Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Заклади швидкого харчування

форум Золочів Плюс - Товари і послуги
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування15.09.2006 13:58 - Заклади швидкого харчування
Як ви відноситтесь до закладів швидкого харчування?І які переваги і недоліки Ви в них бачите?
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Заклади швидкого харчування15.09.2006 14:09
Такі заклади-----пряма дорога до лікарні...треба вчити людей любити своє тіло...ане напихатись чим попало
maximus
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування15.09.2006 14:31
Все залежить від рівня сервісу і ціни, якщо ти маєш на увазі МакДональдс то це не для Золочева, було б непоганно якби було щось типу "бістро" з нормальними цінами
Richard
турист
Заклади швидкого харчування15.09.2006 22:24
Відношусь досить нормально. Не люблю МакДональдс, але крім нього в NY є дуже багато різних fast-food закладів і їжа в них не дорога, досить смачна і саме головне не шкідлива для здоров'я.
marko
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування16.09.2006 13:11
Було б непогано якби був якийсь фест-фуд в Золочеві, а то деколи вибігаєш на обід, а часу обмаль, єдиний вихі "Оксана", але в обід нам народу багато.
[BS]Incognito
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування16.09.2006 14:02
Ой,Марко,обережныше з "Оксаною",а то мені там в піці таракан попався,я підняла скандал на півміста,але по-моєму їм то не помогло,зота люди шо там були бачили "літаючі тарілки"
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування18.09.2006 15:06
нам потрібен заклад на подобі "Де манджаро" (хто був, той знає) і не дорого і смачно і швидко.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування18.09.2006 15:12
[BS]Incognito пише:
Ой,Марко,обережныше з "Оксаною",а то мені там в піці таракан попався,я підняла скандал на півміста,але по-моєму їм то не помогло,зота люди шо там були бачили "літаючі тарілки"

в "оксані" піца взагалі на піцу не подібна, відкрию маленький секрет, в недалекому майбутньому в нас відкриється піцерія, в якій буде широкий вибір піци, і шо саме основне, це не буде столова, бо піцерія буде працювати по принципу "замовлення із собою", хто не розуміє, пеояснюю прийшов, замовив, тобі наготували (спекли, упакували), ти розрахувався і забрав своє замовлення, щоб його спожиткувати чи вдома, чи на природі, чи на роботі, це вже тобі вибирати...
marko
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування18.09.2006 15:53
Я згоден якість хавки в "Оксані" не на рівні, а на рахунок "Де манджаро" - там гарно але дорогувато, як для Золочева. Піца-17 грн, пиво Львівське - 4 грн, ФРІ - 4,50 це ресторанні ціни. Кожен день там не пообідаєш.
Richard
турист
Заклади швидкого харчування18.09.2006 19:01
Я вже не перший рік чув що в "Оксані" дуже добре готують і досить дешево. Прийшлось піти і подивитись. Чесно кажучи дуже сильно розчарувався...
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування18.09.2006 20:20
vaymut пише:
в недалекому майбутньому в нас відкриється піцерія,

Ага, в житловому будинку! А про мешканців цього будинку хто подумає?
Олег
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування18.09.2006 20:33
Яккщо чесно мені найбіль сподобалось поїсти в Озерні як їхати на Тернопіль.О там можна було поїсти ,доречі я там недавно був все постарому так само класно готують.
Richard
турист
Заклади швидкого харчування18.09.2006 20:37
Не знаю, я чув на рахунок Озерної що там помінялись власники і зараз там не так класно як раніше. Причому чув не від одної, а мінімум від двох людей.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування18.09.2006 22:59
Харчуюся виключно дома----тому так файно виглядаю  якщо чесно, то раз в одному закладі пельмені заказали ..так гарно подали..в горшочках, а там в юшці плавало шось похоже на півсире тісто з суцільним перцем в середині..я собі не ворог-не їла..але і не скандалила..по тій простій причині..ЩО ВСІ ЖИТИ ХОЧУТЬ..
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування19.09.2006 12:24
mops пише:
Ага, в житловому будинку! А про мешканців цього будинку хто подумає?

Скажи будь-ласка, невже їм буде заважати піцерія? Це ж не якась-там кнайпа, яка працює до 12 ночі і довше... невже для жителів погано, що їх будинок, який вже роками не ремонтувався відреставрують, що будинок буде красиво виглядати, що впорядкують територію перед будинком, це для жителів будинку погано? подумай...
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування19.09.2006 13:32
В тому будинку досить тонкі стіни між квартирами і все чути. Цілий день за стіною буде шум, як там можна буде жити?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування19.09.2006 16:40
mops пише:
В тому будинку досить тонкі стіни між квартирами і все чути. Цілий день за стіною буде шум, як там можна буде жити?

1. А звідки ти знаєш, про який будинок йдеться?
2. Піцерія буде на першому поверсі, а люди живуть на другому.
3. Невже тільки в одному будинку є якийсь магазин, або бар? Таке усюди!
MUBa
Мубця
Золочів
Заклади швидкого харчування19.09.2006 17:28
Класно було б не голодніти і не потребувати ні швидкої їжі, ні повільної, ні ніякої. Або як космонавти - з"їв пігулку - і цілий день ситий ходиш!
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування19.09.2006 18:34
vaymut пише:
А звідки ти знаєш, про який будинок йдеться

Дуже добре знаю, бо сам збираюсь в тому будинку жити через стінку з тою піцерією і це мене зовсім не надихає. Це невеликий двоповерховий будинок на 6 квартир, яка там може бути піцерія!
vaymut пише:
Піцерія буде на першому поверсі, а люди живуть на другому

На першому теж живуть!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування20.09.2006 12:18
mops пише:
яка там може бути піцерія

я вже пояснив, який буде принцип її роботи.
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування20.09.2006 13:28
Піцерія - це кухня, тобто газ, вода, витяжка, додаткова нагрузка на каналізацію і електромережу . Це музика цілий день, це купа народу цілий день, шум і метушня. В кінці вісімдесятих там зробили реконструкцію і тепер між квартирами ДУЖЕ тонкі стіни.
Ти би в тому будинку хоч одну ніч переночував, такого б не писав.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування21.09.2006 09:35
Чому б такого не писав? Піцерія вночі НЕ ПРАЦЮВАТИМЕ!!! І столів НЕ БУДЕ!!!
nimec
гість міста
Золочів
Заклади швидкого харчування10.10.2006 00:27
V Ozerni teper nabagato kraw4e i sma4niwe godujut'
AVB
Турист
Золочів
Заклади швидкого харчування10.10.2006 11:45
Най би був хочаби вже той горезвісний McDonalds. Головне шоб БУВ!
Знову повторююсь: немає в Золочеві відповідних закладів для спокійного СІМЕЙНОГО відпочину. Як не гадюшник зачуханий, то бандюшник з яничарсько-манерною блататою  !
Але ніц не поробиш: які запроси в суспільства - такі і пропозиції від закладів громадського харчування.
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування10.10.2006 22:09
2 vaymut
Житловий будинок тому і називається житловим, він призначений для проживання людей, а не для виробництва. Вловлюєш різницю між "проживанням" і "виробництвом"?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування11.10.2006 11:50
mops пише:
2 vaymut
Житловий будинок тому і називається житловим, він призначений для проживання людей, а не для виробництва. Вловлюєш різницю між "проживанням" і "виробництвом"?

Оте, про шо ти говориш, називається "цільове призначення". Так от, для того, щоб змінити цільове призначення будівлі, споруди, приміщення, чи, навіть, земельної ділянки, створюється спеціальна експертна комісія, яка в результаті своєїх роботи дає висновок, чи можливо змінити цільове призначення даного об'єкта. Самовільно цього зробити не зможе ніхто. А оскільки в цьому будинку проводяться роботи, значить комісія була і дала згоду на зміну цільового призначення з житлової квартири на заклад громадського харчування, крім того є ще й пожежні служби, архітектура, сан-епідем станція, без якої нікуди, прикинь, всі ДАЛИ ДОЗВІЛ, не шляхом підкупу
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування11.10.2006 13:36
По роду своєї діяльності я дуже добре знаю, що таке цільове призначення і що треба для його зміни. Від клієнтів часто чув, скільки і кому їм доведось дати "на лапу" для отримання необхідних довідок, висновків і т.д.
Тим паче, що при зміні того самого призначення будинок ніяким чином не стає біль пристосованим для виробництва. Отаке о.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Заклади швидкого харчування11.10.2006 14:13
І ким же ти працюєш?
mops
міська комісія
Золочів
Заклади швидкого харчування11.10.2006 20:39
Це до даної теми не стосується. Є особисті питання - прошу в РМ.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Заклади швидкого харчування12.10.2006 12:53
а я б хотіла хорошу кондитерську...з великим превеликим асортиментом
AVB
Турист
Золочів
Заклади швидкого харчування18.11.2006 10:54
Хочу сходити в`Піца Хат` в Золочеві.

Ну гаразд, най буде кондитерська! Але дійсно з великим-превеликим асортиментом, і шоб ворчлива бабка зо шваброю не шурала попід ноги, і шоб чисто було, і шоб хльоркою не смерділо, і шоб продавці посміхались, і шоб горнєта не були надщерблені, і шоб ......................

Може дійсно краще в `Піца Хат` з`їздити .... ?
massimo
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування22.02.2007 22:35
Муся пише:
Такі заклади-----пряма дорога до лікарні...треба вчити людей любити своє тіло...ане напихатись чим попало

То хто тобі таке розказав  Картопляна хата, Челінтано - дуже часто там харчуюся і все вері гуд.
BEAUTY
гість міста
Золочів
Заклади швидкого харчування22.02.2007 23:36
А Я ВВАЖАЮ McDONALD"S НАЙСМАЧНІШИМ РЕСТОРАНЧИКОМ!!!!!!!!!
(НА МОЮ ДУМКУ).ПРО ШКІДЛИВІСТЬ FAST FOOD НЕ ЗАДУМУЮСЯ,АДЖЕ НЕ ТАК ЧАСТО ВЖЕ ТАМ І ХАРЧУЮСЯ.
MUBa
Мубця
Золочів
Заклади швидкого харчування22.02.2007 23:44
В макдональдсі їла 2 рази в житті. Перший раз пішла пообідати гамбургером з колою (сесія ,сиджу в бібліотеці зранку до закриття, а макдональдс - найближча крапка, де можна перекусити в полюдських умовах). Не забуду, як мене після того ввечері живіт скрутив! Наступного разу пішла через 2 роки, і то тільки на капучіно, друзі затягли.
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 03:16
Хорошая еда - за хорошие деньги. Само понятие бистро предполагает в большинстве случаев готовку пищи впрок, с разогревом в Мк.печи, это к сожалению не самый лучший вариант подкрепится. А если ещё и каждый день, это опять-таки не каждый организм выдержит. Так что лучше искать жену-затейницу. Или поварённую книгу, на худой конец. Но это уже другая тема.  См. новый топик.
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 17:29
Сорі, то моя сестра помилась, і написала від мого ніку.
AVB
Турист
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 19:53
Муся, ти про шо??? Яка сестра? І навіщо нам знати, що вона
Муся пише:
помилась
???
massimo
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 19:56
AVB пише:
Муся, ти про шо??? Яка сестра? І навіщо нам знати, що вона
Муся пише:помилась
???

видно то так рідко стається, що про то мають знати усі
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 22:00
помиЛИлась
Опечатка!!!!!
massimo
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 22:02
Муся Ясно, а я то думав.......
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 22:04
Та всьо ти прекрасно зрозумів!
Тим не менше я не замітила, а потім як прочитала, то зупинитись від сміху не могла...
AVB
Турист
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 22:17
Муся пише:
помиЛИлась
в смислі, намазалась милом, коли займалась миттям себе?

додано через 1 хвилину 9 секунд:

Ну-ну! Які там ше деталі були?
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 22:23
 Ужіс... Ну от хто про шо думає...

Хватить приколюватись! Всі зрозуміли шо я мала на увазі... ВсьО!
massacra
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 23:26
Олег пише:
мені найбіль сподобалось поїсти в Озерні

Згоден! Озерна - супер! Готують смачно, і головне ситно і не дорого. Доречі, відома між далекобійниками в Європі.
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Заклади швидкого харчування23.02.2007 23:27
А де це ?
massacra
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування24.02.2007 00:06
По дорозі Золочів - Тернопіль
vj.Aver
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування24.02.2007 00:07
Угу, і дійсно фішка класна. Був і не раз, як на Тернопіль катався.
m@xxximus
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування01.01.1970 03:00
I я,i я пiдтримую озерну.
А взагалi я за швидку кухню. Через день обiдаю в таких закладах.

Posted from a Nokia mobile phone
massimo
житель міста
Золочів
Заклади швидкого харчування24.02.2007 12:53
m@xxximusї

А де ще крім МакДрайву можна поїсти в 4 ночі, випити МакКофе, і покурити МакМальборо
AVB
Турист
Золочів
Заклади швидкого харчування24.02.2007 13:16
m@xxximus, питання на засипку. Як це так вийшло?

цитата:
четвер, 01 січня 1970 02:00
I я,i я пiдтримую озерну.
А взагалi я за швидку кухню. Через день обiдаю в таких закладах.

Posted from a Nokia mobile phone
форум Золочів Плюс - Товари і послуги - Заклади швидкого харчування
Bookmark and Share