Автор | Повідомлення |
---|---|
Ice |
У світі пправильно харчується лише 2-3% відсотка людей, чи можите ви себе віднести до цієї категорії людей? Якщо так то поділіться секретами як вам це вдається.
![]() ![]() |
Васілій |
Ice пише: ![]() ![]() |
Ice |
Васілій пише: І що ж на вашу думку можна віднести до цих продуктів? |
Васілій |
![]() Ice пише: Напівфабрикати, чіпси всілякі, ну і т. д. Всі ж в курсі ![]() ![]() |
tymofiy |
Васілій пише: КОМБІкорм ![]() |
Альонка |
комбікорм не їм... преїдати тоже не люблю... то дуже некорисно... потім може шлунок боліти... і взагалі, хрумкайте моркву і капусту)
|
astrolik |
їм для того, щоб жити, а не живу щоб їсти
![]() |
tymofiy |
маладєц, а то саме можна пристосувати до всіх занять
![]() |
AVB |
Переїдання - це любов до свого внутрішнього "я" і зневага до свого організму.
|
tymofiy |
цікаво, яке-таке в тебе чи в мене "внутрішнє я", що внутрішніше від самого організму
![]() |
AVB |
Ну як жеж
![]() ![]() Часом як в тому анегдоті, піднімаєшся по сходах, а попереду тебе "вспливає 150кг-ова туша на ковбасах". То мимоволі гірко задумуєшся: "Людино-людино, та якої ж ти милої холєри так гнобиш своє тіло і знущаєшся з дарованого тобі Богом здоровля? та невже не можна хоч трішки напрягти звивинами сала і заставити себе хоч мінімально для початку контролювати своє жрання!!! ![]() От таке і получається "внутрішнє я", якому в першу чергу глибоко наср@ty на свій організм, а може ше гірше, коли така наруга над своїм тілом відбувається з великої ненависті до нього. додано через 3 хвилини 53 секунди: Думаю, шо переїдання це ніяк не може бути любов до їжі. Я, наприклад, дууужеее люблю файно попоїсти ![]() |
Pangea |
Хм... навіть не знаю шо написати... переїдання то річ дуже така....
Сама була свідком того як дівчина, худюща як тріска, при чому невисока, за один раз з"їла стільки, скільки я б їла дня два. От така в неї норма. А є люди, які вроді і їдять не багато і вроді правильно, але поправляються капітально. І ота AVB пише: то може бути серйозна проблема з здоров"ям а не просто переїдання Ну але не про то йдеться власне.... В мене переїдання асоціюється з святами і салатиками олів"є, шоб йому було добре..... ото гроб для організму був колись)))) Був колись тому, що коли я була меншою я собі рішила після чергового Нового року, що більше в житті ні в кого на святах, яких би то не було, не буду наїдатись. З того часу і можу приходити після якогось дня народження з легким відчуттям голоду)))) Сухариків і прочої хімії я майже не їм. Хіба чіпси часом. І ше 2 рази в рік проскакує бажання втруїтись і тоді я йду і спеціально купляю собі пачечку тих сухариків. Водичок всяких не люблю і не п"ю. Але зато в мене є свій спосіб потруїтися.... він більш простий і хімію я тут свою використовую.... натур продукт ![]() ![]() ![]() |
tymofiy |
епопея ціла...
я, наприклад, не вибагливий ні щодо їжі ні щодо кількості, кгаваріцца: съел сникерс - сыт и доволен, попил пивка - ссыт и тоже доволен ![]() |
Ice |
AVB пише: Я на 100% з вами згодна!!! ![]() ![]() ![]() А як вважаєте чи можуть такі продукти як кола, кава, цукор чи щоколад шкодити вашому здоров'ю, аабо або фігурі? |
tymofiy |
як без цукру - нікада! біжу вживати
![]() |