Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Чи треба у Золочеві побудувати метро?

форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста

Треба
34%
 34%  [ 9 ]
не треба
65%
 65%  [ 17 ]
Всього голосів : 26

Автор Коментар
wap87
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?02.09.2006 16:57 - Чи треба у Золочеві побудувати метро?
mops
міська комісія
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?02.09.2006 17:26
Звичайно треба, і аеропорт, і морський порт, і космодром...
Місько Калушка
турист
Чи треба у Золочеві побудувати метро?02.09.2006 17:39 - Re: Чи треба?
wap87 пише:

Смішно

Яке метро в Золочеві? Затрати на будівництво метро величезні, в маленьких містах такі питання навіть не розглядають. Взагалі доходи від перевезення пасажирів не покривають експлуатаційних затрат в переважній більшості метрополітенів. Заробляють на тому, що розміщують рекламні плакати в підземках (до речі розміщення реклами на станціях метро дуже дороге).

Інше питання, що потрібно налагодити рейсові маршрути Центр-Шевченка, Центр-Львівська, Центр-Бродівська. В тих напрямках ходять маршрутки до сіл, але там постійно багато людей, а на таксі - дорого. Але, наскільки я знаю таке вже робиться. В "Народному слові" писало, що Міська рада оголосила конкурс на маршрути Центр-Шевченка, Центр-Львівська.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?02.09.2006 18:27
Звичайно, в нашому місті буде і метро і персональні гелікоптери, шкода, що нас тоді не буде...а пока...... І Я МИТРО, І МІЙ КУМ МЕТРО, І МІЙ СВАТ МЕТРО
yulia
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?02.09.2006 20:06
ага,а ше аеропорт можна....дороги перше треба нармальні...
mops
міська комісія
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?02.09.2006 23:04
Чим Золочів добрий, так це тим, що з будь-якого кінця міста в протилежний кінець можна дотопати за 30 хвилин.
wap87
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?01.10.2006 19:20
Треба скинутись вже на те метро, Правда?
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?10.10.2006 16:59
Я так зрозумів, шо підчас останнього вікенду аеродром і приватні типу-гелікоптери вже розпочали свою діяльність. Щоправда поки що лише над Золочівкою. Хто був на базарі і бачив - підтвердить.
kvartyrant
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?11.10.2006 10:52
yulia пише:
ага,а ше аеропорт можна....

Ви можете сміятись але аеропорт в околицях Золочева буде деь так років за 5.
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?11.10.2006 12:17
Цілком можливо
Nikolas Erfe
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?21.11.2006 05:28
Треба менше шмалі курити і все буде гаразд!
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?12.12.2006 18:42
Там ві Львові шось мріяли переносити аеродром десь подалі за місто. Але мова йшла про Городок, а не Підгороднє.
Хоча, хто його знає, навіщо так рехтується траса Львів-Золочів, подекуди з розширенням до двох смуг?
Оксанка
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?12.12.2006 20:13
Яке метро!?! Вулиці і так розгромлені - маю на увазі дороги. А зроби під ними ше й метро так будемо жити в підземеллі  Уявляєте - дім під землею, робота під землею, магазини під землею і кожні 10 хвилин попри пліт поїзд мчиться.
А взагалі можна пустити в каналізацію тролейбус - чим не метро)))
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?12.12.2006 20:34
Є інша пропозиція.
Закласти на Золочівці на дубових сваях Золочівський оперний театр, Золочівку в тунель запустити і там закохані пари на гондолах катати. Поставити оперу "Еротичний футбол" у виконанні оригінальних акторів по одноіменному ріеліті-шоу Золочівського телебачення. Уявляєте, яку туристичну привабливість здобуде наше місто? Клас!!!
vj.Aver
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?12.12.2006 20:46
В нас ше трамваїв нема, а ви вже метро хочете,і до того ж у нас і так майже кожен день десь вода прориває, а як будуть метро робити, то зразу треба буде і весь міський водогін переробляти
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?22.12.2006 12:05
Люблю, коли хтото напише єрунду і її зразу на 300 сторінок обговорять. Поважаю українців.
Альонка
Зільонка
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?23.12.2006 18:57
А я думаю, шо нам не треба метро, бо Золочів не велике місто, а метро їздить швидко. Отже, не встигнеш зайти, як вже виходити треба буде
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?23.12.2006 19:07
Так ніхто ж не каже про громадський транспорт. Мова йде про величезний парк розваг Zolochiv Land
briziz
гість міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?23.12.2006 19:36
Може магазин?
m@xxximus
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 14:57
[quote=\"voshkaniridze\"][/quote] Красава  навiть не зразу зрозумiло хто накурений,чи автор запитання,чи хто вiдповiдае на нього
2Альонка- а якщо ми пообiцяем що iздити воно буде помаленьку,(щоб не псувати вражень вiд поiздки) i станцii зробити бiля кожного пiд\'iзду i магазину. Ти погодишся на будiвницьтво? (а i ще на тест-термiн зробити iого безкоштовним,або пиво тощо розносити)
2АVВ Парк розваг у нас вже е,навiть з посадочними майданчиками для тих хто на \"автопiлотi\" (я про геликоптери) а ще поруч е база дозаправки (мiж iньшим двоповерхова,цiлодобова! Що правда назва вiдома (як мiнiмум) на всю Украiну(ну хто чув про Золочiв ) а цеж SНЕVCНЕNКОLАND  i як що вiд парку цього буде пряма \"ветка\" до ст.М.Лiвобережна (м.Киiв) то i я видiлю кошти на будiвницьтво.

Posted from a Nokia mobile phone
m@xxximus
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 15:03
А за парком,ну це мрii покi що (як що осушити болото /акцiя-викинь тампакс у болото/) можна побудовати космопорт межгалактичного значення) це для тих хто на \"коксi\" я чув що дозаправки десь там поблизу вже е.
...мля вже 3,а ще триамае

AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 16:41
m@xxximus У зв`язку з неможливістю прокладання додаткової гілки через стару історичну забудову міста, було б доцільніше закласти додатковий наводний транспортний коридор, пустивши по річці Млинівка "Ракети" від ст.м. "Тернопільський базар" до ст.м. "Комсомольське озеро" з додатковою проміжною зупинкою "Білий дім".
А от безкоштовний тест-термін ше й з пивом - це то шо треба! Так і Metro do Porto починали.
m@xxximus
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 16:49
Ну тодi я вимагаю,органiзовати трафiк до вищезгаданого парку(живу я неподалiк) а з озера? Може монорельсу магнiтну. I таки... ваша думка шановний про космопарк.

m@xxximus
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 17:01
А i доречi...
прошу не настiльки добре я знаю РT мову щоб письмово на нiй вiдповiдати.ТА i було це майже 5р. назад...
Вернувся тому що зрозумiв що менi тут краще,i грошi тепер i тут можна заробляти не меньшi! А можливiсть вернутись закiнчилась весною 2004. Правда за мiсяць до Н.Р.2004 в мене викрали сумку з документами в т.ч. закорд.паспорт  а ти був де саме? Порто? Я поряд. Авейро.

Альонка
Зільонка
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 17:37
Ну, не знаю. Мені добре й так. Без метро, парку розваг і всяких таких різних штук. Але якщо ви вже так хочете, то можна побудувати
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 17:45
А що, Ви не знали, що парк розваг у нас уже є (завітайте в податкову), а космодром поряд (будівля спорткомплексу).
vj.Aver
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?03.01.2007 18:41
Все це добре і в принципі не погано щоб в Золочеві таке було, але мені здажться потрібно говорити поки-що більш про реальніші речі, наприклад стан доріг, чи державного транспорту. На мою думку зараз це важливіше.
P.S: нікого не осудив, просто сказав що думаю.
wap87
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?19.03.2007 16:06
шось ми закинули цю тему!!! чи розглядає адміністрація золочева цю пропозицію, вам головне тунелі нарити, а вагони я передам з одеси, наприкла трамваї, о, і буде мето-трамваї
MUBa
Мубця
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?20.03.2007 20:47
Давайте з трасою визначимся. А то теревені тут розвели "вакруг-да-окало"! ПО ДІЛУ!!!
massacra
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?20.03.2007 23:09 [*1]
Оскільки каналізація і водопровід міста в жалюгідному стані, то щоб їх не рити тунелі, не турбувати лишній раз "Водоканал" і не мішати спати комунальним службам, пропоную "метро" винести назовні, бажано на висоті 2-3-го поверхів. Пустити зразу 5-6 ліній (щоб нікого орандженджова жаба не давила "А во там є, а в нас нема..."):
- центр-Шевченківське озеро (чит. "АКВАПАРК"),
- центр-вокзал (з можливістю в світлому майбутньому продовжити лінію на Вороняки, Ремезівці, але це вже за рахунок мешканців цих віддалених районів)
- центр-Львівська (продовжувати цю лінію до цукрового вже немає смислу - там і так вже 2 кроки)
- центр-Екс-Комсомольське з парком пасивного відпочинку (автосон на автопілоті) Екс-Жовтневий (лінію бажано провести над вулицею Шашкевича, з метою приваблення туристів для огляду мальовничих видів міста. На цій лінії можна буде проводити гіпер-експрес-екскірсії по центру нашого мегаполісу)
- центр-Підгородне з зупинкою в екстрім-аквапарку "Екс-Комсомольський" (він ще тільки в проекті, але діло не стоїть на місці. Як казав відомий putrya: "Золочів розвивається...")
- центр-Бродівська ч/з Новий Світ і Зарічча (в перспективі продовження лінії до майбутнього міжнародного аеропорту/космодрому)
Альонка
Зільонка
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?21.03.2007 08:05
Так я не поняла, на Підгородне значить буде маршрут а на Бенів нє????? А я шо маю пішки додому ходити?
EMMIE
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?21.03.2007 12:55
Za ti groshi krashche sportuvnuj kompleks pobuduvatu,metro nam nidochogo.
Саніто
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?21.03.2007 13:26
Нє....давай метро!
вже почали так доробляйте...на відкриття - покличите!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?01.01.1970 03:00
Дiйсно!Спочатку тре метро добудувати,а то ми всьо кидаем на пiвдороги!
>Альонка
на бенiв пустим маршрут \"тройка\" конiв з \"бубенцами\"! Дуже колоритно
а в зимнiй перiод...
оленiв, з водiем-ескiмосом

MUBa
Мубця
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?24.03.2007 21:16
massacra пише:
бажано на висоті 2-3-го поверхів

А на зупинках поставити батути, шоб вискакуєш - і стриб на м"ягенький батут - і без травм. Ну, і техніку безпеки ше треба буде обговорити.
Але з іншого боку, якшо воно буде над землею - то це вже не метро. Якось би його назвати інакше.... вап-ро, чи як?
massacra
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?25.03.2007 14:54
Висота вибрана не просто так, а щоб люди, які живуть на 2-3 поверхах не розслаблялися і періодично нервувалися від поїжджаючих поїздів...

А над землею, то це теж метро. Його по вул.Шевченка можна пустити в тунель....
Ксюшка
гість міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?31.03.2007 13:49
Звісно ж треба. Але спершу давай розбудуємо наше місто і дуже постараємося, щоб кількість нашого населення зросла хоча б до 1000000.
Альонка
Зільонка
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?31.03.2007 15:48
Ой, боюся таким великим наше місто не стане. Хіба тільки тоді, як люди стануть схожими в деяких питаннях на кроликів. Тільки після цього в Золочеві стане більше народу.
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?31.03.2007 16:04
В тому питанні мене найбільше лякає субота.  Уявіть, який натовп створить 1 000 000 мешканців на базарі!!!!
Якшо ж збільшувати кількість базарів пропорційно, беручи по одному на кожних 25 тисяч, то Золочів налічуватиме їх аж 40!
massimo
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?31.03.2007 16:09
ПЕреважна більшість золочів"ян на базар не ходить, то все туристи з району, але тоді б був район в золочеві який би називався Сасів чи Червоне. То скільки б тоді коштувала квартира в центрі?
roma
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?15.10.2008 13:21
Тема не відповідає реальності. По радянським нормам (а українські не змінились) метро будується коли жителів даного міста досягається мільйон.
Скільки до цього потрібно Золочеву? І навіть Львову? Зрештою у Львові планували збудувати в радянські часи підземний трамвай(мініметро),як у російському Волгограді,та забракло коштів, а далі Україна стала незалежною державою. І це питання взагалі знялося з порядку денного.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?15.10.2008 13:54
roma пише:
Тема не відповідає реальності. По радянським нормам (а українські не змінились) метро будується коли жителів даного міста досягається мільйон.

Рома,ти такий умний,аж дух захвативаєт.Мінімум кандидат наук.МІ-НІ-МУМ
roma
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?15.10.2008 18:40
Васілій
Дякую за комплімент(хоч на кандидата не тягну!), але чому б не побудувати швидкісну автомагістраль чи швидкісну залізничну колію між Львовом і Золочевом. Все таки Євро-2012 наближається !
AVB
Турист
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?15.10.2008 19:33
А хіба київську трасу до того часу не завершать?
Беатріса
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?15.10.2008 19:43
roma пише:
чому

roma пише:
не побудувати швидкісну автомагістраль чи швидкісну залізничну колію між Львовом і Золочевом.

Бо на це піде купа грошей, купа часу і купа сили, а ти знаєш нашу владу - їм но сидіти в кабінеті, бити байциди і ше шоб гроші самі до них лізли в кишеню.
roma
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?16.10.2008 10:40
Беатріса
Я згідний з такою оцінкою влади. Хоча ідеальна влада має в першу чергу думати про людей( звісно не забуваючи і про себе. Така вже людська природа!) . А хоча б нормальна траса Львів -Золочів нам потрібна. Уявляєте на
Євро-2012 приїде сила -силенна гостей і захоче оглянути наш замок(до речі
замків такого типу ,як Золочівський ще лише 2 в Європі), а тут жахлива дорога, де на відрізку між Червоним і Вільшаницею можна безпечно їхати,хіба що з швидкістю трактора.
Беатріса
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?16.10.2008 21:56
roma пише:
на
Євро-2012 приїде сила -силенна гостей і захоче оглянути наш замок

tymofiy
житель міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?16.10.2008 22:10
тоді їм прийдеться півтори години помаринуватись в мікрохвильовці Львів-Золочів
Pangea
Inka
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?18.10.2008 15:31
tymofiy пише:
тоді їм прийдеться півтори години помаринуватись в мікрохвильовці Львів-Золочів

якщо їм ще повезе туда запхатись...

А то наші бабулі і студенти покажуть їм шо таке природній добір
DIAWest
гість міста
Золочів
Чи треба у Золочеві побудувати метро?21.10.2008 11:31
форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста - Чи треба у Золочеві побудувати метро?
Bookmark and Share