|
|
| Автор |
Коментар |
vaymut
ЮРИСТ |
31.07.2007 18:56 |
|
|
Сорі за ОФТОП, Lilia, видно, що ти тут новенька, Річард уже давно від нас пішов і він уже не форумчанин...
|
|
|
massacra
житель міста |
31.07.2007 20:45 |
|
|
| Lilia пише: | | Річард, я з тобою не згідна! |
Іра, немає більше з нами Річарда... Пішов він від нас давно... ще в кінці березня...
|
|
|
Pangea
Inka |
31.07.2007 23:23 |
|
|
| st.fergi пише: | | а якби ти мені ще нагадала хто такий другий(бо ніяк не пойму),рубаху має як для мужчини просто чудову))) |
А другий...це один з моїх багатьох любимчиків...Карл Урбан.
Погляд в нього цікавий...Власне через це я колись і звернула увагу на цього актора...Ну а щодо рубахи...то все мабуть стилісти...
|
|
|
EMMIE
житель міста |
11.11.2007 13:45 |
|
|
|
Подобаються ХУЛІГАНИ,НЕ романтики,які можуть постояти за себе і за дівчину;ВІРНІ,ЩИРІ,НІЖНІ,С П О Р Т И В Н І,впевнені в собі,ті,які вміють і знають як поводитись з дівчиною.
|
|
|
sheila
серйозна ;) |
11.11.2007 15:46 [*1] |
|
|
| EMMIE пише: | | ВІРНІ,ЩИРІ,НІЖНІ,С П О Р Т И В Н І,впевнені в собі,ті,які вміють і знають як поводитись з дівчиною. |
Хтось переслухався Тар-така бо таких хулігінів в реалії не існує. Вони завжди мають по декілька дурочок, які наївно вірять, що вони в нього єдині. Ти ж не хочеш стати однією з них
|
|
|
EMMIE
житель міста |
11.11.2007 16:11 |
|
|
|
Тартака я не слухаю.Знаю,що найчастіше буває так як Ти написала,але все-таки думаю що не всі такі.
|
|
|
sheila
серйозна ;) |
11.11.2007 16:13 |
|
|
Ну надія помирає остання може таки і існує один такий, тоді бажаю удачі у пошуках
|
|
|
EMMIE
житель міста |
|
|
Manja
гість міста |
20.03.2008 20:48 |
|
|
ДЛЯ МЕНЕ ГОЛОВНЕ ЩОБ З ХЛОПЦЕМ БУЛО ПРО ЩО ПОГОВОРИТИ АТО БУВАЄ ТАК ШО ХЛОПЕЦЬ ДО ТЕБЕ ЛИПНЕ А ПОГОВОРИТИ І ЯКОСЬ ЗАЦІКАВИТИ ТЕБЕ НЕ МОЖЕ ....
|
|
|
°e•эйфория•e°
гість міста |
22.03.2008 15:37 |
|
|
|
Я згодна не всі дівки ведуться на бабки, просто ви шукаєте їх не там де требя...а потім стверджуєте, що всі вони однакові!!!!!!!От ми , напр., таке ж можемо сказати про вас-Що ви всі однакові й нормальних немає... але ж знаємо, що це не так...)))
|
|
|
Necro
гість міста |
|
|
°e•эйфория•e°
гість міста |
|
|
Pangea
Inka |
|
|
Necro
гість міста |
|
|
63звк
турист |
23.03.2008 18:54 |
|
|
До ДАМ ( додам) : Ви знаєте, шо з ВЕЛИКОГО Вам найбільше подобається, але давайте тут на цнотливому форумі про це не говорити, бо Вас викреслят з ефір-НЕТУ ! поняли ? А шо може щось не так ???
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
містер ІКС
житель міста |
23.03.2008 21:03 |
|
|
Як то РЖУНІМАГУ ? На якій то мові сказано, не врубаюсь, Чого ржу ? А шо ні магу , давай канкрєтно- ти про ЕТО ілі про ШО
|
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
Pangea
Inka |
24.03.2008 12:13 |
|
|
| 63звк пише: | | Ви знаєте, шо з ВЕЛИКОГО Вам найбільше подобається |
А шо толку шо подобається як всьо решта, в тому числі і мозги, з маленького...?
|
|
|
°e•эйфория•e°
гість міста |
|
|
Мамука Злой
житель міста |
02.11.2009 22:48 |
|
|
| EMMIE пише: | | ХУЛІГАНИ,НЕ романтики,які можуть постояти за себе і за дівчину |
повір, бувають і романтики, які вміють постояти за себе, Я НАПРИКЛАД.
а от мені хлопці зовсім не подобаються
|
|
|