|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
16.09.2006 10:10 |
|
|
Найбільше з щиироукраїнського менталітету,і ше трішки з розмов бабусь,які виносять мусор,деколи такі речі почуєш..шо гогогого......
|
|
|
Олег
житель міста |
18.09.2006 14:16 |
|
|
НАЙБІЛЬШЕ МЕНІ СМІШНО ЯК НАШІ ЛЮДИ СІДАЮТЬ В АВТОБУС.ТО ОТАРА БАРАНІВ.
|
|
|
maximus
житель міста |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
18.09.2006 23:49 |
|
|
|
скажіть? а сміх буває щирим....добродушним..оздоровчим і злим, саркастичним, егоїстичним..який саме сміх ви маєте на увазі?
|
|
|
MUBa
Мубця |
19.09.2006 15:12 |
|
|
Хм, егоїстичний сміх? Це як, коли з інших смієшся, щов себе вивищити? Вперше про такий чую, чесно кажучи...
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
19.09.2006 16:55 |
|
|
Сміюсь щоразу, як чую сесію верховної ради (на роботі таке постійно)! Якщо хочете почути гуморески, слухайте сесії ВР!!!
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
21.09.2006 09:38 |
|
|
| MUBa пише: | | А мені плакати хочеться... |
А ти уяви собі, шо це казочка для діток, і шо говорять не нардепи, а актори, які їх пародують, досить цікаво буде...
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
voshkaniridze
Administrator |
25.12.2006 17:30 |
|
|
Найбільше (найщиріше), коли повна (*). Тоді такий деприсняк шо смієшся від того шо так все погано.
|
|
|
AVB
Турист |
25.12.2006 18:04 |
|
|
Я думаю, людина найбільше сміятися може просто ні з чого, коли гормони в голову стріляють
|
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
09.04.2007 12:54 |
|
|
Як я люблю тих людей, які коли мені погано - можуть розвеселити!
ЛЮБЛЮ!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
|
|
massacra
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
17.06.2007 15:22 |
|
|
| AVB пише: | | Я думаю, людина найбільше сміятися може просто ні з чого, коли | обкуриться
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
tymofiy
житель міста |
05.03.2008 16:11 |
|
|
CENSORED нє для слабонєрвних
мєйсце: Супермаркет електроніки ФОКСМАРТ
час: 04.03.2008, коло 14 години
акцья: тест-драйв акустичних систем
Хлопчик-неформал з плакеткою менеджера заходиться підключати акустику, вставляє в вертушку диск (перший, шо попався під руку), вмикає, сам відходячи по справах...
грає одна композиція, слідом за якою залом площею понад тисячу квадрометрів громоголосно лине речетативна "пісенька": "мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, мусара **я ******и, ..."
За хвилинку на місце події прилітає червоний захеканий менеджер і невпопад починає пультом вимикати апаратуру... після вдалої спроби червоніючи звалює за стелажі перебирати якийсь товар.
Мараль для менеджерів: пильнуй, хто твій клієнт
|
|
|
Окей
житель міста |
08.04.2008 23:49 |
|
|
Пане Адмін, виставте БАН " сірому" tymofiy, що він плете, як попечений
|
|