Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Лізгоспзаг

форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста
Автор Коментар
Лісник
гість міста
Золочів
Лізгоспзаг01.11.2008 17:27 - Лізгоспзаг
Привіт, цікавий форум, але мало правди про нашу владу, то що зараз твориться на нашомцу Лізгоспі? Цікава ситуація зараз там заборгованість по зарплаті, після перевірки прокуратурою виявлено розкрадання на суму понад 8 міліонів гривень, колишній директор лізгоспу п. Соколовський лежить на лікуванні в 18 відділі психіатричної лікарні. Чого не пишем правди про нашу владу, але цифрами треба все описувати, що де пропало і на яку суму!?
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Лізгоспзаг01.11.2008 18:37
 Міня тірзают смутніе самненія...
Олег
житель міста
Золочів
Лізгоспзаг01.11.2008 18:47
Васілій, що сталося? Пицан касу взяв і втік, які самненія можутьбути!
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Лізгоспзаг01.11.2008 19:07
Олег пише:
які самненія можутьбути!

Та не бери в голову,Ольку
Лісгоспзаг-він чий?Ну тіпо хто хазяїн?
Олег
житель міста
Золочів
Лізгоспзаг01.11.2008 19:27
Директором був Соколовський.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Лізгоспзаг01.11.2008 20:24
 я питав хто хазяїн.Мене директор мало хвилює.Бо директор скоріше за все Фунт(  )
Іванко
гість міста
Золочів
Лізгоспзаг02.11.2008 10:23
Не Варто зразу зловтішатись. Коли людина не отримала зразу ж Російського чи Ізраїльського громадянства, Панамського паспорта, депутатського мандата чи посади замміністра то думаю не все так як сказано. Мабуть якщо б комусь із відвідувачів форуму надали таке звинувачення то він був би поряд із цією особою або уже на цвинтарі. Час все розставить на місця, а правду не сховати.
andy suncraft
житель міста
Золочів
Лізгоспзаг27.11.2008 10:54
.....стопудово.... ліс - живі гроші, а Золочів маленьке село і дуже помітно, хто живе на одну зарплату, а хто на чужу...отак то
nik1985
Kvest-net.com
Золочів
Лізгоспзаг28.11.2008 21:05
Я до лісгоспу маю безпосереднє значення .
Заборгованість по заплаті там є і то не мала , крадіжки ясна річ були але не в такому розмірі як описує Лісник , велику частку того боргу складають кредити і заборгованість по зарплаті і відпустках . Директор насправді взяв був лікарняне шоб його не зняли з посади ( якщо людина на лікарняному то її не можуть зняти з посади , отак то ) , а де те лікарняне він брав то його питання , я бачив взагалі один раз лікарняне з печаткою ветиринарної лікарні ))).
Лісник
гість міста
Золочів
Лізгоспзаг29.11.2008 21:22
nik1985 пише:
Я до лісгоспу маю безпосереднє значення .

Ти розкажи кому ліс продавали ліпше? Шведам чи кому? І скільки квартир в Соколовського і домів, тоді я повірю що ти до Лізгоспу маєш відношення. А новому директору що на Лізгоспі на тому лісі що там є можна ще 10 років нічого не робити тільки продавати його.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Лізгоспзаг29.11.2008 21:26
Лісник пише:
Ти розкажи кому ліс продавали ліпше?

Ольку,а тобі то нашо?Зуби лікуй-там грошей німєряно
nik1985
Kvest-net.com
Золочів
Лізгоспзаг03.12.2008 22:53
Ліс продаєм зара словакам .
Ліс вкрасти не так просто , перевіряють по повній програмі . Львівське управління ЛМГ виділяє певні ділянки під рубки і кожного кварталу звітуємся шо і скільки зрубали і скіки продали , та й цінних сортів деревини в нас мало є , а на технології сильно не наживешся .
Олег
житель міста
Золочів
Лізгоспзаг04.12.2008 16:33
nik1985 пише:
Ліс вкрасти не так просто , перевіряють по повній програмі .

Залежно як платити? Перевірка то така "штука тонка", як платиш так і перевіряють.
форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста - Лізгоспзаг
Bookmark and Share