Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Торговий Центр "Надія"

форум Золочів Плюс - Товари і послуги
Автор Коментар
Richard
турист
Торговий Центр "Надія"06.09.2006 22:00 - Торговий Центр "Надія"
Чесно кажучи трохи розчарований цим магазином. В середині і зовні все виглядає классно, але який смисл було його будувати, якщо там мало хто шось купляє, а вот аренда за приміщення космічна. С того що я чув(добре не заглядав), речі там не набагато кращі чим в інших магазинах Золочева, тільки ціна вища. Тим більше скільки раз туди не заходив, половина бутіків закрита. А більшість людей туди приходить як на прогулку, а не на купівлю речей.
Не було би краще зробити один великий супермаркет а-ля Арсен?
mops
міська комісія
Золочів
Торговий Центр "Надія"06.09.2006 23:46
Тепер вже пізно, та й не наші це проблеми
marko
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2006 16:39
Не кажи в суботу там не пройдеш. Народу валом.
Олег
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2006 23:03
Як для Золочівського паньства він "задобрий" той цент, а на рахуток оренди тас ціни космічні то правда .
mops
міська комісія
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2006 23:09
На деякі товари ціни такі самі, як і в інших місцях.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"18.09.2006 23:05
Магазин нормальний, перший раз як зайшла в приміщення Надії, то чогось зразу подивилась на мешти, чи чисті...смішно..але факт..ціни дійсно від потолка..ну хто не хоче чи не може най не йде
mops
міська комісія
Золочів
Торговий Центр "Надія"18.09.2006 23:12
Добре, а де ж тоді купити нормальні ну наприклад джинси? Є якісь поради?
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"19.09.2006 00:14
в циганів
slawikoff
гість міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"20.09.2006 15:15
правельна думка на рахунок чистих туфель.в нас на базарі не був років 2(якось не хочеться ходити грязним,і розпихати ту бикоту,яка понаїжала),а там чисто.приємна музика,пара кафешок.не завжди магагазин для того,шоб там шось купити,можна і так погуляти.правда бракує хорошого відділу спортивного одягу.треба у львові щукати
Cypress_girl
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"20.09.2006 16:57
да Славчик, спортивного одягу бракує.
та якийсь є, але хорошого фірмового немає
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 00:57
Ех! Бракує там на третьому поверсі Макдональдса з Піццахатом, а на четвертому - зо п'ять кінотеатрів до кольору-до вибору!  А ту баюру а-ля Old Zolochiffka мармуровими берегами обкласти і леблядів позапускати, живи бомжі іклами скреготали.
kvartyrant
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 10:30
AVB пише:
Ех! Бракує там на третьому поверсі Макдональдса з Піццахатом, а на четвертому - зо п'ять кінотеатрів до кольору-до вибору!  А ту баюру а-ля Old Zolochiffka мармуровими берегами обкласти і леблядів позапускати, живи бомжі іклами скреготали.

Ідеї на рахунок Макдональса чи Швидко підтримую. Але доцільніше це зробити на першому поверсі, щоб не топтали брудними черевиками на третій поверх. Щодо а-ля Old Zolochiffka двома руками - ЗА!!!.
vj.Aver
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 10:37
На рахунок Надії скажу, що старалися, пробували і зробили щось схоже на Південний у Львові. А взагалом непогано, тільки нема жодного пристойного магазину з аудіо-відео технікою професійного рівня
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 11:49
Ну, чисто професійну техніку, на мою думку, можна купувати і на замовлення, або їздити десь до Києва. Якшо брати, скажімо, відеокамеру. Так лишень напівпрофесійні кружляють в районі $6000-9000. Нема ніякого сенсу продавцеві виставляти на вітрину камеру вартістю $20 000 у нашому Золочеві. Хіба шоб круто дивувати туристів!
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 11:52
А от Макдональдс це вседоступна забігайлівка (правда у нас покишо не зовсім). І було би шкода якби Золочів позбавили хай навіть такого примітивного і подекуди здоров`юшкідливого блага.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 11:56
хіба у нас відеокамери такі дорогі???  чи я щось не правильно зрозуміла?ось я свою купила всього за 850евро,на диски і з цифровим фотіком...
kvartyrant
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 12:23
AVB пише:
А от Макдональдс це вседоступна забігайлівка (правда у нас покишо не зовсім). І було би шкода якби Золочів позбавили хай навіть такого примітивного і подекуди здоров`юшкідливого блага.

Особисто мені більше до вподоби українські Макдональдси - Швидко. Принаймі їжа привичніша. Хоча з точки зору екзотики доцільніше все ж ставити Макдональдс - принаймі попит буде більший як в дітей так і дорослих.
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 12:44
lenhen пише:
хіба у нас відеокамери такі дорогі???  чи я щось не правильно зрозуміла?...

Власне мова зайшла за техніку ПРОФЕСІЙНОГО рівня.
Але, хто зна, куди дідько хвостом мельне?........Можливо, саме Золочів з часом стане світовим Холлівудом нового покоління!
vj.Aver
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"08.12.2006 15:10
під словом техніка ПРОФЕСІЙНОГО рівня а не мав на увазі студійне обладнання, яке коштує і більше ніж 20000 зелених, а наприклад, частину асортименту товарів Львівської Трембіти...
bam
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"16.01.2007 15:52 [*1]
Я вважаю, що у нашому маленькому і Богом забутомумісті все ж замало магазинів. Якщо б їх було більше, або взагалі був супермаркет, то у виграші були б в пршу чергу наші жителі. Усі торгові точки розпочалиб між собою жорстку конкуренцію. А ми ж знаємо, що в основі конкуренції - цінова політика. Тому ціни стали б понижатись.
Pangea
Inka
Золочів
Торговий Центр "Надія"16.01.2007 19:37
І багато збанкрутувало...
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"19.01.2007 23:56
bam пише:
Тому ціни стали б понижатись

Та не можуть ціни понижатись. Зарплати мають зростати. Як же нас в СОТ зачислять?
kvartyrant
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"20.01.2007 12:08
AVB пише:
Та не можуть ціни понижатись. Зарплати мають зростати. Як же нас в СОТ зачислять?

Чому це не можуть ціни падати?
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"23.01.2007 19:21
kvartyrant пише:
Чому це не

Взагаліто можуть. Але для того тре, шоб Україна була такою собі "Білорусю" чи "Киргизтаном" для Росії.
putryа
гість міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"20.08.2007 21:41
Надія - сучасний торговий центр! Такого в Бродах нема і в Буську теж нема. Це значить шо Злолчів розбудовується!
atrey
гість міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"06.10.2007 19:12
Надія?хм...Досить часто буваю там.Деколи там можна знай ти досить не погані речі.Але й таке що гірше базару.На мою думку,такий заклад який досить не погано себе зарекомендував мав би тримати марку і не торгувати китайським,а торгувати "ліпшим китайським" або турецьким і т. д.
Alexis
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"16.08.2008 15:18 - якшо гора не йде до баранів - ...

Коротко і ясно: "Вхід на ринок - через торговий центр Надія"
От вроді всьо цивільно, але можна прочитати це і так:
    Замість того шоб ремонтувати, ми поставили цей банер, бо нам, зацікавленим особам, тре підтянути свої діла. Пройдіть по ссилочці і купіть шось.
А може так і задумано? І ремонт можна сміло затянути на максимальний термін, поки народ не привчиться ходити "через Надію"?
А то шо перекрили кислород десяткам ларьків - пофіг.. Це називається - "могу копать, могу не копать" залежно шо вигідніше...
Це шо, такий маркетинг по-золочівськи?
пс: Заміна плити на мості займає максимум день. час був. було б бажання..
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"16.08.2008 22:24
Можна взнати, на кого покладено технічне вирішення проблеми?
Чи це взагалі ше не обговорювалось в міськраді? Олег, пробий, будь-ласка
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Торговий Центр "Надія"18.08.2008 09:16
Alexis пише:
"Вхід на ринок - через торговий центр Надія"

Тепер напевно і молоко бабульки будуть перед Надією продавати
tymofiy
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"18.08.2008 12:04
та вже довший час як...
Alexis
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"10.09.2008 16:29
AVB, це ж стандартна проблема яка потребує такого ж стандартного ремонту, імхо. Для її вирішення не потрібно збирати сезонну сесію

До речі, "ремонт" триває ще й досі.
Я десь писав про "бидло", так повторюсь: держслужбовці, яких хтось з неосвіченості називає "владою", безпредєльнічають все більше і більше. Чого ж їм боятись, коли всі мовчать? А може так і має бути?
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Торговий Центр "Надія"10.09.2008 19:17
Alexis пише:
До речі, "ремонт" триває ще й досі.

Ну і шо?в любому більш-менш крупному маркеті шоб купити хліба і молока тре пройти через весь магазин.Шо страшного шоп пройти через Надію?Не бачу проблеми.аБИЧНИЙ маркєтінх-шмаркєтінг
Alexis
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"11.09.2008 16:17
Шо ну і шо? Ти про ремонт чи про магазин? Де вхід на ринок а де Надія - орієнтуєшся? Чи не мєсний? Ремонт на пару годин триває місяць??? І з цієї причини мене позбавляють можливості самому вибирати якою дорогою пройти на ринок? Це ж навязування для привикання. Навіть не навязування - відсутність альтернативи.

Це ще не все. Наступний хід: деякий час потримавши ситуацію в такому стані, можна за безцінь скупляти самі жирні місця на початку ринку, які пустують із-за "ремонту". Вони зараз виснажені від простою і легко піддадуться. Де ти бачиш тут маркетинг? Ставиться матова ситуація, де в людей нема іншого вибору. Тут рулить не конкуренція, а влада. І той, хто був першим на вході в ринок - стає останнім, але не тому шо він гірший, а тому шо в хід пішли адміністративні ресурси, проти яких він безсилий.

Ехх.. Видно шо ти простий менеджер, відмінно робиш свою роботу (ше й по форумах підьїбнути встигаєш), і не пересікався з машиною держапарата, яка в любий момент просто роздусить тебе як непотріб на законних підставах. Це біда приватників, не офісників. Про що з тобою говорити, я сам таким був. Думав приватник - ета крута, сам на сібя. Ага. Ну замутив ти тіпа шось напівсвоє і шо? Ти не боїшся конкуренції, з накладними все в порядку, но.. із за таких шахмат ти починаєш розуміти, шо завтра такою пєшкою можеш опинитися і ти.

і ше. якшо ти не шуткі шутиш то не став пліз ті дурацкі зелені рожі в постах. неприємно, виглядає як підьйоб..
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Торговий Центр "Надія"11.09.2008 18:06
 Ой дітьо дітьом.Тобі в голову не приходила думка шо і в Надії і в базару один власник?І він може вирішувати на власний розсуд де в нього будуть жирні місця
Alexis пише:
Ти не боїшся конкуренції, з накладними все в порядку, но.. із за таких шахмат ти починаєш розуміти, шо завтра такою пєшкою можеш опинитися і ти.

Так частіше за все і буває,бо коли ти в шоколаді-то срав ти на всіх,а як прижмуть то Памагітє.Була тут недавно темка про профспілки-можна відкрити і почитати.Пора вже зрозуміти-час торгашів-одиночок пройшов.І тре або розвиватись,або закриватись нах і йти працювати.Диких грошей,які можна було заробити в 90-х вже не буде.Як на мене-яб на місці влади взагалі б заборонив таку торгівлю,як в нас на базарі.М"ясо-молоко в павільйоні,ше один павільон під овочі фрукти.А всіх решта-до роботи.А може банально нема кому ту яму засипати?Підеш?
Alexis пише:
Це біда приватників, не офісників.

Я не приватник і не офісник.Я не побоюсь цього слова класний інженер.Вчитись треба і працювати,а не на базарі цукор перепродавати  Спочатку з непривички може буде й важкувато.Але як почуєш смак настоящої РОБОТИ,яка приносить не тільки піньонзи,а й моральне задоволення......А влада,шо влада-в неї свої цілі,в мене свої і я стараюсь пересікатись з нею якнайменше
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"11.09.2008 20:16
Ну....

Тут я дуже підтримую Васілія. Перепродувати продтовари в такій роздрібній кількості - мешканцям користі мало, якшо взагалі вона там є. Я би то давно повимітав звідтам. А от молоко-сир з землі - ганьба адміністраціям!  Знести нафіг ті ятки з печенням і замутити ше один павільйон.

...і на завершення про ремонт  Якшо там дійсно на пару годин роботи, то чо самі ж торгаші не скинуться на матеріяли, організували б один день - суботнік, перегородили живим ланцюгом прохід шоб "влада" не пхалась, і готово!  Хіба вони не більші збитки зараз терплять???
tymofiy
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"11.09.2008 21:20
AVB
То так, якби ти мав магазин, а я тобі заїхав кразом якимсь в кут, повалив кавалок, сказав, що може колись зремонтую, а пока огородив би його і написав "люди, не ходіть тут!". А якшо так тобі зле, то відбудуй собі, тобі ж вигідно...
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2008 04:30
tymofiy пише:
То так, якби ти мав магазин

То зовсім не так.бо якби сталось так як ти пишеш-то вже була б заява в прокуратурі.Не тре лякати себе в першу чергу-ше такого страшного бєспердєлу поки шо нема
tymofiy
житель міста
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2008 10:56
 Ну, я тут "зутрірував" троха  соррі, але суті спрви то не міняє, скажем, обкопали твій магазинчик ровом і кладки не дозволили поставити... приблизно так.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2008 11:38
tymofiy пише:
приблизно так.

Та не так.Є там кладка.Але трохи в іншому місці  Ти в програші,але хтось і виграв.Всі в виграші не можуть бути
AVB
Турист
Золочів
Торговий Центр "Надія"12.09.2008 20:14
Суворий закон адміністрування: хтось в виграші, хтось виграний.
А можна більш детальний знімочок (або навіть маленьку сесію) представити, шоб можна було якісь кошториси, план робіт прикинути...
форум Золочів Плюс - Товари і послуги - Торговий Центр "Надія"
Bookmark and Share