Пошук родичів, однокласників, друзів (загальна тема)
Автор | Повідомлення |
---|---|
Тарас |
Цікаво знайти тих хто тут на фото.
![]() |
Jamyk |
Хто шукає, той знаходить (часом). Успіхів!
![]() |
Yurko1976 |
Привіт всім.
Я Юрко Онисько, адмін Калуського форуму http://forum.kalush.info До мене звернувся Петро Онисько, з Бразилії, який шукає своїх далеких пращурів з України. Він дізнався що МИХАЙЛО ОНИСЬКО який народився 14го жовтня 1893 приїхав до Бразилії з міста ЗОЛОЧІВ. В свою чергу я теж практично нічого не знаю про свого прадіда, який теж називався Михайло Онисько. І хоч жив він на Тернопільщині, не виключено, що родом розина могла бути із околиць Золочева. Одним словом, звертаюся з проханням, до всіх небайдужих, якщо хтось є з Ониськів, або може хтось щось знає, напишіть будь ласка мені на форум, або на мило yurasyk@onysko.net або на асю 392532 Дуже дякую ![]() |
POchaiv_Admin |
Шукаю жителів міста Золочів по прізвищу Руднік.
|
voshkaniridze |
Знаю Рудник, Руднік не чув
|
POchaiv_Admin |
А можете взнати як звати, побатькові, і де працює?
|
Васілій |
POchaiv_Admin пише: Тииииии, мооскалюююююю ![]() |
POchaiv_Admin |
Сам ти москаль!
![]() |
suaveg |
Witam.
Poszukuję wsi Maruszka, w której przed II wojną światową mieszkał mój dziadek. Znajdowała się ona prawdopodobnie w okolicy Złoczowa. Czy ktoś wie, jak teraz nazywa się Maruszka? suaveg@o2.pl |
voshkaniridze |
Телефонний довідник Золочівського району дав 5 Рудників
В Золочеві: Рудник Б. П. Рудник Р. П. Рудник І. М. Та в Рудій-Колтівській Рудник Т. І. в Трудовач: Рудник Н. П. |
lilit |
Допоможіть знайти родичів по прізвищю Олійник І. П, який проживає в с. Словіта Золочівського р-ну, або адресу телеффоного довідника Золочівського р-ну в інтернеті.
Наперед, вдячна ![]() |
Томас |
http://www.telefony.lviv.ua/About.aspx
![]() додано через 3 хвилини 38 секунд: Слові́та — село в Золочівському районі Львівської області. Перша згадка відноситься до 1442 року. Протягом 16-18 ст. село перебувало у королівській власності. Спочатку воно належало до Львівського ґродового, а згодом до Глинянського неґродового староств. У 1773 р. Словіта належала до маєтків Урсули Потоцької. Поблизу села існував жіночий монастир Воздвиження Чесного Хреста додано через 1 хвилину 18 секунд: Телефонний код +380 03265 додано через 1 хвилину 8 секунд: 55-510 сусіди |
lilit |
Дякую, але я не зрозуміла +380 03265 55-510 - це чий номер?
в довіднику, нажаль тільки організації, а мені потрібно хоть приблизно тел номери по фамілії Олійник |
Васілій |
![]() ![]() ![]() Томас пише: Номер сусідів. Скіко там того народу в селі? звоните по любому номеру і Вам всьо розкажут і про Олійників, і не тіко про них.... якщо Вам дійсно таки тре їх знайти ![]() |
voshkaniridze |
Написав в приват
|
Fermer |
Шукаю тітку Козоріс Стефанію Михайлівну. Проживала у Золочеві (можливо ще проживає) по вулиці 1-ше Травня, кв.5 (тепер напевно назву вулиці перейменували). Кому що відомо про неї, будь ласка повідомте. Можливо у кого є електронний телефонній довідник Золочева.
E-mail: fermer100@rambler.ru |
Альонка |
в телефонному довіднику знайшла Козоріс С. М. (вул. Степана Бандери, 13) - тел. 4-23-33
|
astrolik |
Козоріс Стефанія Михайлівна, дата народження 16 січня 1914(1916)?, вул. Степана Бандери, 13/5
|
voshkaniridze |
ну молодці, а давайте ше номер паспорта і ідентифікаційний код виложіть, ото вже тьотя потішиться
|
вгін |
ВИПУСКНИКІВ 10-Б КЛАСУ 1977 РОКУ ЗАКІНЧЕННЯ ШКОЛИ №2 ШУКАЄ ТЕТЯНА КУНАХ З ТЮМЕНІ ВІДГУКНІТЬСЯ!
|
voshkaniridze |
vkontakte.ru
|
AVB |
Контакт - ЗЛО!
![]() |
voshkaniridze |
Татьяна Медведева шукайте в vkontakte.ru, тут трохи інші теми, або однокласниках і т. д.
Також можу розмістити ваше повідомлення(якщо в ньому буде трохи більше змісту) на сайті школи №2 www.zol-2.schools.lviv.ua |
вгін |
Дякую за інформацію . Вона моя однокласниця з паралельного класу-я з 10-а 1977 року випуску СШ №2. вона з 10-б. просто зайшла на мою сторінку в Мой мир і попросила допомогти-мені з Мукачева ближче до Золочева. ніж їй з Тюмені. Ще раз дякую.
|
Wadily |
Hello to all of you,
I am looking for the birth certificate of my wives grandfather. Hope somebody likes to help me finding it. Karol Alexander Podgórski was born 09.07.1909, Zloczów (Zolochiv), Galicia, Austria-Hungary. Regards, Wadily Wijnhard |
Ioan |
Привіт, шановні форумчани.
Прошу Вашої допомоги. В Вашій місцевості загинув мій прадід в 1944р. - Мальчук Каленик Кіндратович. Його братська могила була знайдена моїм, нажаль давно покійним дідом. Знаю, що на момеріальній плиті зроблене виправлення, чи то в імені чи в по батькові. В силу тих чи інших причин, на превеликий жаль ніяких більше даних в мене та родини немає. Буду дуже вдячний за будь яку інформацію. Адже так хочеться відшукати та провідати рідну, хоч і покійну людину. додано через 15 годин 56 хвилин 19 секунд: Привіт ще раз. Я знайшов цю могилу: с. Майдан-Гологірський, там поховані бійці 246 стрілкової дивізії, які загинули 26.07.44р.. Помилка виявилась у прізвищі, її написали як Мельчук .... Якщо, хтось є з цієї місцевості, буду вдячний за фото. Сам планую поїздку на 9.05. Дякую всім, за проявлену цікавість до вічно болючої теми – війни. |
Alexis |
Проблематично. В с. Майдан-Гологірський з Інтернетом тєжко. Зара всі на полях.
Тому поїздку не відміняйте. |
POchaiv_Admin |
Здається знайшов кого шукав РУДНИК ЯРОСЛАВ ВОЛОДИМИРОВИЧ
Проживає на КРИЛОВА 27 0 14 Буду вдячний за допомогу, як можна з цією людиною зв’язатися. Надіюсь на допомогу! |
Jaromir |
Привіт. Я шукаю могилу Пилипа Іванців і Станіславі-Марії Сєправській. Він помер у 7.12.1934 році. Вона померла у 22.06.1909 році. Вони були поховані на кладовищі в м. Золочеві. Це були мої прадіди. Шукаю також жителів міста Золочів, Ясенівці, Залісся по прізвищу Іванців, Бачинський, Пикевич.
Яромір |
Мамука Злой |
Знаю Василя Іванціва з с. Червоне. Тільки номера телефону не збереглось. Але можу взнати.
Ще друг у мене є, який наше кладовище добре знає. Живе на вул Шашкевича. Познайомлю або, якщо він буде не проти, напишу адресу в приват. |
Jaromir |
Мамука
![]() |
LUBA995 |
Шукаю людину, яка проживала у Золочеві до 1992 року точно, зараз - не знаю. Як склалося в подальшому її життя, де зараз, цікаво дізнатись.
|
AVB |
LUBA995, то ти точно мене шукаєш!
![]() ![]() |
LUBA995 |
AVB. також люблю "всьо цікаве". Шукаю, можливо, саме тебе! Ото радість була б! Ти ж золочівчанин, може знайомий з цією людиною. Різниця у віці- п"ять років.[/b]
|
minerescuer |
Шукаю родичів Володимира Бородай, сина Івана та Анни, який проживав у Золочіві до Другої Світової війни. Якщо дізнаюсь ще якісь дані, обовязково додам інформацію.
|
michurin555 |
Всім привіт.
Я з Києва. Допоможіть знайти родичів. Мешкали м. Золочів, вул. Горького 51/8, прізвище Мозгові. Чи мешкають вони ще за вказаною адресою? Дуже вдячний за допомогу. |
Олег |
та проживають вони за адресою вул Січових стрільців 51/8 колишня Горького тел 0326543936
|
michurin555 |
Дуже дякую!!! Навіть і не сподівався, що так видко отримаю допомогу.
|
Tummy |
Привіт усім!!! єммммммммм....... на Січових Стрільців є Ліцей......... напроти нього живе сімя..... фамілії не знаю..... тільки імена....... Андрій і Ала.......... в них шось троє діток........ дуже треба поможіть хто знає......!!!!!
|
LUBA995 |
Може, шановні форумчани, мені допоможуть дізнатись про долю людини. Проживала у місті по вул. Шухевича, ніби 102? Пліз-з-з.
![]() |
AVB |
Так давно не був в Золочеві, шо вже й не можу пригадати де та вулиця
![]() |
LUBA995 |
AVB пише: Я сподівалась на допомогу ![]() |
lokov09 |
Допоможіть знайти номер телефону або якусь інформацію про Писарчука Євгена (нажаль села не пам"ятаю, але точно Золочівський район), наперед дякую.
|
JULICHKA |
Jaromir
На рахунок прізвища Бачинські з Залісся та Ясенівців звертайся до мене в приват моя сім*я має прізвище Бачинські тому буду рада допомогти в пошуку ))) |