Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Ігровий бізнес в Золочеві

форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста
Автор Коментар
63звк
турист
Ігровий бізнес в Золочеві28.12.2007 19:18 - Ігровий бізнес в Золочеві
Чи не забагато ігрових автоматів в Вашому місті??? У Львові їх закривають, а Золочеві навпаки відкривають??? Що думаэте по тому поводу????
kalef_f
житель міста
Золочів
Ігровий бізнес в Золочеві28.12.2007 21:11
63звк пише:
У Львові їх закривають, а Золочеві навпаки відкривають???

Логічно -- нє?
Як на мене, то є біда чорна. Золочів просто напханий, кабаками, автоматами і... аптеками (що також логічно). Не знаю, чи правий, але чомусь пов"язую ситуацію із справді великою кількістю заробітчан на душу населення міста. Батьки на заробітках --- діти на автоматах. Приблизно так. Є автомати -- отже є кому на них грати.
andy suncraft
житель міста
Золочів
Ігровий бізнес в Золочеві19.02.2008 16:15
Хай відкривають) це не є чимось негативним, а от хто туда ходить....мені їх шкода...чесно)...
Shved
гість міста
Золочів
Ігровий бізнес в Золочеві08.03.2008 20:32
Який вiн лiдер  До нього йому як до мiсяця!!!!!!! От у Львоi, то друге дiло! Ну i хай бавляться люди. Пiдприэмцi платитимуть податки може за цi бабки наведуть порядок у мiстi а то такий срач розвели. От у нас купили спецiальну машину шо вулицi пелососить. А тут у Золочевi як у сральнiку. Вийшов у центр i мешти треба чистити.
Олег
житель міста
Золочів
Ігровий бізнес в Золочеві08.03.2008 21:00
Shved, а потім тих дітей лічуть від ігрової залежності!!!То що ти хочеш сказати що то нормально?
andy suncraft
житель міста
Золочів
Ігровий бізнес в Золочеві10.03.2008 17:01
при чому тут машина, яка пилососить? жжош!!! просто та ху..ня, ті гральні автомати заманюють людей, і вони з часом стають даунами, залазять в борги і помало пропадають.... короче соціальне зло несуть автомати, не розумію нах, їх в монако поставили...і так рагулів багато туда ходить, а буде ше більше...
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Ігровий бізнес в Золочеві10.03.2008 17:06
andy suncraft пише:
не розумію нах, їх в монако поставили...

Якщо не розумієш очевидного-то ти тоді...ну ти поняв
форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста - Ігровий бізнес в Золочеві
Bookmark and Share