Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Нічне життя міста

форум Золочів Плюс - Відпочинок, спорт і туризм
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Нічне життя міста06.09.2006 22:55 - Нічне життя міста
Яке життя міста в вночі , або куди діти енергію молоді?
slawikoff
гість міста
Золочів
Нічне життя міста06.09.2006 23:13
самий хароший варіант проводити час вночі-секс.і приємно і користь для організму.головне в міру,а то зранку встати дуже тяжко
Richard
турист
Нічне життя міста07.09.2006 03:54
Нічного життя в Золочеві як такого немає. На вихідні є два варіанти або в Монако, або в Лаванду, все решта закрито після 12-ї, а ідти більше немає куда. Можна звичайно нарізати пару километрів на нашій стометровці, але коли холодно або дощ і того навіть не зробиш.
Олег
житель міста
Золочів
Нічне життя міста07.09.2006 16:05
Я думаю дівчата є різні і ті що сдять по кабаках і є також різні,але знайти собі гарну подружку яка би тебе розуміла в барі є малий процент.
Але серед хлопців теж є свої "нюанси".
kvartyrant
житель міста
Золочів
Нічне життя міста07.09.2006 18:40
Richard пише:
Нічного життя в Золочеві як такого немає. На вихідні є два варіанти або в Монако, або в Лаванду, все решта закрито після 12-ї, а ідти більше немає куда. Можна звичайно нарізати пару километрів на нашій стометровці, але коли холодно або дощ і того навіть не зробиш.

Це в Золочеві немає нічного життя - ну і сказанув! Те, що воно з приходом осені трохи завмерло не значить , що його немає . Літом в Золочеві таке насичене подіями нічне життя, що куди там Бродам чи навіть Львову .
Richard
турист
Нічне життя міста07.09.2006 19:36
kvartyrant пише:
Richard пише:

Це в Золочеві немає нічного життя - ну і сказанув! Те, що воно з приходом осені трохи завмерло не значить , що його немає . Літом в Золочеві таке насичене подіями нічне життя, що куди там Бродам чи навіть Львову .

Якщо можна то конкретніше. Може я щось пропустив чи чогось не побачив. Чи то с тої самої опери "трамваї і тролейбуси в нашому місті"?
mops
міська комісія
Золочів
Нічне життя міста07.09.2006 23:17
Мені теж цікаво
Олег
житель міста
Золочів
Нічне життя міста17.09.2006 17:37
Квартиранте, можна точніше вказати де і в якому районі міста життя в ночі проходить найіцікавіше?
maximus
житель міста
Золочів
Нічне життя міста18.09.2006 11:50 - Re: Нічне життя міста
Вночі нормальні люди сплять, і не мішають це робити іншим. Я не знаю чим таким можна займатися вдень, щоб вночі виникало питання "куди діти енергію молоді?". Коли вдень працюєш то питання зникає саме собою. А на вихідні саме краще виїхати з друзями десь на природу можна з ночовкою. Кращої розрядки мабуть не буває.
Morientes
житель міста
Золочів
Нічне життя міста22.09.2006 15:31
Не згоден з maximusом : на рахунок коли вдень працюєш - то вночі треба спати.Так можна все життя проспати.Людина спить за життя до 35 років......ужас. В Золочеві найкращий нічний відпочинок -це "Монако",але і то тільки на вікенд і тільки тоді коли там нема весіль. А якщо вникнути глибше - то можна зрозуміти , що в Золочеві після 23-00 нема де подітися взагалі .
To kvartyrant: прочитавши твій пост складається враження , що ти в Золочеві ніколи не був.Вийдіть хто-небудь в центр після 22-30 з понеділка по четвер і порахуйте людей яких ви побачите. Пальців однієї руки повинно вистарчити
Саніто
житель міста
Золочів
Нічне життя міста16.01.2007 17:27
...
нічне життя.....люблю його в золочеві....можливо у когось його нема , мене з цим все ок.....ну база - це Монако ,а от куди далі все залежить від Тебе....
гості, озера ,заправки ,лаванда.....дачі ,хати......
Природа ніштяк!
До речі.....мені Юнікс також подобається ,шкода, що його скоро закривають....
Lion
турист
Нічне життя міста16.01.2007 18:10
Саніто пише:
ну база - це Монако

Хлопці, а шо там за база? Може там підпільно спіртяк гонять?
m@xxximus
житель міста
Золочів
Нічне життя міста18.01.2007 02:00
Ну як що природа це нiчне життя Золочева,тада да  в мене тоже все ОК. (коли я в Золочевi)  от коли ти би за нiч обiхав 3-5 барiв клубiв,дискотек... (навiть не уявляю де мажори беруть СТIЛЬКИ денег???) навiть би не писав постiв про природу

Posted from a Nokia mobile phone
Саніто
житель міста
Золочів
Нічне життя міста18.01.2007 13:57
.....в Золочеві вихідними - природа це тільки літо......і для урізноманітнення.....машинками підїхали...постояли...завтикали....
....В принципі, більшість часу я у Львові....і коли ми відпочиваєм ,то не менше 5 точок.....обїжджаєм.......Мажори?ну хз.....я в маки з татом ні копійки грошей не беру......не кожен може таким похвалитися в 21 рік.....погодься....хочеш гарно відпочивати - навчись гарно працювати....
Салют!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Нічне життя міста18.01.2007 14:40
Бачиш,шариш
хiба можна зрiвняти Львiвськi ночi,i золочiвськi?
А на рахунок мажорiв... дай Бог тобi в мiсяць заробляти скiльки вони в тиждень прожигають  т.т. Чесно заробити на торч в Киiвських клубах НЕреально.
I тобi салют

Posted from a Nokia mobile phone
Саніто
житель міста
Золочів
Нічне життя міста19.01.2007 01:33
.....реально  ....це раз.....
вот Вовчік зі Львова тарчить...по ходу....також не з самих багатих.....знаю...кєнтуємся....
Шариш - тепер і ти....))))я шарив тут завжди)))))
kvartyrant
житель міста
Золочів
Нічне життя міста19.01.2007 16:04
Lion пише:
Хлопці, а шо там за база? Може там підпільно спіртяк гонять?

І не тільки!  І не тільки там!
Олег
житель міста
Золочів
Нічне життя міста19.01.2007 16:20
Ну в принципі я теж згоден з Саніто на рахунок відпочинку в "Монако" там можна посидіти і потанцювати.
MUBa
Мубця
Золочів
Нічне життя міста19.01.2007 16:34
Скажу вам чесно: ніколи в житті не була в "Монако". Ну хіба що тоді, коли воно ще "Святковим" називалося і я випускний там святкувала.  І, знаєте, шось зовсім не почуваю себе обділеною!
Саніто
житель міста
Золочів
Нічне життя міста19.01.2007 20:21
))))......а де буваєш?
MUBa
Мубця
Золочів
Нічне життя міста19.01.2007 20:43
Колись, курсі так на 2-му, любила в "Ляльку" ходити. Компанія збиралася велика і ми разом йшли на якийсь концерт чи просто пива попити. Зараз мені там мало шо подобається, досить рідко там буваю. Велика компанія потрохи розпалася на кілька маленьких... А самій ходити на рок-концерти - нецікаво. Останній раз була на концерті, коли мої знайомі виступали. От... А клубна музика мене просто не пре, тому дискотеки мене не обходять, я не знаходжу в них для себе кайфу.
Саніто
житель міста
Золочів
Нічне життя міста22.01.2007 01:05
...мене Лялька десь на першому курсі...перла...я ше даже...ми самі навіть пробували іграти.....якшо знаєш Юру Лавріна(соліст Зради...)....то він в нас на гітарі грав......але лялька мене ніколи не перла, які рок-концерти...не знаходив я в них кайфу.....в більшості випадків всі якіта брудні.....скакають...пяні.....і дівчат симпатичних на рок-концертах чуток менше, аніж в клубах...на РнБ-шці чи на тому самому Елєктро...
((((
П.С.а ти до речі, де вчишся....? )
MUBa
Мубця
Золочів
Нічне життя міста22.01.2007 16:27
Саніто пише:
якшо знаєш Юру Лавріна

Його тяжко не знати.
Ser'oga
гість міста
Золочів
Нічне життя міста13.03.2007 13:05
Muba не знаю коли в тебе був випускний але коли в мене був випускний то не "Святковим" а "Монако"
пашок
гість міста
Золочів
Нічне життя міста29.03.2007 15:39
в золочеві нема нічного життя....
Jovanni
гість міста
Золочів
Нічне життя міста31.03.2007 21:23
Хто шукає - той знайде
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Нічне життя міста02.04.2007 00:10 - Дитинко спати треба... А! Я ше на танцюльках годинку побуду!
В самому центрі міста певно шо мало людей ходить. А зараз потеплішає... хто по клюбах, хто на природу. Є одні знайомі, так ті на дахах вночі паті влаштовують! А що, головне ніхто не страждає від того, і якийсь екстрім в тому є.
Був час, то вдома з'являвся в другій, третій годині. А тепер довго не виходить, робота і все таке...
Shock
гість міста
Золочів
Нічне життя міста05.04.2007 07:21
Jovanni пише:
URL

а шо знайде???
містер ІКС
житель міста
Золочів
Нічне життя міста05.07.2010 00:38
 гуляти так до рання, все випити до дна, за ніч не оминути ні єдного бару - ото правильно. Але має хтось подбати і про безпечний секс в Золочеві. Чому не встановлюють у нас КОНДОМАТИ, немає фігових класних шоу - тіпа з роздачею безплатних гандонів, як в Києві,той англієц робив, що з мужиком спить. Ну той лорд чи барон англійВсе таки скучно нам, правда ???
форум Золочів Плюс - Відпочинок, спорт і туризм - Нічне життя міста
Bookmark and Share