|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
17.09.2006 10:38 - Чи існує таке почуття як ЛЮБОВ? |
|
|
|
Як Ви думаєте з чого складається таке почуття як любов до жінки,і взагалі чи існує таке почуття ?
|
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
17.09.2006 12:17 |
|
|
Наприклад я роблю різницю між почуттям любові і кохання.Кохати треба свою половинку,яка тобі домогає,виховує твоїх дітей,розділяє з тобою свій кусок хліба і свою постіль.А любити можна друга,батьків,"коханку" ..і просто близьких людей.
|
|
|
Олег
житель міста |
17.09.2006 12:39 |
|
|
|
На які складові частини ти ще можеш розділити це почуття КОХАННЯ, я наприклад розумію це як те що влюбу тяжку хвилину я для своєї половинки можу віддати все навіть життя,може тобі буде це дивно але то так.Також я буду старатися щоб моя половинка мала той мінімум того що вона бажає в матеріальному плані , чи в духовному.І ще я буду кохати її не за її фізичну красу а за духовну.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
17.09.2006 17:24 |
|
|
|
Любов = Інстинкт + Інтелект, де Інтелект = Духовне почуття + Самосвідомість + Інформація+...+ N[i]
|
|
|
Олег
житель міста |
17.09.2006 17:30 |
|
|
|
Почуття жіночі набагато відрізняють від чоловічих почуттів,жінка в мужчині шукає опори і лицяря який буде обстоювати всі її бажання і буде носити її на руках, нажаль таке трапляється рідко в нашому повсягденному житті.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
maximus
житель міста |
18.09.2006 11:56 |
|
|
|
Мені здається, що описати словами будь-яке почуття просто неможливо, тому воно так і називається. Ти просто знаходишся під його впливом і все. Це так якби ти знаходився під водою - важко описати словами цей стан, щоб хтось інший зрозумів і відчув те саме поки сам не попробує. І я впевнений що кожен буде описувати це по різному.
|
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
19.09.2006 00:09 |
|
|
|
Стан ейфорії, коли поведінка ідіотська..коли говориш не в попад і мовчиш коли треба говорити..коли думаєш все про одну і ту ж людину..коли нічо не хочеш..тільки бути тінню, коли очі горять як в пса вірністю і надійністю..коли руки в віддав..лиш би комусь було добре..коли за себе не думаєш ..коли повільно зходиш з розуму
|
|
|
Cypress_girl
житель міста |
|
|
Morientes
житель міста |
22.09.2006 15:44 |
|
|
|
На мою думку,любов існує на 100% ,а от СПРАВНЯ взаємна любов - це величезний дефіцит в наш час.
|
|
|
MUBa
Мубця |
23.09.2006 00:30 |
|
|
|
А може, любов - це коли ввечері іноді буває трішки сумно без причини?
|
|
|
Cypress_girl
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
mops
міська комісія |
23.09.2006 12:37 |
|
|
| MUBa пише: | | А може, любов - це коли ввечері іноді буває трішки сумно без причини? |
Тарас Чубай заспівав на цю тему чудову пісню - "Запроси мене у сни" , слова якої написав Б. Стельмах, а музику написав В.Івасюк.
|
|
|
wap87
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
24.09.2006 14:12 |
|
|
|
Таке почуття як кохання неможливо описати .Коли ти в світі знаходиш свою половинку якій ти зможеш довірити своє життя і життя своїх дітей ,яка є тобі другом і твоїм духовним плюсом ,то я думаю є кохання ,коли ти без неї не можеш жити і просто навіть заснути.І здатен для неї зробити все що вона чи він забажає.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
12.10.2006 23:08 |
|
|
|
нєє...я не вірю в кохання,коли ід простої симпатії інколи буває боляче,то шо вже про коханя говорити....
|
|
|
Sergio
гість міста |
13.10.2006 18:25 |
|
|
|
Думаю, що основа любові не почуття. Любов є весь час, але почуття можуть набігати на людину, а потім залишати ії, як хвилі. Любов залишається незалежно від емоцій.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
andry
міська комісія |
16.10.2006 21:07 - Re: Чи існує таке почуття як ЛЮБОВ? |
|
|
| Олег пише: | | Як Ви думаєте з чого складається таке почуття як любов до жінки,і взагалі чи існує таке почуття ? |
Питання складне. Тут є багато фізико=хімічних ефектів, що призводять до психоемоційної переорієнтацїї. Як пусковий механізм розглядають сукупність факторів. Пошукайте в гуглі, там море інфи.
А почуття, звісно, існує, інакше ми б про це і не говорили При чому мені більше подобаються почуття мужчини до жінки, а не взагалі до жінки Під жінкою, звісно маю на увазі особу жіночї статі
|
|
|
Sergio
гість міста |
16.10.2006 21:28 |
|
|
|
Почуття любові існує, але сама любов - це не почуття, це новий, цітко визначений кут зору, рішення,жертва. Дуже вдалий опис є у 1Кор.13., це в Біблії.
|
|
|
Саніто
житель міста |
20.10.2006 15:15 |
|
|
Да існує....все існує...тіки про неї не базарити тре...нею тре жити...
Кому шо доказувати - альбоми, фільми, пісні.....мене пре Баста Раймсік з треком Ай лов ма Біч - в чесній і класній формі без прикрас показана сутність любові...
Але я скажу одне...сто підняк - Любов це Сука
|
|
|
MUBa
Мубця |
22.10.2006 11:25 |
|
|
Ясно, ще один хванат "Amores perros". Дійсно, хороший фільм, але нашо брати його так близько до серця??
|
|
|
Саніто
житель міста |
22.10.2006 22:21 |
|
|
ти не повіриш Муба....але я фільм той даже не втикав...чув....але не втикав...ці слова я взяв з пісні улюбленого мною Міхєя, напевно чула
...На рану как соль, сука-любовь...
І життя підтверджує, що реально ставишся до любові добре - вона повертається до тебе задом, тримаєш її в кулаці, іграєш з нею в свою ігру....і вона заінтригована - йде за тобою...
Як і сука....
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Саніто
житель міста |
|
|
Sergio
гість міста |
11.11.2006 19:45 |
|
|
|
Головне не перепутати любов та пристрасть, бо відчуття, яки охоплюють людину бувають дуже подібні. Але любов свого не шукає, пристрасть шукає тількі свого. Любов бажає віддати, вкласти, пристрасть забирає, віднімає...
|
|
|
MUBa
Мубця |
11.11.2006 20:01 |
|
|
|
Пристрасть і любов - це хіба обов"язково "альбо-альбо"? Чому не "і-і"?
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Esperanza
турист |
11.11.2006 22:19 |
|
|
Любов без пристрасті бути звичайно може.Але це вже не є повноцінна і насищена любов..можливо навіть просто дружня любов.Таку любов можна порівняти з людиною, у якої є вади розвитку
|
|
|
mops
міська комісія |
11.11.2006 22:31 |
|
|
|
Добре, тоді мабуть варто розібратись з поняттям "пристрасть". Шо ти розумієш під цим словом?
|
|
|
AVB
Турист |
13.11.2006 10:27 |
|
|
Усе просто, це, як у хвізиці. Є Кінетична Енерґія і є Потенціальна. Так от: Любов - це Потенціал, а Пристрасть - вираження Любові в дії (Кінетика).
|
|
|
Саніто
житель міста |
17.11.2006 02:48 |
|
|
і снова філософія......придумав фізику...ну то треба в школи йти на фізика...юі всьо буде гаразд.....в чолму сила? в грошах? в правді...?нє...в Нютонах.....!
Любов - це класне почуття і відчуввайте його а не видумуйте якісь тупарилі історії на форумах про ньгго....Халла!
|
|
|
AVB
Турист |
17.11.2006 12:05 |
|
|
|
Дійсно. Хто цього не відчував, то історії дійсно тупар.... - коротше кажучи, сильно дратують. Чи я не правий?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
17.11.2006 17:34 [*1] |
|
|
| Олег пише: | | і взагалі чи існує таке почуття ? |
Не смішіть!!!Нема такого.А якщо є, то недовго. Про яке кохання можна говорити, коли при першій же незгоді в сім'ї, з'являється зрада? Я вже давно в ці казочки не вірю!
|
|
|
mops
міська комісія |
17.11.2006 18:11 |
|
|
|
Якщо ми цього не бачимо, то це ше не означає, шо цього нема. Думаю, тобі ще пощастить змінити свою думку з цього приводу.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
Саніто
житель міста |
20.11.2006 00:40 |
|
|
|
нє любов є...але хватить видумувати про неї якісь тупарилі стереотипи....
|
|
|
mops
міська комісія |
22.11.2006 18:50 |
|
|
Вірш "в тему" від юної представниці "прекрасної половини людства"
Минає час, його не повернеш!
Минає день і ніч, минуле і сучасне,
Минає все, та в серці є однак
Щось не минаюче, довічне й не дочасне.
Це "все" кохання, вічне і прекрасне
Приходить в серце, та ніхто не знає як.
Його знайти не дуже то і важко
Якщо воно живе в душі твоїй.
Кохання було, є, а також буде,
Не може знищити його ніхто.
І ти ніколи вже про нього не забудеш,
Якщо проснеться у твоїй душі воно.
Чекай його! Воно прийде, однако!
І не сумуй, якщо його нема,
Воно прийде і буде в тебе, справді,
Я не брешу, лиш правди ці слова.
Його чекай, це цінний є дарунок,
Який дарує нам саме життя.
Воно приходить тихо, мов той вітер,
Легенький подих вітру на устах,
Який шепоче тобі ніжно і на вушко-
Твоє кохання у твоїх очах!
Аня К.
змінено: mops (28.11.2006 22:50)
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Саніто
житель міста |
|
|
Richard
турист |
24.11.2006 08:36 |
|
|
| Олег пише: | | "Любофь огонь. без палок не горит" |
мда, шо там Аня К., шо там Тарас Шевченко, наш Олег реально зажигає. Ще один приклад того щоб виразити свою думку не треба писати оди на де-кілька сторінок, хватає пару слів щоб передати всю чоловічу сутність
|
|
|
AVB
Турист |
24.11.2006 15:15 |
|
|
От так. Любов може існувати не тільки у віршах, а навіть і зпід палки!
|
|
|
mops
міська комісія |
01.12.2006 00:50 |
|
|
|
Мабуть таки є. Щось не віриться, що така купа народонаселення з"явилась тільки завдяки інстинктам.
|
|
|
AVB
Турист |
11.12.2006 20:48 |
|
|
|
Цікаво, шо каже статистика про кількість вдалих шлюбів, тобто пар, в яких любов продовжує жити? Яке співвідношення до воз`єднань з якихось інших причин (не по любові)?
|
|
|
mops
міська комісія |
23.12.2006 00:48 |
|
|
|
Так вони тобі всю правду і виклали. Іноді людина сама думає що любить, а насправді - ні. Ат і спробуй систематизувати ці дані.
|
|
|
igoR.b
гість міста |
23.12.2006 01:23 |
|
|
|
скажу коротко одне: любов це така штука доволі класна, приємна (словами не поясниш) і коли здається щовсе ОК краще бути вже неможе - сядеш нормально подуммаєш (так на тверезо) і скажеш собі: ЯКИЙ Я ДУРНИЙ!!!!!!!!!!!!!
|
|
|