|
|
| Якого жанру групу ви хотіли б створити? |
| Metal |
|
30% |
[ 3 ] |
| Punk |
|
30% |
[ 3 ] |
| Hard rock |
|
0% |
[ 0 ] |
| Cothics band |
|
30% |
[ 3 ] |
| pop band |
|
10% |
[ 1 ] |
|
| Всього голосів : 10 |
|
| Автор |
Коментар |
mara
гість міста |
19.02.2008 00:10 - Чи хотіли б ви створити групу? |
|
|
|
Сучасна молодь старається попасти в стіни шоу бізнесу. Але шансів мало приходиться завжди чимось жертвувати. А чи є можливість того, що з Золочева можна буде створити групу жанрів: Metal,Rock,Punk,Gots та тому подібне, яка б прорвалась вище. В кого є бажання мати таку групу пишіть, але серйозно ато всіх наших музикантів нах... вивозять в Львів і так далі. Сама переконалась.
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
19.02.2008 00:16 |
|
|
|
Хотів би створити проект "ACOUSTIC HOUSE". Тобто під хаусовий біт грає не електронна мелодія, а жива(фортепіано, акустична гітара, скрипка...)
|
|
|
mara
гість міста |
|
|
vj.Aver
житель міста |
19.02.2008 00:39 |
|
|
незнаю. По перше треба найти людей, які б вміло відіграли ноти. З підбором семплів і розписуванням нот проблем не виникне. Єдине - час для цього всього. Але літом думаю це реалізувати. Тим більше що технічна база для цього є в наявності.
додано через 3 хвилини 48 секунд:
як хочеш поспілкуватися на цю тему більше - стукай в аську 195470949
|
|
|
mara
гість міста |
19.02.2008 00:44 |
|
|
Та чого довго думати ідеш в музичну школу, набираєш там випускників і зажигаєте!!!!!!!!!!!!!(ЖАРТ)
Ой повір багато в тебе здоровя піде на це все,але якщо дійсно бажаєш добитись чогось просто не зупиняйся і все піде вперед та обережно не розженись занадто бо швидкість помилок не прощає.
додано через 49 секунд:
А ти на чомусь граєш з інструментів?
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
19.02.2008 00:46 |
|
|
|
Над цією ідеєю вже працюю майже рік часу. А музикантів напевно буду залучати з Львівської філармонії(є знайомі).
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
19.02.2008 05:33 |
|
|
| vj.Aver пише: | | А музикантів напевно буду залучати з Львівської філармонії(є знайомі). |
Слухай,а будиш диск писав?Як будиш-то не пиши де попало,бо спортять всі твої талантливі ідеї.Їдь до Київа,не менше.І музикантів не бери шо попало-тільки лауреатів.
Нє?
|
|
|
F.O.A.D.
...\^_^/... |
19.02.2008 09:15 |
|
|
гурт то круто!є баррабанна установка і все ,потрібно ще 4000 зелених на апаратуру(дві(3)гітари,підсилювачі....).......досвіду ніякого.....за то є ідеї і любов до альтернативи....за БАНДУ ми вже давно думаєм.....якшо так як ми думали то зелені(гітари ) потроху будуть а от з вокалом...кого? як? і де жіночий вокал тут найти такий який би зміг доповнити наш ШУМ
.........цікавить мене такий стиль шо то?????Cothics band?????? )))))))
і хто за нього проголосував))))))))))
|
|
|
mara
гість міста |
19.02.2008 09:41 |
|
|
Тебе цікавить вокал?Щей жіночий це прикольно я б попробувала трохи з вами покричати?А мене інтересує а ти групу в Золочеві маєш а я трохи людей з гітарами знаю і обійдеться менше ніж 4000 просто треба знати де рити такі речі.
".........цікавить мене такий стиль шо то?????Cothics band??????)))))))
і хто за нього проголосував))))))))))"
а це готика точніше група яка б її виконувала, хоча скільки років живу але груп які виконували лише готику ніколи не зустрічала
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
19.02.2008 12:56 |
|
|
| mara пише: | | Щей жіночий це прикольно я б попробувала трохи з вами покричати? |
Мара шукає групу шоб себе проявити?
|
|
|
tymofiy
житель міста |
19.02.2008 13:57 |
|
|
Мала, а шо то стільки уваги року?
Ти навіть собі не уявляєш скільки є стилів мг...
у
|
|
|
F.O.A.D.
...\^_^/... |
19.02.2008 14:15 |
|
|
вгорі написано шо думаєм(-:тобто мріємо гурту нема (((
колись давно мав з другом пригоду заночувати в студії звукозапису і от там мріяли,лупили по баррабанах і струнах,попивали пиво,лупили по баррабанах і струнах, і думали як би то нам так в темряві зіграти шось світле чи навпаки)))на мою думку якшо гурт то тільки з жіночим вокалом...
гарно кричиш?
сам я б грав взагалі шось не то шо слухається....а з (подарованою)акустичною гітарою сам нічого путьового не зіграєш
|
|
|
mara
гість міста |
19.02.2008 15:55 |
|
|
і чого ви такі кислі.Якщо сильно чогось хочеш то обовязково получиш а все доречі завжди починається іменно з акустичної гітари якщо ти гітарист і чого сам ?якби сильно хотів найшов би співрозмовників та однодумців але ніколи ніщо не дається легко. А кричати я добре вмію перепонки потріскають(жарт). Просто хочеться попробувати чи після того як закидаєш свій голос ти ше в силі щось виконувати.
додано через 2 хвилини 47 секунд:
"Мара шукає групу шоб себе проявити? "
можливо.Хочеться самій виконувати ту музику яка тобі до смаку задоволення від цього неповторне.
|
|
|
F.O.A.D.
...\^_^/... |
19.02.2008 16:34 |
|
|
грати не вмію на гітарі САМ і ТІЛЬКИ САМ я хотів би грати ібо......
група є група,але то шо я б хотів грати я б хотів грати сам і тільки сам!
забагато.....б....б.....
голос не закидуй!!!!
до речі я хочу робити компютерний МІКС на одну супер композицію ANATHEMи якшо вийде з фонограмою.............ти перша на конкурс вокалістки(якщо бажаєш)
|
|
|
tymofiy
житель міста |
19.02.2008 18:31 |
|
|
| mara пише: | | і чого ви такі кислі |
| mara пише: | | а все доречі завжди починається іменно з акустичної гітари | або з акусчтичної труби (в кого нема - водопровідна підійде)
|
|
|
mara
гість міста |
19.02.2008 18:49 |
|
|
можна спробувати давненько під щось несвоє неспівала
додано через 1 день 4 години 30 хвилин 9 секунд:
чого тіки водопровідна ше є газова?
|
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|
andy suncraft
житель міста |
21.02.2008 10:31 |
|
|
| F.O.A.D. пише: | | я хочу робити компютерний МІКС на одну супер композицію ANATHEMи якшо вийде з фонограмою.... |
жжош чуваг) шо значить вийде з фонограмою? якшо на готову фонограму шось накласти, то не мікс називається)....a bootleg...
|
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|
mara
гість міста |
27.03.2008 23:30 |
|
|
Ну взагаліто питання було про групу почитайте уважніше тему ну то як є в Золочеві ще активні люди???
|
|
|
Butterfly
гість міста |
28.03.2008 13:29 |
|
|
активні люди є я помаленько створюю групу, є пісні, але проблема з інструментами у нас лише синтезатор і гітара, шукаємо бажаючих приєднатись =) пишіть!
|
|
|