|
|
| Може пустити по місту трамваї? |
| Пустити |
|
43% |
[ 17 ] |
| не треба |
|
56% |
[ 22 ] |
|
| Всього голосів : 39 |
|
| Автор |
Коментар |
wap87
житель міста |
|
|
yulia
житель міста |
02.09.2006 20:04 |
|
|
ой...розсмішив...ше можна метро організувати....давно так не сміяла
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
kvartyrant
житель міста |
05.09.2006 15:00 |
|
|
Ідея просто супер! Але, можливо доцільніше - тролейбус.
Не знаю, чи буде це вигідно місту з точки зору прибутків але те, що виграють люди - факт! Дві лінії цукровий - Заріччя та Вокзал - Шевченка знімуть багато проблем. При чому першу можна сміло продовжити до Єлихович а другу з розгалуженням на Підгороднє.
|
|
|
slawikoff
гість міста |
06.09.2006 23:26 |
|
|
ото цирк-тролейбуси в золочеві...люди-спустіться на землю,і подивіться де ви живете
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
07.09.2006 12:54 |
|
|
| slawikoff пише: | ото цирк-тролейбуси в золочеві...люди-спустіться на землю,і подивіться де ви живете |
Це не цирк - це пропозиція. Маєте аргументи проти - викладайте, а ні - то не влаштовуйте цирк.
|
|
|
andy suncraft
житель міста |
11.09.2006 12:56 |
|
|
|
Чого цирк? Це реальна штука, шоб два тролейбуса їздило, бо бензин дорожає, але то трохи рановато таке робити, бо інфраструктура міста ще не повністю сформована і населення міста невелике.
|
|
|
slawikoff
гість міста |
12.09.2006 15:42 |
|
|
2 andy
да-бензин дорожчає-а простовести електролінію по місту копійки коштує???на дороги подівіться-там ледве дві машини розминається
|
|
|
maximus
житель міста |
12.09.2006 16:13 |
|
|
|
Знаєш скільки коштує один трамвай??? 2,586 млн. USD!!! Пішки треба ходити.
|
|
|
AVB
Турист |
28.09.2006 18:53 |
|
|
А мені колись сон снився, шо був рік 21.. якийсь-там ... і йду я по С.Стрільців від дорослої поліклініки в сторону Миколаївської церкви ... але не йду, а, ніби їду у суперовому вагоні швидкіснї надземки... стіни і дах прозорі... повітря кондиціоноване ... стюардеса пиво розносить (задурно!!!) ... Та й прокинувся!
Отож, шоб побачити трамвай у Золочеві -
Вар. 1 - лягайте спати і дивіться;
Вар. 2 - доживіть до 22-го століття (може дійсно і побачите)
А тим часом, я реально вже їздив тими чистенькими вагончиками, і через дзюри, в десятеро глухіші за нашу. Та було це на циганщині.
|
|
|
wap87
житель міста |
|
|
Shock
гість міста |
05.10.2006 21:00 |
|
|
Ідеї супер ??????!!!!!!! Ави задумайтеся над тим щоб золочівку розрити і пароплав пустити
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
AVB
Турист |
10.10.2006 10:32 |
|
|
Є ідея ше прикольніша!!!
(хоча і фест корисніша для Золочів`ян)
Пустити додаткову гілку залізниці здовж нашої Золочівки!
Тоді пасажирський вокзал був би просто в центрі міста, а не на Воронєках!!! Доречі, досі дивую, чого ті Австріяки так оминули Наше Місто.
|
|
|
mops
міська комісія |
10.10.2006 21:59 |
|
|
Бо тодішні золочів"яни не хотіли, шоб їм паровози повітря псували і спати не давали.
|
|
|
AVB
Турист |
10.10.2006 23:59 |
|
|
То чим же ми гірші за наших предків?
Давайте гідно продовжувати славетні традиції під гаслом: " НЕ ДОПУСТИМО ЦИВІЛІЗАЦІЮ В НАШЕ МІСТО!"
Так шо ніяких травмаїв!
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
11.10.2006 10:36 |
|
|
| AVB пише: | То чим же ми гірші за наших предків?
Давайте гідно продовжувати славетні традиції під гаслом: " НЕ ДОПУСТИМО ЦИВІЛІЗАЦІЮ В НАШЕ МІСТО!"
|
Лозунг достойний справжнього патріота Золочева.
| AVB пише: |
Є ідея ше прикольніша!!!
(хоча і фест корисніша для Золочів`ян)
|
А, що Ви скажете коли я повідомлю, що в перспективі , якщо все буде добре то років так за 5 , в околицях Золочева буде справжній аеропорт?
|
|
|
AVB
Турист |
11.10.2006 10:58 |
|
|
От і я те саме кажу! Перші пробні польоти над Золочівкою були проведені на двох одномоторних дупокрилах з метою рекогносціювання сприятливості умов ландшафту...
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
11.10.2006 11:11 |
|
|
| AVB пише: | От і я те саме кажу! Перші пробні польоти над Золочівкою були проведені на двох одномоторних дупокрилах з метою рекогносціювання сприятливості умов ландшафту...  |
Я цілком серйозно - аеропорт буде. Буде і робота для жителів міста та району (дость таки високооплачувана) - лиш би не накаркати. Тому, що ...але ... дуже багато але...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
wap87
житель міста |
|
|
Саніто
житель міста |
17.11.2006 03:45 |
|
|
|
я думаю треба відкрити у золочеві цирк.....там запросити нармасних слонів і жираф....і барсуків...побільше барсуків та єнотів..так так іі дикобраза Васю.....
|
|
|
AVB
Турист |
17.11.2006 10:23 |
|
|
Дійсно! Адже культ чорнопицій мавпі вже відходить у минуле. А от голочки багато кому не подобаються!
|
|
|
massacra
житель міста |
18.02.2007 00:42 |
|
|
Тепер є стимул запуску трамвая (тролейбуса, пароплава, літачка) Золочів-Буськ. На почту їздити, в газову контору...
додано через 20 хвилин 40 секунд:
| kvartyrant пише: | | А, що Ви скажете коли я повідомлю, що в перспективі , якщо все буде добре то років так за 5 , в околицях Золочева буде справжній аеропорт? |
З такою пропозицією звернися до Putrya. Він 100% підтримає і скаже: "Так, так, Золочів розбудовується!"
|
|
|
VeLiKaN
гість міста |
18.02.2007 14:03 |
|
|
Народ давайте будемо просто їздити на конях палива нетреба тільки треба буде ше людей які би справи тих коней збирали
|
|
|
massacra
житель міста |
18.02.2007 15:08 |
|
|
Теж ідея непогана! Тільки постає нова проблема: Хто по всьому місті буде кінські торти збирати?
|
|
|
AVB
Турист |
21.02.2007 19:32 |
|
|
Хто видав санкцію на введення кінського громадського транспорту в місті? Прошу дуже, вже пішли перші тортики!
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
massacra
житель міста |
21.02.2007 21:42 |
|
|
Ух, блін! 5 балів!!!!
Торти проперли!
додано через 9 хвилин 42 секунди:
Може вони (коні) їх (торти) просто так погубили, помилково?
|
|
|
AVB
Турист |
23.02.2007 14:41 |
|
|
Я думаю, шо коням до ср..., точніше зі ср... коротше, їм байдуже!
Тай потім - КОНІ НЕ ВИННІ!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
25.02.2007 04:38 |
|
|
В справах розвитку перевезень на Євросоюз треба орієнтуватися. Зроблено найголовніше. Мало ж не попали в нього. То й для продовження справи треба тепер багато мало чого не зробити. Мало не прокласти колію для трамваїв, мало не вирити метро та мало не побудувати літависько. А найголовніше, після цього всього мало не поїхати. З цією задачею ми точно справимся.
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
Nag
гість міста |
29.07.2007 16:33 |
|
|
Трамвай в Золочеві моя дитяча мрія... Звичайно,що трамвай в прямому значенні цього слова - нереально. Дороге задоволення,що буде нерентабельним. Але є можливим зробити маленьку колію, скажімо від замку,біля першої школи далі по центру десь біля костела та церкви і назад. З одним деревяним вагончиком,таким як Їздили на початку минулого сторіччя. Ото була би туристична атракція.
Як стану мільйонером, заспонсорую місту!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
29.07.2007 17:33 |
|
|
| Nag пише: | | Як стану мільйонером, заспонсорую місту! |
Ну-ну, ловимо на слові
|
|
|
andy suncraft
житель міста |
12.08.2007 11:12 |
|
|
|
в туристичних цілях було би дуже цікаво, а так реально поки місто не перейде по населенню 100 тисячний бар'єр(що на грані фантастики), доти ніякого електротранспорту не буде.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.08.2007 19:28 |
|
|
| andy suncraft пише: | | поки місто не перейде по населенню 100 тисячний бар'єр(що на грані фантастики |
Так! Хто тут у нас одружений (хоча це не обов"язково ), зробіть і ви свій внесок у розвиток міста!
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
Nitro
житель міста |
|
|
Альонка
Зільонка |
13.08.2007 10:30 |
|
|
|
нє... від кроликів не треба, бо вони на всіх підряд кидаються....
|
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
Nitro
житель міста |
13.08.2007 14:29 |
|
|
| Альонка пише: | | кроликів не треба, бо вони на всіх підряд кидаються.... |
де ти таке бачила?
|
|
|
Альонка
Зільонка |
13.08.2007 14:44 |
|
|
|
та я не бачила... я просто анекдотів бгато про ти кролів перечиталася... та і взагалі... нашо вони вам ті зайці.... ше блохів нанесуть в центр.
|
|
|
Nephilim
житель міста |
13.08.2007 15:11 |
|
|
| kvartyrant пише: | | аеропорт буде ... лиш би не накаркати |
думаю що навпаки, без них ми нікуди не полетимо
|
|
|
realCAT
житель міста |
30.08.2007 18:23 |
|
|
мда.....
пустити трамвай, тролейбус, вирити метро и запустити канатну дорогу на Вороняки
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Shved
гість міста |
28.04.2008 17:18 |
|
|
|
Перед тим, як думати про трамваї, слід перш за все подумати про вулиці. Яма на ямі. Пройти немає, а де тут їхати. Як на мене ідея трамваїв у Золочеві просто бредова.
|
|
|
massacra
житель міста |
01.05.2008 11:44 |
|
|
| Shved пише: | | Як на мене ідея трамваїв у Золочеві просто бредова. |
Головне шо є ідея!!! (були б кости, а мясо наросте... ) читай вище, що трамваям дороги пофіг... вони будуть над дорогою...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
wap87
житель міста |
|
|