А взагалі, як ви вважаєте, як краще сприймається книга - читаючи чи слухаючи???
|
|||||||||||||||
Автор | Повідомлення | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vaymut |
Хто шо вже встиг послухати? Може хтось знає, де яку аудіокнижечку можна качнути? Давайте ділитись
![]() А взагалі, як ви вважаєте, як краще сприймається книга - читаючи чи слухаючи??? |
||||||||||||||
O_o*aka*F.O.A.D. |
Так то класна штука..... були часи як мав всяку систематичну роботу то переслухав море всякокого
:діти КОКУрудзи, кадділак Долана, зов ктулху, ужас Данвіча, код ДаВінчі, чужий.... ше кілька але вже на памятаю ![]() почав читати(слухати) С. Т. А. Л. К. Е. Р.... але по технічни причинам не дослухав, те саме з "страх і ненависть в Лас-Вегасі" ![]() де качати? а фіг його знає я в брата беру...... знаю шо в неті є з професійним голосом і навіть з музикою..... З. І. !!! дуже клаССна штука!!! |
||||||||||||||
romashcaa |
Привіт! Дійсно, якщо літературу поділити на хоча б на 2 категорії, перша легкі детективи, фентезі, інформаційні і т. д., тобто щоб мозок напрягати дуже непотрібно було, тоді слухати в час роботи, готуванні їсти, по дорозі на роботу, це дуже класне заняття. Заміна слухання музики, але з користю.
Друга категорія, яку на мій погляд, ніяк не можна прослухати, бо коли людина читає, вона задіює зовсім інші ділянки мозку, аналізує і робить висновки по ходу читання. Для прикладу, Біблію, як можна слухати, її потрібно читати і тільки добре сконцентрованому на цьому, бо хочеться як найбільше відкрити для себе. Багато є літератури, яка написана в аналогічній формі, потребує аналізу. Сковороду чи Гоголя просто прослухати як звуковий супровід, це мені здається неповага до самого автора. Дякую |
||||||||||||||
vaymut |
![]() Опис аудіокниги: "Сучасна українська література: Я, "Побєда" і Берлін (До. Ськрябін)": Ця книжка - літературний дебют відомого українського співця Андрія Кузьменко, лідера групи "Ськрябін". До збірки увійшли дві повісті, а також тексти відомих пісень групи. Перша повість - "Я, "Перемога" і Берлін" - пройнята яскравим відчуттям гумору, веселим настроєм і, напевно, розсмішить навіть дуже серйозних читачів. Події відбуваються навколо старого і пошарпаного автомобіля мазкі "Перемога", на якому Андрій зі своїм іншому Бардом подорожують до столиці Німеччини. Друга повість - "Місто, в якому не ходять грошей", - зовсім інша по жанру. Це невесела історія про дівчину Алісу, яка із-за збігу обставин опинилася в жахливому місті, де панують нечувана жорстокість і нелюдські порядки, місті, з якого немає дороги назад. Жанр: Гумор, пригоди, гостосюжетний триллер, українська сучасна література. Автор: Кузьма Скрябін Читає: автор Мова: Українська Рік видання: 2008 Формат: Аудіокнига mp3 Бітрейт аудіо: 320 кб/с Час звучання: 03:45:43 Офіційний сайт: http://www.skryabin.biz/ Перша повість — «Я, „Побєда“ і Берлін» (01 - Ya Pobeda i Berlin) 01.Ya-Pobeda-i-Berlin-chastina-1 02.Ya-Pobeda-i-Berlin-chastina-2 03.Ya-Pobeda-i-Berlin-chastina-3 04.Ya-Pobeda-i-Berlin-chastina-4 05.Ya-Pobeda-i-Berlin-chastina-5 06.Ya-Pobeda-i-Berlin-chastina-6 Друга повість — «Місто, в якому не ходять гроші» (02 – Misto) 1.Misto-1 2.Misto-2 3.Misto-3 4.Misto-4 5.Misto-5 Приємного слухання! ![]() |
||||||||||||||
O_o*aka*F.O.A.D. |
vaymut пише: romashcaa пише: соррі але він реально-куй0ва людина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() З. І. таке може написати кожен(ну ви пойняли) ![]() |
||||||||||||||
vaymut |
![]() Опис: Що це? Що це за книжка? Це детектив? Так, тут є: жага вбивства, намагання вбивства, плани вбивства і, власне, саме вбивство. Але це НЕ детектив. Це молодіжна проза для неформалів? Так, тут є: секс, наркотики, музика, панк, андеграунд - все, що потрібно молодому неформалу. Але це НЕ молодіжна проза для неформалів. Це роман про конфлікт поколінь? Так, тут є: непорозуміння між дорослими і підлітками, небажання жити так, як живуть батьки. Але це НЕ роман про конфлікт поколінь. Що ж це таке? Ми могли б вам розказати, але краще дізнайтеся самі. Любко Дереш, «Поклоніння ящірці», - це ТЕ, що потрібно читати… Автор: Дереш Любко Назва: Поклоніння ящірці Жанр: сучасна українська література. Час звучання: 6 год. 17 хв. Бітрейт: 192 kbps. Формат: MP3 (без скороченнь). Читають: Бобров Сергій, Ірина Шумахер. Видавництво: «Сідіком». Lyubko Deresh Pokloninnya jaschirtsi |
||||||||||||||
AVB |
Все, що мені колись довелось "прочитати вухами", це "Мадам Ракен" Еміля Золя
![]() ![]() Ящірку Дереша дійсно дуже рекомендую. |
||||||||||||||