Пи. Си.:По суті не підтримую ніодну сторону, а по формі набридли всі

додано через 1 хвилину 53 секунди:
Пропозиція до модера-тему в смітник, як таку що себе вичерпала.
Автор | Повідомлення |
---|---|
Васілій |
![]() ![]() Пи. Си.:По суті не підтримую ніодну сторону, а по формі набридли всі ![]() додано через 1 хвилину 53 секунди: Пропозиція до модера-тему в смітник, як таку що себе вичерпала. |
Ihtis |
Набридли всі?
Ви за гострі відчуття? То не бігайте від снайпера! МИР ВАМ! |
Окей |
![]() ![]() |
Васілій |
Ihtis пише: ![]() додано через 5 хвилин 7 секунд: Окей пише: ![]() Окей пише: ![]() ![]() |
Окей |
![]() ![]() додано через 1 хвилину 52 секунди: ![]() ![]() |
Васілій |
Окей пише: ![]() ![]() додано через 6 хвилин 59 секунд: Окей пише: ![]() Кому цікаво, може порахувати скільки раз зустрічається в постах Окея посилання на сайт www.com munity.org.ua. Причому чомусь не на цитати якісь, а завжди на головну сторінку ![]() ![]() ![]() |
Ihtis |
Окей, а які в Вас погляди?
Де Ви привратником служите?(Бачили, що кардинали заходили). Васілій, розмова з ними мені не цікава, а маю обовязок постояти за ДОБРИХ ВЛАДИК. |
Васілій |
Ihtis пише: ![]() . |
Ihtis |
Збоку видніше
|
AVB |
Ihtis пише: Так нарешті можна шось розповісти про цих добрих? Хочаби шось конкретне. Бо вже 8 сторінок єрунди! ![]() |
Томас |
![]() ![]() ![]() ![]() додано через 6 хвилин 2 секунди: ![]() ![]() додано через 2 години 56 хвилин 25 секунд: ![]() ![]() |
AVB |
Чому єрунда? Тому що яка різниця, якщо відбудеться розкол ше одного розколу?????
Наскільки мені дозволяє судити моя неосвіченість, ЦЕРКВА - це ні в якому разі не зібрання грекокатоликів!!! Згадайте самі шо таке церква, хочаби по Біблії. Якшо ми зара маємо нісенітну кількість роздрібнених конфесій і сект, то, погодьтеся, немає абсолютно ніякої різниці, хто буде представляти "релігію мас" в локальному, ба навіть загальнодержавному значенні. Все це буде провадитись з одною єдиною метою - УРВАТИ!!! ![]() |
KRiSTiNA |
Слава Ісусу Христу, дорогі брати і сестри , ви знаєте, я просто вражена, що люди виступають проти ВЛАДИК з Підгорецького монастиря, так ви ж там ніколи не були а попробуйте поїхати на курси, ви приймете Духа Божого, а Дух Божий вам підкаже що є добро а що зло, я просто вражена як диявол воює у світі, останні дні вже не далеко, ПОКАЙТЕСЯ, Я ЗАКЛИКАЮ В ІМ"Я НАШОГО ГОСПОДА ІСУСА ХРИСТА поїдьте в Підгірці, поговоріть з Владиками, в Них правда, в Них Божий Дух і в Них все є те , що вам потрібно для зміни НОВОГО ЖИТТЯ І СЕРЦЯ!!! Я недавно там була і приїхала з ВРАЖЕННЯМ яка любов Господа велика і як нам важко віднайти кусочок цієї любови. Не знаю чому але проти Владик виступають багато людей, але вони ж дають все необхідне, а доказом для цього буде -СВЯТЕ ПИСЬМО! Вони все читають і розказують з СВЯТОГО ПИСЬМА, а також Їм Господь наш дав харизму щоб розуміти і проповідувати Боже слово, щоб спасти нас. Ісус сказав: "Мене переслідують, і вас за Моє слово будуть переслідувати!" Мене болить серце за Вас дорогі християни, бо не кожен хто ходить до церкви спасеться, потрібно прийняти Ісуса, прийняти Божого Духа, і для вас вічність буде в РАЮ, закликаю вас поїхати в Підгірці, 21 липня- буде 1 курсс, і ви відчуєте зміну у житті вашому!!! Якщо хочете зустрітися я буду в Підгірцях 1 серпня , стійте біля входу на подвір"я до храму на лавців 22 годині. СЛАВА ІСУСУ!!!
додано через 6 хвилин 20 секунд: Та ж вони навпаки хочуть все об"єднати, але ж диявол не дає, Владики навчають людей по Святому Письмі, знаєте що, моліться і Святий Дух вам покаже що добро а що зло, "... але моліться з вірою , а не як фарисеї..." вірте і приїжджайте в Підгірці, відновляйтеся, це не секта і не всяка єрунда, а це монастир і ми маємо з повагою до цього статися!! (я за вас молюся) додано через 40 секунд: ![]() |
AVB |
KRiSTiNA пише: Як на рахунок мусульман, буддистів, ... KRiSTiNA, ви по Святому Письму хочаби десь, хочаби в наймізернішій мірі, вбачали бодай-яку згадку про ВЕЛИКЕ ВСЕСВІТНЄ ОБ'ЄДНАННЯ В УКРАЇНСЬКИХ ПІДГІРЦЯХ? ![]() |
astrolik |
KRiSTiNA пише: тобто Ісус мені не потрібен, а тільки оці владики*, бо вони мені можуть дати правду і все що мені потрібно ??? KRiSTiNA пише: ... хоча, напевне ти таки права KRiSTiNA , навіщо мені Ісус, якшо є владики* ??? * не люблю повторятися, просто почитайте отут Мт 23:8-11 п. с. ви мене вже вибачайте, але таке поняття як ... KRiSTiNA пише: ... зі всіма вихідними наслідками, я якраз і вважаю повною... KRiSTiNA пише: |
Ihtis |
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Для Туриста і не тільки. Фраза Крістіни :"... хочуть все обєднати" владики- чисто субєктивна, в розумінні здорові сили християн і привести до Ісуса новонавернених і розкаяних, бо всі ми апостоли ЙОГО , що маєм ідти і навчати народи , хрестячи в імя Отця і Сина і Святого Духа. Владики не хочуть обєднати мосульман , буддистів і ін. з нами. Бо єдина дорога до Отця Небесного. ТІЛЬКИ ПОЧЕРЕЗ СИНА, ГОСПОДА ІСУСА ХРИСТА. А іновірці не визнають Ісуса за Бога. Тому ми не маємо єдности з ними. Вітаю Вас , Крістіна, хай МИР ГОСПОДНІЙ перебуває з Вами і всіма , хто відкликається Богу! МИР ВАМ! |
astrolik |
Ihtis пише: Судячи з сказано, ви допускаєте певне розмежування, і так сказати існування інших богів, чи як ? Тобто "ви", "християни" - це "ми", а вони це просто вони і нам на них наплювати. Невже ви не бачите, що релігії саме для цього і існують, щоб розділяти людей ??? В біблії не написано підіть туда, бо там краще, чи підіть сюда бо тут ліпше, а там написано "... прийдіть до Мене ...", тобто до Бога тре перше прийти, а Він думаю вже нами скерує що робити і як поступати, чи не так ? ![]() |
Ihtis |
Крістіна, спогляньте як "мудрість" світу спотворює зміст.
Чи Ви Астролік не називали в житті нікого учителем, отцем і наставником? Думаю з віком переростете. А владики Вам потрібні щоб безлад в Вашій голові помогти впорядкувати. |
astrolik |
Звичайно що називав, тільки не в такому значенні, і не в такому значенні як ви це собі розумієте.
Вони (владики і т. п.) мені аж ніяк не потрібні. І з головою у мене все в повному порядку ![]() п. с. хочете назвати себе розумним, чи таким, який знайшов мудрість...? це судячи зі слів Ihtis пише: п. п. с. може в вас є інші докори аніж глузування групкою однодумців ? |
Ihtis |
Звідки у Вас такі висновки із простих по змісту речень?
Немає Бога крім Отця і Сина і Святого Духа. Ви як мала дитина з конструктором. Висипає і з того ж складає інше. Проте це Ваш твір , а не мій. То ж не приписуйте його мені. І не всі записані в Книгу Життя . І не всі спасуться. Як це не прикро, бо Ісус розпявся за всіх. Проте не всі Його прийняли і жертву Його. Маємо вільну волю. додано через 4 хвилини 12 секунд: І я не в тому значенні , і Вони себе за Бога не мають. Повірте , владики надзвичайно скромні монахи. додано через 13 хвилин 31 секунду: Радий , що Вам потрібен тільки Ісус. Ще більше радітиму як знайдете ЙОГО. Будемо братами в ХРИСТІ. Пославши 72 учні на проповідь , Ісус сказав привітайте кожного в домі :"Мир Вам!" і коли є син миру , то мир ваш покоїтиметься на ньому. Чутимуть всі , говоритимуть всі , та мир залишиться тільки з сином миру . То ж станьмо синами миру, тоді розумітимемо одні одних. додано через 5 хвилин 3 секунди: Євангелія від Луки , розділ 10 |
astrolik |
Простих речень... вчинків... чи будь чого просто немає, навіть елементарне не являється простим, але це вже інша тема.
В тому і справа, що конструктор тут недоцільний, тому що віра - це є камінь... скеля... фірманент, те на чому тримається все в нашому житті. А от конструктор в даному випадку це і є оті всякі закручені релігійні відносини і т. п. В біблії написано "... Слово ж ваше хай буде: Так, так та Ні, ні, щоб не впасти вам в осуд" (Як 5:12), потрібно в першу чергу звернутися до Того, кого розіпяли за наші гріхи, а оцій дискусії я говорю НІ, краще би відкрили тему в якій би навчали чомусь розумному, а не спорили і виправдовувались, де би можна було почерпнути чогось розумного. Ihtis пише: я тільки за ![]() додано через 6 хвилин 5 секунд: ... і оцю справу про "події в Підгірцях..." доручили б краще Богу, а не самі її рішали ![]() |
Ihtis |
Ви про підгорецькі події знаєте в повноті?
Ще б ми всі так поручали Богові не тільки проблеми , а й ворогів, як це роблять владики . Ваше НІ приймаю. МИР ВАМ! |
astrolik |
Ihtis пише: Ні, не в повноті. |
Альонка |
а йой... закривайте ту тему, бо тут попри Іхтіса, і ту новоспечену Крістіну зараз поназ"явлюється куча ботів-клонів, і роздують тему, пошлють нас до пекла, зроблять себе мудрими а нас дурними. Ну як не можна зрозуміти, шо нічого вже не заставить народ, який виступає проти тих ваших "владик" стати на їхню сторону... всі ваші звинувачення кардинала нічого для мене особисто не значать... я знаю своє.... не треба розпинатися, шо ті отці такі добрі... скажіть шо вони доброго зробили??? розділили село на дві часити? не дозволили молоді ходити на гульки, на дискотеки і так далі.... засудили рок-музику як прояв сатанизму(привітайте тоді мене, по їхніх словах я належу саме до сатанистів, оскільки слухаю таку музику), засудили східні єдиноборства по тій же причині... скажіть, хіба воно так має бути? я ж знаю шо в Підгірцях твориться... і з приходом "владик" ліпше не стало нікому.
додано через 2 хвилини 20 секунд: KRiSTiNA до вас прохання.... побережіть своє серце, випийте валідолу... бо здоров"я вам ніхто не відкупить... а ми вже якось самі вирішимо треба нам "владики" чи не треба. |
Ihtis |
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ"
Альонка, на Ваше"... розділили село на дві частини..." Це не від них, а від ІСУСА, який відділить овець від козлів. Козлам подобається світове, як рок музика, карате, ходити на гульки, обтертися об ближнього. Овечкам це огидно, бо є гидотою в Божих очах. Ви ж хочете світу? Ваша воля. Проте памятайте про ІСУСА, бо ВІН останній бастіон Ваш. За здоровя Крістіни не дбайте , Вона в Добрих Руках і уповає на ТОГО, якого не завстидається. Вітання Крістіні. Помолімося за опонентів в ІМЯ ІСУСА! МИР ВАМ! АСТРОЛІКУ! То приїдьте і взнайте. |
astrolik |
Ihtis пише: Мені це не потрібно ![]() |
Ihtis |
Ви кращі за мене ніж я був в Вашому віці, таму думаю- швидше прийдете.
додано через 1 хвилину 13 секунд: Яке значення слова БОТИ, панянко Альонка. |
astrolik |
ні, не прийду, а чому, тому що я вже був в деяких місцях т. с. і маю деякий досвід
![]() Бот - це програма з примітивним штучним інтелектом, яка здатна на примітивні дії, такі як відповіді на оприділені питання, запуск певних програм і т. п. (ще їх застосовують в іграх, типу напарник чи противник). А називають ботами тих людей, які "циклічно" повторяються і здаються скучними тим, хто їх так називає. |
Васілій |
Томас пише: ![]() Ото прєпод і питає здивовано: -А Ви звідки, юначе? -Я з Зажопінська. Викладач(задумливо дивлячись в стелю): -Еееехххххх, кинути би все і виїхати в Зажопінськ...... Так ап чом ето я? Аааааа, ше не відомо Томас(Іхтіс, Окей, О. Цоба... хто там ше не знає шо таке бот?) кому пощастило.... ![]() |
Ihtis |
Ви би сказали, а не викаблучувалися.
Феню знаю, це -ні. додано через 2 хвилини 9 секунд: Не потрібно, Астролік пояснив, дякую. |
Alexis |
off: Ги, а шо ше типічно для жителів і Зажопінська і Залупачіва - то вішати ярлики з трьох і більше букв на когось. Так простіше, і доводити практично нічого не тре... Зато є прекрасна нагода зарісуватись по тємі... Параноїки
![]() |
Окей |
![]() Диявол теж говорить файно, ніби-то по Божому. ніби-то спасає, ніби-то про Ісуса. А причту про вовків в овечій шкурі Ви знаєте. Почитайте в Біблії. Ви просто попались на крючок таких вовків. Розумієте. Чи по гіпнозу. чи по своїй маловірній волі, чи по своєму фанатизму. чи не дай Бог по своїй біді, які тгадегії, яку вміло використали ці вовки. Подумайте над ним. Чи може купка фанатів, яка можливо і говорить по Божому бути святішою самої ЦЕРКВИ. ВСІЄЇ ПОВНОТИ ЦЕРКВИ, САМОГО , ПАПИ РИМСЬКОГО. Подумайте щиро, зі страхом Божим. Почитайте історію церкви. ТАК ЗАРОДЖУВАЛОСЬ СЕКТАНСТВО, ТОТАЛІТАРНА СЕКТА. Ви маєте знати, що " благими намірами вистелена дорога в ад". Невже Вам не шкода тих бідних люей, часто-густо злегка , з ТОЇ ЧИ ІНШОЇ ПРИЧИНИ ( хай про причини пояснять психіатри, психологи, священники ) затуманених, ВОНИ СТОЯТЬ НА КОЛІНАХ, З ПІДНЯТИМИ РУКАМИ МАРНО, БО НЕ ВІД БОГА ТА НЕ ВІД ДУХА СВЯТОГО ВСЕ ЦЕ, бо це не під проводом церкви, спасаючої, святої, а під проводом САМОЗВАНСТВА, МЕСІАНСТВА, ФАЛЬШІ з набором часто правильних, часто з Біблії фраз. Але фраз. а не дій. СПАСАЙТЕ СВОЇ ДУШІ в тих, хто не поза церквою, ХТО ЙДЕ ВІД ДОБРОГО, А НЕ ВІД ЗЛОГО. Подумай Крістіно, якщо Ти ще здатна думати, в час коли тебе відпустить хоч на мить психоз чи гіпноз, подумай, що краще царство Боже чи ПЕКЛО. То чому ж Ти шукаєш пекла і пропагуєш пекло ПРАВИЛЬНИМИ З ВИДУ і БОЖИМИ СЛОВАМИ. ЧОМУ ??? ![]() додано через 11 хвилин 19 секунд: ![]() ![]() додано через 1 хвилину 23 секунди: ![]() ![]() |
Ihtis |
Окей, Ви чого обзиваєте всіх , хто не з Вами?
Йти за Вами , повного жовчі, що вихлюпується? Ви чого на Крістіну, овечку Божу, нападаєте, пане з іншого стада? |
Альонка |
Ihtis, щиро вдячна що віднесли мене до козлів... і якшо ви вважаєте, шо люди з Підгорець, які не ходять в костел а ходять в монастир не є під опікою Божою, то гріш вам ціна.
|
Ihtis |
Повірте, це не я.
Оприділіться самі з ким Ви. Якщо під опікою Божою-то звичайно овечка і думаю симпатична. Але рок -музика Вам не пасує. |
Альонка |
а ви хоч раз пробували перевести слова рок-пісень? там аж ні в якому разі не йдеться про те, шо треба йти проти Бога... чи шось в тому роді.... то такі самі пісні як і попса, чи шось в тому роді.. різниця в вокалі і в музиці....
|
AVB |
Так! Вже 10-а сторінка, а конкретного ще НІЦ не було. От можна хочаби тепер зупинитись і почати обґрунтовувати тези? Давайте просто зараз, "не відходячи від каси":
перше - чим конкретно грішна рок-музика? (Якщо у відповідь буде продовження попередньої срачки, то ви, Ihtis, дійсно як риба слизький і холодний, але по єству свому - самий натуральний КОЗЕЛ!) |
KRiSTiNA |
Ну В знаєте, ОКЕЙ, Ви за дуже мудрий, бо тільки ВЛАДИКИ з Підгірців все беруть з Біблії, вони скликають молодь до релігії, привчають, а більше цим ніхто не хоче займатись НІХТО, а Ви хоть разо там були,...??? От поїдьте, прийміть Ісуса, і Св. Духа тепер останні дні скоро буде СУД, і диявол воює, і тільки вони з тим боряться, ВОНИ , Я КАТЕГОРИЧНО ВИСТУПАЮ ЗА ПІДГОРЕЦЬКИХ ВЛАДИК: САМУЇЛА, ІЛЛЮ, МАРКІЯНА ТА МЕТОДІЯ!!!!!!!!!!!!!!
додано через 2 хвилини 45 секунд: А рок ПІСНІ ЦЕ Ж І Є ВІД ДИЯВОЛА, БО іСУС БИ НЕ МІГ ДАТИ ЛЮДИНІ ДУМКУ ПРО ДИКУ МУЗИКУ, А ВИ альонка ЩЕ НЕ ЧУЛИ ВСІЄЇ рок музики!!! додано через 4 хвилини 5 секунд: Я ЗА ПІДГІРЦІ Ну В знаєте, ОКЕЙ, Ви за дуже мудрий, бо тільки ВЛАДИКИ з Підгірців все беруть з Біблії, вони скликають молодь до релігії, привчають, а більше цим ніхто не хоче займатись НІХТО, а Ви хоть разо там були,...??? От поїдьте, прийміть Ісуса, і Св. Духа тепер останні дні скоро буде СУД, і диявол воює, і тільки вони з тим боряться, ВОНИ , Я КАТЕГОРИЧНО ВИСТУПАЮ ЗА ПІДГОРЕЦЬКИХ ВЛАДИК: САМУЇЛА, ІЛЛЮ, МАРКІЯНА ТА МЕТОДІЯ!!!!!!!!!!!!!! А рок ПІСНІ ЦЕ Ж І Є ВІД ДИЯВОЛА, БО іСУС БИ НЕ МІГ ДАТИ ЛЮДИНІ ДУМКУ ПРО ДИКУ МУЗИКУ, А ВИ альонка ЩЕ НЕ ЧУЛИ ВСІЄЇ рок музики!!! додано через 14 хвилин 4 секунди: Я не під гіпнозом ОКЕЙ, але ж Ісус казав шо:" МЕНЕ ПЕРЕСЛІДУЮТЬ І ВАС БУДУТЬ..." і це ніяка не секта, А ви знаєте шо Л. Гузар, ну я звісно виступаю проти Нього тому що він займається окультизмом, а ви згадали щоб Гузар проводив якийсь захід для молоді або типу щось?... НІЧОГО, і народ так іде за Ним, Він сам виключився з Христового Містичного Тіла, яким є Церква, тому що проповідує "інше євангеліє", ніж те якке проповідували апостоли і Церква. ЗАПЕРЕЧУЄ ВІЧНІСТЬ ПЕКЛА, ТА СТАВИТЬ ПІД СУМНІВ ХРИСТОВЕ БОЖЕСТВО І ДІВИЦТВО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ!!! додано через 5 хвилин 38 секунд: AVB А ТИ навіть так подумай, хто би дав думку написати про рок, диявол чи Бог , якщо ти вже обізвав і порушив заповід"НЕ СВіДЧИ ЛОЖНО НА БЛИЖНЬОГО ТВОГО",Ihtis - не козел а Боже створіння, а рок- це дибилізм. |
Ihtis |
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
Туристе, як кажуть одесити на за питання про здоровя:"Недочекаєтесь!". Я з Ісусового стада. Овечка! Амінь! А тепер про музику(наберіться терпіння) Музика є одною з найбільших одухотворених форм мистецтва. Своїм ритмом, мелодією, динамкою, різноманітністю і гармонією звуків, вона передає нескінченну гамму почуттів і настроїв. Її сила проявляється в тому, що обходячи людський розум, вона прямо проникає в підсвідомість, ослаблює волю і має силу "формувати душу". Відповідно до свого змісту і ритму, музика може викликати в людини найбільш високі і благородні почуття, співдіяти напр., молитовному настрою, закликати до милосердя і прощення або навпаки може викликати лише гріховні і темні бажання. Музика незамінно виражає світогляд композитора і може бути сильною зброєю, як добра так і зла. Господь Бог надихаючи композиторів, дає їм добрий намір і через їхню музику впливає на духовний стан людини. А диявол старається зробити навпаки. to be contunion |
Окей |
![]() ![]() додано через 9 хвилин 23 секунди: ![]() Це стражна фальш і Ви Крістіно, на цю попались, вам овечкою напевно подобається бути, але ВОВКИ ВАС ЗАГРИЗУТЬ, зрозумійте, бо їх мета РОЗКОЛ І ЗВАБЛЕННЯ В РОЗКОЛ, В ЄРЕСЬ таких як Ви овечок. |
Ihtis |
Продовжимо!
В Окея вже потіють руки. А до книги Гузара підійдемо dopo. МУЗИКА 2. Вже в IV ст. перед Хр. грецький філософ Арістотель відзначив важливість музики в справі виховання молоді. Він говорив, що музика має вплив на характер людини. Музикознавець VI ст. M.S. Bothius (Боціюс) писав: " Музика, це частина нашого єства, вона здібна або облагороджувати, або розкладати нашу поведінку." A.W. Tozer ( Тоцер) зауважив: "Якщо ти любиш і слухаєш неправильну музику, твоє внутрішнє життя зів'яне і помре." Сьогодні музика стала одною з найбільших форм через яку зневажають Христа і топчуть всі моральні бар'єри. Це особливо відбувається на великих концертах рок і поп-музики, зірки якої збирають в різних країнах до 60 тис., а в деяких інших країнах до 100 тис. молодих людей. Богохульство набирає на таких концертах все більшого розмаху. Деякі рок-зірки оспівують не тільки нечисоту, секс, наркотики, насилля, диявола і смерть, але й пропагують сценки, безпосередня ціль яких - зневажити Ісуса Христа і його Св. Церкву. Подібних аналогій в історії ще не було. диявол змішує сатанинське з божественним, релігійним, пропонуючи молодим людям страшну духовну отруту, породжену силами пекла. Окей, відстаньте від Крістіни. Віра в ІСУСА в неї незламна, а Господь швидкий до захисту. to be contunion |
astrolik |
http://www.cnl.tv/watch_us/online.php
Дивіться, слухайте... думаю там дурниць всяких не говорять, може будете більше знати. |
Альонка |
KRiSTiNA пише: я взагалі-то також.... але не за владик. на рахунок рок-музики - Іхтіс... треба було викинути на форум своє ставлення до неї. а не слова здерті з якогось форуму. додано через 2 хвилини 40 секунд: KRiSTiNA пише: попросила б моє ім"я писати з Великої букви, а свої нерозумні викрики можна було б писати меншим шрифтом, на форумі сліпих нема.... дуже цікавить той факт, шо в Їхтіса і в Крістіни однаковісінькі думки, манера розмови і написання речі. |
Ihtis |
Продовження.
МУЗИКА 3. Д. Тейн (невіруючий) у своїй книзі "Таємна сила музики": "Чи маємо обійти земну кулю, щоб знайти найагресивнішу і, без сумніву, диявольську музику? Безумовно, що ми б не знайшли нічого, щоб перевершило у цих речах voodoo... як ритмічний супровід до сатанинських ритуалів і оргій. Voodoo є квінтесенцією музичного диявола. Безперечно, слухати цю музику означає бути постійно наповненим звуком її жорсткокості і сили". Дослідники з"ясували, що гармонічні і негармонічні акорди, різні інтервали та інші музичні характеристики (тобто її звукова сторона) дуже впливають на пульс і дихання людини в залежності від швидкості та зміни ритму. Так само виявилося, що рок - мелодії спричинюють неприродне напруження голосових звязок і їхній звук може мати негативний вплив на скелетні м"язи. Рок - ритми також породжують неритмічність ударів серця і певні музичні ритми можуть спричинити рідкісне захворювання, відоме як музикогена епілепсія, причому декого хвороба спрвокувала до самогубства. Бачимо, що музика впливає на тіло двома способами: прямо - на клітини та органи, і непрямо - на відчуття, які можуть призвести до порушення фізіологічних процесів. Невіруючий Алан Блум: "Тепер велика частина молоді від 10 до 20 років живе задля музики. Рок - музика викликає пристрасті іпропагує ідеали, які не мають нічого спільного з християнством. Підозрюю, що звичка слухати рок має подібний ефект, як споживання наркотика. я переконаний, що РОК У ВСІХ ЙОГО ФОРМАХ Є КАТАСТРОФІЧНА ПРОБЛЕМА, з якою людство мусить навести лад, якщо хоче вижити." Наслідки року сьогодні очевидні для кожного, хто свідомо не закриває очі на цю проблему. Це відсутнісь внутрішнього контролю над собою, агресія бунтівничий настрій, статева нестириманість, руйнування совісті і особистоті. Але не тільки фанати - самі рок - зірки страждають від цих наслідків, які врешті - решт приводять їх до смерті. Ніяка блискуча кар"єра не може цього приховати тому, що житєвий і творчий шлях можна правильно оцінити, лише побачивши їх кінець. Картина є жахливою в черзі наступне... |
Окей |
![]() В цьому вся ваша фальш і весь обман людей. ніби-то хтось проти Ісуса, а Підгірці, лже-владики і такі фанати як Крістіна - за. Хто справедливо критикує їх - проти Ісуса. Ви ототожнюєте себе з єдиними істинними послідовниками Ісуса, а решту УГКЦ, що- НІ. Як можна так обманювати людей. Ніхто не посягає на віру Крістіни в Ісуса. їй тільки пояснюю, що ті, хто пропагує фанатизм , сотворюючи собі СВОГО ІСУСА, відділеного від всієї повноти УГКЦ це ВОВКИ, що замананюють таких безборонних овечок Христових як Крістіна. Їм начхати, що буде з нею. В них є все альтернатива- поїхати в свої країни. А що буде з її розбитою душею, коли через короткий строк вона дізнається про остаточний вердикт католицької церкви про ЇХ БЕЗПОВОРОТНЕ ВІДЛУЧЕННЯ ВІД ЦЕРКВИ ( декрети УГКЦ про це вже є ). Хто думає про Крістіну? На мою думку вони про ню не думають ![]() ![]() ![]() додано через 1 хвилину 38 секунд: ![]() ![]() додано через 2 хвилини 18 секунд: ![]() ![]() |
Альонка |
дякую.... але не думаю, шо в Nightwish i в Without Temptation є шось проти Бога. Уважніше слухайте пісні.
|
Окей |
![]() ![]() |
Альонка |
ви кажете, шо рок-музика - бунт проти Бога.... а чого ви не чіпляєтеся до репу, в якому через кожне слово є мат.... в тих же піснях час від часу оспівується те, шо Бога не існує... то чи не ліпше мати шось проти такої музики?.... а ше є дуже нехороший шансон.
|
Окей |
![]() ![]() додано через 5 хвилин 3 секунди: ![]() ![]() додано через 2 хвилини 20 секунд: ![]() додано через 7 хвилин 31 секунду: і що прикро, що коли йде така шалена боротьба з українством- появляються підгорецькі, ( НА ЧИЙСЬ ЗАКАЗ ), які борються із СВОЇМИ, от і в цьому трагедія, думаю в цьому і вся сіль та суть нашої дискусії, а то багато не знають в чому треба робити висновки. Ось в тому, що ворожі до України сили задумали нищити нас нашими же, руками ![]() ![]() |
AVB |
Ну що ж, конструктивна розмова почалася. Вибачайте, але ви самі змусили діяти радикально. Це спрацювало.
![]() У вступній теорії про музику ви навмисне відкидаєте інші її формозначення, окрім мистецької? Це ж обмеження світобачення. ![]() Ну і якшо ви вже самі визнаєте, що сучасна музика з її широченними стилями і течіями, яку ви зводите до простого поняття "рок", всюдибіч замішана з "сатанинською духовною отрутою" (в чім, доречі, я абсолютно з вами згоден), то чому ж ви тут вже стільки сторінок витратили на пусті заклики "прийняти" "підгорецьких отців" (з якої радості я маю когось там приймати?), а не ведете роз'яснювальну і просвітницьку роботу? Не вмієте? Шукайте грамотних зацікавлених людей, а не "дибилізм", "рок пісні" чи "скликають до релігії". Шукайте і знайдете, чи не так? Розказуйте в чому гріховний підвох в сучасній музиці і інші питання, які, так би мовити, вас непокоять. А замість цього ви кажете, що спасіння в "підгорецьких". Чекаємо логічного завершення про "рок" ![]() |