|
|
| Автор |
Коментар |
massacra
житель міста |
|
|
Nag
гість міста |
07.07.2007 17:07 |
|
|
|
Потрібно,щоб змінилася свідомість громадян. Більшості на все наплювати. Брудна вулиця-ну і хай собі буде, вже місяць нема теплої води-переживу,на вулиці,наприклад,Партизанській під час дощу не пройти не проїхати-ніц,вимию сі мешти в калюжі. Всі мовчать,ніхто нічого не вимагає і не робить сам. Ось у чому справа.
|
|
|
massacra
житель міста |
07.07.2007 17:15 |
|
|
|
Nag, запропонуй щось... З чого починати? Лапати тих туманів і садити в школи, вчити культурі поведінки, чи зразу лапати і відрубувати руку, яка кинула папірець, окурок, чи кульок зі сміттям? Думаю від другого варіанту булоб більше користі... Зараз Фергі скаже про негуманність, але полюдськи не доходить, а так перший буде заказувати двадцятому не робити так, бо буде буба...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
07.07.2007 17:34 - what a fu..... |
|
|
AVB
Можна нескромне запитання.. а що то за красная зьвєзда на карті?
|
|
|
Pangea
Inka |
|
|
AVB
Турист |
07.07.2007 18:13 |
|
|
Судячи з розташування зірки це попадає десь на будинок на Січових Стрільців навпроти цвинтаря.
Але скорш за все то мапа Гамериканська, а там досі вважають, шо тут все раша зіркасто-серпасто-молотаста.
|
|
|
Nag
гість міста |
09.07.2007 12:24 |
|
|
Навіщо руки рубати... Ви думаєте,що в тій приславутій Європі не смітять? А ще як смітять. Різниця в тім,що там відповідні служби відразу прибирають,а в нас ні! Бачили сміттязвалище на Кемпі під яблонями,чи за "Соколом",як спускатись до озера по горі? Чи де інде? Жах. А народ такий,бачить гору сміття,то й викине туди ще й своє,бо контейнерів на сміття не вистарчає. Потрібно такі імпровізованні смітники відразу ліквідовувати,а в тих місцях ставити контейнери. Ми,тобто, громадяни міста,повинні весь час висловлювати своє незадоволення подібними ситуаціями,жалітися владі,набридати їм. В кінці кінців ми їх вибирали для того,щоб вони вирішували наші проблеми і служили нам,а не навпаки.
Тому,шановні керівники,депутати,сподіваюсь ви заходите сюди і читаєте думки своїх виборців, і сподіваюся ви приймете міри для покращення ситуації в місті!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
09.07.2007 16:50 - Вічний вогень і Якір. |
|
|
| AVB пише: | | Судячи з розташування зірки це попадає... |
...на пам'ятник Вічного вогню, або Якіру. В тих місцях ще досить чисто. А от знизу біля Ательє Берізка - срач страшенний. І дорога не влаштована, щоб пройти, і закрити не вийде, бо там стратегічний об'єкт - смітники з одної сторони та стоянка автівок з другої. Хоч би щебенем позасипали або що, а то ж в дощову погоду фактично в центрі міста люди болото місять. Недобре так.
|
|
|
massacra
житель міста |
09.07.2007 20:07 |
|
|
|
Nag правилоно пише, тут і смітять і прибирають... А ше нашим службам давно пора перейти на техніку і контейнери європейського рівня, бо хочуть в Європу, а роблять через ж...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.07.2007 21:13 |
|
|
|
Найближчим часом можна і не надіятися на таку техніку,особливо у Золочеві і подібних містах.
|
|
|
AVB
Турист |
10.07.2007 00:20 |
|
|
Та з технікою теж проблеми би були. В саму першу чергу, по наших то дорогах і з їхніми машинками...
|
|
|
Олег
житель міста |
10.07.2007 10:08 |
|
|
Я дивлюся по місті роблять всюда дахи, а ремонт труб в домах!!Тобто заміна труб, які вже давно перегнили, я маю так звані "стояки" і труби в підвалах, деяким вже є по 27 років, наприклад як в нашому домі!А гроші збирають на ремонт "дашків" для підїздів. А за електрику я вже мовчу, в дощ не можливо доторкнутися до сцін в підвалі!
|
|
|
Olesya
гість міста |
30.07.2007 17:07 |
|
|
|
Знову Назва розділу. Ідеї можна висловлювати щодо чогось, а от щодо "на рахунок" то тут хіба що можна гроші перерахувати.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
30.07.2007 17:37 |
|
|
Людиськи! А давайте його просто не засирати
додано через 18 хвилин 43 секунди:
| Олег пише: | | не можливо доторкнутися до сцін в підвалі! |
отож-бо, і сцяти по підвалах нічого
|
|
|
viktorgrozny
гість міста |
27.10.2007 17:19 - все гарно в нашому місті але в туалет нема де сходити |
|
|
приїжжають гості до міста різні люди а туалета нормального ніде нема хоч іди по кабаках шукай або по підворотнях...................................м да хоч би поставили десь біотуалет або щось інакше придумали
|
|
|
mops
міська комісія |
27.10.2007 17:45 |
|
|
| tymofiy пише: | | Людиськи! А давайте його просто не засирати |
На власні очі сьогодні бачив - серед білого дня і купи народу стоїть баба за "Тарасом" і, вибачте на слові, сере по-чорному. То капець, я був в шоці... Шкода фотіка з собою не було
|
|
|
astrolik
people |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
27.10.2007 18:23 |
|
|
| mops пише: | | капець, я був в шоці... |
капець я в шоці тоже ,чи то вже таке нєдєржаніє на старості літ,чи їй просто пофіг бо стара...
|
|
|
astrolik
people |
27.10.2007 18:35 |
|
|
напевне
| st.fergi пише: | | просто пофіг бо стара |
бо в наших людей мало культури...
а пофіг може бути більш молодим
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
27.10.2007 19:30 |
|
|
|
а у селах колись і не було туалетів(навіть дерев"яних),ходили там собі кудись за хату чи за стодолу і всьо.
|
|
|
AVB
Турист |
05.02.2008 00:51 |
|
|
Класно колись було Віршик дитячий сороміцький нагадався про справляння нужди на природі.
Але Золочів - не село. Це зараз, а не "колись".
То напевно файно би було такий флешмоб влаштувати, "Стодолою" буде міська рада
|
|
|
mops
міська комісія |
21.03.2008 20:48 |
|
|
Ось така от фігня на кемпі відбувається...
це мабуть від пеніциліну.
|
|
|
Pangea
Inka |
21.03.2008 22:31 |
|
|
| mops пише: | На власні очі сьогодні бачив - серед білого дня і купи народу стоїть баба за "Тарасом" і, вибачте на слові, сере по-чорному. То капець, я був в шоці... Шкода фотіка з собою не було
_________________ |
Фу...Як не гарно підглядати!
А як на рахунок Львова? Прямо в центрі, в парку
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
massacra
житель міста |
25.03.2008 01:30 |
|
|
| st.fergi пише: | | чи то вже таке нєдєржаніє на старості літ,чи їй просто пофіг бо стара... |
їй пофіг, бо вона ж
| mops пише: | | сере по-чорному. |
.... а то вже чорна магія...
|
|
|
AVB
Турист |
26.03.2008 00:48 |
|
|
|
Напевне, шось проти "Тараса" мала, то так і виклала! Відьма якась.
|
|
|