|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
06.09.2006 23:02 - Що вам подобаєть в хлопцях? |
|
|
|
Яких ви би хотіли бачити лопця біля себе?
|
|
|
slawikoff
гість міста |
|
|
Richard
турист |
07.09.2006 03:50 |
|
|
Олег, можна я за Золочівських дівчат відповім?
1. Присутність машини, бажано дорогої іномарки.
2. Присутність бабок, бажано валюти і бажано побільше.
3. Квартира чи власна хата.
Звичайно є і порядні дівчата(романтики), но з кожним роком їх все менше і менше. Зато с кожним роком все більше і більше дівчат-прагматиків
|
|
|
yulia
житель міста |
07.09.2006 15:53 |
|
|
|
Річард,для чого так зразу?Тобі просто напевно такі дівчата попадались...і повір багато таких,яким все тобою перераховане не цікаво.
|
|
|
Richard
турист |
07.09.2006 17:52 |
|
|
| yulia пише: | | Річард,для чого так зразу?Тобі просто напевно такі дівчата попадались...і повір багато таких,яким все тобою перераховане не цікаво. |
А що правда очі колить?
Такі дівчата попадались мені. Моїм друзям. Друзям моїх друзів. І багато кому іншому.
Звичайно не всі такі, є і порядні котрим все це по-барабану. Але с кожним роком дівчата стають більш прагматичні, особливо нове покоління.
|
|
|
maximus
житель міста |
13.09.2006 15:42 |
|
|
| Richard пише: | Такі дівчата попадались мені. Моїм друзям. Друзям моїх друзів. І багато кому іншому.
Звичайно не всі такі, є і порядні котрим все це по-барабану. Але с кожним роком дівчата стають більш прагматичні, особливо нове покоління. |
Я не згоден. Знаєш Richard - що шукаєш те й знайдеш. Зараз навпаки я би сказав, що більшість дівчат прагнуть самостійно досягти чогось в житті це свого роду мода така. А ти напевно говориш про тих розпещених дівуль що сидять по кабаках за мамині гроші і шукають спонсора на майбутнє життя, то вони нікому з нормальних пацанів нах... не потрібні.
|
|
|
Richard
турист |
14.09.2006 07:13 |
|
|
| maximus пише: | | Richard пише: | Такі дівчата попадались мені. Моїм друзям. Друзям моїх друзів. І багато кому іншому.
Звичайно не всі такі, є і порядні котрим все це по-барабану. Але с кожним роком дівчата стають більш прагматичні, особливо нове покоління. |
Я не згоден. Знаєш Richard - що шукаєш те й знайдеш. Зараз навпаки я би сказав, що більшість дівчат прагнуть самостійно досягти чогось в житті це свого роду мода така. А ти напевно говориш про тих розпещених дівуль що сидять по кабаках за мамині гроші і шукають спонсора на майбутнє життя, то вони нікому з нормальних пацанів нах... не потрібні. |
Чесно кажучи я нічого не шукаю, може в цьому моя проблема. І про самостійність, я не зовсім згіден с тобою. Для більшості дівчат матеріальна основа дуже багато важить. Тому що в Золочеві, за останні 2-3 роки, все дуже сильно почало опиратися на гроші...
|
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
14.09.2006 10:25 |
|
|
як би не було, але розрахунок завжди має місце в стосунках, хтось на гроші, хтось на красу, а хтось на характер ставить в взаємовідношеннях між собою...от так..це ПРОЗА ЖИТТЯ...і нічого вже з цим не поробиш
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
maximus
житель міста |
15.09.2006 09:45 |
|
|
| ІНКОГНІТО пише: | | як би не було, але розрахунок завжди має місце в стосунках... |
не факт! Якщо людину дійсно кохаєш про ніякі розрахунки просто не задумуєшся. Перевірено на практиці!
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
MUBa
Мубця |
17.09.2006 13:38 |
|
|
|
І тут виникає питання: а як зрозуміти, чи то дійсно кохання, чи завтра його може й не бути? А якщо таки кохання і до козла, то чи давати йому право існувати? Чи може краще пару тижнів побіситися і забути?
|
|
|
mops
міська комісія |
17.09.2006 17:00 |
|
|
| MUBa пише: | | А якщо таки кохання і до козла, то чи давати йому право існувати |
Кохання можна ліквідувати тільки вирвавши з грудей серце. Іншого способу нема...
|
|
|
maximus
житель міста |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
18.09.2006 23:58 |
|
|
|
мдяяяяяяяяя....чи то я тут така......чи ви не такі...........яке кохання? на скільки його вистачає? рік? два? десять?а потім?чесно кажучи.....смішно
|
|
|
maximus
житель міста |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
19.09.2006 12:08 |
|
|
Я З ТОБОЮ ЗГІДНА!!!!!!Є ЩО ЗГАДАТИ, З ЧОГО ЧАСОМ ПОСМІЯТИСЬ, І ЗА ЧИМ ПОСУМУВАТИ...лиш би не бавити
|
|
|
Cypress_girl
житель міста |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
20.09.2006 21:35 |
|
|
ага..сказала б я , що їм подобається..та не можу..не гарно получиться
|
|
|
maximus
житель міста |
22.09.2006 12:01 |
|
|
Звідки ти знаєш що подобається хлопцям, ти дивишся на це з точки зору дівчини... може то дівчатам подобається і хочеться
|
|
|
Саніто
житель міста |
22.10.2006 23:09 |
|
|
цікава тема - куча флуду....Дівчатка, що ж вам подобається в пациках, щоб ми прочиитали, записали і звірили зі своїми орієнтирами...
да і так вже ми всьо "про вас знаємо"...але лишній раз послухати "о сєбє любімих" - не завадить...
|
|
|
Khrystik
житель міста |
30.10.2006 23:51 |
|
|
|
Знаєте, можливо це і банально, однак мені у хлопцях подобається романтика!Хлопці, ну хіба це так важко інколи хоч трішки побути джентельменом?Ви ж знаєте, що нам, дівчатам, це надзвичайно приємно, коли ви красиво залицяєтесь, знаєте, що , коли і як сказати, знаєте як нас зацікавити, розсмішити...
|
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
31.10.2006 09:58 |
|
|
А мені подобається розум,коли хлопець - розумничка,то з ним цікаво і приємно Навіть тут,на сайті є гарні хлопці
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
AVB
Турист |
|
|
MUBa
Мубця |
18.11.2006 23:34 |
|
|
|
Зовсім ні, романтика - це не банальність. Романтика вже сама собою виключає банальність. А вміння розсмішити, красиве залицяння чи відкривання дверей перед дівчиною - це тільки гарні манери, і навряд чи якимось чином це стосується романтики.
|
|
|
massimo
житель міста |
28.11.2006 16:35 |
|
|
|
Дуже веселий форум. Сидять у ньому максимум 5 чоловік. Хлопці обговорюють тему які вам хлопці подобаються. мені взагалі з Золочівськими дівчатами говорити дуже тяжко. Запитав в однієї як вона ставиться до сексу а вона тупо морозиться, обізвала збоченцем. Я їй взагалі секс не пропонував так як одружений і мені цього навіть дуже вистачає. Запитав так ради цікавості. отакі дівчата, дикарі якісь. Все СРСР нема, а в них сексу також нема. А в тих в кого є в вашому форумі видно не сидять, зайняті біль цікавими і приємними речами.
|
|
|
Esperanza
турист |
28.11.2006 17:56 |
|
|
|
massimo: я нічого не буду говорити, лиш дам одну пораду, не міряй всіх по одній мірці!
|
|
|
massimo
житель міста |
28.11.2006 18:05 |
|
|
| Esperanza пише: | | massimo: я нічого не буду говорити, лиш дам одну пораду, не міряй всіх по одній мірці! |
я всіх по одній мірці не суджу, але почитай пости на форумі, брєд сивої кобили
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
massimo
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
29.11.2006 01:08 |
|
|
Максимку,ти на наших кобіт ненаїжжай Маєш жінку і ше маєш час про секс розмовляти Другий раз будіш прахадіть міма-прахаді міма Ту сидять собі діти,говорать про любов-морков,а тут ти зі своїм сєксам вганяєш їх в краску
|
|
|
Efim Shyfrim
гість міста |
29.11.2006 12:15 |
|
|
|
Гей, вівці-хлопці! Чого розбазікались! Безсоромні! Вже сторонні люди увагу звертают! Ну хіба ж так можна: "любов-марков". От у наші часи, коли ше Золочівков паропляви ходили.................
|
|
|
BEAUTY
гість міста |
17.02.2007 18:07 |
|
|
|
Цікаво,тут що тільки Я сиджу за компом і читаю? Ну добре,не має значення. Просто хотілося і від себе щось додати,але на англійській,так легше виразитись! Lads are so unpredictable,unknown,cruel sometimes and stupid a little bit,but simultanously pretty sentimental.U can disagree,but its just my mind.
|
|
|
Morientes
житель міста |
17.02.2007 18:09 |
|
|
|
ти читаєш те що інші написали так що ти тут точно не одна, тим форум і відрізняється від чату
|
|
|
BEAUTY
гість міста |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
04.03.2007 04:39 |
|
|
| Khrystik пише: | | важко інколи хоч трішки побути джентельменом |
Ні, не важко. Але зустрічались мені ситуації, коли надлишкове джентельментство та доброта дуже дружньо впливали на стосунки.
Не про мене йдеться, я такими речами користуюсь по своєму.| Khrystik пише: | | нас зацікавити, розсмішити |
А от це вже дійсно має вплив на прекрасних дівчат! Переважаючій більшості жіноцтва радше сподобається цікавий і сильний духом хуліган, ніж добрий та тихий джентельмен.
То має певні тривіальні пояснення, які не варто коментувати, хоча є тип жінок, яким відносини з такими чоловіками будуть небажані.
|
|
|
ViVi
житель міста |
04.03.2007 07:42 |
|
|
В мужчинах ціную інтеллект, почуття гумору, адреналін і тестостерон.
Поясню: голий Галкін пригає з парашютом
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
04.03.2007 11:41 |
|
|
| lenhen пише: | | 1.особистiсть.2.почуття гумору.3.розум |
Ой...мала на увазі,що мені подобається в людях загалом
|
|
|
Tirael
гість міста |
06.03.2007 00:31 |
|
|
Хлопці, дівчата, тааааааааа ви ше поговоріть про коней якшо чесно то я мав багато дівчат і шо, та ніх..я фігня це все любов вона мене вже задрала ну її а все інше то ше гірше віддихніть подумайте скільки може зробити той хто не думає тільки про свою дівчину (хлопця) а ну як вам таке ????, ви подумайте добре а потім напишіть (тільки подумайте добре а то я нелюблю тупих і не обдуманих відповідей )
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
06.03.2007 00:40 |
|
|
|
подобається в мужчині: обличчя(якщо воно гарне)пальці(якщо вони багатообіцяючі), стиль одягу(якщо одягнутий зі смаком), язик(якщо має вміння користуватися ним)))))
|
|
|
Tirael
гість міста |
06.03.2007 00:49 |
|
|
подобається в мужчині: обличчя(якщо воно гарне)пальці(якщо вони багатообіцяючі), стиль одягу(якщо одягнутий зі смаком), язик(якщо має вміння користуватися ним)))))
Угу якшо воно не прищаве, не перекошене, і взагалі якшо він не Квазімодо ???
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
06.03.2007 00:52 |
|
|
|
певне що так)))якщо мужчина недоглянутий то я йому можу тільки поспівчувати)))а взагалі-якщо мужчина має внутрішній ізюм(феромон так сказати)то зовнішність сходить з першої позиції)))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
06.03.2007 01:20 |
|
|
|
Мужик має бути мужиком, лахматий і не має шо вам дівчата переберати!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
06.03.2007 11:00 |
|
|
|
та нехай собі і буде лахматий,патлатий і все таке інше,але нехай буде доглянутй)))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
06.03.2007 11:12 |
|
|
|
Та ясно шомає бути доглянутий так як і дівчина ато хто її схоче!
|
|
|
Tirael
гість міста |
06.03.2007 18:12 |
|
|
Угу але ви маєте своє понняття "доглянутості" а в нас хлопців своє (Транси і гоми не вщот) це на окрему розмову треба виносити
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
Khrystik
житель міста |
26.03.2007 21:56 |
|
|
| VIA пише: | | Люблю хлопців, які вміють грати на гітарі. |
100%!!!Підтримую!!!
І сама дуже би хотіла навчитись, тільки от руки ніяк до того не доходять...
|
|
|