|
|
| Автор |
Коментар |
vj.Aver
житель міста |
23.12.2006 01:27 |
|
|
|
Любов це пянкий солодкий напій, від якого виникає залежність. Якщо хоч раз скоштував цього напою той неодмінно захоче ще. Любов - саме чисте та саме солодке почуття у нашому житті.
|
|
|
Олег
житель міста |
23.12.2006 11:48 |
|
|
То сон любов і вона провіряється з народженням дитини. Там зразу просипаєшся
|
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
23.12.2006 22:23 |
|
|
Та не так все погано,як здаєтся...ну подумаєш біда,просто жінки після народження дитини менше приділяють уваги чоловікам.А чому?Та тому що треба дивитись за дитиною+їсти зварити-поприбирати,ше й на роботу бігти...тут вже не до уваги(не закидуйте помідорами,може і помиляюсь)
|
|
|
Khrystik
житель міста |
23.12.2006 23:17 |
|
|
А все було би і не так погано, якби чоловіки хоч інколи здогадувались допомогти у чомусь своїй дружині....
|
|
|
AVB
Турист |
23.12.2006 23:42 |
|
|
| Олег пише: | | Там зразу просипаєшся |
Я би сказав троха інакше. Пристрасть після народження дитини може троха придрімати. А любов, якшо вона була до народження дитини і їй ніщо не заваджало, то і з часом вона нікуди не зчезає, бо вона - не сон. А пристрасть повернеться коли з дитячих клопотів троха поменшає з часом.
| Khrystik пише: | | якби чоловіки хоч інколи здогадувались допомогти у чомусь своїй дружині.... | Більше того! не інколи а "допоки смерть не розлучить вас!". Це ж нездорово, коли любов буває у сім`ї тільки інколи.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
24.12.2006 00:41 |
|
|
| AVB пише: | | Більше того! не інколи а "допоки смерть не розлучить вас!" |
це лише слова...на жаль не кожен вміє за них відповідати...
|
|
|
Саніто
житель міста |
25.12.2006 15:33 |
|
|
|
Я погоджуюсь з Ленхен......щоб жінка краще могла приділяти часу чоловіку...пацик має забрати всі турботи на себе.....палюбасу.....
|
|
|
AVB
Турист |
25.12.2006 17:04 |
|
|
| Khrystik пише: | | ...за...слова...не кожен вміє ... відповідати... |
Так, це прикро. Але коли є взаємне кохання, то це - невелика проблема.
|
|
|
MUBa
Мубця |
07.01.2007 21:19 |
|
|
| Олег пише: | | взагалі чи існує таке почуття ? |
Звичайно, шо існує!!!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
07.01.2007 21:25 |
|
|
|
Олег,вибачте, але ви не праві. Тому що кохання таки дійсно існує. І якщо ви його не можете ніяк зловити за хвіст, то значить погано стараєтесь.
|
|
|
MUBa
Мубця |
07.01.2007 21:36 |
|
|
А його точно саме за хвоста ловити треба? А то я шось не знала...
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
08.01.2007 12:23 |
|
|
Нема кохання...
Е закоханiсть.
Це почутя виникае досить часто,зривае кришу,а потiм проходить...
I то що залишаеться називаеться кохання?
Нi це будь шо: звичка,жалiсть,потреба,...
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Khrystik
житель міста |
08.01.2007 15:40 |
|
|
Є кохання, привикання, а далі просто почуття обов'язку (але тут вже йдеться про подружжя)
|
|
|
MUBa
Мубця |
08.01.2007 15:46 |
|
|
|
Хто чогось хоче + робить щось, щоб це мати, те і отримає. Закономірно і справедливо.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
04.03.2007 05:06 - Як то зле мені... Але шо то - я живий?! |
|
|
| MUBa пише: | | А його точно саме за хвоста ловити треба? |
А так виходить, шо або ти його зловиш за хвоста, або воно тебе за шось зловить.
Почитавши троха всьо отово, прийшов до думки, що форумчани, шо заперечують факт кохання, лиш розчарувались в ньому, шо його існуванню зовсім не перешкаджає. Якшо вже таке сталося, то вартує ставати на ноги та йти далі, нічого страшного. Знаю, як то недобре, але життя вартує більшого, ніж замкнутися в собі, і жити по принципу 'от мені зле зробили, і я тепер усім так зроблю'. І такі думки можуть виникати. То пережиється.
Якщо ж мова йде про одне кохання на все життя, то тут справа важча. Мабуть так буває досить рідко, бо ж значить, що або зустрів, і все. До трумни. Або ж шось сталося в парочки, і тоді до кінця життя людина одна.
Мислю, шо любов між людьма схожа до любові до життя, і йдуть вони поруч. Хто життя любить, той і має здатність до відповідних емоцій до своєї половинки.
|
|
|
Pliocen
житель міста |
07.03.2007 19:41 |
|
|
|
Колись в 10кл влюбився по самі вуха, зустрічався майже рік а потім розійшлися! мене ковбасило ше 3 роки! коротше краще в таку халепу не попадати!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 20:07 |
|
|
|
існує-тоді людина стає зовсім іншою,кращою,і постійно удосконалюється)))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
07.03.2007 20:30 |
|
|
А якщо людина одосконалина, то вона вчить досконалості іншу!
додано через 51 секунду:
Буду в 21:00!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 21:07 |
|
|
Pliocen, людина вдосконалюється все своє життя))))і автоматом тоді уже і іншу людину)))) так,до відома всіх доніс що будеш в 21.00
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 01:27 |
|
|
|
Нє, тільки до тебе! Віиаю святом квітів і весни бажаю самого хорошого!
|
|
|
Олег
житель міста |
08.03.2007 02:02 |
|
|
| Khrystik пише: | | То що після народження дитини зразу все стає так погано? |
Просто шлюб перевіряється з народженням дитини.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 11:26 |
|
|
| Олег пише: | | Просто шлюб перевіряється з народженням дитини. |
шлюб перевіряється все життя ,а не тільки з народженням дитини ви одружилися-рахуйте відлік перевірок пішов
додано через 1 хвилину 57 секунд:
| Pliocen пише: | | Нє, тільки до тебе! Віиаю святом квітів і весни бажаю самого хорошого! |
велике дякую )))тема привітань не тут)))) кстаті-в 9 не було тебе
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 12:11 |
|
|
|
Та, я з друзями заговорився і думав шо буду! Перебиваєм стрелку на іншу годину!
|
|
|
free_soul
житель міста |
09.03.2007 22:01 |
|
|
| Олег пише: | | Як Ви думаєте з чого складається таке почуття як любов до жінки,і взагалі чи існує таке почуття ? |
Ну кохання існує!!!!!! А чи існує вічне кохання???
додано через 2 хвилини 30 секунд:
| Альонка пише: | | Олег,вибачте, але ви не праві. Тому що кохання таки дійсно існує. І якщо ви його не можете ніяк зловити за хвіст, то значить погано стараєтесь. |
А ти думаєш його варто ловити????? А якщо не втримає???? БОЛЯЧЕ БУДЕ!!!!!!!!!!!!
А якщо чесно, то його не треба ловити! воно само нагряне!!!!
ЙОГО ПОТРІБНО ЛИШЕ ВТРИМАТИ!!!!!!!!
додано через 3 хвилини 5 секунд:
| Pliocen пише: | | Колись в 10кл влюбився по самі вуха, зустрічався майже рік а потім розійшлися! мене ковбасило ше 3 роки! коротше краще в таку халепу не попадати! |
ВОВО!!!!
Спочатку літаєш в 7 небі!!!
А як звідти погано падати!!!!!!!!!
А як Бооооооляче!!!!!!
"... Кто не любил, тот не поймет..."
|
|
|
massimo
житель міста |
09.03.2007 22:08 |
|
|
спочатку ти кажеш | free_soul пише: | | А ти думаєш його варто ловити????? А якщо не втримає???? | а згодом | free_soul пише: | | ЙОГО ПОТРІБНО ЛИШЕ ВТРИМАТИ!!!!!!!! | парадокс, кохання є, і його неможливо шукати, ловити, тримати, воно або є або його не має, і ще мені смішно коли кажуть що за кохання треба боротися
|
|
|
free_soul
житель міста |
09.03.2007 22:14 |
|
|
| massimo пише: | | парадокс, кохання є, і його неможливо шукати, ловити, тримати, воно або є або його не має, і ще мені смішно коли кажуть що за кохання треба боротися |
ти пропустив:
| free_soul пише: | | "... Кто не любил, тот не поймет..." |
Отож подумай!!!!
додано через 4 хвилини 51 секунду:
Кохання це така річ, яку не можна описати! а тим більше пояснити!!!!
Я тепер задаю собі питання: НУ за ким ти страдав 3 роки????????? Навіть не за ким а за чим???????
Так, любив!
Так, жити не міг!!!!
Так, страдав!!!!!
......
Так, тепер пофіг!
Так, дойшло!!!
Так, незабув!!
......
НО НЕЖАЛІЮ!!!!!!
|
|
|
massimo
житель міста |
09.03.2007 22:35 |
|
|
| free_soul пише: | "... Кто не любил, тот не поймет..."
Отож подумай!!!! |
а що мені думати, я вже все передумав в свій час, і уже 6 років КОХАЮ і не тобі мені розказувати що воно таке
|
|
|
free_soul
житель міста |
09.03.2007 22:42 |
|
|
| massimo пише: | | а що мені думати, я вже все передумав в свій час, і уже 6 років КОХАЮ і не тобі мені розказувати що воно таке |
Я ж тобі побажаю, щоб твоє кохання було взаємним і ніколи не закінчувалось!!!!!
|
|
|
massimo
житель міста |
|
|
free_soul
житель міста |
09.03.2007 23:11 |
|
|
| massimo пише: | | З голою жінкою важко сперечатися |
Як я тебе розумію...
|
|
|
VIA
бджілка |
06.05.2007 15:48 |
|
|
| Khrystik пише: | | Є кохання, привикання, а далі просто почуття обов'язку Laughing (але тут вже йдеться про подружжя) | Не згідна (про подружжя) нема ніякого почуття обов`язку. Є почуття великого кохання. Коли хочеш його постійно бачити, чути його голос, відчувати його тепло і запах. Це не привичка. Це кохання.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
07.05.2007 01:04 |
|
|
| Олег пише: | | Чи існує таке почуття як ЛЮБОВ? |
Ну, звичайно існує - у декількох видах і на декількох рівнях.
Але як правило переважає такий вид, як любов до себе .
| VIA пише: | | Коли хочеш ... постійно бачити, чути ... голос, відчувати ... тепло і запах. | Та! Згідний на всі 100, ну на всі 99, бо коли постійно, почуття трохи притупляється , але це не міняє суті справи. А ще коли розумієш, що від тебе потребується аналогічно і дієш відповідно . Тоді -
|
|
|
VIA
бджілка |
14.05.2007 10:00 |
|
|
| tymofiy пише: | | А ще коли розумієш, що від тебе потребується аналогічно |
Хто сказав, що ПОТРЕБУЄТЬСЯ. І нічо не потребується, ти сам повинен відчувати, серце твоє скаже, як діяти: чи пройти мимо, чи Це і є твоє кохання назавжди.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
14.05.2007 13:18 |
|
|
| Пліній молодший пише: | | Так вже влаштовано природою: ніщо так не посилює кохання до людини, як страх залишитись без нього. |
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.05.2007 13:33 |
|
|
існує.
але на сьогоднішній день є багато пар,де один любить а другий дозволяє себе любити.
|
|
|
Pliocen
житель міста |
15.05.2007 19:16 |
|
|
Я згидний на вси сто! Або наоборот. Любов така штука шо краще дуже не углублятися якшо ти не впевнений у своий половини. А то потим буде ковбасити довший час.
додано через 2 хвилини 19 секунд:
Малишка як життя, я в Москви зара,буду в суботу.
|
|
|
ViVi
житель міста |
12.06.2007 20:56 |
|
|
Ні, такого почуття взагалі не існує!
додано через 9 хвилин 52 секунди:
Моя дитина питається, чи можна в туалєт. Я кажу "Ні, будеш питатися - буду казати Ні. не хочеш чути відповідь - не став дурних питань"
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
12.06.2007 21:07 |
|
|
ВІВІ,не будь надто категорична
додано через 1 хвилину 3 секунди:
| ViVi пише: | | не хочеш чути відповідь - не став дурних питань" |
впасти і не встати
|
|
|
AVB
Турист |
12.06.2007 21:08 |
|
|
Якась ти, ViVi, варварська мамаша! Дивись, бо там соціяльні служби швидко працюють!
|
|
|
Олег
житель міста |
12.06.2007 21:17 |
|
|
ViVi час в житті покаже тобі, чи таке почуття існує чи не існує? А в загаліто щоб любов існувала, потрібно взаєморозуміння і все буде добре, то є ще одною складовою. Якщо ви десь в чомусь з своїм чоловіком знайшли спільні інтреси в житті, то взагалі дуже добре.
|
|
|
ViVi
житель міста |
13.06.2007 18:57 |
|
|
Чи це в вас діти такі ущемлені і слухняні, чи з гумором перебої, чи існування кохання дійсно така гаряча тема...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.06.2007 13:14 [*1] |
|
|
Коли я прислухаюся до кроків на сходах(чи то вже часом не мій коханий іде),коли я відкриваю зранку очі і повертаю голову і бачу сонне кохане лице ,коли я з радістю в серці готую поїсти нам і весь час як на крилах літаю ,коли я хочу постійно бачити біля себе тільки одне обличчя(обличчя коханого),коли я по 10 раз питаюся як пройшов робочий день(і це не тому бо так заведено,а тому що мені це справді цікаво бо цікаво геть усе про коханого),коли немає з чого зробити їсти і готуєш звичайну яєшню а подаєш як романтичний сніданок(бо стараєшся з нічого зробити щось,і внести навіть тоді коли все навкруги погано-якусь ізюмінку і надію що все буде добре),коли хочеш тільки все саме найкраще віддати ЙОМУ,коли сама не з"їж щось смачненьке а віддаєш ЙОМУ,коли хочеш робити все для добра твоєї половинки,коли інші мужчини для тебе не існують а існують тільки симпатичні картинки які ти раз побачила і забула,коли коханий у відрядженні-і я не знаходжу собі місця і нема в мене спокою через відстань,через те,що я не можу обійняти і поцілувати коли я того хочу, коли я з друзями сиджу а думаю про нього,коли мрію про його повернення додому,мрію бути кращою з кожним разом і всі сили прикладаю щоб вдосконалитися для нього одного,коли хочеш від нього одного народити дитину і обов"язково сина,щоб він був подібний на тата, коли переживаєш з ним одним всі хороші і погані моменти які підкидає життя,коли оберігаєш сімейне вогнище для нього одного,коли підтримуємо одне одного у особистих проблемах так як ніхто інший,коли віриш йому в усьому і не чекаєш падляну,бо знаєш що на нього можна покластися,коли хочеш зістаритися разом з ним одним...
....Кажете ,не буває любові?
Буває ще й як. Я кохаю,і це не закоханість-це справжнє вогнище,яке горить з взаємного бажання і в яке треба підкидати дров не тому що так треба бо загасне,а тому що ти хочеш того ( подарунки, увага,кожного дня:я тебе люблю, прогулянки без дітей і з дітьми, вилазки на природу наодинці і т.д....)
|
|
|
Nitro
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
14.06.2007 16:39 |
|
|
st.fergi ти чудова жінка, чесно! Так тримати і все буде ок!! Саме головне в житті здоров"я Ваше і Ваших дітей, цініть його тоже і не забувайте, про те що існує такий сайт, як ЗОЛОЧІВ ПЛЮС. І також люди які тебе поважають на ньому. ЧЕСНО
Все писав з голови.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
14.06.2007 17:29 |
|
|
st.fergi, ТИ ПРОСТО МОЛОДЧИНКА!!! Кохання справді існує і ти нам всім це довела. Ще й як довела...так, що тепер заперечень ні в кого навіть не виникне Твоя присутність на форумі наповнює його теплом і робить затишним. Будь такою неповторною завжди.
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Оксанка
житель міста |
14.06.2007 17:43 |
|
|
Олег
Вона не тобі писала, не лякайся вже так То до AVB | AVB пише: | | ти, ViVi, варварська мамаша! | .
От так то...
|
|
|
|