|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
06.09.2006 22:55 - Нічне життя міста |
|
|
Яке життя міста в вночі , або куди діти енергію молоді?
|
|
|
slawikoff
гість міста |
06.09.2006 23:13 |
|
|
самий хароший варіант проводити час вночі-секс.і приємно і користь для організму.головне в міру,а то зранку встати дуже тяжко
|
|
|
Richard
турист |
07.09.2006 03:54 |
|
|
|
Нічного життя в Золочеві як такого немає. На вихідні є два варіанти або в Монако, або в Лаванду, все решта закрито після 12-ї, а ідти більше немає куда. Можна звичайно нарізати пару километрів на нашій стометровці, але коли холодно або дощ і того навіть не зробиш.
|
|
|
Олег
житель міста |
07.09.2006 16:05 |
|
|
Я думаю дівчата є різні і ті що сдять по кабаках і є також різні,але знайти собі гарну подружку яка би тебе розуміла в барі є малий процент.
Але серед хлопців теж є свої "нюанси".
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
07.09.2006 18:40 |
|
|
| Richard пише: | | Нічного життя в Золочеві як такого немає. На вихідні є два варіанти або в Монако, або в Лаванду, все решта закрито після 12-ї, а ідти більше немає куда. Можна звичайно нарізати пару километрів на нашій стометровці, але коли холодно або дощ і того навіть не зробиш. |
Це в Золочеві немає нічного життя - ну і сказанув! Те, що воно з приходом осені трохи завмерло не значить , що його немає . Літом в Золочеві таке насичене подіями нічне життя, що куди там Бродам чи навіть Львову .
|
|
|
Richard
турист |
07.09.2006 19:36 |
|
|
| kvartyrant пише: | | Richard пише: | | Нічного життя в Золочеві як такого немає. На вихідні є два варіанти або в Монако, або в Лаванду, все решта закрито після 12-ї, а ідти більше немає куда. Можна звичайно нарізати пару километрів на нашій стометровці, але коли холодно або дощ і того навіть не зробиш. |
Це в Золочеві немає нічного життя - ну і сказанув! Те, що воно з приходом осені трохи завмерло не значить , що його немає . Літом в Золочеві таке насичене подіями нічне життя, що куди там Бродам чи навіть Львову . |
Якщо можна то конкретніше. Може я щось пропустив чи чогось не побачив. Чи то с тої самої опери "трамваї і тролейбуси в нашому місті"?
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Олег
житель міста |
17.09.2006 17:37 |
|
|
|
Квартиранте, можна точніше вказати де і в якому районі міста життя в ночі проходить найіцікавіше?
|
|
|
maximus
житель міста |
18.09.2006 11:50 - Re: Нічне життя міста |
|
|
|
Вночі нормальні люди сплять, і не мішають це робити іншим. Я не знаю чим таким можна займатися вдень, щоб вночі виникало питання "куди діти енергію молоді?". Коли вдень працюєш то питання зникає саме собою. А на вихідні саме краще виїхати з друзями десь на природу можна з ночовкою. Кращої розрядки мабуть не буває.
|
|
|
Morientes
житель міста |
22.09.2006 15:31 |
|
|
Не згоден з maximusом : на рахунок коли вдень працюєш - то вночі треба спати.Так можна все життя проспати.Людина спить за життя до 35 років......ужас. В Золочеві найкращий нічний відпочинок -це "Монако",але і то тільки на вікенд і тільки тоді коли там нема весіль. А якщо вникнути глибше - то можна зрозуміти , що в Золочеві після 23-00 нема де подітися взагалі .
To kvartyrant: прочитавши твій пост складається враження , що ти в Золочеві ніколи не був.Вийдіть хто-небудь в центр після 22-30 з понеділка по четвер і порахуйте людей яких ви побачите. Пальців однієї руки повинно вистарчити
|
|
|
Саніто
житель міста |
16.01.2007 17:27 |
|
|
...
нічне життя.....люблю його в золочеві....можливо у когось його нема , мене з цим все ок.....ну база - це Монако ,а от куди далі все залежить від Тебе....
гості, озера ,заправки ,лаванда.....дачі ,хати......
Природа ніштяк!
До речі.....мені Юнікс також подобається ,шкода, що його скоро закривають....
|
|
|
Lion
турист |
16.01.2007 18:10 |
|
|
| Саніто пише: | | ну база - це Монако |
Хлопці, а шо там за база? Може там підпільно спіртяк гонять?
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
18.01.2007 02:00 |
|
|
Ну як що природа це нiчне життя Золочева,тада да в мене тоже все ОК. (коли я в Золочевi) от коли ти би за нiч обiхав 3-5 барiв клубiв,дискотек... (навiть не уявляю де мажори беруть СТIЛЬКИ денег???) навiть би не писав постiв про природу
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
Саніто
житель міста |
18.01.2007 13:57 |
|
|
.....в Золочеві вихідними - природа це тільки літо......і для урізноманітнення.....машинками підїхали...постояли...завтикали....
....В принципі, більшість часу я у Львові....і коли ми відпочиваєм ,то не менше 5 точок.....обїжджаєм.......Мажори?ну хз.....я в маки з татом ні копійки грошей не беру......не кожен може таким похвалитися в 21 рік.....погодься....хочеш гарно відпочивати - навчись гарно працювати....
Салют!
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
18.01.2007 14:40 |
|
|
Бачиш,шариш
хiба можна зрiвняти Львiвськi ночi,i золочiвськi?
А на рахунок мажорiв... дай Бог тобi в мiсяць заробляти скiльки вони в тиждень прожигають т.т. Чесно заробити на торч в Киiвських клубах НЕреально.
I тобi салют
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
Саніто
житель міста |
19.01.2007 01:33 |
|
|
.....реально ....це раз.....
вот Вовчік зі Львова тарчить...по ходу....також не з самих багатих.....знаю...кєнтуємся....
Шариш - тепер і ти....))))я шарив тут завжди)))))
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
19.01.2007 16:04 |
|
|
| Lion пише: | | Хлопці, а шо там за база? Може там підпільно спіртяк гонять? |
І не тільки! І не тільки там!
|
|
|
Олег
житель міста |
19.01.2007 16:20 |
|
|
|
Ну в принципі я теж згоден з Саніто на рахунок відпочинку в "Монако" там можна посидіти і потанцювати.
|
|
|
MUBa
Мубця |
19.01.2007 16:34 |
|
|
Скажу вам чесно: ніколи в житті не була в "Монако". Ну хіба що тоді, коли воно ще "Святковим" називалося і я випускний там святкувала. І, знаєте, шось зовсім не почуваю себе обділеною!
|
|
|
Саніто
житель міста |
|
|
MUBa
Мубця |
19.01.2007 20:43 |
|
|
|
Колись, курсі так на 2-му, любила в "Ляльку" ходити. Компанія збиралася велика і ми разом йшли на якийсь концерт чи просто пива попити. Зараз мені там мало шо подобається, досить рідко там буваю. Велика компанія потрохи розпалася на кілька маленьких... А самій ходити на рок-концерти - нецікаво. Останній раз була на концерті, коли мої знайомі виступали. От... А клубна музика мене просто не пре, тому дискотеки мене не обходять, я не знаходжу в них для себе кайфу.
|
|
|
Саніто
житель міста |
22.01.2007 01:05 |
|
|
...мене Лялька десь на першому курсі...перла...я ше даже...ми самі навіть пробували іграти.....якшо знаєш Юру Лавріна(соліст Зради...)....то він в нас на гітарі грав......але лялька мене ніколи не перла, які рок-концерти...не знаходив я в них кайфу.....в більшості випадків всі якіта брудні.....скакають...пяні.....і дівчат симпатичних на рок-концертах чуток менше, аніж в клубах...на РнБ-шці чи на тому самому Елєктро...
((((
П.С.а ти до речі, де вчишся....? )
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Ser'oga
гість міста |
13.03.2007 13:05 |
|
|
|
Muba не знаю коли в тебе був випускний але коли в мене був випускний то не "Святковим" а "Монако"
|
|
|
пашок
гість міста |
|
|
Jovanni
гість міста |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
02.04.2007 00:10 - Дитинко спати треба... А! Я ше на танцюльках годинку побуду! |
|
|
В самому центрі міста певно шо мало людей ходить. А зараз потеплішає... хто по клюбах, хто на природу. Є одні знайомі, так ті на дахах вночі паті влаштовують! А що, головне ніхто не страждає від того, і якийсь екстрім в тому є.
Був час, то вдома з'являвся в другій, третій годині. А тепер довго не виходить, робота і все таке...
|
|
|
Shock
гість міста |
|
|
містер ІКС
житель міста |
05.07.2010 00:38 |
|
|
гуляти так до рання, все випити до дна, за ніч не оминути ні єдного бару - ото правильно. Але має хтось подбати і про безпечний секс в Золочеві. Чому не встановлюють у нас КОНДОМАТИ, немає фігових класних шоу - тіпа з роздачею безплатних гандонів, як в Києві,той англієц робив, що з мужиком спить. Ну той лорд чи барон англійВсе таки скучно нам, правда ???
|
|
|