|
|
| Чи згідні ви з думкою автора? |
| так |
|
75% |
[ 3 ] |
| ні |
|
25% |
[ 1 ] |
|
| Всього голосів : 4 |
|
| Автор |
Коментар |
Польовик
диСюдаМосКАЛ!! |
12.05.2008 20:22 - Старий кар'єр піску на Вороняках - загроза життю? |
|
|
Шановні чиновники, дорогі мешканці та гості нашого міста. На славнозвісній горі Вороняки ожив старий радянський карєр піску. Нещодавно, коли мені ще виповнилося чотирнадцять років, маленький розум школяра спрямовував на втечу з уроків та пошуки пригод. Одною з таких була подорож на карєр поблизу цукрового заводу. Чудово проведений час запамятався на довгі роки і при зустрічі з випускниками ці події ще неодноразово стають актуальною темою про минулі дні.
Під час мандрівки ми підіймалися та спускалися по карєру, оскільки його технічний стан був задовільним. Кути уклонів були витримані в межах допусків, чого неможу стверджувати про теперішній стан. Після втручення екскаваторів, на мою думку, є загроза обвалу, оскільки на поверхні по землі виникають не малі тріщини. Їх ж не цікавив той факт порушення стійкості укосів, лише хотіли побільше піску накрасти!
Необхідно влаштувати роботи по приведенню його в безпечний стан, здійснивши штучний обвал. Шановні чиновники! Не відкладайте цього питання на завтра, бо страшна трагедія може трапитися вже сьогодні і забрати найдорожче з того що в нас є! Можливо серед тих дітей можуть бути й ваші.
застерігайте себе від подій які можуть перетворити ваше життя з кольорового на чорно-біле.
чудове мальовниче місце з хорошоми краєвидами, не повинне нести загрозу!
додано через 2 дня 18 годин 54 хвилини 50 секунд:
ну ясно тут нема однодумців, тих хто бориться за безпеку...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Олег
житель міста |
16.05.2008 20:31 |
|
|
|
там поки не станеться ніякого випадку влада про то не "задумається".
|
|
|
Польовик
диСюдаМосКАЛ!! |
|
|
AVB
Турист |
19.05.2008 19:55 |
|
|
Та не можна владі задумуватися, робити шось треба
Польовик, повирізай фанерки, понаписуй на них "Обережно, зсуви!" та повтикай довкола кар`єру. Я розумію, шо їх вмоменті дітлахи розтащать, але це вже буде хоч якась робота зроблена. Хоча кому як подобається, можна з подібними табличками довкола білого дому ходити...
|
|
|
Польовик
диСюдаМосКАЛ!! |
24.05.2008 21:47 |
|
|
я не влада! теперішня вона - то є москалі!
логічно мислиш турист!
ПЕВНО Я ВЖЕ МОСКАЛЬ І БІЖУ ТУДА. ВСІ ТАБЛИЧКИ ПІД ПАХОВ ! ! !
|
|
|
|