|
|
| Автор |
Коментар |
Лісник
гість міста |
01.11.2008 17:27 - Лізгоспзаг |
|
|
Привіт, цікавий форум, але мало правди про нашу владу, то що зараз твориться на нашомцу Лізгоспі? Цікава ситуація зараз там заборгованість по зарплаті, після перевірки прокуратурою виявлено розкрадання на суму понад 8 міліонів гривень, колишній директор лізгоспу п. Соколовський лежить на лікуванні в 18 відділі психіатричної лікарні. Чого не пишем правди про нашу владу, але цифрами треба все описувати, що де пропало і на яку суму!?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Олег
житель міста |
01.11.2008 18:47 |
|
|
Васілій, що сталося? Пицан касу взяв і втік, які самненія можутьбути!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
01.11.2008 19:07 |
|
|
| Олег пише: | | які самненія можутьбути! |
Та не бери в голову,Ольку
Лісгоспзаг-він чий?Ну тіпо хто хазяїн?
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
01.11.2008 20:24 |
|
|
я питав хто хазяїн.Мене директор мало хвилює.Бо директор скоріше за все Фунт( )
|
|
|
Іванко
гість міста |
02.11.2008 10:23 |
|
|
|
Не Варто зразу зловтішатись. Коли людина не отримала зразу ж Російського чи Ізраїльського громадянства, Панамського паспорта, депутатського мандата чи посади замміністра то думаю не все так як сказано. Мабуть якщо б комусь із відвідувачів форуму надали таке звинувачення то він був би поряд із цією особою або уже на цвинтарі. Час все розставить на місця, а правду не сховати.
|
|
|
andy suncraft
житель міста |
27.11.2008 10:54 |
|
|
|
.....стопудово.... ліс - живі гроші, а Золочів маленьке село і дуже помітно, хто живе на одну зарплату, а хто на чужу...отак то
|
|
|
nik1985
Kvest-net.com |
28.11.2008 21:05 |
|
|
Я до лісгоспу маю безпосереднє значення .
Заборгованість по заплаті там є і то не мала , крадіжки ясна річ були але не в такому розмірі як описує Лісник , велику частку того боргу складають кредити і заборгованість по зарплаті і відпустках . Директор насправді взяв був лікарняне шоб його не зняли з посади ( якщо людина на лікарняному то її не можуть зняти з посади , отак то ) , а де те лікарняне він брав то його питання , я бачив взагалі один раз лікарняне з печаткою ветиринарної лікарні ))).
|
|
|
Лісник
гість міста |
29.11.2008 21:22 |
|
|
| nik1985 пише: | | Я до лісгоспу маю безпосереднє значення . |
Ти розкажи кому ліс продавали ліпше? Шведам чи кому? І скільки квартир в Соколовського і домів, тоді я повірю що ти до Лізгоспу маєш відношення. А новому директору що на Лізгоспі на тому лісі що там є можна ще 10 років нічого не робити тільки продавати його.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
29.11.2008 21:26 |
|
|
| Лісник пише: | | Ти розкажи кому ліс продавали ліпше? |
Ольку,а тобі то нашо?Зуби лікуй-там грошей німєряно
|
|
|
nik1985
Kvest-net.com |
03.12.2008 22:53 |
|
|
Ліс продаєм зара словакам .
Ліс вкрасти не так просто , перевіряють по повній програмі . Львівське управління ЛМГ виділяє певні ділянки під рубки і кожного кварталу звітуємся шо і скільки зрубали і скіки продали , та й цінних сортів деревини в нас мало є , а на технології сильно не наживешся .
|
|
|
Олег
житель міста |
04.12.2008 16:33 |
|
|
| nik1985 пише: | | Ліс вкрасти не так просто , перевіряють по повній програмі . |
Залежно як платити? Перевірка то така "штука тонка", як платиш так і перевіряють.
|
|
|