|
|
| Автор |
Коментар |
Malin
житель міста |
26.01.2008 13:14 - Флеш моб в Золочеві |
|
|
Маю бажання провести в Золочеві акцію флеш мобу...щось прикольне і ржачне. Колись мав таке натхнення, але мене не зрозуміли. Є люди хто цим колись займався, хто має бажання повиганятися?
|
|
|
astrolik
people |
26.01.2008 13:39 |
|
|
цим не займався, але знаю 1-2 людей які би з задоволенням прийняли в цьому участь, тай я би попробував
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.01.2008 16:31 |
|
|
| Malin пише: | | Маю бажання провести в Золочеві акцію флеш мобу. |
а з якою ціллю,прошу пана?
|
|
|
Malin
житель міста |
26.01.2008 17:14 |
|
|
Васілій
| цитата: | | а з якою ціллю,прошу пана? |
Дивне питання. Ідентичне тому можна поцікавитися яка ціль катання не велосипеді, скейті і т.п. отримання задоволення, підняття настрою оточуючим і собі.
Можна провести цей захід з метою реклами певного закладу, події або продукту.
Будь ласка, пане.
Приєднуйтеся.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.01.2008 17:21 |
|
|
| Malin пише: | | Ідентичне тому можна поцікавитися яка ціль катання не велосипеді, скейті і т.п. |
Ну та в кожного своя все таки для чого?Випєндрьож?
|
|
|
Malin
житель міста |
26.01.2008 17:32 |
|
|
Ну не знаю, що таке Чий? Перед ким?
Я це сприймаю як ржачна подія..те що називається пааад сталом. Я декілька разів брав участь в таких акціях і отримав від того купу задоволення. Наприклад..зібралося більше 150 чуваків, які встають в чергу і кожен з них, підходячи до каси з серйозним виразом обличчя, кладе 1 копійку і мовчки розвертається і йде нах. Продавець тупо не розумію, що відбувається...
Не пре? ну вибачки...
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Malin
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 18:04 |
|
|
Malin
тут така ж біда, як і з сексшопами і яйцями для білків для качків, яким нема, куди шось пристроїти. Це Золочів!!! Де ти збираєшся знайти 150 чоловік для акції, а навіть якщо знайдеш, то де ту акцію провести, щоб кількість глядачів була більша як 5.
|
|
|
Malin
житель міста |
26.01.2008 18:12 |
|
|
kalef_f
| цитата: | | Де ти збираєшся знайти 150 чоловік для акції |
Мова йшла про акцію, в якій я брав участь. В золочеві можна і скромніше щось провести.. На цьому заробляють реальні грощі. Ну є в вас там Діско..як називається..."Монако" здається...приєжджає до вас "Руки вверх" і під це проводиться акція..Купа людей по місту ходять з піднятими руками і табличками на грудях по типу "До нас їдуть "Руки вверх".
То звичайно спонтанний політ моєї фантазії..але все приблизно має виглядати так.
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 18:19 |
|
|
| Malin пише: | | Купа людей по місту ходять з піднятими руками і табличками на грудях по типу "До нас їдуть "Руки вверх". |
ну якщо за таке гроші заробляти, то ще куди не йшло, а як розвага... то це| Васілій пише: | | тупо Mr. Green |
Я так розумію, що флешмоб явище неодноразове, тобто зробити таку акцію раз і забути не має великого смислу... інша справа в більших містах, де таке захоплення має простір для перспектив , задіює певну частину населення, відволікаючи від кабаків або спортзалів.
|
|
|
astrolik
people |
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 19:38 |
|
|
| astrolik пише: | | і спиртзалів Laughing |
оце так приклад модератор подає форумчанам
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 19:39 |
|
|
| kalef_f пише: | | Де ти збираєшся знайти 150 чоловік для акції | ну 15 найдеться лєхко, чи не так
| kalef_f пише: | | о де ту акцію провести, щоб кількість глядачів була більша як 5 | Базар в суботу, автобусна, центр. Але то фігня. Найкраще - це "Рукавичка" або райдержадміністрація
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 19:49 |
|
|
| Alexis пише: | | ну 15 найдеться лєхко, чи не так Wink |
ефект втратиться причому до нуля... | Alexis пише: | | Базар в суботу, автобусна, центр. Але то фігня. Найкраще - це "Рукавичка" або райдержадміністрація Mr. Green |
і обов"язково графік в "Народному слові" опублікувати -- сьогодні акція на базарі, завтра в рукавичці....
Флешмоб, як на мене це, до деякої міри, стиль життя, все таки.
А його смисл в неочікуваності -- в маленькому місті скоро звикнуть до 15 ненормальних, які по копійці в будку з морозивом кидають...
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 20:01 |
|
|
Ефект рахується в процентах непросвєщонних і "точках удару по жертвах" (в хорошому розумінні). Звичайно чим більше тим краще. А залучивши хоча б 15, на наступний раз підтянуться ще більше. Можливо...
Головне в цьому ділі - правильна організація і творчий підхід. Шо, тяжко підійти копійку в будку кинути? Кинув і пішов далі по справах. Головне - шоб не виглядало збоку дійсно ТУПО
|
|
|
kalef_f
житель міста |
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 20:09 |
|
|
| kalef_f пише: | | і обов"язково графік в "Народному слові" опублікувати |
додано через 3 хвилини 55 секунд:
Поспішиш - людей насмішиш. Для початку тре організатора. Потім - план. Потім - деталі і нюанси. По ходу - людей. А вже потім - "завтра"
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 20:19 |
|
|
| Alexis пише: | | Поспішиш - людей насмішиш. Для початку тре організатора. Потім - план. Потім - деталі і нюанси. По ходу - людей. А вже потім - "завтра" |
агласітє весь спісак пжалуста...
а може для початку все-таки план...?
ось так в нас все і глохне.
Нафіга нужен організатор і деталі-нюанси? шоб підбити людей завтра в третій по десять копійок тьоті в "смаку" на касу покласти?
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 20:29 |
|
|
Тому шо получиться ТУПО. імхо, звичайно.
додано через 56 секунд:
Во Астроліка підбийте з кампашкою ролікістів, хай казінаки по 10 грам по черзі купляють в тій же "Рукавичці" в час пік........
додано через 41 секунду:
І мопса з фотіком
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 20:34 |
|
|
| Alexis пише: | | Тому шо получиться ТУПО. |
що і тре було довести...
| Alexis пише: | | Во Астроліка підбийте |
стрєлочнік?
сам доказував, що 15 чоловік достатньо, а тепер -"підбий-ТЕ" -- нє харашо
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.01.2008 20:36 |
|
|
| kalef_f пише: | | а може для початку все-таки план...? Mr. Green |
Тихооо,тихо.хлопчі.За план можна і відгрібти...
а з іншої сторони-план то є сила:дунув і любий флеш моб поколіна
|
|
|
astrolik
people |
26.01.2008 20:45 |
|
|
kalef_f ти здається на санки так сильго перся, чомусь я тебе не бачив, а за казінахи впоминаєш після кожного мого посту в чаті.
А про 15 чи навіть 10 ... мені просто смішно ..., я не про ідею, я про наше місто, Золочів - місто стариків.
Добре, хочаб на роліки я підчепив 1,5 людей іто ше з 07.05.2007, такшо бажаю успіхів.
п.с. я і ше мінімум 2 людей точно гарантую участь
п.п.с люди не робіться буратінами
(без обід)
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 20:47 |
|
|
kalef_f
Не доказував - висловив думку.
Написав би "підбий" - ти б сказав "а чьо я?" або шось інше.. Тому й потрібен організатор, щоб не виникало таких питань.. А як не "підбивати" - то залучати. Так краще?
| Васілій пише: | | план то є сила | Во-во, куда без плану
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 20:48 |
|
|
Олько, я шось тебе не поняв -- ти за, чи проти...???
нагородив тут
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 20:49 |
|
|
| astrolik пише: | | А про 15 чи навіть 10 ... мені просто смішно | Одному мало, другому забагато... Якраз нармально
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 20:57 |
|
|
| astrolik пише: | kalef_f ти здається на санки так сильго перся, чомусь я тебе не бачив, а за казінахи впоминаєш після кожного мого посту в чаті.
|
я шота не поняв! Це ти шо на мене наїхав?-- мо в з"ясуйки перемістимось?
| astrolik пише: | | Добре, хочаб на роліки я підчепив 1,5 людей іто ше з 07.05.2007, такшо бажаю успіхів. |
тут ти явно песимістично бажаєш успіху, а тут
| astrolik пише: | п.с. я і ше мінімум 2 людей точно гарантую участь
п.п.с люди не робіться буратінами |
пропонуєш свою участь.
Як тебе розуміти?
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.01.2008 21:03 |
|
|
| kalef_f пише: | | я шота не поняв | Якщо я правильно пойняв, людина має досвід в організації чогось, і знає що це не так просто як пишуть......
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 21:07 |
|
|
| Alexis пише: | | Якщо я правильно пойняв, людина має досвід в організації чогось, і знає що це не так просто як пишуть...... |
я шось не впевнений, шо ти правильно пойняв...
Олькоооо --- кажи шось.
Бо я підключаюсь, маю бажання...
додано через 5 хвилин 51 секунду:
На портале предложена "схема" объявления "флэш-моба": а) объявлять об акции ровно за 2 часа (объявление должно содержать просьбу продублировать сообщение друзьям почтой, аськой, телефоном); б) инструкции должны быть предельно короткие и простые, до пяти фраз.
http://www.uatoday.net/rus/article/vidpochinok/47248
|
|
|
astrolik
people |
26.01.2008 21:16 |
|
|
знаю вже три випадки, коли люди от так "збиралися"
1 - збирали поїздку на роверах
2 - я збирав компанію на роліки
3 - і так само на санки
Великий респект Anty, FelisTRS i tymofiy за катання на роліках
п.с. доречі, якшо є серйозні люди, то ті всі організаційні питання в силі, окрім думаю санок
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 21:21 |
|
|
|
Олько, не маю ні ровера, ні санок, ні роліків, але десять копійок і пів години на таку акцію думаю виділити зможу.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.01.2008 21:52 |
|
|
| astrolik пише: | | якшо є серйозні люди, |
з серьозними людьоми на роліках!?Ну йовонах і воно тобі нада?
|
|
|
kalef_f
житель міста |
26.01.2008 21:56 |
|
|
| Васілій пише: | | Ну йовонах Smile і воно тобі нада? |
Пожив би ти в Золочеві з рік, або три, як я, по іншому б заговорив -- скукота тут скаженюча!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
27.01.2008 08:10 |
|
|
| kalef_f пише: | | скукота тут скаженюча!!! Smile |
Чілавєк-сам кузнєц сваєго досуга.Можна жити і в Києві,і казати скукота.Знаю кадрів,яким навіть влітку в Криму нудно
|
|
|
massacra
житель міста |
27.01.2008 11:30 |
|
|
модне слово! зачёт!!  | Alexis пише: | | Для початку тре організатора. Потім - план |
пакуріть.... | kalef_f пише: | | по десять копійок тьоті в "смаку" на касу покласти |
в тебе тётя в "Смаку" працює?
а я теж люблю... давненько їх не хряпав...
| kalef_f пише: | | Пожив би ти в Золочеві з рік, або три, як я |
Насмішив... Завжди знайдеться щось, щоб не скучати...
|
|
|
kalef_f
житель міста |
27.01.2008 11:53 |
|
|
| Васілій пише: | | Чілавєк-сам кузнєц сваєго досуга. |
Вот іменно! Тому комусь флешмоб це тупо, а в темі пофлудити -- задоволення.
додано через 11 хвилин 2 секунди:
| massacra пише: | | в тебе тётя в "Смаку" працює? Laughing |
нє -- просто ті тьоті в "смаку" вже достали
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
27.01.2008 15:16 |
|
|
| kalef_f пише: | | а в темі пофлудити -- задоволення. |
пофлудити-тожи свого роду флешмоб,нє?
|
|
|
kalef_f
житель міста |
27.01.2008 15:30 |
|
|
| Васілій пише: | | Mr. Green пофлудити-тожи свого роду флешмоб,нє? |
Тому ТУПО -- з твоїх же ж слів
|
|
|
astrolik
people |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
massacra
житель міста |
28.01.2008 20:05 |
|
|
| kalef_f пише: | | ті тьоті в "смаку" |
ше були вельмидобрі тёті на почті, шкода шо пічту передвинули...
|
|
|
YAGUAR
гість міста |
|
|
voshkaniridze
Administrator |
08.07.2010 10:35 |
|
|
|
Пропоную в суботу біля памятнка Шашкевича організувати пляж. Типу приходять люди, розстиляють коврики, надувають круги, матраси і т.д.(все що й біля моря). Головне не ржати один з одного. Через пол часіка усе уходят.
|
|
|
YAGUAR
гість міста |
|
|
andry
міська комісія |
10.07.2010 12:56 |
|
|