Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Побутова техніка

форум Золочів Плюс - Домогосподарство та побутова техніка
Автор Коментар
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Побутова техніка13.09.2006 12:53 - Побутова техніка
 Шановні, на Ваш розгляд пропонується така тема для обговорення, прошу висловлювати свої думки, міркування, скарги, все, що вважаєте за потрібне.
Буду вдячний.
mops
міська комісія
Золочів
Побутова техніка16.09.2006 20:05
Зараз дуже модні телевізійні параболічні антени на три головки. Поначіпляли всюди, куди не глянь. У кого є така антена скажіть: скільки каналів вона дає і скільки часу ви проводите перед телевізором?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Побутова техніка18.09.2006 09:30
Маю таку антену, зареєстрованих в мене 1600 каналів, з них показує приблизно 600, приблизно 350 каналів арабські. Перед телевізором взагалі майже не сиджу, немає часу.
marko
житель міста
Золочів
Побутова техніка18.09.2006 16:05
2mops Знаєш, цікаво перші 3 дні, а потім ця велика кількість каналів починає напрягати, і дивлюся всеодно ті самі що і до того. Єдиний плюс сателітного телебачення - висока якість зображення
mops
міська комісія
Золочів
Побутова техніка18.09.2006 22:13
Та я так запитав, я телевізор не дивлюсь
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Побутова техніка18.09.2006 23:02
в моїх руках техніка горить..кажуть мудрі люди ЩО Я З ТЕХНІКОЮ, ЯК МАВПА З ГРАНАТОЮ, АБО СЕБЕ ПОКАЛІЧУ, АБО КОГОСЬ
mops
міська комісія
Золочів
Побутова техніка18.09.2006 23:14
Таке, буває, сам бачив одну дівчину, від якої всі комп'ютери виснуть і ксерокс папір жує... Гарна дівчина, але техніка її не любить.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Побутова техніка19.09.2006 00:12
то мій випадок
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Побутова техніка19.09.2006 12:29
ІНКОГНІТО пише:
в моїх руках техніка горить..кажуть мудрі люди ЩО Я З ТЕХНІКОЮ, ЯК МАВПА З ГРАНАТОЮ, АБО СЕБЕ ПОКАЛІЧУ, АБО КОГОСЬ

Але ж комп'ютер працює...
mops
міська комісія
Золочів
Побутова техніка02.12.2006 23:20
Яку пральну машину-автомат краще купувати, поділіться досвідом. І чи взагалі варто?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Побутова техніка03.12.2006 04:59
mops пише:
Яку пральну машину-автомат краще купувати, поділіться досвідом. І чи взагалі варто?

Однозначна відповідь: ВАРТО, не пошкодуєш. Питання тут набагато ширше, ніж здається, яка тобі потрібна, з горизонтальним завантаженням, чи вертикальним, широка, вузька, з прямим приводом, чи не прямим, з сенсорним керуванням, чи звичайні круцькалки, з функцією прасування, чи, як ти напевно здогадався, без. Конкретніше! Взагалі-то чим вона простіша, тим вона надійніша, в мене ZANUSSI, пречудова і речі після прання майже сухі. Єдине, реклама не обманює, ці пралки дійсно потребують калгону!
andry
міська комісія
Золочів
Побутова техніка03.12.2006 16:39
mops пише:

Однозначно! Після покупки ти дивуватимешся як раніше обходився без пральки. Запихаєш в неї купу білизни (постіль, одяг, штори і т.д, навіть кросовки), засипаєш шклянку порошку і натискаєш кнопку. Усе.
За годину-другу витягаєш, все майже сухе, залишається попрасувати те, що прасується.
Тепер перу майже усе щотижня Шкарпетки тепер навіть не хочеться руками прати.

Марка - не суттєво, думаю. В мене Bosh якийсь там з кращих. Задоволений.

Мінусів мало - треба добрий порошок та пом'якшувач, бере воду та електрику, як поломиться - катастрофа, та й сама машина недешева
AVB
Турист
Золочів
Побутова техніка12.06.2007 22:48
Напишіть, хто яку має газову плитку (фірма і модель внизу всередині на кришці вентиляційній) і поділіться враженнями від п`єзозапалів.
В мене якийсь YOUNG CB 540G64 W. Так нацикаєшся тим запалом, поки загориться газ - нема на то ради!
Lucky
гість міста
Золочів
Побутова техніка12.06.2007 22:54
В мене плитка Бош з грилем, три роки тому віддала за неї 1700 грн. Щоправда вона не вартує цього.Модель подивлюсь завтра і уточню.
AVB
Турист
Золочів
Побутова техніка12.06.2007 22:58
А запал як працює?
Lucky
гість міста
Золочів
Побутова техніка12.06.2007 23:06
запал суперово, щоправда від сірників відвикаєш і коли нема світла, то проблемка.
VIA
бджілка
Золочів
Побутова техніка13.06.2007 09:00
А в мене холодильник ахнув! Невідомо чи купувати новий, чи ще поремонтувати. Бо то вже другий раз. Холодильник називається SNAIGE . Йому лише 4 роки.
tymofiy
житель міста
Золочів
Побутова техніка13.06.2007 11:33
Самий безшумний з колишнього совдепа. Але я не ризинкнув (Атлант). Ремонтуй, але майстра найди нормального
AVB
Турист
Золочів
Побутова техніка13.06.2007 12:55
Цікаво, а яка є альтернатива в Золочеві окрім тої "Лілії", що на Коперніка? Я інших майстерень не знаю.
Martyn
гість міста
Золочів
Побутова техніка13.12.2007 10:23
Підкажіть хто в Золочеві ремонтує DVD-програвачі.
Проблема здається з механікою (каретка лазера)...
AVB
Турист
Золочів
Побутова техніка14.12.2007 22:37
Якшо то програвач за якихось 50-150 євриків, то не суши собі голову. Купи новий. Серйозно.
Carrick
гість міста
Золочів
Побутова техніка05.05.2009 11:36
Як краще телевізор купити плазму чи ЖК? Чув у львівському "Дешевше" акція на Соньки, за 13-14 штук можна купити на 50" телевізор
andry
міська комісія
Золочів
Побутова техніка05.05.2009 13:36
Carrick пише:
Як краще телевізор купити плазму чи ЖК? Чув у львівському "Дешевше" акція на Соньки, за 13-14 штук можна купити на 50" телевізор

Плазма недовговічна, TFT не дуже якісний
Багато грошей - плазма
Якість не важлива, потрібен великий екран - TFT
Важлива якість, мало грошей - трубка
roma
житель міста
Золочів
Побутова техніка15.07.2009 16:31
Сама брехлива реклама-це реклама про Калгон для пральних машин.
Він практично нічого не дає. Та розкажу все по порядку. У мене є друг однокурсник, живе у Львові. Пральна машина "Bosсh". Жінка і він сипали
того Калгону згідно інструкції, і чимало. Через 2 роки полетіли тени.
Прийшов "крутий" майстер, який вчився ремонтувати "Боші" в Німеччині.
Довго він сміявся ,з захоплення Калгоном. І сказав,так як в мене в першому реченні тексту. А далі" Оцет або лимонна кислота раз в 3 місяці,ось єдина профілактика передчасного виходу тенів з ладу"-так говорив цей майстер.
Хочете вірти -хочете ні!
eleyus
гість міста
Золочів
Побутова техніка31.12.2009 20:09
Пропоную обсудити питання виробників і якості по кухонних витяжках.
AVB
Турист
Золочів
Побутова техніка01.01.2010 00:11
 В мене її взагалі нема! Вікно відкрив на кухні - і порядок!
форум Золочів Плюс - Домогосподарство та побутова техніка - Побутова техніка
Комплексные курсы бухгалтеров в Киеве и области.