|
|
| Автор |
Коментар |
vaymut
ЮРИСТ |
13.09.2006 12:53 - Побутова техніка |
|
|
Шановні, на Ваш розгляд пропонується така тема для обговорення, прошу висловлювати свої думки, міркування, скарги, все, що вважаєте за потрібне.
Буду вдячний.
|
|
|
mops
міська комісія |
16.09.2006 20:05 |
|
|
Зараз дуже модні телевізійні параболічні антени на три головки. Поначіпляли всюди, куди не глянь. У кого є така антена скажіть: скільки каналів вона дає і скільки часу ви проводите перед телевізором?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
18.09.2006 09:30 |
|
|
|
Маю таку антену, зареєстрованих в мене 1600 каналів, з них показує приблизно 600, приблизно 350 каналів арабські. Перед телевізором взагалі майже не сиджу, немає часу.
|
|
|
marko
житель міста |
18.09.2006 16:05 |
|
|
2mops Знаєш, цікаво перші 3 дні, а потім ця велика кількість каналів починає напрягати, і дивлюся всеодно ті самі що і до того. Єдиний плюс сателітного телебачення - висока якість зображення
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
18.09.2006 23:02 |
|
|
в моїх руках техніка горить..кажуть мудрі люди ЩО Я З ТЕХНІКОЮ, ЯК МАВПА З ГРАНАТОЮ, АБО СЕБЕ ПОКАЛІЧУ, АБО КОГОСЬ
|
|
|
mops
міська комісія |
18.09.2006 23:14 |
|
|
|
Таке, буває, сам бачив одну дівчину, від якої всі комп'ютери виснуть і ксерокс папір жує... Гарна дівчина, але техніка її не любить.
|
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
19.09.2006 12:29 |
|
|
| ІНКОГНІТО пише: | в моїх руках техніка горить..кажуть мудрі люди ЩО Я З ТЕХНІКОЮ, ЯК МАВПА З ГРАНАТОЮ, АБО СЕБЕ ПОКАЛІЧУ, АБО КОГОСЬ  |
Але ж комп'ютер працює...
|
|
|
mops
міська комісія |
02.12.2006 23:20 |
|
|
|
Яку пральну машину-автомат краще купувати, поділіться досвідом. І чи взагалі варто?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
03.12.2006 04:59 |
|
|
| mops пише: | | Яку пральну машину-автомат краще купувати, поділіться досвідом. І чи взагалі варто? |
Однозначна відповідь: ВАРТО, не пошкодуєш. Питання тут набагато ширше, ніж здається, яка тобі потрібна, з горизонтальним завантаженням, чи вертикальним, широка, вузька, з прямим приводом, чи не прямим, з сенсорним керуванням, чи звичайні круцькалки, з функцією прасування, чи, як ти напевно здогадався, без. Конкретніше! Взагалі-то чим вона простіша, тим вона надійніша, в мене ZANUSSI, пречудова і речі після прання майже сухі. Єдине, реклама не обманює, ці пралки дійсно потребують калгону!
|
|
|
andry
міська комісія |
03.12.2006 16:39 |
|
|
| mops пише: | | Яку пральну машину-автомат краще купувати, поділіться досвідом. І чи взагалі варто? |
Однозначно! Після покупки ти дивуватимешся як раніше обходився без пральки. Запихаєш в неї купу білизни (постіль, одяг, штори і т.д, навіть кросовки), засипаєш шклянку порошку і натискаєш кнопку. Усе.
За годину-другу витягаєш, все майже сухе, залишається попрасувати те, що прасується.
Тепер перу майже усе щотижня Шкарпетки тепер навіть не хочеться руками прати.
Марка - не суттєво, думаю. В мене Bosh якийсь там з кращих. Задоволений.
Мінусів мало - треба добрий порошок та пом'якшувач, бере воду та електрику, як поломиться - катастрофа, та й сама машина недешева
|
|
|
AVB
Турист |
12.06.2007 22:48 |
|
|
Напишіть, хто яку має газову плитку (фірма і модель внизу всередині на кришці вентиляційній) і поділіться враженнями від п`єзозапалів.
В мене якийсь YOUNG CB 540G64 W. Так нацикаєшся тим запалом, поки загориться газ - нема на то ради!
|
|
|
Lucky
гість міста |
12.06.2007 22:54 |
|
|
|
В мене плитка Бош з грилем, три роки тому віддала за неї 1700 грн. Щоправда вона не вартує цього.Модель подивлюсь завтра і уточню.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Lucky
гість міста |
12.06.2007 23:06 |
|
|
|
запал суперово, щоправда від сірників відвикаєш і коли нема світла, то проблемка.
|
|
|
VIA
бджілка |
13.06.2007 09:00 |
|
|
|
А в мене холодильник ахнув! Невідомо чи купувати новий, чи ще поремонтувати. Бо то вже другий раз. Холодильник називається SNAIGE . Йому лише 4 роки.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
13.06.2007 11:33 |
|
|
Самий безшумний з колишнього совдепа. Але я не ризинкнув (Атлант). Ремонтуй, але майстра найди нормального
|
|
|
AVB
Турист |
13.06.2007 12:55 |
|
|
Цікаво, а яка є альтернатива в Золочеві окрім тої "Лілії", що на Коперніка? Я інших майстерень не знаю.
|
|
|
Martyn
гість міста |
13.12.2007 10:23 |
|
|
Підкажіть хто в Золочеві ремонтує DVD-програвачі.
Проблема здається з механікою (каретка лазера)...
|
|
|
AVB
Турист |
14.12.2007 22:37 |
|
|
|
Якшо то програвач за якихось 50-150 євриків, то не суши собі голову. Купи новий. Серйозно.
|
|
|
Carrick
гість міста |
05.05.2009 11:36 |
|
|
|
Як краще телевізор купити плазму чи ЖК? Чув у львівському "Дешевше" акція на Соньки, за 13-14 штук можна купити на 50" телевізор
|
|
|
andry
міська комісія |
05.05.2009 13:36 |
|
|
| Carrick пише: | | Як краще телевізор купити плазму чи ЖК? Чув у львівському "Дешевше" акція на Соньки, за 13-14 штук можна купити на 50" телевізор |
Плазма недовговічна, TFT не дуже якісний
Багато грошей - плазма
Якість не важлива, потрібен великий екран - TFT
Важлива якість, мало грошей - трубка
|
|
|
roma
житель міста |
15.07.2009 16:31 |
|
|
Сама брехлива реклама-це реклама про Калгон для пральних машин.
Він практично нічого не дає. Та розкажу все по порядку. У мене є друг однокурсник, живе у Львові. Пральна машина "Bosсh". Жінка і він сипали
того Калгону згідно інструкції, і чимало. Через 2 роки полетіли тени.
Прийшов "крутий" майстер, який вчився ремонтувати "Боші" в Німеччині.
Довго він сміявся ,з захоплення Калгоном. І сказав,так як в мене в першому реченні тексту. А далі" Оцет або лимонна кислота раз в 3 місяці,ось єдина профілактика передчасного виходу тенів з ладу"-так говорив цей майстер.
Хочете вірти -хочете ні!
|
|
|
eleyus
гість міста |
31.12.2009 20:09 |
|
|
|
Пропоную обсудити питання виробників і якості по кухонних витяжках.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|