? |
з покон віків були корчми де люди збиралися після важких робочих днів, щоб відпочити, обсудити бандітський петєрбург, і дом 2 , але я наприклад туди ходжу бо не люблю ходити в гості і напрягати господарів, а так бармен, офіціант - шик, повний релакс.
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
10.03.2007 12:10 |
|
|
|
Читав я то інтервю. Ну що ж. По перше - це краща 5-рка України. По друге, ніхто не казав що всі з Монако це перфект і кращого нема. Є і свої недоліки і свої плюси. З кожним днем розвиваємося і стаємо кращими, як кажуть не все зразу. Тому, якщо чогось не вистачає - то є природнє явище. Просто є різниця між тим, коли сам розвиваєшся до певного рівня це одне, а от коли ти нічого не можеш і ще й дуже вимахуєшся то вже зовсім інше. Дякую за наводку на статтю. Є багато цікавого. Можливо нам чогось і не вистачає, але повір, для Золочева така штука як Монако то просто вишка, якщо до нас приїжджають ді джеї з Київа, Тернополя, Франківська, Чернігова, Львова .... І знають про нас там також не погано.
|
|
|
EMMIE
житель міста |
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
дякую за \"дякую\"
я просто хотiв пiдкреслити... що треба вiдчувати эмоцii народу. А не заряджати просто классну музику (пошукай моi пости,я також за монако,як за кращий заклад)
про вiдчуття публiки як про саме головне в djеiнгу висловлюються 4з5 кращих чи не так?
тоб-то вам залишилось ще трошка до thеВЕSТ
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
massimo
житель міста |
10.03.2007 14:38 |
|
|
|
Якщо не помиляюся якийсь ДЖ з Золочева зажигав в трускавці, по радіо рекламу чув
|
|
|
Саніто
житель міста |
10.03.2007 16:15 |
|
|
їздили ми туда. Слава, Вест, Пашка і я - були. пограли, покричали і покурили кальянчіку.
Ляпааааата!
|
|
|
Monaco_club
гість міста |
12.03.2007 21:38 |
|
|
|
Критикувати саме легше, спочатку щось зробіть краще, а потім критикуйте. Все подобатись не може, одним подобають білі дівчата, іншим чорні і навпаки В порівнянні з іншими барами ми не стоїмо на місці, а постійно розвиваємся і щось змінюєм! З самого початку Монако не мало бути баром, але так склалося.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
13.03.2007 03:28 |
|
|
... в перший же день...
Але чим більше акладів, тим ліпше, добре шо є!
Хтось шось робить - то значить живемо.
|
|
|
пашок
гість міста |
29.03.2007 14:49 |
|
|
|
сміх тай годі монако те монако сє а чомуб не прийти і не запропонгувати шо зробити каще шоб було всім добре....в мордуж за таке не дають
|
|
|