Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Признання в Коханні :)

форум Золочів Плюс - Все про все на будь-які теми - Поздоровляємо!
Автор Коментар
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 13:11 - Признання в Коханні :) [*1]
Хочу признатися в велікай і чістай любві форумчанам Лєнці,Максу,Оліку,Юріку,Мішкіним обом(Массакровичу і Нітро),Василькові,Альонці,Пангейці,встигнувшійся полюбити Стелці,Сержу,Мусі, Будьте щасливими, будьте коханими і кохайте самі Нехай ваші серця ніколи не відчувають холоду,нехай ваші серця завжди відчувають любов,ніжність і тепло

astrolik
people
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 14:01 [*1]
і я тожа вас всіх лублу
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 14:08 [*1]
Ліля, Лєна, Христинка, Іра, Люда, Альонка, Віра, і всі інші... І я вас усіх сильно любаю
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 14:27 [*1]
 І я тожи люблю всіх дєушок!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 14:28
Люду тож люблю,мені одна мала нечемна людина заважала так,шо я не встигла вписати

додано через 2 хвилини 11 секунд:

в честь ісправлєнія
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 14:32

подарунок вам від мене
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 14:38
Я дуже вдячна ,така красотаааа
Anty
О_о
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 15:29 [*2]
Я ТАКОЖ ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!!!
VIA
бджілка
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 20:52
Мені аж сльози на очі накотилсь.
Я теж вас усіх без винятку дуже люблю. Нехай були і сварки, і образи, але в душі я вас усіх люблю і дуже поважаю. Звиклася з усіма. Ви мені всі як рідні. Дякую, що ви є.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 21:20
Олег
житель міста
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 23:21
Я вас тоже всіх люблю і поважаю  , як так багато взнав про Вас, тут Ви відкрили свою душу і свої думки, якими би вони не були, то є маленька капелька до того що ми стаємо людьми які вболівають за свою землю і народ. І як би небуло я всім Вам дякую за підтримку і за те що ви не є пасивними людьми в суспільстві, я так хочу вас обняти, шаную Ваші думкі то є безцінне, саме головне щоб ми зрозуміли те що від нас самих залежить наша доля і доля інших людей. Дай Боже вам здоров"я,що Ви були любимими і вас любили, щоб Вам на ваші почуття все відповідали взаємність, щоб кожен з вас знайшов свою половинку в житті, счасти Вам усім.
Хочу сказати що поважаю вас усіх і передаю привіт Лєнці,Максу,Оліку,Юріку,Мішкіним,Массакровичу і Нітро,Васілію,Альонці,Пангейці,Стелці,Сержу,Мусі всім всім.
Альонка
Зільонка
Золочів
Признання в Коханні :)14.02.2008 23:57 [*1]
нема такого смайлика навіть, шоб показати, яка я вдячна тим, хто привітав мене так красіво!!!!!!!!!
сама приєднуюся до привітань... трошки пізно правда... но звиняйте... тільки шо прийшла....
бажаю велицьозного кохання)))))
lenhen
як Lenhen
Золочів
Признання в Коханні :)15.02.2008 00:44
Вітаю усіх форумчан(Ліліка зорема  )з днем Св. Валентина!Бажаю вам любфі,бальшой і чістай

Я вас усіх також дуже і дуже люблю!!!!!!!!
Alen
гість міста
Золочів
Признання в Коханні :)15.02.2008 01:32 [*1]
Люби! Любовь неповторима!
Люби! Ведь в этом нет стыда!
Люби! Чтоб каждый это видел!
И смог сказать: "Вот это да!"
форум Золочів Плюс - Все про все на будь-які теми - Поздоровляємо! - Признання в Коханні :)
Bookmark and Share