Отож, шо паньство попиває до холодних та гарячих закусів?
Цікавлять аматорські смакові поєднання, не обовязково алкоголь. По сему ділимось рецептиками

Автор | Повідомлення |
---|---|
tymofiy |
по ходу останнім часом мінімізував вживання еквіваленту с2н5он, але поціновую смакові властивості
![]() Отож, шо паньство попиває до холодних та гарячих закусів? Цікавлять аматорські смакові поєднання, не обовязково алкоголь. По сему ділимось рецептиками ![]() |
AVB |
![]() А на рахунок рецептиків... ![]() Деколи люблю змішати грам так з 40 тої ж самої смірновки, 50 гр якогось дубовенького коньячку попростіше і решта 10 грам анісового лікеру. Таку суміш можна і не охолоджувати, коньяк же ж зрештою ![]() зараз - невеличка соціяльна реклама... ![]() ЛЮДИ! НЕ ЗЛОВЖИВАЙТЕ АЛКОГОЛЕМ!!! Продовжимо. ![]() Мій добрий знайомий навчив один коктейль класний. Робиться, як оригінальна бразильська кайпірінья, але оскільки замість текіли (чи шо там вони таке смердюче добавляють) робиться основа з тої ж самої нашої смірновки №21 (bottled in Italy ![]() Отже рецепт і спосіб приготування кайпірошки. В два стакани (якими бармен віртуозно вихитує, замішуючи коктейлі) нарізаємо кубиками по лайму, засипаємо майже до верху кришеним льодом, посипаємо 1 - 1.5 ст. л. тростинового цукру (коричнева така пудра) і заливаємо по вінця нашою старою знайомою смірновкою. Тепер частина, яку не рекомендовано повторювати недосвідченим аматорам з двома лівими руками, як я, наприклад ![]() ![]() ![]() ![]() В жаркий день на океанському пляжі для розслаблення - перша кляса! ![]() Шануймося! ![]() |
Васілій |
Міцний гарячий чай+мід+спирт(або горілка)---пьйоцца в поході, вечерком, біля костріка.... Нямням
![]() |
Pangea |
Тепле вино+кориця...
Васілій пише: тільки з корицею ніззя перебільшувати, а то буде дуже терпке От, власне, і всі аматорські смакові поєднання..... |
AVB |
От ми і вичислили винуватця всіх проблем алкоголічних! Не можна зловживати КОРИЦЕЮ!!!
![]() А хтось пиво зі сметаною пробував? Я - нє. ![]() |
Беатріса |
Що, АVB, пивко зі сметаною не йде?
|
AVB |
Я ж написав, що ніколи не куштував.
![]() Але так собі мислю, жи це якесь дермоядерне поєднання. ![]() А ти, Беатріса, як алкохімічиш? |
tymofiy |
AVB пише: + салатик з зеленини, але то тре при своїй жінці куштувати ![]() |
AVB |
А шо? Помагає?
![]() ![]() |
Васілій |
AVB пише: ![]() ![]() |
tymofiy |
Дєльний совєт...
![]() ![]() |
AVB |
Ну, це вже фень-шуй якийсь. А для нас, українців, краще наша петрушка (корінь) підійде!
![]() ![]() |
Alexis |
Домашнє вино рулить
![]() |
tymofiy |
сам знаю. другий тиждень дудлю
![]() |
Ira_NEO |
А я такий десертік люблю:
Морозиво, купа всяких різних фруктів (ягід), стакан коньяку ну і ше сік вляти можна но то вже за бажанням. Тільки такі дві порції зїж (просто коняку я нежалію) і пояснюй після того менту шо ти не пив, а десерт їв)) так що за кермо раджу несідати. p.s. ![]() |
Васілій |
Ira_NEO пише: ![]() |
Pangea |
Васілій пише: Ужас... Вбивча річ ![]() ![]() |
realCAT |
прикольно пити коняк и закусувати морозивом)) особливо літом)
|
AVB |
А всеж таки деколи найкраще смакує ПРОСТО ПИВО!
![]() |